راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

تبسم

عضو جدید
دوستان عزیزم.
تبسم و اعظم جان!
کی گفته کارشناسی نا پیوسته نظام نمیتونه بگیره؟؟؟؟من کی این حرفو زدم؟؟؟
عزیزان من یک حرف>>>ی<<< فقط من گفتم دقت کنید.

الان که خدا رو شکر رشته کاملا مشخصه اما اگه روزی دیدین که نوشته کارشناس معماری نزنید.این رشته ی جالبی نیست.
اما کارشناسی معماری همون مهندسی معماری معروفه کی هیچ مشکلی هم نداره.
ان شاءالله که دیگه الان کاملا متوجه شده باشین مخصوصا تبسم عزیز چون اعظم که پیشکسوت ماست.
من از نظام مهندسی پرسیدم و متوجه هم شدم بعد از صحبتی هم که کردین دیگه چیزی نگفتم نیازی نیست دوباره توضیح بدین برای من!مرسی

تبسم

عضو جدید
دوستانی که امسال کنکور دادین و مجاز شدین زمان ثبت نام رو اگه ممکنه بنویسید از کی تا کی هست چون از من سوال میشه من نمی دونم ممنون میشم مرسی.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
من یه مشکلی دارم.مجاز شدم ولی بهمن ماه درسم تموم میشه.از طرفی هیچ دانشگاهی نیمسال دوم پذیرش نداره.حالا من چی کار کنم؟روزانه و شبانه هم قبول نمی شم امیدم به غیر انتفاعی بود:cry:راهنماییم کنید نمی دونم چطور انتخاب رشته کنم.ممنون

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان...
با ارزوي قبولي براي شما عزيزان....;)

[[امروز براي انتخاب شهر رفتم جهاد دانشگاهي...

اساتيد محترم راهنمايي هايي کردن که به سطح علمي موسسات غير انتفاعي مربوط ميشه....

به اين ترتيب...

خيام مشهد
دانش پژوهان اصفهان
اشرفي اصفهان (البته يه خورده تو مسايل ديني سخت گيرند)
شمال_امل
دهخدا_قزوين

اقبال مشهد و حافظ شيراز هم نسبتا خوبه....

(همدان_اپاداناي شيراز_اشراق بجنورد_بزرگمهر اصفهان_ پرتو زاهدان_پرديسان فريدونکنار_جهاد دانشگاهي کرمانشاه_خاوران مشهد_ديلمان لاهيجان_رشد دانش سمنان_سبلان اردبيل_سراج تبريز_عرفان کرمان_بحر العلوم بروجرد_جعفري رفسنجان_کوثر &مير عماد قزوين_نبي اکرم تبريز)

اينا هم سال اولشونه کارشناسي نا پيوسته بر ميدارند

اينارو مشاورين محترم گفتند <اگه کسي اطلاعات بيشتري داره لطفا بذاره
دیلمان لاهیجان دومین ساله نا پیوسته میگیره.من اصلا راضی نیستم امکاناتش زیر صفره ولی خیلی دوسش دارم

دوستانی که امسال کنکور دادین و مجاز شدین زمان ثبت نام رو اگه ممکنه بنویسید از کی تا کی هست چون از من سوال میشه من نمی دونم ممنون میشم مرسی.
سلام تا یکشنبه وقت داری واسه انتخاب رشته;)

سلام به همه
کسی میدونه واسه عناصر جزییات چه کتابی منبع کنکوره؟؟ترسیم فنی چطور؟ممنون میشم راهنماییم کنین.

یکی به من بگه چه جوری درس بخونم:cry:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودم فهمیدم هیچ راهی نداره :cry:باید بمونم امسال رو حتی اگه سیستم قبول کنه و یه جا قبول شم مثلا باید مرخصی بگیرم که بازم اول باید ثبت نام کنم ولی با کدوم مدرک؟؟؟ههییییییییی:(انشاالله خبر قبولی همه دوستان رو بشنوم;)

memarekochak

عضو جدید
یادمه تو یک تاپیک منابع کاردانی به کارشناسی رو گذاشته بودیم ولی نمی دونم الان کجاست...اگه کسی می دونه به این دوستمون کمک کنه...البته شبستان هم اگه منابعشو بگه که دیگه چه بهتر...;)

سلام.................شبستان جان که با رتبه خوبش به حرف ما گوش نکرد.............به حرف شما هم گوش نکرده..........................................:gol:

شبستان

عضو جدید
سلام.................شبستان جان که با رتبه خوبش به حرف ما گوش نکرد.............به حرف شما هم گوش نکرده..........................................:gol:
سلام:king:
با عرض معذرت :love:درگير انتخاب رشته بودم.
چند ماه قبل از كنكور يك تاپيك باز كردم ولي دوستان زياد توجه نكردن:evil:
حالا كه مايليد ،پيداش ميكنم دوباره شروع كنيم
:w14: :w14:
:w14::w14:

شبستان

عضو جدید
سلام.
حالا كه دوباره داريم شروع ميكنيم لطفا فقط درمورد منابع صحبت كنيم ،موضوعاتي مثل انتخاب رشته و رتبه و..........باشه براي تاپيك كارشناسي ناپيوسته:w23:

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودم فهمیدم هیچ راهی نداره :cry:باید بمونم امسال رو حتی اگه سیستم قبول کنه و یه جا قبول شم مثلا باید مرخصی بگیرم که بازم اول باید ثبت نام کنم ولی با کدوم مدرک؟؟؟ههییییییییی:(انشاالله خبر قبولی همه دوستان رو بشنوم;)
به نظر من انتخاب رشته بکن غیرانتفاعی که محرومیت کنکور نداره.تا بعد ببینی کاری شاید بشه کرد.

شبستان

عضو جدید
سلام:king:
با عرض معذرت :love:درگير انتخاب رشته بودم.
چند ماه قبل از كنكور يك تاپيك باز كردم ولي دوستان زياد توجه نكردن:evil:
حالا كه مايليد ،پيداش ميكنم دوباره شروع كنيم
:w14: :w14:
:w14::w14:
:w10:پيداش كردم ولي با اينكه بحث منابع چيز ديگه ايه:razz:، متاسفانه مديران انتقالش دادن به همين تاپيك :wallbash::exclaim:
اگه مايليد،ميتونيد از صفحه ي اول همين جا ملاحضه كنيد:twisted::book:

archi_arch

مدیر بازنشسته
مهلت توزيع دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 تمديد شد
سازمان سنجش آموزش کشور -03/06/87

سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 مي‌رساند به منظور فراهم آوردن تسهيلات لازم براي آن دسته از داوطلباني كه تاكنون براي دريافت دفترچه (شماره 2) راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون مذكور اقدام ننموده‌اند با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديد كه:

1ـ در روزهاي دوشنبه 4/6/87 و سه‌شنبه 5/6/87 منحصراً در باجه‌هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (به جز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) نسبت به توزيع دفترچه (شماره 2) اقدام شود.

2ـ در شهرستان تهران در روزهاي دوشنبه 4/6/87 و سه‌شنبه 5/6/87 منحصراً در مناطق پستي 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع دفترچه (شماره 2) اقدام شود.

ضمناً به اطلاع مي‌رساند داوطلبان مجاز به انتخاب رشته آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 كه دفترچه راهنماي انتخاب رشته را تا تاريخ 5/6/87 دريافت مي‌دارند مي‌توانند حداكثر تا ساعت 24 روز سه‌شنبه 5/6/87 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني WWW.SANJESH.ORG نسبت به انتخاب رشته در آزمون مذكور اقدام نمايند.

روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
٭​

archi_arch

مدیر بازنشسته
اعلام زمان آغاز ثبت نام آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 87 دانشگاه آزاد از طریق SMS و E-mail

به اطلاع مي رساند کلیه ثبت نام های آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامي بصورت الكترونيكي بر روي اين سايت انجام میگیرد. لطفا برای آگاهی از زمان آغاز ثبت نام آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 87 دانشگاه آزاد اسلامی، فرم زیر را تکمیل و ارسال نمایید. به محض مشخص شدن زمان آغاز ثبت نام آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 87، این زمان از طریق Email و SMS برای شما ارسال خواهد شد.(به لینک زیر مراجعه کنید)

آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 87

gharibe222

عضو جدید
سلام بچه ها من رتبم 51 شده اولين انتخابمو همدان مي زنم . با توجه به اينكه شهيد رجايي نيمه دوم برميداره، مي خواستم بپرسم دومين انتخابمو تبريز بزنم يا شهيد رجايي . ضمنا فرجه شش ماهه من شهريور تموم ميشه.
درصد ها هم اين طوريه:
رياضي 48 – فن ساختمان 28 – مباني نظري 35 – ادبيات 82 – معارف 58 – زبان 16

gharibe222

عضو جدید
راستي بچه ها اگه اطلاعاتي در مورد سطح دانشگاه هايي كه روزانه بر مي دارن بگين ممنون مي شم، مخصوصا شبستان جان كه شايد هم دانشگاهي بشيم.

sheinis

عضو جدید
رجايي نيمه دوم برميداره، مي خواستم بپرسم دومين انتخابمو تبريز بزنم يا شهيد رجايي .
16
سلام.بهت تبریک می گم رتبت عالی شده ;)....از اینکه در صداتم گذاشتی ممنونم...لطف کن اسم شهرتم بگو تا بهتر بشه راهنماییت کرد

gharibe222

عضو جدید
ممنون sheinis جان ;)
من شهر قزوين زندگي مي كنم. ضمنا از مطالب جالبي كه تو سايت گذاشتي متشكرم.اگر ااطلاعاتي در مورد دانشگاه هايي كه روزانه بر ميدارند بگي ممنون ميشم.:smile:

شبستان

عضو جدید
راستي بچه ها اگه اطلاعاتي در مورد سطح دانشگاه هايي كه روزانه بر مي دارن بگين ممنون مي شم، مخصوصا شبستان جان كه شايد هم دانشگاهي بشيم.
مرسي،ولي انتخابهاي اول ودوم من روزانه هاي تهرانه .
درضمن انتخاب دانشگاه بستگي به شرايط خودتون داره.چون براي من امكانش نبود شهر ديگه اي برم ،همدان رو اول نزدم.:crying: وگرنه دانشگاه همدان سطحش ازهمه بالاتره.
رجايي و شريعتي هردو تربيت دبير هستن و وابسته به آموزش و پرورش.

کدخدا

مدیر بازنشسته
مرسي،ولي انتخابهاي اول ودوم من روزانه هاي تهرانه .
درضمن انتخاب دانشگاه بستگي به شرايط خودتون داره.چون براي من امكانش نبود شهر ديگه اي برم ،همدان رو اول نزدم.:crying: وگرنه دانشگاه همدان سطحش ازهمه بالاتره.
رجايي و شريعتي هردو تربيت دبير هستن و وابسته به آموزش و پرورش.
سلام به همگی
راجبه سطح دانشگاه ها چند تا راهنمایی کنم شاید به دردتون بخوره.
همدان رو من رفتم و دیدم آزادش سطحش بالاست ولی سراسریش معمولیه خوبیش اینه که رویه اسکیستون کار می کنه تا به حد خوبی برسین برای ارشد.استاداش در حد متوسط به سمت خوبن.راجب زنجانم بگم تا الان عالیه یعنی واقعا سطح بالایی داره که من جای دیگه ندیدم کادر هیئت علمیش همه دکترن که من 4 تاشونو واقعا قبول دارم .شهید رجایی دانشگاه بدی نیست سطحش متوسط قبلا صدیق اونجا بود ولی الان نیست یه دانشگاه جمع و جور که واقعا کمبود آتلیه داره جو دانشجواش خوبه همه به ارشد فکر می کنن.

sheinis

عضو جدید
همدان رو من رفتم و دیدم آزادش سطحش بالاست ولی سراسریش معمولیه خوبیش اینه که رویه اسکیستون کار می کنه تا به حد خوبی برسین برای ارشد.استاداش در حد متوسط به سمت خوبن.راجب زنجانم بگم تا الان عالیه یعنی واقعا سطح بالایی داره که من جای دیگه ندیدم کادر هیئت علمیش همه دکترن که من 4 تاشونو واقعا قبول دارم .
سلام.کاملا درسته دانشگاه ازاد همدان سطح فوق العاده بالایی داره ولی اکثرا با شرایط دانشگاش مشکل دارن دوست من بعد از 3 سال انصراف داد دانشگاه اشرفی اصفهان در مقابل اون اصلا گیر نمی ده.....سراسریش خیلی معمولیه........;)

AnahitArch

عضو جدید
سلام به همگی
من تازه واردم و خوشحال از اینکه با این مجموعه آشنا شدم
من امسال در آزمون شرکت نکردم ولی قصد دارم در آزمون دانشگاه آزاد شرکت کنم.
اگه کسی از منابع عمومی دانشگاه آزاد مخصوصا معارف و زبان فارسی و همچنین زمان برگزاری آزمون و توزیع دفترچه خبر داره لطفا به من بگه.
منابعی که قبلا اعلام شده اکثرا برای آزمون سراسریه.
اگه کسی هم تراز و درصد های قبولی دانشگاه آزادهای تهران ،ورامین،رودهن و ابهر رو داره اگه بگذاره تو این تایپیک ممنون میشم.
مرسی

sheinis

عضو جدید
سلام به همگی
من تازه واردم و خوشحال از اینکه با این مجموعه آشنا شدم
من امسال در آزمون شرکت نکردم ولی قصد دارم در آزمون دانشگاه آزاد شرکت کنم.
اگه کسی از منابع عمومی دانشگاه آزاد مخصوصا معارف و زبان فارسی و همچنین زمان برگزاری آزمون و توزیع دفترچه خبر داره لطفا به من بگه.
منابعی که قبلا اعلام شده اکثرا برای آزمون سراسریه.
اگه کسی هم تراز و درصد های قبولی دانشگاه آزادهای تهران ،ورامین،رودهن و ابهر رو داره اگه بگذاره تو این تایپیک ممنون میشم.
مرسی
سلام عزیزم.خوش اومدی ما هم از اینکه شما تو جمعمون هستین خوشحالیم .......تو صفحه 32 ARCHI-ARCH عضویت دانشگاه ازادو گذاشته می تونی اونجا ثبت نام کنی تا وقتی دفتر چه ها اومد از طریق ایمیل یا اس ام اس بهت خبر بدن;)

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها میشه اگه کسی منابع ازادو میدونه بگه؟
(شاید فرجی شد تو این مدت باقیمونده یه کم خوندیم! :D)

sheinis

عضو جدید
بچه ها میشه اگه کسی منابع ازادو میدونه بگه؟
(شاید فرجی شد تو این مدت باقیمونده یه کم خوندیم! :D)
من اینارو واستون پیدا کردم بازم خودتون یه تحقیق بکنین;)...فهرست منابع کنکور کاردانی به کارشناسی معماری:

1- آشنایی با معماری اسلامی ایران استاد محمد کریم پیرنیا

2- سبک شناسی معماری ایران استاد محمد کریم پیرنیا

3- مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب وحید قبادیان

4- مصالح شناسی سیاوش کباری

5- مصالح شناسی سام فروتن

6- معماری ایران (دوره اسلامی) محمد یوسف کیانی

7- جزییات معماری ساختمانهای اجری نشریه 92 سازمان برنامه وبودجه

8- فرهنگ مصورهنرهای تجسمی پرویز مرزبان وحبیب معروف

9- مبانی هنرهای تجسمی غلام حسین نامی

10- عناصر رنگ ایتن ایتن

11- معماری فرم فضا نظم فرانسیس د.ک.چینگ

12- تاریخ وهنر معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی

13- معماری 1و2 انتشارات دیبا گران

14- ریاضی انتشارات دیبا گران

15- اجزا ساختمان و ساختمان سیاوش کباری

16- مبانی هنرهای تجسمی هنرستان

17- تاسیسات هنرستان

18- آشنایی با بناهای تاریخی هنرستان

19- آشنایی با معماری جهان محمدابراهیم زارعی

20- هندسه سال دوم دبیرستان

21- تاسیسات طباطبايی

22- ادبیات پنج استاد

23- راهنمای ادبیات پنج استاد محمد باقر کلیشمی

24- نگارش زبان فارسی انتشارات سمت

25- معارف اسلامی 1 انتشارات سمت

26- معارف اسلامی 1 اتشارات نهاد رهبری
27- عناصروجزییات ساختمان 1و2 هنرستان
.............................

sheinis

عضو جدید
مواد ازمون اختصاصی رشته معماری ..............ریاضی 20 سوال.....ایستایی 10.........عناصر 10..........تنظیم شرایط 10............مواد و مصالح 7...........متره 6.............ترسیم فنی 7.........مبانی نظری 10.........تاریخ معماری 13...................پرسپکتیو 7....................البته اینا متغیرن ولی میشه باهاشون نسبت خوندنو تنظیم کرد;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا