راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ramin n

عضو جدید
کمک کنید

کمک کنید

سلام شبستان جان. من عضو تازه وارد در این باشگاه هستم. سوالی داشتم. من مقطع ماردانی رو با معدل 17.5 تمام کردم اما بع دلیل اینکه باید تمام سوالات تخصصی رو بنم و تا اونجایی که 50-50 بود رو زدم به همین دلیل رتبم 5000 شدو امسال قبول نشدم اما میخوام برا آزاد بخونم. اما تا الان دپرس بودم و نخوندم. چند روزه شروع کردم به خئندن. میشه شما کمکم کنید بفرمایید رو کدوم درسها تاکید کنم در این زمان کم و کدوما رو اصلا نخونم. راستش تحمل پشت کنکور ندارم. در ضمن در آزاد میشه جابجایی گرفت!!!؟ و همچنین تراز دآزاد معماری رو از کجا میشه دریافت کرد؟؟؟ ممنون میشم بهم کمک کنید.... خیلی دپرس شدم!!!

ramin n

عضو جدید
براي دروس عمومي:
1.برگزيده متون ادب فارسي(مركز نشر دانشگاهي)
2.زبان ونگارش فارسي(انتشارات سمت)
3.معارف اسلامي1(انتشارات نهاد رهبري)
a basic course in reading English.4
English sentence structure.5
براي دروس اختصاصي:
1.عناصر و جزئيات ساختماني:
عناصر و جزئيات ساختماني1و2هنرستان
جزئيات معماري ساختمانهاي آجري(سازمان برنامه و بودجه)
اجزاي ساختمان(سياوش كباري)

2.تنظيم شرايط محيطي:
تاسيسات هنرستان
اقليم ومعماري(كسمايي)
آشنايي با ابنيه سنتي ايران(قباديان)

3.شناخت مواد و مصالح:
شناخت مواد و مصالح1 و2هنرستان
مصالح شناسي(سياوش كباري)

4.متره و برآورد:
دفترچه فهرست بها(ابنيه)
جزوه هاي درسي
شرايط عمومي پيمان(سازمان برنامه و بودجه)

5.مباني نظري معماري:
مبادي سواد بصري(انتشارات سروش)
زبان تصوير(انتشارات سروش)
رنگ ايتن
معماري فرم فضا نظم(فرانسيس دي كي چينگ)

6.تاريخ معماري:
سبك شناسي معماري (دكتر پيرنيا)
آشنايي با معماري اسلامي ايران(دكتر پيرنيا)
آشنايي با بناهاي تاريخي (هنرستان)
معماري جهان (زارعي)

7.پرسپكتيو و رسم فني:
اصول پرسپكتيو(ع.شروه)
8.رياضي و هندسه:
رياضي عمومي(نيكوكار و مقسمي)
هندسه(دراين مورد منبعي سراغ ندارم):crying::w19:
منابعي كه پيشنهاد كردم بر اساس تجربيات خودم (چند بار شركت در كنكور)بود:twisted:
اگر شما هم در اين زمينه تجربه اي داريد، هر منبعي رو كه فكر ميكنيد،مهم باشه معرفي كنيد:w10::w36:
سلام شبستان جان. من عضو تازه وارد در این باشگاه هستم. سوالی داشتم. من مقطع ماردانی رو با معدل 17.5 تمام کردم اما بع دلیل اینکه باید تمام سوالات تخصصی رو بنم و تا اونجایی که 50-50 بود رو زدم به همین دلیل رتبم 5000 شدو امسال قبول نشدم اما میخوام برا آزاد بخونم. اما تا الان دپرس بودم و نخوندم. چند روزه شروع کردم به خئندن. میشه شما کمکم کنید بفرمایید رو کدوم درسها تاکید کنم در این زمان کم و کدوما رو اصلا نخونم. راستش تحمل پشت کنکور ندارم. در ضمن در آزاد میشه جابجایی گرفت!!!؟ و همچنین تراز دآزاد معماری رو از کجا میشه دریافت کرد؟؟؟ ممنون میشم بهم کمک کنید.... خیلی دپرس شدم!!!

archiman

کاربر فعال
سلام دوستان.خسته نباشیدو من ر کنکور قبول نشدم. راستش از لج، همه تستهای تخصصی رو زدم، چون فکر می کردم باید بزنموجون در دانشگاه درسم خوب بود!! اما حالا برا آزاد می خوام بخونم، کسی هست تراز معماری دانشگاهها رو داشته باشه!! خیلی حیاتی هست! مرسی.

