من استیک مات شدیدم وگرنه 0/25 ضعیفه چشم.دور رو خوب نمی بینم
آخه منم عینکیم اما فقط واسه بیرون
میخوام ببینم کیا مثل منن
دارم عامار میگیرم![]()
.
من استیک مات شدیدم وگرنه 0/25 ضعیفه چشم.دور رو خوب نمی بینم
اخه کرم از خود درخته!!!خب پس لیزیک کن حلهالبته همیشه جواب نمیده دکتر باید نظر بده
اخه کرم از خود درخته!!!من دوس دارم عینک!!!
دبستان بودم اینقدر عمدا رفتم جلوی تلویزیون نشستم و عینک دوستامو زدم به چشم که ضعیف بشه چشام عینک بزنم![]()
اره واقعا!!!!واقعـــــــــــــــــا ؟؟ ؟؟!!
سلااااام... من اومدم.... چه خبرا ..؟؟؟؟؟
سلام
قائم مقام سازمان سنجش آموزش كشور گفت كه نتايج داوطلبان آزمون كارداني به كارشناسي - كارشناسي ناپيوسته- سال 1390 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي روز چهارشنبه، 30 شهريورماه اعلام خواهد شد.
خواهش مي كنم، تو هم سال ديگه حتما رتبه مي ياري، و كلاس كار گيلاني ها رو بالا مي بري!!!![]()
بچه حا یه ثوال
کی تو طاپیک عینکیح؟؟
فکر کنم فرزانه پای کامپیوتر خوابش برده![]()
اره عزیزم خیلی تنبلن .من اومدم دیدم کسی نیستفرزانه جون سلام... ميبيني چقد اينا تنبلن؟؟؟؟؟همش خوابن!!!!
یه چیزی از خودت سر هم کن ببر بده.من جمعا 7 صفحه گزارش نوشتم.بایه cd توش پلانو فیلم ساختمون بودسلام به همه
بهمون گفتن برا کاراموزی علاوه بر کزارشای هفتگی باید یه گزارش کلی هم بدیم...
کاراموزی من ساختمان 4 طبقه بتنی بود ... کسی همچین چیزی داره کمکم کنه؟ شنبه باید ببرم تحویل بدم![]()
مرسی از اطلاع رسانیتسلام
قائم مقام سازمان سنجش آموزش كشور گفت كه نتايج داوطلبان آزمون كارداني به كارشناسي - كارشناسي ناپيوسته- سال 1390 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي روز چهارشنبه، 30 شهريورماه اعلام خواهد شد.
منبع :خبرگزاری ایرنا
یه چیزی از خودت سر هم کن ببر بده.من جمعا 7 صفحه گزارش نوشتم.بایه cd توش پلانو فیلم سختمون بود
نوشتم امروز مثلا پلانارو فاز 2 کردمیه پلان دانلود کردم میزنمش به سی دی ولی فیلم ندارم حالا اونو بیخیال... مثلا چی نوشتی تو اون 7 صفحه؟
نوشتم امروز مثلا پلانارو فاز 2 کردم
روز بعد بهم زمین دادن پلان طراحی کردم از این چیزا