راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kooroshebozorg

عضو جدید
سلام من علامه محدث نوري قبول شدم ولی نمیدونم برم یا نه آخه درمورد اعتبار مدرک غیر انتفاعی حرف و حدیث زیاده!:crying:

archi_arch

مدیر بازنشسته
ببخشین فقط همین چندتا درسه؟؟:eek: من زیاد بلد نیشتم کاردانیم:redface:
عزیزم موضوعاتش اینهاست! ولی همون مبانی نظری خودش کلی درس و شامل میشه!
میتونی تو همین تاپیک صفحات اولو ببینی بچه ها منابع و گذاشتن.;)
نتایج تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی 87 دانشگاه سراسری
http://www1.sanjesh.org/knp87/knplnt/index.php
بچه ها چرا من نمیتونم جواب بگیرم؟! کلا ارور میده! تا فرم و تکمیل میکنم و میزنم جستجو کنه ارور میادو میگه page not found!!!!!!!
:w20:
بچه ها جدي كسي در مورد موسسه غيرانتفاعي علامه بحرالعلوم بروجرد اطلاعاتي نداره؟
من كه هر چي تو اينترنت سرچ كردم چيزي دسگيرم نشد:(
بابا شما كه اينقدر بي معرفت نبوديد!
دوستاتون احتياج به كمك دارناااااااااااا
عزیزم حتما کسی نمیدونسته که چیزی نگفته. وگرنهمطمئن باش اگه کسی بدونه دریغ نمیکنه.:victory:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آهای خانوما آقایون خوندن حجم سنگین توی روزای آخر نتیجه معکوس میده ها:surprised:
از ما گفتن بود حالا هی مثل adroit 0 archi بشنید درس بخونید:biggrin:
حالا ما يه اعترافي كرديما. شما هم هي تيكه بارمون كن :biggrin: درس كجا بود؟ ولي اين دفعه ديگه مي خوام به طور جدي شروع كنم. 7 ماهم وقت دارم.;)

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. خوبين؟ كنكور چطور بود؟ به نظر من كه خيلي آسون بود. حيف كه نخونده بودم. همه سوالا واسه م آشنا بود ولي جوابا يادم نميومد! مخصوصا عناصر و مصالح.:( يه حرصي مي خوردم سر جلسه كنكور كه نگو.:wallbash: ولي زبان و رياضيش خيلي خوب بود. زبانو فكر كنم حدود 60 % زده باشم. رياضيم كه فقط حد و تابعو از روي مدرسان خونده بودم ولي تونستم همه ي سوالاي حد و تابعو جواب بدم. فكر كنم حدود 12 تا رياضي جواب دادم. احتمالا همه درستن. اگه اينطور باشه درصد رياضيم نزديك 35 مي شه.:smile: ولي بقيه رو همش شك داشتم كه درست زده باشم. نمي دونم چيكار كردم. كسي نمي دونه جوابا كي مياد؟
راستي سر جلسه كنكور كه بودم نصف بچه ها ساعت 10 رفتن!!! تا ساعت 11 فقط 3 نفر بوديم تو كلاس!!! كه ديگه منم پاسخ نامه مو تحويل دادم. از بس كه كلاس سرد بود. منجمد شدم.
انگار همه فقط عمومي جواب داده بودن!!

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه هاااااااااااااااااااااا من تازه فهميدم نتايج تكميل ظرفيت اومده!!!!
الان چك كردم ديدم غير انتفائي نبي اكرم تبريز قبول شدم. ولي نمي خوام برم. نظرتون چيه؟:smile:

archi_zigorat

عضو جدید
سلام به همه ي عزيزان خسته نباشيد.
من كه با كنكور ديروز خستگي ازتنم رفت بيرون. من كه خيلي راضيم با اينكه سوالا نسبت به پارسال تغيير كرده بود ولي يه ذره دقت مي كردي مي شد زد.
به غير از زبان بقيرو خوب زدم , رياضي 20تا سوال درست زدم:smile: بچه ها يعني چالوس قبول مي شم؟؟؟ از الان استرس جوابارو دارم

آخرین ویرایش:

x-architect

عضو جدید
سلام به همه ي عزيزان خسته نباشيد.
من كه با كنكور ديروز خستگي ازتنم رفت بيرون. من كه خيلي راضيم با اينكه سوالا نسبت به پارسال تغيير كرده بود ولي يه ذره دقت مي كردي مي شد زد.
به غير از زبان بقيرو خوب زدم , رياضي 20تا سوال درست زدم:smile: بچه ها يعني چالوس قبول مي شم؟؟؟ از الان استرس جوابارو دارم

سلام , مطمئن باش قبولی 66 درصد ریاضی زدی اگه بقیه درسا رو متوسط زده باشی رتبت زیر 50 میشه.

منم از آزمون راضی بودم معارف و زبان عالی زدم , فقط ادبیات5 تا زدم:cry:

تخصصی هم خیلی آسون بود ولی به نظرم تو مبانی نظری اون سوال 2تا مونده به آخر که 2 تا نما داده بود و پلان رو می خواست اشتباه بود ! اصلا جور در نمیومد
راستی چرا تاسیسات و تنظیم شرایط سوال نیومده بود؟

Foton

عضو جدید
سلام به تمامی عزیزان
من هم دیروز آزمون دادم ولی متاسفانه اصلا خوب نشد :crying:حالا میخوام بخونم برای علمی کاربردی :w10:، به نظر شما قبول شدن توی دانشگاه علمی کاربردی سخته یا آسون ؟؟
من اولین باریه که میخوام علمی کاربردی آزمون بدم
اصلا میخوام بدونم مدرکش معتبر هست :question::question::question:

archi_zigorat

عضو جدید
سلام , مطمئن باش قبولی 66 درصد ریاضی زدی اگه بقیه درسا رو متوسط زده باشی رتبت زیر 50 میشه.

منم از آزمون راضی بودم معارف و زبان عالی زدم , فقط ادبیات5 تا زدم:cry:

تخصصی هم خیلی آسون بود ولی به نظرم تو مبانی نظری اون سوال 2تا مونده به آخر که 2 تا نما داده بود و پلان رو می خواست اشتباه بود ! اصلا جور در نمیومد
راستی چرا تاسیسات و تنظیم شرایط سوال نیومده بود؟

خدا از دهنت بشنوه اينقدر كنكور خوب دادم ولي با بدشانسي قبول نشدم كه ديگه اميدمو از دست دادم................
گفتم كه سوالا نسبت به سالاي پيش خيلي تغيير كرده بود يكي از اونا نبودن سوالات تاسیسات و تنظیم شرایط بود!!!
خوب بقيه چيكار كردين؟

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااااااااااااااااااا من تازه فهميدم نتايج تكميل ظرفيت اومده!!!!
الان چك كردم ديدم غير انتفائي نبي اكرم تبريز قبول شدم. ولي نمي خوام برم. نظرتون چيه؟:smile:
به به. تبريك ميگم.
رتبت چند بود ؟
پس چرا من تكميل ظرفيت شركت نكردم ؟! كي بوده كه من خبر نشدم.:w20::confused::crying:

آخرین ویرایش:

x-architect

عضو جدید
سلام به تمامی عزیزان
من هم دیروز آزمون دادم ولی متاسفانه اصلا خوب نشد :crying:حالا میخوام بخونم برای علمی کاربردی :w10:، به نظر شما قبول شدن توی دانشگاه علمی کاربردی سخته یا آسون ؟؟
من اولین باریه که میخوام علمی کاربردی آزمون بدم
اصلا میخوام بدونم مدرکش معتبر هست :question::question::question:

علمی کاربردی هم مدرکش عین دولتی و غیر انتفائی زیر نظر وزارت علومه
ولی من از استادمون که خودش تو نظام مهندسی کار می کنه پرسیدم گفت که حق امضا ندارند!