سلام رامین جان من تراز سال 86 چند تا از دانشگاه های آزاد اطراف تهران رو دارم که برات میگذارم امیدوارم واست مفید باشه:

دانشگاه آزاد ابهر : 5700
داانشگاه آزاد ورامین : 5800
دانشگاه آزاد رودهن : 5800
فنی واحد جنوب : 6700

درضمن رودهن پارسال 130 نفر برداشته که درصد های یکی از دوستام که پارسال قبول شده بنا به گفته خودش به قراره زیره:

متون ادب فارسی : 55
معارف : 73
زبان : 38

فن ساختمان : 51
مبانی معماری : 48
ریاضی : 30

موفق باشی;) خدا نگهدار:victory:

آخرین ویرایش:

yassss

عضو جدید
کسی از دانشگاه غیر انتفاعی رشد دانش سمنان خبر داره ، از سطح علمی اش؟
دور وز پیش برای ثبت نام رفته بودم ، ساختمون یه خونه رو دانشگاه کردن.
اصلابه نظر نمیاد که محیط دانشجویی داشته باشه. واحد های ترم اول ، همه اجباریه و تازه تاقبل از واریز کردن پول واحد های انتخابی رو نشون نمیدن. بهم گفتن همه جا واحدها اجباریه آیا واقعا هست؟

خواهش میکنم اگر کسی اونجا درس خوانده راهنماییم کنه،

فکر میکنید همچین جایی قابل اطمینانه؟
آیا همه غیر انتفاعی ها همینطورین؟
خیلی از همه چی ناامید شدم، یعنی من دارم سخت میگیرم؟
یعنی دانشگاه آزاد بهتر از اینجا نیست؟
نمره آزاد 86 ام 6061 بود ، با یه انتخاب رشته احمقانه از اونجا هم موندم، حالا میبینم که از اینجا هم رونده شدم.

خیلی خسته شدم ، خیلی.
خیلی
خیلی

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستای گلم دفترچه های عمومی و اختصاصی ازاد سالهای پیش و باید از کجا پیدا کنم؟

میشه یکی بچه ها لینکشو بذاره یا اگه داره واسه دانلود بزاره رو سایت؟

صفحه های قبلو سرچ کردم پیدا نشد. خواهش میکنم

کسی کمکم نمی کنه؟

archi_arch

مدیر بازنشسته
راهنماي ثبت نام پذيرفته شدگان تکميل ظرفيت آزمون کارشناشي ناپيوسته سال 86 دانشگاه آزاد اسلامي (28 شهريور 1387 ) .

اسامي پذيرفته شدگان تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ناپيوسته سال 86 را مي توانيد در پايگاه اعلام نتايج آزمونها مشاهده نماييد .

راهنماي ثبت نام پذيرفته شدگان تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ناپيوسته سال 86 دانشگاه آزاد اسلامي :
دريافت فايل راهنماي ثبت نام

جدول نام ، کد ، نشاني محل ثبت نام و شماره تلفن واحد هاي دانشگاهي - به ترتيب استان :
جدول نام واحدهاي دانشگاهي (استان آذربايجان شرقي - استان قزوين )
جدول نام واحدهاي دانشگاهي (ادامه استان قزوين - استان يزد )

پ ن:یعنی بعد از یک سال تکمیل ظرفیت اعلام کردن؟!!! :surprised:

ramin n

عضو جدید
سلام. ممنون مه اطلاعاتی به من دادید. میخواستم بدنم که دفترچه ایی است که بشه تراز بقیه شهررا رو دید!! من 4 ترم کاردانی رو پاس کردم از جهاد دانشگاهی(غیر انتفایی) رشت!! میشه بهم بگید جابجایی در آزاد به چه صورته؟ امکان داره؟

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
27 شهریور تکمیل ظرفیت زدن. من تکنولوژی معماری شبستر قبول شدم چون دوره نمیتونم برم.

تازه دیشب خودم توی سایت دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات دیدم مثل اینکه 30 بهمن هم دانشگاه ازاد نوبت دوم اعلام کرده. تا خودم نمی دیدم باورم نمیشد.

