nafise001
عضو جدید
رشته کاردانیت چی بوده ؟ این طوری نیست که همه ی واحد های کاردانی باید پاس کنی . یه سری از واحد ها که اگه پاس نکنی توی کارشناسی به ضررت می شه بهت می گن پاس کنی . مثل ترسیم فنی 1-2 ......
بهداشت.
رشته کاردانیت چی بوده ؟ این طوری نیست که همه ی واحد های کاردانی باید پاس کنی . یه سری از واحد ها که اگه پاس نکنی توی کارشناسی به ضررت می شه بهت می گن پاس کنی . مثل ترسیم فنی 1-2 ......
من یادمه چند تا از بچه های کارشناسی وقتی کاردانی بودم می یومدن سر بعضی از کلاسامون . اونا کاردانیشون طراخی دخت بود کارشناسی معماری قبول شده بودن یه سری از درسارو با ما پاس می کردن . اتفاقا به نفعت هست هر چی واحد پاس کنی بیشتر اشنا می شی با معماری . چون رشته کاردانیت اصلا به معماری ربطی نداشته .بهداشت.
امي همشهري اگه يه وقت كمك بخواستي، خوشحاله بم تره انجام بدم!!!سلام دوستان
من امسال ترم 3 معماری کاردانی ام و میخوام کنکور کارشناسی سال نود و یک رو شرکت کنم...
مثل بچه های پارسال که باهم درس خوندن برای کنکور نود منم خواستم کنکوریهای امسال بیان اینجا و با هم یه برنامه ی منسجم رو در پیش بگیریم و از همه مهمترین منابعی رو که میشناسیم و میدونیم مهمه به هم معرفی کنیم و برای رفع اشکال سوالامونو مطرح کنیم تا جواباشو دوستامون بهمون بدن
امیدوارم همه با هم همکاری خوبی داشته باشیم
بچه ها من امروز با یکی از مهندسای عضو نظام مهندسی حرفیدم
گفت با مدرکتون ازاد هم میتونید کار کنید(من راجع به این قبلا مطمئن نبودم میدونم که همه میدونین)
بعد گفتن اینجا معمارا حاضرن سهمیه طراحیشونو بدن سهمیه نظارت بگیرن چون توی نظارت پول خیلی خوبی هست
و گفت میتونید طراحی کنید و بدین یکی دیگه مهر بزنه ...!!!!!!!!!
و اگه ارشد بگیرین دیگه فرقی بین شما و کارشناسای پیوسته نمیکنه
این آخری رو من بازم مطمئن نیستم ولی تا یه حدی آرومم کرد![]()
woooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه خوبین عزیزان؟؟؟؟بابا بیخیال شین درس و زندگیو پاشین برین ونک به گوشه ای بشنین و ساز بزنین
من تو همین باشگاه این مطلبو خوندم ولی بچه ها نوشته بودن 5 سال از مدرک ارشد بگذره.منم شنیدم اگه ارشدتو بگیری حتی اگه ناپیوسته باشی حق طراحی میدن البته شنیدم بعد اینکه 3 سال از مدرک ارشدت گذشت این کار عملیه!! نمیدونم چقد درسته...
منم شنیدم اگه ارشدتو بگیری حتی اگه ناپیوسته باشی حق طراحی میدن البته شنیدم بعد اینکه 3 سال از مدرک ارشدت گذشت این کار عملیه!! نمیدونم چقد درسته...
امي همشهري اگه يه وقت كمك بخواستي، خوشحاله بم تره انجام بدم!!!
خيلي جالب بود
بچه های اینن تاپیک خیلی کمکم کردن حالا باید باز اطلاعاتی که گرفتم رو دسسته بندی کنم دوباره بپرسم کدومشون بهترهندا بلاخره منبع كتابها را بدست اوردي
ترم 3ندا شما رفتين
اكه هستين ميشه بكين ترم جندي
سعدي بور بايد بخونيبچه های اینن تاپیک خیلی کمکم کردن حالا باید باز اطلاعاتی که گرفتم رو دسسته بندی کنم دوباره بپرسم کدومشون بهتره![]()
سعدي بور بايد بخوني
نكته به نكته راهمجنان بايد بخوني
ادبيات 5 استاد
انديشه مدرسان شريف
درضمن زياد وقتتو برا كتابها دبيرستان صرف نكن حتما تست بيشتر كار كني
من با ساكور اشنا نيستم ونمي تونم نظر بدمواسه اندیشه و ادبیات کتابای ساکو رو نخونم یعنی؟
راستی اینایی که میگید فقط تسته یا درسنامه هم هست؟
مرسی لطف داری پیدا میکنم انشاللهندا اكه خواستي من كتاب خيلي خريده بودم برات با بست بفرستم
مدرسان تمامي دوروس
بارسه تمامي دوروس
سعدي بور
نكته به نكته تست ونكات كليدي تمام دوروس تخصصي
يكانه تست تمام دوروس
5استاد ادبيات
رياضي عمومي ورياضيه تخصصي كنكور معماري وهندسه معماري
ندا جون سوالي نيست
در ضمن كتابا رو بدون تعارف كفتم من كه لازم ندارم
امشب گویا اینجا کسی نیست.منم برم بخوابم چون فردا راهی هستم.
من هستم/همچنان نگران(
بچه ها من رشته معماری میخونم الان دانشگاه غیر انتفاعی
دبیرستان ریاضی خوندم
مدرک لیسانسم تکنو میشه یا علمی کاربردی؟؟؟