mahmood321
عضو جدید
راستی بچه ها تامیتونید دستتون راتوطراحی وفاز2 قوی کنید یک مسئله دیگه ببینم ازدوستان کسی هست که revit کارباشه
سلام من كه ندارم ولي خودم واسه كنكور كتاب آموزش نكته به نكته رو كامل خوندم واقا هم عالي و كامل بود .........يعني هر چي تست مدرسان پارسه و تست هاي آموزش نكته به نكته بود و ... رو راحت ميزدم . عمومي يعني ادبيات و معارف آموزش نكته به نكته هم عاليييييييهسلام دوستان.وقت همگی بخیر.از بین شماها کسی هست جزوه ها+تستای پارسه رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بچه ها تامیتونید دستتون راتوطراحی وفاز2 قوی کنید یک مسئله دیگه ببینم ازدوستان کسی هست که revit کارباشه
سلام دوست عزيز ،استرس نداشته باش،هرچي بود گذشت.
amiiinem خوب رتبه ها رو تخمين ميزنه،مياد بهتون ميگه.![]()
4000 یا 5000 میشی.
غیرانتفاعی قبولی
من چطوری باید درصدمو حساب کنم؟پاسخنامه وسولات رو دارید
منون میشم بدید
تحفه تو که درصدات از من بهترهسلام بچه ها خوبين؟ من كه از استرس دارم ميميرم
درصداي من ايناست:
فن:33
مباني:15
ادبيات:40
معارف:45الي50
رياضي ام 3.33 اگه ليميت لعنعتي رو با اون تايپ چرتشون ننوشته بودن من 10 ميش.م
الان بااين درصد ها اميدي هست؟
آقا فرزاد درصدای این که از من بهتره به من گفتی 30004000 یا 5000 میشی.
غیرانتفاعی قبولی
تحفه تو که درصدات از من بهتره
الکی فیلم بازی میکردی میگفتی
فن 33 زدی الکی میگفتی کم زدم
من فنم افتضاحه![]()
عصر اومدم یه بار نوشتم اکسپلوررم قاط زدمن چطوری باید درصدمو حساب کنم؟پاسخنامه وسولات رو دارید
منون میشم بدید
اینم نرم افزار تخمین رتبه کاردانی به کارشناسی معماری-سراسریه
که دوستمون memar88سال قبل زحمتشو کشیدن
اینم توضیحاتی در مورد نرم افزار:
بعد از اجرا کردن فایل در قسمت هر درس درصدهای احتمالی خودتون رو وارد کنید تا نرم افزار هم رتبه احتمالی شما رو در سه حالت خوشبینانه ، متوسط و بدبینانه در سال 88 و همچنین رتبه تقریبا قطعی شما رو در سال گذشته تخمین بزنه.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم .....
از لینک زیر دانلود کنید..... فايل ضميمه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/zip.gif Takhmin.zip (9.2 كيلو بايت, 94 نمايش)
اینم نرم افزار تخمین رتبه کاردانی به کارشناسی معماری-سراسریه
که دوستمون memar88سال قبل زحمتشو کشیدن
اینم توضیحاتی در مورد نرم افزار:
بعد از اجرا کردن فایل در قسمت هر درس درصدهای احتمالی خودتون رو وارد کنید تا نرم افزار هم رتبه احتمالی شما رو در سه حالت خوشبینانه ، متوسط و بدبینانه در سال 88 و همچنین رتبه تقریبا قطعی شما رو در سال گذشته تخمین بزنه.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم .....
از لینک زیر دانلود کنید..... فايل ضميمه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/zip.gif Takhmin.zip (9.2 كيلو بايت, 94 نمايش)
بلنترین مناره برا مسجد جامع یزده...اخه چراااااااا!؟!
بابا این که فقط سردرش بلند بود..کی منارش و بلند کردن!!!! یکی منفی..اههههههههههههه..