kooroshebozorg
عضو جدید
سلام من علامه محدث نوري قبول شدم ولی نمیدونم برم یا نه آخه درمورد اعتبار مدرک غیر انتفاعی حرف و حدیث زیاده!

عزیزم موضوعاتش اینهاست! ولی همون مبانی نظری خودش کلی درس و شامل میشه!ببخشین فقط همین چندتا درسه؟؟من زیاد بلد نیشتم کاردانیم
![]()
بچه ها چرا من نمیتونم جواب بگیرم؟! کلا ارور میده! تا فرم و تکمیل میکنم و میزنم جستجو کنه ارور میادو میگه page not found!!!!!!!نتایج تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی 87 دانشگاه سراسری
http://www1.sanjesh.org/knp87/knplnt/index.php
عزیزم حتما کسی نمیدونسته که چیزی نگفته. وگرنهمطمئن باش اگه کسی بدونه دریغ نمیکنه.بچه ها جدي كسي در مورد موسسه غيرانتفاعي علامه بحرالعلوم بروجرد اطلاعاتي نداره؟
من كه هر چي تو اينترنت سرچ كردم چيزي دسگيرم نشد
بابا شما كه اينقدر بي معرفت نبوديد!
دوستاتون احتياج به كمك دارناااااااااااا
حالا ما يه اعترافي كرديما. شما هم هي تيكه بارمون كنآهای خانوما آقایون خوندن حجم سنگین توی روزای آخر نتیجه معکوس میده ها
از ما گفتن بود حالا هی مثل adroit 0 archi بشنید درس بخونید![]()
سلام به همه ي عزيزان خسته نباشيد.
من كه با كنكور ديروز خستگي ازتنم رفت بيرون. من كه خيلي راضيم با اينكه سوالا نسبت به پارسال تغيير كرده بود ولي يه ذره دقت مي كردي مي شد زد.
به غير از زبان بقيرو خوب زدم , رياضي 20تا سوال درست زدمبچه ها يعني چالوس قبول مي شم؟؟؟ از الان استرس جوابارو دارم
سلام , مطمئن باش قبولی 66 درصد ریاضی زدی اگه بقیه درسا رو متوسط زده باشی رتبت زیر 50 میشه.
منم از آزمون راضی بودم معارف و زبان عالی زدم , فقط ادبیات5 تا زدم
تخصصی هم خیلی آسون بود ولی به نظرم تو مبانی نظری اون سوال 2تا مونده به آخر که 2 تا نما داده بود و پلان رو می خواست اشتباه بود ! اصلا جور در نمیومد
راستی چرا تاسیسات و تنظیم شرایط سوال نیومده بود؟
به به. تبريك ميگم.بچه هاااااااااااااااااااااا من تازه فهميدم نتايج تكميل ظرفيت اومده!!!!
الان چك كردم ديدم غير انتفائي نبي اكرم تبريز قبول شدم. ولي نمي خوام برم. نظرتون چيه؟![]()
سلام به تمامی عزیزان
من هم دیروز آزمون دادم ولی متاسفانه اصلا خوب نشدحالا میخوام بخونم برای علمی کاربردی
، به نظر شما قبول شدن توی دانشگاه علمی کاربردی سخته یا آسون ؟؟
من اولین باریه که میخوام علمی کاربردی آزمون بدم
اصلا میخوام بدونم مدرکش معتبر هست![]()
اره دقیقا! واسه ما هم همه رفتن!!!!! ولی جاتون خالی من تا اخرین لحظه موندم!!!راستي سر جلسه كنكور كه بودم نصف بچه ها ساعت 10 رفتن!!! تا ساعت 11 فقط 3 نفر بوديم تو كلاس!!!
عزیز حدودا یه ماه پیش بود! بچه ها همینجا اطلاعیه شو گذاشتن. گرچه منم با اینکه میدونستم ولی نتونستم شرکت کنم!!!به به. تبريك ميگم.
رتبت چند بود ؟
پس چرا من تكميل ظرفيت شركت نكردم ؟! كي بوده كه من خبر نشدم.
بچه ها پس چرا من اصلا مثل شما فکر نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
به نظرمن خیلی وحشتناک گرفته بودن! خیلی سخت بود! مخم منفجر شد!دیگه اخر جلسه واقعا مغزم نمیکشید! همه سوالا نکته ای! همه رو بدجوری پیچونده بودن! بلد بودی حل کنی ولی حل میکردی جوابت تو گزینه ها نبود!!!!! نگو جوابو یه جور دیگه ای پیچوندن و باید یه شکل دیگه مینوشتی! هر کدوم از سوالا کلی وقت و انرژی میگرفت که حلش کنی! اصلا قابل قیاس با سالهای قبل نبود! 30 تا سوال اختصاصی اضافه شده بود! گفته بودن ماشین حساب نیارین ولی سوالارو با اعداد و ارقامی داده بودن که کلی وقت میگرفت بدون ماشین حساب بخوای حسابشون کنی! همه اعشاری! تو سوالی که مساحت دایره رو لازم بود بدست بیاری نامردا نکرده بودن گزینه هارو با "پی" بدن! سرجلسه باید 3.14 رو به توان 2 میرسوندی و بعدم تو شعاعش ضرب میکردی! تا نزدیکترین گزینه به جوابتو پیدا کنی و بتونی جواب بدی!!!!!
![]()
یه سوال سقف کاذب بود؟؟! بچه ها شما چی زدین؟! من فکر کنم اصلا خود طراح سوالم نفهمید چی پرسیده! من که هر جوری سوالو خوندم نفهمیدم چی میخواد! یه شکل داده میگه کدوم شکل سقف کاذبه!!! ولی همه ی گزینه ها متنی بود! هر جوری سوالو جابه جا کردم که منظورشو بفهمم نفهمیدم! کسی زده اینو؟!
یا اون یک سه نماهه! اصلا معلوم نبود چی بود! هر کاری میکردی جور در نمیومد!!!!
سوال داده بود ممان اینرسی قسمت هاشور خورده رو بدست بیاریم ولی شکله اصلا هاشور نداشت!!!!!!
بچه ها اون دیتیلی که داده بودن چی بود؟! من نتونستم بفهمم اصلا کجای ساختمونه!!! خیلی به نظرم یه جوری بود! هی گفتم سقف کاذبه ولی بعد میگفتم نه!
خلاصه اینکه خیلی نامردن! کلی سر جلسه فحش خوردن از من!!!
الانم از هیچ کدوم از جوابام مطمئن نیستم!![]()
ریاضی 19 تا زدم زبانم یادم نیست چند تا بود ولی بیشتر از نصفش بود! ولی معارف خوب نزدم! از ادبیاتمم اصلا مطمئن نیستم درست زدم یا نه ولی زدم! دیگه اینکه ...! تو مبانی نظری هم خیلیهاش بود که بلد نبودم! مثلا یه کلیسای نمیدونم چی چی بود که به عمرم نشنیده بودم اسمشو!دیگه همینا! فعلا بیشتر از این یادم نمیاد! معولا از سر جلسه که میام بیرون سوالا یادم میره! اینهارو هم اینقدر روشون فکر کرده بودم دیگه تو ذهنم موندن!!!
![]()
بچه ها من قزوین زدم به نظرتون امیدی داشته باشم به قبولی؟!![]()
اره دقیقا! واسه ما هم همه رفتن!!!!! ولی جاتون خالی من تا اخرین لحظه موندم!!!![]()
همه اش داشتم با این سوالایی که نفهمیدم چی بودن سر و کله میزدم و به خصوص اون سه نما!!! ولی خوب اخرشم به نتیجه نرسیدم!
عزیز حدودا یه ماه پیش بود! بچه ها همینجا اطلاعیه شو گذاشتن. گرچه منم با اینکه میدونستم ولی نتونستم شرکت کنم!!!![]()
بچه ها پس چرا من اصلا مثل شما فکر نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
به نظرمن خیلی وحشتناک گرفته بودن! خیلی سخت بود! مخم منفجر شد!دیگه اخر جلسه واقعا مغزم نمیکشید! همه سوالا نکته ای! همه رو بدجوری پیچونده بودن! بلد بودی حل کنی ولی حل میکردی جوابت تو گزینه ها نبود!!!!! نگو جوابو یه جور دیگه ای پیچوندن و باید یه شکل دیگه مینوشتی! هر کدوم از سوالا کلی وقت و انرژی میگرفت که حلش کنی! اصلا قابل قیاس با سالهای قبل نبود! 30 تا سوال اختصاصی اضافه شده بود! گفته بودن ماشین حساب نیارین ولی سوالارو با اعداد و ارقامی داده بودن که کلی وقت میگرفت بدون ماشین حساب بخوای حسابشون کنی! همه اعشاری! تو سوالی که مساحت دایره رو لازم بود بدست بیاری نامردا نکرده بودن گزینه هارو با "پی" بدن! سرجلسه باید 3.14 رو به توان 2 میرسوندی و بعدم تو شعاعش ضرب میکردی! تا نزدیکترین گزینه به جوابتو پیدا کنی و بتونی جواب بدی!!!!!
![]()
یه سوال سقف کاذب بود؟؟! بچه ها شما چی زدین؟! من فکر کنم اصلا خود طراح سوالم نفهمید چی پرسیده! من که هر جوری سوالو خوندم نفهمیدم چی میخواد! یه شکل داده میگه کدوم شکل سقف کاذبه!!! ولی همه ی گزینه ها متنی بود! هر جوری سوالو جابه جا کردم که منظورشو بفهمم نفهمیدم! کسی زده اینو؟!
یا اون یک سه نماهه! اصلا معلوم نبود چی بود! هر کاری میکردی جور در نمیومد!!!!
سوال داده بود ممان اینرسی قسمت هاشور خورده رو بدست بیاریم ولی شکله اصلا هاشور نداشت!!!!!!
بچه ها اون دیتیلی که داده بودن چی بود؟! من نتونستم بفهمم اصلا کجای ساختمونه!!! خیلی به نظرم یه جوری بود! هی گفتم سقف کاذبه ولی بعد میگفتم نه!
خلاصه اینکه خیلی نامردن! کلی سر جلسه فحش خوردن از من!!!
الانم از هیچ کدوم از جوابام مطمئن نیستم!![]()
ریاضی 19 تا زدم زبانم یادم نیست چند تا بود ولی بیشتر از نصفش بود! ولی معارف خوب نزدم! از ادبیاتمم اصلا مطمئن نیستم درست زدم یا نه ولی زدم! دیگه اینکه ...! تو مبانی نظری هم خیلیهاش بود که بلد نبودم! مثلا یه کلیسای نمیدونم چی چی بود که به عمرم نشنیده بودم اسمشو!دیگه همینا! فعلا بیشتر از این یادم نمیاد! معولا از سر جلسه که میام بیرون سوالا یادم میره! اینهارو هم اینقدر روشون فکر کرده بودم دیگه تو ذهنم موندن!!!
![]()
بچه ها من قزوین زدم به نظرتون امیدی داشته باشم به قبولی؟!![]()
سلام.من تکمیل ظرفیت رشته مرمت واحیای بناهای تاریخی-موسسه علامه بحرالعلوم بروجرد قبول شدم. ولی حالا نمی دانم که برم یا نه؟ کسی در مورد وضعیت خوابگاه های اونجا چیزی می دونه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
جدی میگی ارچی من جان؟!مثلا جواب اون سوال توازن بود اون یکی برگردان جسم آغشته به جوهر و رنگ مربع با قرمز یا آرامش خط افقی یا اون شکل مثلثها ایجاد حرکت به وسیله تکرار و بزرگتر شدن اندازه ها یا اون شکل تکرار تکاملی همه و همه از کتاب هنرستان بود.
سوال قیر، سوال چوب، و شیشه دقیقا متن کتاب بود
چوب میشد وزن مخصوص و نیز به مغز جوب به علت بافت نرم نمیشه بار گذاشت همه فکر کردن پوست درخته
قیر میشد نفوذ نا پذیری و چسبندگی
شیشه سخت هم میشد مقاومت در برابر مواد شیمیایی و شوک حرارتی
باتارد هم که آهک و ماسه و سیمان و .................................... که همش از کتابهای هنرستان بود
اون عکس هم مقبره شاه نعمت ا.. ولی بود
مرسی عزیزم ولی راستش خودمم پارسال از قزوین 200 تا کم اورده بودم! البته الان هر چی گشتم درصدامو پیدا نکردم ولی فقط 100 نفر فاصله داشتم!archi_arch جان ما اگه مي گيم خوب بود به غير از اين سوالايي بود كه تو مي گفتي!!!
اخه من به غير از مدرسان پارسه و سعيدپور چند تا از هنرستانم خونده بودم بابا قبولي اصلا نگران نباش. من پارسال انتخاب اول قزوين زدم 100 تا ترازم كم اومد اگه بدونه چقدر غصه خوردم تازه بدتر از اون تكميل ظرفيت يه جا قبول شدم كه روم نمي شه اسمشو بگم!
%پارسال ازادمو برات مي زارم كه اميدوار بشي
ادبيات 22
معارف 48
زبان 12
فن ساختمان 50
مباني 50
رياضي 25
امسال چالوس زدم ديگه تحمل پشت كنكور بودنو ندارم بچه ها برام دعا كنيد وضعيتم خيلي حاده............
نهچوب میشد وزن مخصوص و نیز به مغز جوب به علت بافت نرم نمیشه بار گذاشت همه فکر کردن پوست درخته
از طرفی هم :سیاوش کباری گفت:پوست درخت که باعث حفاظت قسمتهای داخلی درخت گردیده ... این قسمت هیچگونه باری را تحمل نمیکند و در ساختمان سازی بطور مستقیم مصرف نمی شود...
با این وجود جواب چی میشه؟سیاوش کباری گفت:مغز درخت که در وسط آن قرار دارد و ان قسمت نیز در ساختمان مصرف نمی شود
منم با نظر شما موافقمراستی اون برگردان جسم اغشته به مرکب که گفتی واسه همون سوال دوم منظورت بود؟! که یه عکس خط خطی بود!؟ من زدم خراش داده شده ... اخه این کجاش به برگردان مرکب میخوره؟!
!
این بار که خیلی خیلی با نظر شما موافقم. مخصوصا زبانش که در عین اینکه اسون بود ولی سخت بود (سوالای چرت و پرتی بودن) برای من که کنکور سراسری گذشته نزدیک 60 درصد زده بودم با اینکه این سوالا اسون تر بود ولی فکر نکنم که از 50 بالاتر زده باشم.ولی در کل خیلی خیلی ازمون مزخرفی بود...!
!
.. توی حوزه ما بچه ها تقلبی کردن..
بچه ها جواب منو نمیدید؟من تو تکمیل ظرفیت موسسه علامه محدث نوری_نور قبول شدم دو دلم برم یا نه کسی هست که اونجا خونده باشه؟ مدرک غیر انتفاعی چجوریاست؟!