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها پس چرا من اصلا مثل شما فکر نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! :(:cry::cry::cry:
به نظرمن خیلی وحشتناک گرفته بودن! خیلی سخت بود! مخم منفجر شد!:cry: دیگه اخر جلسه واقعا مغزم نمیکشید! همه سوالا نکته ای! همه رو بدجوری پیچونده بودن! بلد بودی حل کنی ولی حل میکردی جوابت تو گزینه ها نبود!!!!! نگو جوابو یه جور دیگه ای پیچوندن و باید یه شکل دیگه مینوشتی! هر کدوم از سوالا کلی وقت و انرژی میگرفت که حلش کنی! اصلا قابل قیاس با سالهای قبل نبود! 30 تا سوال اختصاصی اضافه شده بود! گفته بودن ماشین حساب نیارین ولی سوالارو با اعداد و ارقامی داده بودن که کلی وقت میگرفت بدون ماشین حساب بخوای حسابشون کنی! همه اعشاری! تو سوالی که مساحت دایره رو لازم بود بدست بیاری نامردا نکرده بودن گزینه هارو با "پی" بدن! سرجلسه باید 3.14 رو به توان 2 میرسوندی و بعدم تو شعاعش ضرب میکردی! تا نزدیکترین گزینه به جوابتو پیدا کنی و بتونی جواب بدی!!!!! :wallbash: :cry:
یه سوال سقف کاذب بود؟؟! بچه ها شما چی زدین؟! من فکر کنم اصلا خود طراح سوالم نفهمید چی پرسیده! من که هر جوری سوالو خوندم نفهمیدم چی میخواد! یه شکل داده میگه کدوم شکل سقف کاذبه!!! ولی همه ی گزینه ها متنی بود! هر جوری سوالو جابه جا کردم که منظورشو بفهمم نفهمیدم! کسی زده اینو؟!
یا اون یک سه نماهه! اصلا معلوم نبود چی بود! هر کاری میکردی جور در نمیومد!!!! :w19:
سوال داده بود ممان اینرسی قسمت هاشور خورده رو بدست بیاریم ولی شکله اصلا هاشور نداشت!!!!!! :surprised:
بچه ها اون دیتیلی که داده بودن چی بود؟! من نتونستم بفهمم اصلا کجای ساختمونه!!! خیلی به نظرم یه جوری بود! هی گفتم سقف کاذبه ولی بعد میگفتم نه! :(
خلاصه اینکه خیلی نامردن! کلی سر جلسه فحش خوردن از من!!! :w05:
الانم از هیچ کدوم از جوابام مطمئن نیستم!:crying:
ریاضی 19 تا زدم زبانم یادم نیست چند تا بود ولی بیشتر از نصفش بود! ولی معارف خوب نزدم! از ادبیاتمم اصلا مطمئن نیستم درست زدم یا نه ولی زدم! دیگه اینکه ...! تو مبانی نظری هم خیلیهاش بود که بلد نبودم! مثلا یه کلیسای نمیدونم چی چی بود که به عمرم نشنیده بودم اسمشو! :w05: دیگه همینا! فعلا بیشتر از این یادم نمیاد! معولا از سر جلسه که میام بیرون سوالا یادم میره! اینهارو هم اینقدر روشون فکر کرده بودم دیگه تو ذهنم موندن!!! :w10:
بچه ها من قزوین زدم به نظرتون امیدی داشته باشم به قبولی؟!:cry:
راستي سر جلسه كنكور كه بودم نصف بچه ها ساعت 10 رفتن!!! تا ساعت 11 فقط 3 نفر بوديم تو كلاس!!!
اره دقیقا! واسه ما هم همه رفتن!!!!! ولی جاتون خالی من تا اخرین لحظه موندم!!!:whistle::tooth:
همه اش داشتم با این سوالایی که نفهمیدم چی بودن سر و کله میزدم و به خصوص اون سه نما!!! ولی خوب اخرشم به نتیجه نرسیدم! :w05:
به به. تبريك ميگم.
رتبت چند بود ؟
پس چرا من تكميل ظرفيت شركت نكردم ؟! كي بوده كه من خبر نشدم.
عزیز حدودا یه ماه پیش بود! بچه ها همینجا اطلاعیه شو گذاشتن. گرچه منم با اینکه میدونستم ولی نتونستم شرکت کنم!!!:crying2:

