من رفتم بخوابم امروزم که اینجا کسی نبود
سلام صبح همگی بخیربیدار شید تنبلاااااااااااااااااااااااااااا..... چقد میخوابیییییییییییییید؟؟؟؟؟؟![]()
چی بازی؟؟؟؟؟؟سلام
منم بازی؟
اره اینا خیلی تنبل شدن.الان بگم نتایج اومده همگی بیدار میشن.فرزانه پایه ای په پارچ آب بریزیم رو اینا بیدارشون کنیم....؟؟؟؟؟خیلی کیف میده!!!!
کجا فرار کردین نیومده.نترسین بابا کاری نمیکنیماینجا خیلی خطرناکه پارچ آب و اسید پاشی و سر بریدن و ....
ما رفتیم![]()
فرزانه با چه سرعتی صبحانه خوردی....!!!!!کجا فرار کردین نیومده.نترسین بابا کاری نمیکنیم
سلام....خوش به حالت من 2 جلد 170 صفحه ای پایان نامه تحویل دادم به پلانای یه 2 تا ساختمون 5 طبقه که خودم تو دفتری که کار می کردم طراحی کردم و یکیش مجوز ساختم گرفت بعد بهم داد 16!!!!یه چیزی از خودت سر هم کن ببر بده.من جمعا 7 صفحه گزارش نوشتم.بایه cd توش پلانو فیلم ساختمون بود
خودت ترسیدی زود رفتی....ینی کاری باهام ندارید؟![]()
نه بابا بیا امن امن اینجا....ینی کاری باهام ندارید؟![]()
نه همچینم امن نیستااینی کاری باهام ندارید؟![]()
وای ببخشین فائقه جان مامانم منو فرستاد پی نخود سیاه به خاطر همین دیر کردم.منم اصلا رفتم دیگه..حالا که اینطور شد....![]()
انقد دیر اومدیم که فائقه قهر کرد رفت.نه همچینم امن نیستاا
آخه من اومدم
هاهااهاهاااا
منم بیدار شدم بالاخره
صبحتون بخیر بچه ها(ظهر بخیر)
دنبال کی هستی هان؟
بچه حا یه ثوال
کی تو طاپیک عینکیح؟؟
منم عینک خیلی دوس دارم ولی دوران بچگیم به هر بهانه ای رفتم چشم پزشک نتونست دکتر گول بزنم بهم گفت چشمات سالمه پاشو بر عینک لازم نداریمنولی زیاد ازش استفاده نمیکنم
![]()
منم عینک خیلی دوس دارم ولی دوران بچگیم به هر بهانه ای رفتم چشم پزشک نتونست دکتر گول بزنم بهم گفت چشمات سالمه پاشو بر عینک لازم نداری![]()
دقیقا مثل من . من میرفتم الکی اشتباه جواب میدادم که عینک بده بهم. چند وقت پیش رفتم بدون کلک خودش گفت بزن عزیزه برادر
![]()