ما که خبردار نشدیم...

yassss

عضو جدید
27 شهریور تکمیل ظرفیت زدن. من تکنولوژی معماری شبستر قبول شدم چون دوره نمیتونم برم.

تازه دیشب خودم توی سایت دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات دیدم مثل اینکه 30 بهمن هم دانشگاه ازاد نوبت دوم اعلام کرده. تا خودم نمی دیدم باورم نمیشد.

ما که خبردار نشدیم...
سلام، برای قبولیت تبریک.
میشه بگی کی برای تکمیل ظرفیت انتخاب رشته کردی؟ کی اعلام شده بود؟

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام، برای قبولیت تبریک.
عزیزم انتخاب رشته ی دوباره ای در کار نبود! خودشون رو همون انتخابهای قبلیت انتخاب کردن! و در صورتی که ترازت به اونجا نمیخورد خود دانشگاه واست انتخاب میکرد!

بچه ها تراز دانشگاه ازاد قزوینم پارسال 6200 بوده.

ramin n

عضو جدید
عزیزم انتخاب رشته ی دوباره ای در کار نبود! خودشون رو همون انتخابهای قبلیت انتخاب کردن! و در صورتی که ترازت به اونجا نمیخورد خود دانشگاه واست انتخاب میکرد!

بچه ها تراز دانشگاه ازاد قزوینم پارسال 6200 بوده.
سلام. خسته نباشید. شما میدونید که تراز آزاد قزوین ماکزیمم تا الان چند بوده؟ آیا امکان جابجایی یا انتقالی به انی واحد وجود داره؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلابه نظر نمیاد که محیط دانشجویی داشته باشه. واحد های ترم اول ، همه اجباریه و تازه تاقبل از واریز کردن پول واحد های انتخابی رو نشون نمیدن. بهم گفتن همه جا واحدها اجباریه آیا واقعا هست؟

نمره آزاد 86 ام 6061 بود ، با یه انتخاب رشته احمقانه از اونجا هم موندم، حالا میبینم که از اینجا هم رونده شدم.

خیلی خسته شدم ، خیلی.
خیلی
خیلی
سلام عزیزم.خسته نباشی..من هم تو دانشگاه غیر انتفاعی درس می خونم اصلا راضی نیست...سطح علمی که ماشاالله قربونش برم.من مثلا معدلم 17.80 بود ولی نمی دونستم کانسپت چیه:surprised::surprised::surprised:باور کن.:cry:پیام نور خیلی خیلی سطح علمیش بالاتره.از غیر انتفاعی بگذر ازادم بی خیال شو بخون واسه روزانه شبانه.....من نظرم رو گفتم...ولی اگه روزانه یه شبانه قبول بشی فکر کنم ارزششو داره که پشت کنکور بمونی امسال رو...موفق باشی عزیزم;)منم می خوام بخونم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم.:cry::confused:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی خسته شدم ، خیلی.
خیلی
خیلی
راستی تو دانشگاه ما واحدها اجباری نیست به جز ترم 1.اگه بخوای میتونی کمتر برداری ولی نمیتونی بیشتر برداری...

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای خوب و مهربونم:smile:من میخوام واسه کنکور بخونم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم و چه جوری برنامه ریزی کنم خواهش می کنم بهم کمک کنید برنامه ریزی درستی داشته باشم...ممنون;)

ramin n

عضو جدید
سلام به همه دوستای خوب و مهربونم:smile:من میخوام واسه کنکور بخونم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم و چه جوری برنامه ریزی کنم خواهش می کنم بهم کمک کنید برنامه ریزی درستی داشته باشم...ممنون;)

سلام. من عضو جدیدم اما شاید راجب سوالتون، چیزایی بدونم چون من هم دارم می خونم!! من همجوره هر راهی رو در طول کاردانی تست کردم حالا هم دارم کتابی میرم جلو و اینکه بعدش تست می نم اما بعضی ها میگن اشتباس اما الان من خودم خوب جواب گرفتم. بستگی داره چقدر زمان باشه، نسبت به وان باید برنامه و نحوه خوندنتون تنظیم کنید...موفق باشید.