archiman

کاربر فعال
به نظرمن خیلی وحشتناک گرفته بودن! خیلی سخت بود! مخم منفجر شد!:cry: دیگه اخر جلسه واقعا مغزم نمیکشید! همه سوالا نکته ای! همه رو بدجوری پیچونده بودن! بلد بودی حل کنی ولی حل میکردی جوابت تو گزینه ها نبود!!!!! نگو جوابو یه جور دیگه ای پیچوندن و باید یه شکل دیگه مینوشتی! هر کدوم از سوالا کلی وقت و انرژی میگرفت که حلش کنی! اصلا قابل قیاس با سالهای قبل نبود! 30 تا سوال اختصاصی اضافه شده بود! گفته بودن ماشین حساب نیارین ولی سوالارو با اعداد و ارقامی داده بودن که کلی وقت میگرفت بدون ماشین حساب بخوای حسابشون کنی! همه اعشاری! تو سوالی که مساحت دایره رو لازم بود بدست بیاری نامردا نکرده بودن گزینه هارو با "پی" بدن! سرجلسه باید 3.14 رو به توان 2 میرسوندی و بعدم تو شعاعش ضرب میکردی! تا نزدیکترین گزینه به جوابتو پیدا کنی و بتونی جواب بدی!!!!! :wallbash: :cry:
یه سوال سقف کاذب بود؟؟! بچه ها شما چی زدین؟! من فکر کنم اصلا خود طراح سوالم نفهمید چی پرسیده! من که هر جوری سوالو خوندم نفهمیدم چی میخواد! یه شکل داده میگه کدوم شکل سقف کاذبه!!! ولی همه ی گزینه ها متنی بود! هر جوری سوالو جابه جا کردم که منظورشو بفهمم نفهمیدم! کسی زده اینو؟!
یا اون یک سه نماهه! اصلا معلوم نبود چی بود! هر کاری میکردی جور در نمیومد!!!! :w19:
سوال داده بود ممان اینرسی قسمت هاشور خورده رو بدست بیاریم ولی شکله اصلا هاشور نداشت!!!!!! :surprised:
بچه ها اون دیتیلی که داده بودن چی بود؟! من نتونستم بفهمم اصلا کجای ساختمونه!!! خیلی به نظرم یه جوری بود! هی گفتم سقف کاذبه ولی بعد میگفتم نه! :(
ریاضی 19 تا زدم زبانم یادم نیست چند تا بود ولی بیشتر از نصفش بود! ولی معارف خوب نزدم! از ادبیاتمم اصلا مطمئن نیستم درست زدم یا نه ولی زدم! دیگه اینکه ...! تو مبانی نظری هم خیلیهاش بود که بلد نبودم! مثلا یه کلیسای نمیدونم چی چی بود که به عمرم نشنیده بودم اسمشو! :w05: دیگه همینا! فعلا بیشتر از این یادم نمیاد! معولا از سر جلسه که میام بیرون سوالا یادم میره! اینهارو هم اینقدر روشون فکر کرده بودم دیگه تو ذهنم موندن!!! :w10:

اره دقیقا! واسه ما هم همه رفتن!!!!! ولی جاتون خالی من تا اخرین لحظه موندم!!!:whistle::tooth:
همه اش داشتم با این سوالایی که نفهمیدم چی بودن سر و کله میزدم و به خصوص اون سه نما!!! ولی خوب اخرشم به نتیجه نرسیدم! :w05:

عزیز حدودا یه ماه پیش بود! بچه ها همینجا اطلاعیه شو گذاشتن. گرچه منم با اینکه میدونستم ولی نتونستم شرکت کنم!!!:crying2:

سلام archi جان
به نظر حقیر آزمون آسونی بود ولی کاملا غیر استاندارد و خیلی سطحی.
تماما از کتابهای هنرستان . تک تک سولاشو میتونم با ذکر صفحش بگم که از کدوم کتاب و از کدوم صفحه هنرستانه. کلیسایی که میگی سنت استپانوس جلفاست که هم عکسش و هم توضیحش در صفحه 194 آشنایی با بناهای تاریخی هنرستان موجوده.
چقدر به همه گفتم ،تکرار کردم، التماس کردم بچه ها اگه هیچی هم تا حالا نخوندید این سه چهار تا کتاب هنرستان رو بخونید.اما .......
من خودم هنرستانی نبودم ولی تجربه بهم ثابت کرده بود که این طراحان کنکور به قدری تنبل و حاضری طلبند که به خودشون زحمت نمی دن چند تا کتاب درست و حسابی و پدر مادر دار رو یه نگاهی بندازن. کتابهای هنرستان رو میزارن جولوشون و از هر چند صفحه یه سوال میدن . حتی کلمه به کلمش هم متن خود کتاب بود.
هر کس کتاب مبانی طراحی هنرستان رو خونده بود راحت نصف سوال های تئوری معماری رو جواب میدادو و هرکی هم مصالح رو خونده بود همینطور.
مثلا جواب اون سوال توازن بود اون یکی برگردان جسم آغشته به جوهر و رنگ مربع با قرمز یا آرامش خط افقی یا اون شکل مثلثها ایجاد حرکت به وسیله تکرار و بزرگتر شدن اندازه ها یا اون شکل تکرار تکاملی همه و همه از کتاب هنرستان بود.
سوال قیر، سوال چوب، و شیشه دقیقا متن کتاب بود
چوب میشد وزن مخصوص و نیز به مغز جوب به علت بافت نرم نمیشه بار گذاشت همه فکر کردن پوست درخته
قیر میشد نفوذ نا پذیری و چسبندگی
شیشه سخت هم میشد مقاومت در برابر مواد شیمیایی و شوک حرارتی
باتارد هم که آهک و ماسه و سیمان و .................................... که همش از کتابهای هنرستان بود
اون عکس هم مقبره شاه نعمت ا.. ولی بود

من خودم حدود 30 تا کتاب خوندم از مصالح احمد حامی و سام فروتنی تا ابنیه سنتی و آشنایی با مفاهیم معماری غرب وحید قبادیان. زبان تصویر گئورگی کپس و مبادی سواد بصری دونیس ا داندیس و معماری فرم فضا نظم فرانسیس دی کی چینگ ، کتاب هنر رنگ ایتن و معماری رنگ و انسان صدر ولی این ماه آخر رو فقط و فقط هنرستان خوندم .
خوب هم امتحان دادم فکر میکنم اختصاصی هارو فقط یکی دو سوال غلط داشته باشم ولی از این بابت خوشحال نیستم چون آزمون نامردیی بود چون بین کسی که 40 تا کتاب خونده بود با کسی که 5 کتاب هنرستان رو خونده بود هیچ فرقی وجود نداشت یعنی من خودم اگه فقط همین یه ماه آخری همین چند تا رو خونده بودم تقریبا همین نتیجه حاصل میشد.
مخلص کلام آزمون مسخره ای بود.

حالا به هر حال گذشته دیگه و ان شاء ا... همه قبول میشیم ..... هر کس هم خدایی نکرده قبول نشد ان شاء ا.. آزمون سراسری.

آنقدر شکست خوردم تا راه شکست دادن را آموختم.

ناپلئون بناپارت

archi_zigorat

عضو جدید

archi_arch جان ما اگه مي گيم خوب بود به غير از اين سوالايي بود كه تو مي گفتي!!!
اخه من به غير از مدرسان پارسه و سعيدپور چند تا از هنرستانم خونده بودم بابا قبولي اصلا نگران نباش. من پارسال انتخاب اول قزوين زدم 100 تا ترازم كم اومد اگه بدونه چقدر غصه خوردم تازه بدتر از اون تكميل ظرفيت يه جا قبول شدم كه روم نمي شه اسمشو بگم!
%پارسال ازادمو برات مي زارم كه اميدوار بشي
ادبيات 22
معارف 48
زبان 12
فن ساختمان 50
مباني 50
رياضي 25
امسال چالوس زدم ديگه تحمل پشت كنكور بودنو ندارم بچه ها برام دعا كنيد وضعيتم خيلي حاده............

archi_zigorat

عضو جدید
اخه چرا من اين همه بد شانسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حدود 2سال پيش كتاب اموزش نكته به نكته دروس كنكور معماري انتشارات نوين پژوهش گرفتم اومدم خونه پشيمون شدم از خريدنش ديدم واسه هنرستانه دو هفته پيش همين جور سرسري نصفشو خوندم الان كه دارم نگا مي كنم مي بينم اون نصفه كه نخوندم چند تا سوال اومده مثل كليساي جلفا يا اون محراب تو موزه..........:cry::cry::cry:
بچه ها بيايم يكم همديگرو دلداري بديم.......

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.من تکمیل ظرفیت رشته مرمت واحیای بناهای تاریخی-موسسه علامه بحرالعلوم بروجرد قبول شدم. ولی حالا نمی دانم که برم یا نه؟ کسی در مورد وضعیت خوابگاه های اونجا چیزی می دونه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

منم همونجا قبول شدم ولی نرفتم از هرکی پرسیدم گفتن مرمت رشته خوبیه مخصوصا واسه اونایی که کاردانی شونو معماری سنتی خوندن...
خوابگاه هم داره تا دانشگاه پیاده یه ربع راهه البته اینو از خود دانشگاه پرسیدم....

هنوز سایت نداره . تلفن که کردم گفتن در دست تهیه س..

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از دیروز تا حالا دارم دنبال این تاپیک میگردم. نمیدونم چرا پیداش نمیکردم..؟؟؟:surprised:

روز قبل از ازمون از بچه ها شنیده بودم امسال طراحان سوال عوض شدن ولی باورم نشد ...
منو بگو چقدر معارف خوندم که بتونم معارف 70- 80 درصد بزنم. اخه هر سال یه سری از سوالا تکراریه.معارف امسال اصلا آیه نیومده بود . چقدر آیه خونده بودم....معارف 15- 14 تا جواب دادم .
لجم گرفته دارم اتیش میگیرم............راستی اشاعره و معتزله دیگه چی صیغه ایین؟؟
ادبیاتشو که نگو.. چقدر غلط املایی بود ومعنی عبارت ها... مزخرف بود.:cry:
زبان فکر کنم نصفشو جواب دادم .واسه صفحه اخرش وقت کم اوردم ..
ریاضیش 5 - 6 تایی جواب دادم نمیدونم چرا هرچی حل میکردم جواب تو گزینه ها نبود...
عناصر جزئیات هم نصف زدم . نقشه برداری سوال اختلاف ارتفاع و تبدیل مقیاس هارو زدم
معماری جهان بد نبود دو شب قبلش با خودم گفتم بقیه که خوابن خونه ساکته بشینم معماری جهان بخونم کاملا خوندمشون پاشدم دیدم ساعت 6 صبحه فکرشو بکن واسه خودم جالب بود اصلا احساس خستگی نمیکردم...چرا؟ نمیدونم ..
راستی اون سوال چوب .. توی کتاب مصالح شناسی سیاوش کباری نوشته پوست درخت ظرفیت تحمل بار و نداره. اون سوال تکاملی هم عین شکلشو توی کتاب پارسه کشیده منم فقط شکلش یادم بود جوابشو نمیدونستم ..:question:
تا اخرین دقیقه سر جلسه موندم.. توی حوزه ما بچه ها تقلبی کردن..
راستی یه خبر خوب ..امروز از رادیو شنیدم که ظرفیت کارشناسی ناپیوسته ازاد 20 درصد افزایش پیدا کرده..

خدا کنه امسال قبول بشیم اخه سال دومیه که امتحان میدم و شاید سال اخرررررررر:crying:

آخرین ویرایش:

archi_arch

مدیر بازنشسته
مثلا جواب اون سوال توازن بود اون یکی برگردان جسم آغشته به جوهر و رنگ مربع با قرمز یا آرامش خط افقی یا اون شکل مثلثها ایجاد حرکت به وسیله تکرار و بزرگتر شدن اندازه ها یا اون شکل تکرار تکاملی همه و همه از کتاب هنرستان بود.
سوال قیر، سوال چوب، و شیشه دقیقا متن کتاب بود
چوب میشد وزن مخصوص و نیز به مغز جوب به علت بافت نرم نمیشه بار گذاشت همه فکر کردن پوست درخته
قیر میشد نفوذ نا پذیری و چسبندگی
شیشه سخت هم میشد مقاومت در برابر مواد شیمیایی و شوک حرارتی
باتارد هم که آهک و ماسه و سیمان و .................................... که همش از کتابهای هنرستان بود
اون عکس هم مقبره شاه نعمت ا.. ولی بود
جدی میگی ارچی من جان؟!:cry:
چه قدر حیف شد! خیلی خواستم اونهارو بخونم ولی نمیدونم چرا ترسیدم! گفتم دیگه واسه کارشناسیه یه کم سطحشو بالاتر از دبیرستان میگیرن حتما!:cry::w05:
نامردا! همه این سوالایی که گفتی همه رو من خودم میشستم فکر میکردم تحلیل میکردم ببینم کدومه بعد میزدم! واسه همین کلی انرژی ازم گرفت! :(
الانم که گفتی دیدم اون شیشه و چوب و اشتباه زدم! نعمت الله ولی رو هم شک داشتم واسه همین نزدم! :crying2:
راستی اون برگردان جسم اغشته به مرکب که گفتی واسه همون سوال دوم منظورت بود؟! که یه عکس خط خطی بود!؟ من زدم خراش داده شده ... اخه این کجاش به برگردان مرکب میخوره؟! :w20:
میشه بگی این تو کدوم کتاب هنرستانه؟ :w10:
ولی در کل خیلی خیلی ازمون مزخرفی بود...!
archi_arch جان ما اگه مي گيم خوب بود به غير از اين سوالايي بود كه تو مي گفتي!!!
اخه من به غير از مدرسان پارسه و سعيدپور چند تا از هنرستانم خونده بودم بابا قبولي اصلا نگران نباش. من پارسال انتخاب اول قزوين زدم 100 تا ترازم كم اومد اگه بدونه چقدر غصه خوردم تازه بدتر از اون تكميل ظرفيت يه جا قبول شدم كه روم نمي شه اسمشو بگم!
%پارسال ازادمو برات مي زارم كه اميدوار بشي
ادبيات 22
معارف 48
زبان 12
فن ساختمان 50
مباني 50
رياضي 25
امسال چالوس زدم ديگه تحمل پشت كنكور بودنو ندارم بچه ها برام دعا كنيد وضعيتم خيلي حاده............
مرسی عزیزم ولی راستش خودمم پارسال از قزوین 200 تا کم اورده بودم! البته الان هر چی گشتم درصدامو پیدا نکردم ولی فقط 100 نفر فاصله داشتم!:( تازه پارسال لای کتابارم باز نکرده بودم! واسه همین امسال خیلی زورم گرفت! البته نمیگم خودمو کشتما نه! زیاد نخوندم ولی همین مدتی که خودندمو واقعا خوندم! واسه همین اگه از پارسال بدتر بشم خیلی واسم سخت تموم میشه!:(

sinasignal

عضو جدید
نه
سوالی که کدام قسمت درخت تحمل بار را ندارد
طبق کتاب مصالح شناسی کباری (صفحات 215 و 216)
سیاوش کباری گفت:
پوست درخت که باعث حفاظت قسمتهای داخلی درخت گردیده ... این قسمت هیچگونه باری را تحمل نمیکند و در ساختمان سازی بطور مستقیم مصرف نمی شود...
از طرفی هم :
سیاوش کباری گفت:
مغز درخت که در وسط آن قرار دارد و ان قسمت نیز در ساختمان مصرف نمی شود
با این وجود جواب چی میشه؟
گزینه ها چی بودن؟ مغز پوست که دوتاش بودن

راستی اون برگردان جسم اغشته به مرکب که گفتی واسه همون سوال دوم منظورت بود؟! که یه عکس خط خطی بود!؟ من زدم خراش داده شده ... اخه این کجاش به برگردان مرکب میخوره؟!
!
منم با نظر شما موافقم

ولی در کل خیلی خیلی ازمون مزخرفی بود...!
!
این بار که خیلی خیلی با نظر شما موافقم. مخصوصا زبانش که در عین اینکه اسون بود ولی سخت بود (سوالای چرت و پرتی بودن) برای من که کنکور سراسری گذشته نزدیک 60 درصد زده بودم با اینکه این سوالا اسون تر بود ولی فکر نکنم که از 50 بالاتر زده باشم.
تاریخ معماری و نقشه برداری که اصلا نخونده بودم . استاتیک هم خیلی خوب نبودم
ادبیات عالی بود معنی ها خیلی اسون بودن
پرسپکتیو هم بدک نبود و کلا خوب بودم

