nafise001
عضو جدید
این چندروزه کم سعادت شده بودم که زیاد نتونستم بیام سایه جان.به به نفیسه خانوم. خوش آمدی. بالاخره دیدیمت![]()
خوبی؟
این چندروزه کم سعادت شده بودم که زیاد نتونستم بیام سایه جان.به به نفیسه خانوم. خوش آمدی. بالاخره دیدیمت![]()
نفيسه توام!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا كه!!!!!!!!!!!!!!!!
من حسرت نمي خورم اين چند وقت اينقدر به زمان فك كردم!!! ديگه حالم ازش بهم مي خوره!!!!!!!! كاش يه ساعت برنارد داشتم!!!!!!!!!![]()
هر 4 گزینه.خوبم مرسی... نه ! نگرفتم تو سایت صدوقی یزد چیزی راجع بهش نگفته، تو سایت دانش پژوهان و مهاجر و سنجشم چیزی نگفته راجع به تاییده و ریز نمرات ، نمیدونم باید بگیرم ؟ نگیرم؟ هیچکدام؟ سوال انحرافی
يهو بزار كنار!!!!!!!! جاش آدامس بجو!!!!!!!!!!!!!!!!کم کم دارم کمش میکنم![]()
يهو بزار كنار!!!!!!!! جاش آدامس بجو!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
مازیار امان از دست رفیق ناباب (امیر)نفيسه توام!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا كه!!!!!!!!!!!!!!!!
متشکر. خوبیماین چندروزه کم سعادت شده بودم که زیاد نتونستم بیام سایه جان.
خوبی؟
4تــــــــــا؟ یه نخ بده بینیم چجوریاسمازیار امان از دست رفیق ناباب (امیر)![]()
![]()
نمي دونم ولي اگه باشه چه استفاده هاي پليدي كه نمي شه ازش كرد!!!! من يكي پولدار مي شم!!!!!!!!!!!!!!آره منم خیلی دوستم ساعت برناردو... نمیدونی کجا میفروشن؟![]()
مازیار امان از دست رفیق ناباب (امیر)![]()
![]()
نمي دونم ولي اگه باشه چه استفاده هاي پليدي كه نمي شه ازش كرد!!!! من يكي پولدار مي شم!!!!!!!!!!!!!!
نه بابام همينطوري سيگارو گذاشت كنار!!!!!!!!!!!!! هروئين نيس كه سيگاره!!!!!!!!!!!!!!نه یهو به آدم شوک وارد میشه باید کم کم کمش کرد![]()
نه سایه4تــــــــــا؟ یه نخ بده بینیم چجوریاس
بيا بريم ببندمت به تخت تا ترك كني (نفيسه سنتوري)مازیار امان از دست رفیق ناباب (امیر)![]()
![]()
اره یکی تو بابی یکی مازیار.ا ؟؟ من کجام نابابه ؟ من بابه بابم![]()
سايه!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟4تــــــــــا؟ یه نخ بده بینیم چجوریاس
نه نه من با دود غصه هام فراموش میشه.بيا بريم ببندمت به تخت تا ترك كني (نفيسه سنتوري)
آره چمه؟ خیلیم خوبهسايه!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همينطوري مي خواي بياي رجايي؟؟؟؟
نفيسه بد نكن با خودت!!!!!!!!!!! بيا ببرمت مركز ترك!!! اميرم مي بريم!!!!!!!!!!!!!!نه نه من با دود غصه هام فراموش میشه.![]()
تا تو باشی طرف دود نری دختر خوب.کلمو غر کردی
تا تو باشی طرف دود نری دختر خوب.![]()
امیر نمیزاره تازه مواد جدیدم بهم معرفی کرده که زیاد ضرر نداره.نفيسه بد نكن با خودت!!!!!!!!!!! بيا ببرمت مركز ترك!!! اميرم مي بريم!!!!!!!!!!!!!!
تا يه نفر بهت يه نخ تعارف زد قبول مي كني؟؟؟ رجايي محيطش خرابه اااااااااا!!!!!!!!!!!آره چمه؟ خیلیم خوبه
امیر نمیزاره تازه مواد جدیدم بهم معرفی کرده که زیاد ضرر نداره.![]()
توام بیا مازیار.
راس مي گي؟؟؟ خو چي هس حالا!!!!!!!! بده بياد ببينم؟؟!!!امیر نمیزاره تازه مواد جدیدم بهم معرفی کرده که زیاد ضرر نداره.![]()
توام بیا مازیار.
محیطشو خودم درست میکنم. به من میگن سایه خطرتا يه نفر بهت يه نخ تعارف زد قبول مي كني؟؟؟ رجايي محيطش خرابه اااااااااا!!!!!!!!!!!
هي وايه من!!!!!!!محیطشو خودم درست میکنم. به من میگن سایه خطر