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارشناسی ناپیوسته آزاد

کارشناسی ناپیوسته آزاد

سلام بچها چون دیدم توی اون تاپیک داره بحث ها قاطی میشه و ممکنه کسی به جواب نرسه اینو درست کردم اگه بحثی نظری سوالی چیزی در مورد دانشگاه آزاد بود اینجا مطرح شه بهتره
;)

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
راهنماي ثبت نام پذيرفته شدگان تکميل ظرفيت آزمون کارشناشي ناپيوسته سال 86 دانشگاه آزاد اسلامي (28 شهريور 1387 ) .

اسامي پذيرفته شدگان تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ناپيوسته سال 86 را مي توانيد در پايگاه اعلام نتايج آزمونها مشاهده نماييد .

راهنماي ثبت نام پذيرفته شدگان تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ناپيوسته سال 86 دانشگاه آزاد اسلامي :
دريافت فايل راهنماي ثبت نام

جدول نام ، کد ، نشاني محل ثبت نام و شماره تلفن واحد هاي دانشگاهي - به ترتيب استان :
جدول نام واحدهاي دانشگاهي (استان آذربايجان شرقي - استان قزوين )
جدول نام واحدهاي دانشگاهي (ادامه استان قزوين - استان يزد )

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاه آزاد ابهر : 5700
داانشگاه آزاد ورامین : 5800
دانشگاه آزاد رودهن : 5800
فنی واحد جنوب : 6700
همدان:6500

قزوین:6200

archiman

کاربر فعال
http://www.www.www.iran-eng.ir/[URL=

خیلی خسته شدم ، خیلی.
خیلی
خیلی

سلام دوست من

در تایید حرفتون که گفتید یه خونه رو دانشگاه کردن و ............ این عکس رو میگذارم

این تصویر خودش گویای همه چیز هست و هر کسی میتونه خودش تصمیم بگیره که چنین جایی میتونه براش مفید باشه یانه ..................

فقط امیدوارم به کسی بر نخوره ، این یه تصویر بدون شرحه................

برداشت آزاد آزاد آزاد...........

آخرین ویرایش:

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال اگه کسی هنرستانی باشه می تونه کارشناسی قبول شه؟یا بیاد دانشگاهی که ما ریاضیا قبول میشیم

archiman

کاربر فعال
راستی یه مطلبو بگم که نمی دونم ایجا معماری داره یا نه..........

بازم میگم به بچه های غیر انتفاعی بر نخوره این فقط یه تصویره بدون شرحه که برداشت ازش آزادآزاد آزاده و قصد زیر سوال بردن هیچ مرکز هیچ موسسه و هیچ دانشجویی در میان نیست فقط بدونیم که قراره کجاها بریم و از کجاها فارغ التحصیل بشیم این نمونه مشتی است از خروار........

archi_arch

مدیر بازنشسته
اینم واسه بچه هایی که دنبال تراز شهرها بودن! :book:
بچه ها امروز رفته بودم پارسه اینو دیدم گفتم برای شما هم بذارم.
تراز و ظرفیت شهرهای مختلف از سال 84 تا 86 .:victory:

سلام. خسته نباشید. شما میدونید که تراز آزاد قزوین ماکزیمم تا الان چند بوده؟ آیا امکان جابجایی یا انتقالی به انی واحد وجود داره؟
درباره ی شرایط انتقالیش خبر ندارم ولی فکر میکنم عکس بالا بتونه بهتون کمک کنه.;)

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها یه سوال اگه کسی هنرستانی باشه می تونه کارشناسی قبول شه؟یا بیاد دانشگاهی که ما ریاضیا قبول میشیم
هنرستانی ها برای ورود به دانشگاه فقط میتونن کاردانی پیوسته شرکت کنن و بعدا اگه بخوان با کنکور کارشناسی ناپیوسته ادامه بدن. که تو کارشناسی ناپیوسته دیگه فرقی نداره رشته ی دبیرستانت چی بوده! هنرستان بودی یا ریاضی یا تجربی!همه با هم یکی میشن!;)

sheinis

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/%5Burl=

سلام دوست من
در تایید حرفتون که گفتید یه خونه رو دانشگاه کردن و ............ این عکس رو میگذارم
این تصویر خودش گویای همه چیز هست و هر کسی میتونه خودش تصمیم بگیره که چنین جایی میتونه براش مفید باشه یانه ..................
فقط امیدوارم به کسی بر نخوره ، این یه تصویر بدون شرحه................
سلام دوستای عزیز...............من خودم به شخصه با غیر انتفاعی زیاد موافق نیستم اما می شناسم کسایی رو که تو همین غیرای داغون بهترین بودن و فکر می کنم قضاوت از روی ظاهر درست نباشه البته قبول دارم که حق ماهایی که زحمت می کشیم بیش از یک ساختمون داغونه..دوست من پارسال با 300 روزانه یکی از شهرستانها قبول شده بود وقتی رفته بود می گفت که ظاهر و سطح علمیش گریه داره...........فکر می کنم به همین دانشگاه ها هم باید فرصت داد من خودم جزو کسایی بودم که اولین انتقادا رو از دهخدا که کاردانیمم اونجا بودم کردم البته سطح علمیش نسبت به غیرای دیگه بهتره و بدک نیست ولی دانشگاش داغون بود اندفعه که رفتم دیدم جاشو عوض کردن و خیلی بهتر از قبل شده فکر می کنم باید یه کم صبر داشت و امیدوار بود شما هم به خودتون انرژی منفی ندین ایشالا ارشد همه دانشگاه تهرانیم;)

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام، برای قبولیت تبریک.

مرسی گلم..
ببخشید دیر شد PC بهم ریخته بود.
نه عزیزم واسه تکمیل ظرفیت انتخاب رشته نکرده بودم .
بد شانسی اوردم توی انتخاب اولم قبول نشدم. توی 3 تا انتخاب اول اصلا شبستر و انتخاب نکرده بودم خود دانشگاه انتخاب کرده .اصلا توی دفترچه اولیه اسمی ازشبستر نیست..

آخرین ویرایش:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
قبل از هر چیز یه سلام گنده به همه ی بچه های باشگاه.من حدود یه ماهی میشه که عضوم ولی متاسفانه به خاطر اینکه فارسی ساز نداشتم نتونستم نظرمو تو سایت بنویسم. امروز بعد از مدتها مشکلم حل شد. منم امسال کنکور دادم ولی از اونجایی که ترم آخر کاردانیم رو میگذروندم و نتونستم واسه کنکور بخونم رتبم 5100 شد و قبول نشدم. البته انتظاری جز اینم نداشتم. حالا تصمیم دارم واسه کنکور سراسری سال دیگه بخونم.:) بگذریم. آرچی جان نوشته بودن که بچه های هنرستان نمی تونن واسه کارشناسی کنکور بدن.البته درسته ولی اگه پیش دانشگاهی رو بخونن قضیه فرق می کنه و می تونن واسه لیسانس کنکور بدن.;)

یه چیز دیگه که یادم رفت بگم این بود که من شنیدم کسایی که مدرک کاردانی دارن مثل این می مونه که پیش دانشگاهی رو خوندن! یعنی می تونن از اول کنکور کارشناسی بدن. ;)
این مخصوصا واسه کسایی که رشته کاردانیشون رو دوست ندارن و می خوان تغییر رشته بدن خیلی خوبه.:smile:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

archi_arch

مدیر بازنشسته
قبل از هر چیز یه سلام گنده به همه ی بچه های باشگاه.من حدود یه ماهی میشه که عضوم ولی متاسفانه به خاطر اینکه فارسی ساز نداشتم نتونستم نظرمو تو سایت بنویسم. امروز بعد از مدتها مشکلم حل شد. منم امسال کنکور دادم ولی از اونجایی که ترم آخر کاردانیم رو میگذروندم و نتونستم واسه کنکور بخونم رتبم 5100 شد و قبول نشدم. البته انتظاری جز اینم نداشتم. حالا تصمیم دارم واسه کنکور سراسری سال دیگه بخونم.:) بگذریم. آرچی جان نوشته بودن که بچه های هنرستان نمی تونن واسه کارشناسی کنکور بدن.البته درسته ولی اگه پیش دانشگاهی رو بخونن قضیه فرق می کنه و می تونن واسه لیسانس کنکور بدن.;)
درسته عزیزم ولی تو رشته های هنر فقط گرافیکه که پیش دانشگاهی داره! و معماری نداره! واسه همین بچه های معماری اگه بخوان یکسره کارشناسی بخون باید کنکور ریاضی شرکت کنن که اونم جای خودش براشون اسون نیست! ولی غیرممکنم نیست.منم بدون در نظر گرفتن این گفتم.;)

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره خوب. بخوایم اینجوری حساب کنیم حق با شماس :smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا