ghazaliii
عضو جدید
رشته هاي فن يكه دوستم هستن هم تكنولوژي ميشنهرکی از رشته های نظری بیاد و کارشناسیشو ناپیوسته بخونه مدرکش تکنولوژی معماری میشه.
رشته هاي فن يكه دوستم هستن هم تكنولوژي ميشنهرکی از رشته های نظری بیاد و کارشناسیشو ناپیوسته بخونه مدرکش تکنولوژی معماری میشه.
بیز بیلمیراگ سن نمنه دیراین...تی قُربان..همیشه موفق بَبی...امی افتخاری تی رُتبه هَمَ![]()
بیز بیلمیراگ سن نمنه دیراین...
رشته هاي فن يكه دوستم هستن هم تكنولوژي ميشن
الان کسایی که مدرک لیسانسشون کارشناسی علمی کاربردی معماریه حق طرح دارن یعنی من نیستم؟
حق طراحي ندارن يعني مهر طراحي نميدنالان کسایی که مدرک لیسانسشون کارشناسی علمی کاربردی معماریه حق طرح دارن یعنی من نیستم؟
خواهش مي كنم، تو هم سال ديگه حتما رتبه مي ياري، و كلاس كار گيلاني ها رو بالا مي بري!!!hih
میگم قربانِ شما..همیشه موفق باشید ...با رتبه اتون باعث افتخار مایید)
![]()
سلاااااااااااااااااااااام آقا مازیار منم اومدم دیدم کسی نیست رفتم.سلام سلام، همگي سلام، اي زندگي سلام................ به قول فائقه "اي بااااااااا باااااااااا!!!!!!!!!" چرا هيشكي نيست تو اين تاپيك؟؟؟؟
سلام نفيسه!!!منم داشتم رفتني مي شدم تشكرت رو ديدم فهميدم كه هستي!!! يني كي ميشه بر و بچ اينجا دوباره مث سابق جمع شن؟؟؟سلاااااااااااااااااااااام آقا مازیار منم اومدم دیدم کسی نیست رفتم.![]()
مازیار من که اولا میومدم خوشحال میشدم ولی حالا افسرده میشم..سلام نفيسه!!!منم داشتم رفتني مي شدم تشكرت رو ديدم فهميدم كه هستي!!! يني كي ميشه بر و بچ اينجا دوباره مث سابق جمع شن؟؟؟
حق داري نفيسه!!! منم همينطوريم!!! ارشد خوني شروع بشه، فك كنم بچه ها دوباره جمع شن!!! نفيسه منم بايد برم باشگاه، معذرت كه نتونستم بيشتر بمونم!!!مازیار من که اولا میومدم خوشحال میشدم ولی حالا افسرده میشم..
فکر کنم از هفته بعد دیگه شلوغ بشه.بچه ها استرسی میشن...![]()
خدا قوت پهلوون...حق داري نفيسه!!! منم همينطوريم!!! ارشد خوني شروع بشه، فك كنم بچه ها دوباره جمع شن!!! نفيسه منم بايد برم باشگاه، معذرت كه نتونستم بيشتر بمونم!!!فعلا!!!
![]()
سلاااااااااااااااااااااام آقا مازیار منم اومدم دیدم کسی نیست رفتم.![]()
سلام سلام چاخلصیم
من الان از دکتر اومدم
یک دکتریه که نگو
وقتی میرم حالم بهتر میشه و شاد و شنگول میشم بخدا
بس که این دکتر نفسش گرمه
من خوبه خوبم الان بقیه بروبچ چطورن؟امیر آقا شما چطوری؟
راستی اون قضیه منتفیه(((هههه سکرت بازی شد)
سلام خوش بحالت من که امروز رفتم دانشگاه کاراموزی مو تحویل دادم و فقط تونستم یه مرحله از تسویه رو بگذرونم و تا وقتی که استاد در مورد کار اموزی نظر بده باید منتظر تسویه کامل باشمسلام سلام به روی ماه بچه ها...
بالاخره امروز تسویه کردم...![]()
پس خوش بحال خودم . من هفته آینده مدرک کاردانیم دستمه دیگه ایشالاسلام خوش بحالت من که امروز رفتم دانشگاه کاراموزی مو تحویل دادم و فقط تونستم یه مرحله از تسویه رو بگذرونم و تا وقتی که استاد در مورد کار اموزی نظر بده باید منتظر تسویه کامل باشم
امروز خیلی ناراحت شدم رفتیم دنشگاه عوض اینکه تحویلمون بگیرن رئیس دانشگاه گفت چرا اینهم گند زدین ودلسرد و دلخور برگشتیم![]()
سلام خوش بحالت من که امروز رفتم دانشگاه کاراموزی مو تحویل دادم و فقط تونستم یه مرحله از تسویه رو بگذرونم و تا وقتی که استاد در مورد کار اموزی نظر بده باید منتظر تسویه کامل باشم
امروز خیلی ناراحت شدم رفتیم دنشگاه عوض اینکه تحویلمون بگیرن رئیس دانشگاه گفت چرا اینهم گند زدین ودلسرد و دلخور برگشتیم![]()
اره بچه ها دارن کم کم جمع میشن دیگه.هفته بعدم که هفته اعلام نتایج استرس به اوج میرسه و همگی برا ی رفع استرس اینجا میان مطمئنا.من که امروز خیلی خستممازیار من که اولا میومدم خوشحال میشدم ولی حالا افسرده میشم..
فکر کنم از هفته بعد دیگه شلوغ بشه.بچه ها استرسی میشن...![]()
خاخلصیم کلمه ایست ترکیبی ازجــــــــــــــــــان ؟؟![]()
اره چون استاد راهنما کراموزیمم بود.واقعا که فت به قیافه های شما نمیاد درسخون باشین درس میخوندین رتبتون بهتر میشد.گفت انتظار افرین از ممن نداشته باشینعجب بی انصافیه رییستون! مگه رییسو به این راحتی ها میبینیدش شما ؟
واقعا خوش به حالت.ما که باید از هفت خان رستم عبور بگذریمپس خوش بحال خودم . من هفته آینده مدرک کاردانیم دستمه دیگه ایشالا
سلام خوش بحالت من که امروز رفتم دانشگاه کاراموزی مو تحویل دادم و فقط تونستم یه مرحله از تسویه رو بگذرونم و تا وقتی که استاد در مورد کار اموزی نظر بده باید منتظر تسویه کامل باشم
سلام به ناز معمار جون عزیز.سلام سلام چاخلصیم
من الان از دکتر اومدم
یک دکتریه که نگو
وقتی میرم حالم بهتر میشه و شاد و شنگول میشم بخدا
بس که این دکتر نفسش گرمه
من خوبه خوبم الان بقیه بروبچ چطورن؟امیر آقا شما چطوری؟
راستی اون قضیه منتفیه(((هههه سکرت بازی شد)))
...........
به به نفیسه جون چشمم به جمالتون روشن شد بالاخره
کجایی دختر؟
راستی در مورد سوالات به نتیجه ای رسیدی؟فرزانه شاید باورت نشه امروز تا ساعت 2 فکم کار کرده.
استادام تا فهمیدن رشتمو عوض کردن برگمو امضا نمیکردن کلی عذابم دادن.
سلام به ناز معمار جون عزیز.
راستش من هستم ولی میام کسی نیست میرم.
سلام امیر .
ما خوبیم شما چطورین؟
همه که اطلاعات ناقص دادن بی خیال شدم تا وقتی که جوابا بیاد.راستی در مورد سوالات به نتیجه ای رسیدی؟