راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

azam

عضو جدید
سلام نمیخوام ناراحتت کنم اما الکی امید دادنم درست نیست من پارسالم 8000 شدم اما قبول نشدم.امسالم نهایت قبولی بیشتر از 4000 نیست.منم هنوز گیجم نمیدونم چکار کنم واقعا انتظارشو نداشتم
الناز جون نا امید نباش عزیزم...بسپار به خدا...هر چی صلاحه همون پیش میاد...

saze

عضو جدید
نظر خواهي

نظر خواهي

سلام
رتبه ام در كنكور كارشناسي ناپيوسته امسال خوب نشد و اميد به قبولي ندارم ولي
سال 1386 در كنكور كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد واحد مشكين شهر قبول شدم
به نظر شما براي ادامه تحصيل كارشناسي ناپيوسته معماري دانشگاه آزاد واحد مشكين شهر برم يا براي كنكور كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد 87 بخونم؟
من ساكن شيراز هستم.
لطفا راهنمائي بفرماييد.

شبستان

عضو جدید
ایوانکی غیر انتفاعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه در مورده دانشگاش توضیح بدین دانشگاه خوبیه؟سطح علمیش؟ دوستان قدیمی ..(قبول شدگان قدیمی ویا هر کسی )..که در مورده یک دانشگاه اطلاعات دارن اگه لطف کنن و اطلاعاتشون را در مورده دانشگاه ..اساتید ..سطح علمی دانشگاه و ..... در اختیار بچه ها بذارن کمک زیادی به همه کرده اند..ممنون..:w27::w30::w27::w30::w27::w30:

ايوانكي غيرانتفاعيه. دانشگاه كه نيست آموزشگاهه ............
از كسي كه اونجا ميره پرسيدم ،زياد تعريفي نداره...........بيشتر اساتيد كم تجربه و..............
تنها خوبيش اينه كه تا تهران 2ساعت راهه ( البته اگه ترجيح ميدي تهران بري).

موفق باشي:)

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی میتونه نشریه پیک سنجش گیر بیاره؟
سایت پیک سنجش جواب نمیده
شما هم یه نیگا بندازین شاید یه چیزی دستگیرمون شد.

roya2

عضو جدید
سلام گلم. به نظره من آزاد خیلی بهتر از ایوانکیه بچه هایی بودن که با رتبه 9 هم اونجا قبول شدن ولی خیلی ناراضی بودن. اگه می خوای به خودت لطف کنی اونجا رو نزن چون اولش خوشحالی که قبول شدی سراسری ولی یک ترم نمی کشه که مگی ای کاش می خواندم برای سال دیگه;)

تبسم

عضو جدید
سلام نمیخوام ناراحتت کنم اما الکی امید دادنم درست نیست من پارسالم 8000 شدم اما قبول نشدم.امسالم نهایت قبولی بیشتر از 4000 نیست.منم هنوز گیجم نمیدونم چکار کنم واقعا انتظارشو نداشتم
سلام عزیزم منپارسال4هزارو ...............شدم اما قبول نشدم اما دوستم 20هزار شد قبول شد.چون .................به هر حال متاسفانه سهمیه و خیلی چیزا تاثیر گذاره.اما نا امید نباش غیر انتفاعی بزن ایشالا قبولی.اگر نشد سال بد آزاد هم هست هنوز.عزیزم درسته آزاد خرجش زیاده اما ارزش داره الان همه به غیر انتفاعی به چشم آموزشگاه نگاه می کنند اصلا نوشته موسسه ی اموزش عالی و کیفیت آموزشی کمی داره دوستای من که با هم قبول شدیم وقتی من از کارا و درس ها میگم میگن اصلا با ما ین جوری کار نشده.

تبسم

عضو جدید
بچه ها تو انتخاب ها هم دقت کنین دوستانه میگم فقط قبولی شرط نیست.شیراز/اصفهان/تهران/همدان/قزوین :gol:;)و تبریز برای معماری از همه جا بهترن.شهر های شمالی متاسفانه اصلا کیفیت آموزشی خوبی ندارن.آرزوی موفقیت و قبولی برای همتون دارم

sheinis

عضو جدید
سلام.پس اینجوری که می گین غیر انتفاعی بدرد نمی خوره رتبه های 500 به بعد باید قید امسالو بزن مخصوصا بچه های تهران:cry:

sheinis

عضو جدید
بچه ها تو انتخاب ها هم دقت کنین دوستانه میگم فقط قبولی شرط نیست.شیراز/اصفهان/تهران/همدان/قزوین :gol:;)و تبریز برای معماری از همه جا بهترن.شهر های شمالی متاسفانه اصلا کیفیت آموزشی خوبی ندارن.آرزوی موفقیت و قبولی برای همتون دارم
تا اونجایی که میدونم قزوین فقط غیر انتفاعی بر می داره(علامه دهخدا)که اونم سطح اموزشیش بدک نیست خیلی هم عالی نیست در مورده خود اموزشگاش خیلی داغونه تا پارسال 2 تا ساختمونه سه طبقه بود که مالکش یکی از ساختمونا رو پس گرفت سلف دانشگاه تو حیاط فکر می کنم اگه درست بگم کانکس تشکیل میشه نمی خوام تحقیرش کنم خودم کاردانی رو اونجا بودم فقط خواستم راهنمایی کرده باشم;)

تبسم

عضو جدید
تا اونجایی که میدونم قزوین فقط غیر انتفاعی بر می داره(علامه دهخدا)که اونم سطح اموزشیش بدک نیست خیلی هم عالی نیست در مورده خود اموزشگاش خیلی داغونه تا پارسال 2 تا ساختمونه سه طبقه بود که مالکش یکی از ساختمونا رو پس گرفت سلف دانشگاه تو حیاط فکر می کنم اگه درست بگم کانکس تشکیل میشه نمی خوام تحقیرش کنم خودم کاردانی رو اونجا بودم فقط خواستم راهنمایی کرده باشم;)
من دانشگاهای آزاد و سراسری رو گفتم نه غیر انتفاعی عزیزم

شبستان

عضو جدید
سلام
رتبه ام در كنكور كارشناسي ناپيوسته امسال خوب نشد و اميد به قبولي ندارم ولي
سال 1386 در كنكور كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد واحد مشكين شهر قبول شدم
به نظر شما براي ادامه تحصيل كارشناسي ناپيوسته معماري دانشگاه آزاد واحد مشكين شهر برم يا براي كنكور كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد 87 بخونم؟
من ساكن شيراز هستم.
لطفا راهنمائي بفرماييد.

نميدونم از قبولي پارسالتون مي تونيد استفاده كنيد يا نه؟

اگر كه ميتونيد و از لحاظ دوري از شهرتون و هزينه ي دانشگاه آزاد مشكلي نداريد وقتتون رو پشت كنكور هدر نديد.
اگر نه كه براي كنكور سراسري 88 برنامه ريزي كنيد.
با تجربه اي كه توي كنكور دارم، روي امتحان دانشگاه آزاد زياد نميشه حساب كرد......منابع مشخصي براي سئوالها نداره....
هر سال هم مدل سئوالهاش فرق داره.
به هر حال اگه امكانش رو داريد ،بريد ثبت نام كنيد.سختي ش4يا5ترمه ولي موقعيت فوق ديپلم با ليسانس180درجه فرق داره :king:بخصوص براي رشته ي ما.
اميدوارم درست تصميم بگيري.:D
موفق باشي:w14:

ELAHE.T

عضو جدید
سلام بچه ها ....
از راهنمايي هاتون ممنونم...
چند تا سوال ....
با ۸۰۰ کجا ميشه قبول شد؟

با ۱۳۴۵ چطور؟

با ۶۲ روزانه همدان ميشه قبول شد؟

اگر کسي غير انتفاعي هاي خوب رو ميدونه به ترتيب سطح علمي بگه.....

sheinis

عضو جدید
سلام بچه ها ....
چند تا سوال ....
با ۸۰۰ کجا ميشه قبول شد؟

با ۱۳۴۵ چطور؟

سلام عزیزم.دقیق نمی شه گفت ولی اگه اسم شهر رو هم بگی قبولی های پارسال می تونن کمکت کنن مثلا با رتبه 800 می تونی تو شهر خودت شبانه یا غیر انتفاعی قبول شی;)(غیر از بومی های تهران)ولی باز بستگی به دفتر چه شماره 2 داره امیدوارم طبق گفته بچه ها ظر فیت ها تغییر نکرده باشه(رتبه با اسم شهر قید شه تا سایر بچه ها کمکت کنن)

miss_clever

عضو جدید
کارشناس ناپیوسته

کارشناس ناپیوسته

سلام من تو کنکور 87 رتبم 1903 شده به نظرتون کجا قبول میشم؟

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ضمن تبریک به همه ی دوستانم ....:gol:
یه پیشنهاد دارم...
در صورت تمایل منابعی رو که امسال مطالعه کردین و خوب نتیجه گرفتین ازشون اینجا یا هر جایی که توافق کردین لیستو بذارین تا بقیه ی دوستاتون هم طی سالهای بعد بتونن استفاده کنن!
ممنون:gol:

azam

عضو جدید
سلام بچه ها ....
چند تا سوال ....
با ۸۰۰ کجا ميشه قبول شد؟

با ۱۳۴۵ چطور؟

شهرتونو که نگفتین پس منم کلی جواب میدم...;)
اگه کسی که رتبش 800 باشه توی شهر خودشون دانشگاه شبانه باشه(یعنی بومی اون شهر باشه ) احتمال داره شبانه قبول بشه وگرنه باید بره غیر انتفاعی...
با 1345 غیرانتفاعی ...
با 62 فکر نکنم روزانه همدان رو بیاره...البته یک چیزی هم هست...بعضی ها فقط می خوان شهر خودشون قبول بشن مثلا یکی از دوستای خودم با رتبه ی 100 اولین انتخابشو زد دانشگاه غیر انتفاعی شهر خودشون چون اصلا نمی خواست از شهرشون دور بشه...و خود من هم با این که قبل از اصفهان 8 تا دانشگاه( روزانه و شبانه ) از شهرهای دیگه رو زده بودم ولی هر چی به اعلام نتایج نزدیک تر می شدم خدا خدا میکردم که فقط شهر خودم رو بیارم...
پس بستگی به انتخاب بقیه بچه ها هم داره... یعنی شاید با رتبه ی 62 روزانه همدان رو بیاره و شاید هم نه...
:warn:در ضمن بچه ها همه چیز رو در نظر بگیرین...شرایط خودتون...شهری که می خواین برین...وضعیت علمی دانشگاه...استادان...کادر علمی و ...اینا خیلی مهمه...ساده از کنارشون رد نشید.
شاید یک دانشگاه کوچیک باشه ولی از نظر علمی خیلی بالا باشه و شاید هم ...
امیدوارم درست انتخاب کنید...موفق باشین.
:gol::)

niloofarshab

عضو جدید
;تراز رتبه.......

;تراز رتبه.......

همگی خسته نباشید...
به نظرتون اخرین تراز قبولی چقدره....به نظرتون با رتبه 5400 میشه امیدوار بود.........:(:cry:

azam

عضو جدید
همگی خسته نباشید...
به نظرتون اخرین تراز قبولی چقدره....به نظرتون با رتبه 5400 میشه امیدوار بود.........:(:cry:

امیدت به خدا باشه عزیزم...همه چیز بستگی به ظرفیت دانشگاه های امسال داره...
پارسال تا 21000 مجاز شدن ولی تا 4000 قبول شدن ولی امیدوارم امسال ظرفیت ها رو زیادتر کرده باشن...نگران نباشید.

rezam

عضو جدید
سلام. من تو کنکور کارداني به کارشناسي معماری امسال رتبه ي 9 اوردم.شهيد رجايي 10 نفر ميگيره اونم نيمسال دوم.شريعتي 30 تا ميگيره نيمسال اول.حالا من موندم چيکار کنم.لطفا راهنماییم کنید. ممنوون

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام. من تو کنکور کارداني به کارشناسي معماری امسال رتبه ي 9 اوردم.شهيد رجايي 10 نفر ميگيره اونم نيمسال دوم.شريعتي 30 تا ميگيره نيمسال اول.حالا من موندم چيکار کنم.لطفا راهنماییم کنید. ممنوون
اول تبریک میگم بهت خیلی عالیه!;)
ولی فقط یه چیزی! ایدیت نشون میده شما پسری! ولی شریعتی فقط دختر میگیره! اینم در نظر بگیر!:victory:
موفق باشی.:gol:

تبسم

عضو جدید
بچه ها من الان دفتر چه رو دیدم پارسال عنوان کارشناسی نا پیوسته ی علمی کاربردی معماری بود امسال شده کارشناسی مهندسی تکنولوزی درسته؟چه جوریه؟

architect_esf

عضو جدید
دريافت دفترچه انتخاب رشته آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1387

سلام
قابل توجه دوستانی که در کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 87 مجاز به انتخاب رشته شده اند ، دفترچه انتخاب رشته و اصلاحیه مربوط به آن را روی سایت سازمان سنجش گذاشتن . منم اینجا لینکهاشو گذاشتم . دانلود کنید ( با آرزوی قبولی شما ).

اصلاحيات دفترچه انتخاب رشته آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1387

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا