دخترکوهستان
عضو جدید
ای بابااینایی که رفتن شام برنگشتن پ نکنه کله پاچست شامه کجایین بیایین داینان 

نه اتفاقا خوشحال میشم که از الان با محیط دانشگاه اشنا بشم.ببخشید قصدی نداشتم.فقط میدونم اگه یه ذره سست بگیری از بقیه عقب میوفتی.نفر اول ورودی ما با 19.5 فارغالتحصیل شد و کنکور نداد.شرط معدل رفت کارشناسی محقق.
نمه من اینجا فعال تا خوابم نگیره.دیشب بدجور خسته بودم.گارداش سوز چیخاتمابه به همشهری.خوش گلیبسن.اینا دیگه نمیان.منتظر نباش.فرزانه هم حالا میبینی تا 2 دقیقه دیگه میره.
برات ارزوی موفقیت میکنم.یکی از رقیبای جدید همی احسانه خودمونه!بعدیم خودم بودم که رفتم دیگه...!!!نه اتفاقا خوشحال میشم که از الان با محیط دانشگاه اشنا بشم.
به خاطر همون میخوام تو دانشگاه سخت تلاش کنم و یکی شاگرد الف های کلاس باشم.
علی تو گفتی استاد جهان زمین یه کتاب یا جزوه داره که از الان بخونم اسمش چی بود؟رفتم اردبیل از اونجا تهیه کنم؟
مرسی دستت درد نکنه میخوام تا شروع ترم بخونمش.راستی استاد جهان زمیت خیلی سخت گیره؟برات ارزوی موفقیت میکنم.یکی از رقیبای جدید همی احسانه خودمونه!بعدیم خودم بودم که رفتم دیگه...!!!
ببخشید امروز اونقد کار داشتم وقت نکردم برم از دوستم بپرسم.فردا حتما میگم.
میدونم.باهات شوخی میکردم.واقعا کارای یونی ادمو خسته میکنه.من خودم رفتم مدرکمو بگیرم گفتن باید برگ سبز خدمت رو بیاری.گفتم باشه امروز میرم.اما 12.5 فهمیدم امروز تعطیله دانشگاه.با هزار مصیبت اومدم و برگشتم تا اخر وقت رسیدمو گرفتم.نمه من اینجا فعال تا خوابم نگیره.دیشب بدجور خسته بودم.گارداش سوز چیخاتما
سخت گیر اونطوزی نه.من خودم عاشقشم و خیلی براش احترام قائلم.استاد خیلی با سوادیه.اوایل ترم کمی سخت میگی.مثلا شما اگه طرح 2 با اون باشین باید تا قبل عید مطالعات رو حدود 500 صفحه تحویل بدین و یکی دو بارم باهاش کرکسوین کنین کاراتونو.مرسی دستت درد نکنه میخوام تا شروع ترم بخونمش.راستی استاد جهان زمیت خیلی سخت گیره؟
دانشکدتون؟؟؟؟؟؟؟شما که کشاورزی هستین.نکنه شمام اومدین معماری؟؟؟؟؟سلام.نمیدونسم دانشکده مون تو کاردانی این همه فعال داشته
نه بابااشتباهی واردکرده درناجان اگه بری صفحه شخصیت توویزایش اطلاعات میتونی اصلاح کنی شب بخیره همگیتوندانشکدتون؟؟؟؟؟؟؟شما که کشاورزی هستین.نکنه شمام اومدین معماری؟؟؟؟؟
سلام به خوابالوا...
بچه ها تائیدیه تحصیلی شماها گرفتین؟
تو سایت مهر اراک زده که واسه ثبت نام تائیدیه تحصیلی میخوان.
راستی به من ریز نمراتم ندادن فقط یه گواهی دادن.
سلام سايه ما هستيم!!!!!! خوبي؟؟؟؟کسی نیس بــــــــــــــــــــــاز؟ ای باباااا
سلام. خـــــــــــوبسلام سايه ما هستيم!!!!!! خوبي؟؟؟؟
ثبت نام ما 25 هستش!!! واي تا بهمن چه حالي بكنم من!!!!!!!!!!!!!!!سلام. خـــــــــــوب
تو هنوز ثبت نام نکردی؟
پس نیمه دومی. خوشبحالت بیکاری که واسه ارشد بخونثبت نام ما 25 هستش!!! واي تا بهمن چه حالي بكنم من!!!!!!!!!!!!!!!
ثبت نام ما 25 هستش!!! واي تا بهمن چه حالي بكنم من!!!!!!!!!!!!!!!
امير كمتر بكش!!!!!!! ناراحتي قلبي مي گيريا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما ترم بهمنی هستین؟
مرسی امیر.خوبم.تو چطوری؟سلام خوبی؟ واسه منم سواله که چرا سایت سنجش و صدوقی یزد ریز نمرات و تاییده تحصیلیو نگفتن ؟![]()
من حسرت نمي خورم اين چند وقت اينقدر به زمان فك كردم!!! ديگه حالم ازش بهم مي خوره!!!!!!!! كاش يه ساعت برنارد داشتم!!!!!!!!!کاردانی منم نیمسال دوم بود، خیـــلی حال دادولی خب دوستام که رفته بودن دانشگاه وقتی زنگ میزدن من حسرت میخوردم
![]()
مرسی امیر.خوبم.تو چطوری؟
تو تائیدیه گرفتی ؟
امير كمتر بكش!!!!!!! ناراحتي قلبي مي گيريا!!!!!!!!!!!!!!!!!!