ولی روش حساب نمیکنم، ازمایشی شرکت کردم

دوستان هر وقت که جواب سوالات اومد ، اینجا ما رو خبر کنید

آخرین ویرایش:

Foton

عضو جدید
اینجا کسی نیست که بخواد تو آزمون علمی کاربردی شرکت کنه؟؟؟؟؟؟؟

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam
avalan az hame babate inke farsi neminevisam ozr mikham pcm moshkel peyda karde
2voman aslan nazari nadaram faghat mitunam begam tarahe soal khodesham nemidune chi neveshte bud
babate un soale saghfe kazeb koli khandidam
in azmun faghat vase bachehaye fani bud dar haghe ma zolm shod
ye riazi o ma mitunestim behtar bezanim ke unam bekhatere nabud mashin hesab man tarjih dadam negasham nakonam:cry:

kooroshebozorg

عضو جدید
بچه ها جواب منو نمیدید؟من تو تکمیل ظرفیت موسسه علامه محدث نوری_نور قبول شدم دو دلم برم یا نه کسی هست که اونجا خونده باشه؟ مدرک غیر انتفاعی چجوریاست؟!

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
:(((((((((

:(((((((((

سلام بجه ها
من احساس ميكنم بد دادم. آخه كتاباي هنرستان نخوندم.
پارسه و مدرسان و سعيدي پور 2 هفته خونده بودم.
با توجه به جوابايي كه داديد فهميدم كه ............... :crying2::crying:
اون عكس زدم خراش :crying: چوب زدم وزن مخصوص:crying:
اونم زدم پوست درخت‌(‌پارسه زده بود پوست)
بچه ها دعا كنيد واسه همديگه.
به نظر شما من با اين درصدا قبول ميشم يا نه ؟ رودهن زدم.
ادبيات :‌10
معارف: 60
زبان:‌65
رياضي :‌55
فن ساختمان :‌15
مباني نظري: 20

آخرین ویرایش:

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جواب منو نمیدید؟من تو تکمیل ظرفیت موسسه علامه محدث نوری_نور قبول شدم دو دلم برم یا نه کسی هست که اونجا خونده باشه؟ مدرک غیر انتفاعی چجوریاست؟!

اولا تبريك فراوان :smile:
دوما اگه من جاي شما بودم ميرفتم.
بابا دو ساله. چشم به هم بزني تمومه.
در مورد مدركشم من شنيدم غير انتفاعي از آزاد بهتره
ولي به نظر من تو آزاد بيشتر بهت چيز ياد ميدن.
علامه محدث نوری_نور شنيدم دانشگاه خوبيه. راستي رتبت چند بوده ؟
موفق باشي;)
واسه ما هم دعا كن

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
:(

:(

بجه ها من با اون درصداي حدسي كه گفتم قبول نميشم نه ؟ :crying:
روتون نميشه بگيد؟ من تحمل شنيدنشو دارم بگيد:crying2:
Adorit كجايي كه بياي به ما اميد بدي :confused:

پرندیس

کاربر بیش فعال
بچه ها سلام....
امیدوارم همتون قبول شید...
واقعا آزمون مزخرفی بود....به گرد سراسری نمی رسه....بارم علمی صفر....من ادبیاتو بد دادم...این چه سوالایی بود دیگه...معارف و زبان خوب بود...تخصصیها من مغز چوبو زدم...و اون شکل از مبانی زدم خراش....به خدا چرت تر از این سوالا ندیده بودم...اصلا هر جوابی که خودشون دوست داشته باشنه....فکر کنم همون محمود آباد که قبول شدمو برم بهتره با اینکه غیر انتفاعیه....بچه ها نمی دونم چی بگم...برا طراح سوال متاسفم

Foton

عضو جدید
چرا کسی جواب منو نمیده :crying::crying::crying::crying::crying:
قبول شدن توی دانشگاه علمی کاربردی سخته یا آسون
مدرکش معتبره ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا