اشراق بجنورد
اشراق بجنورد
با سلام به همه دوستان کنکور کارشناسی پارسال همین موقع منم کنکور داشتم و با رتبه 5000 اشراق بجنورد قبول شدم یه ترمی هم رفتم و لی انصراف دادم الانم دانشجوی دانشگاه آزادم می خواستم بگم دوستان سفت بچسبید که وقتی نمونده من اوایل خوب خوندم آخرا شل کردم مثل من نکنید فقط به فکر روزانه و شبانه باشید که غیر انتفاعی اصلا به درد نمیخوره
سلام دوستان کارشناسی ناپیوسته من دانشجوی کاردانی اشراق بجنورد بودم
بچه ها تو این دانشگاه همه کارکنان فامیل هم همستند
اول ترم میری تا شهریه پرداخت کنی

خانم خراشای که لیسانس مامای داره میگه ... تومان میشه بعد اخر ترم که واسه دریافت کارت میری نه واسه من واسه همه میگه سیستم اشتباه کرده من نمی دونم سیستم همیشه چرا اشتباه صعودی میکنه و همیشه باید یه 50 تومن اضافه بشه بعدش برگه ای که او.ل ترم داده رو ازت میگیره کنارش اضافه رو باید بدی رو مینویسه
اینا به کنار یترم اول اقای نجفی نامی بود ریاصضی درس میداد اونم فامیل خودشون بود به خدا من که رشته ریاضی بودم حداقل مشتق جلوم بزاری بالا خره حل هرجور میشه ولی این اقای گلابی من از یه راهی حل کردم میگفت چون این روش من نیست پس اشتباه من گفتم کوپوت اعتماد به نفس
از برنامه کلاس هانگین که فاجعه
اصلا این طور بگم به مفت هیچیش نمی ارزه تازه باید اسمش بجنورده ولی کیلومتر 5 جاده یه روستا به نام ارکانه تو یه بیابان که نه خود دانشگاه فضای سبز داره نه اطرافش زمستان ها باد یا با ران افقی می وزه یعنی باد 180 درجه این که از این دیگه خودتان تصمیم بگیرید من خودم اگه تو روز نامه هم از من دعوت کنن بگن بیا مدرک بگیر کلاس هم نمی خوای بیای عمرا برم هنوز کچ کلاس هاش خشک نده دیگه هرچی بگم کم گفتم منم که رفتم به خاطر سربازی لعنتی بود بعدش که رفتم با خوذم گفتم سربازی به دانشگاه غیر انتفاعی بجنورد

شرف داره ریسک نکنید درس بخوانید جای که میشناسین وحداقل یه جای مناسب قرار داشته باشه کلا پدر کسی که بره در میاد بای

راستی امسال عمران شرکت کردم