راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم سینا با من خودم مجبورش میکنم برگرده :w01:
فرید هم میاد باهاش صحبت میکنم..
ولی عماد :w19:
همینجا از عماد عزیز خواهشمندیم اعلام حضور کنه!! :lol:
عماد از اون روزی که اسپما منتقل شد مفقودالاثر شده
البته هر لحظه ممکنه با 1 مشخصات جدید ظاهر بشه اگه نشده باشه
یکی مامور بشه بچه های جدیدو سیم جیم کنه ببینیم یواشکی نیاد تو

واای تازه اگر معتاد نشده باشه
و الان ندامتگاه نباشه

فرید هم مسافرته البته باید گوششو برید که بی خداحافظی رفته
تا فردا شب میاد

dading

عضو جدید
بله بله؟!؟؟!؟ یعنی چی!؟!؟:lol:
توی جمع داری سن یه خانمو میپرسی؟ دیدی که سینا هم فهمید که اشتباه کرده :lol:(البته اینم میدونیم که الناز جون ناراحتیش از این موضوع نبوده چیز دیگه ای بود که خودش قبلا گفت)
شوخی میکنم ولی بین خودمون باشه نمیخوام کسی بفهمه هااااا :surprised:من متولد 62 هستم!! :lol:
ممنون که پاسخ دادین فکر نمیکردم بگین ممنون که واسه پست من احترام قائل شدید

moji_arch

عضو جدید
من اگه رجایی قبول بشم به 200 نفر شام میدم

اوه چه خوب ما تعدادمون توی این تایپیک به 200 نفر نمیرسه
پس منم شامل میشه:whistle:

خدایی چه روزایی با هم داشتیما (دلم گرفت)
دوستای گل باید قدر این روزا رو بدونیم..
توروخدا رفتین دانشگاه نرین حاجی حاجی مکه..قول بدیم که بازم سر بزنیم اصلا میگم بیاین یه تاپیک بسازیم به اسم قبول شدگان کنکور عجیب کارشناسی ناپیوسته معماری(88)!!
هر کس بیاد اونجا درباره دانشگاشو استاداشو شرایطشو پروژه هاش و... بگه..
اینجوری بچه هایی که شهرای دیگه قبول میشن هم احساس تنهایی نمیکنن..
چشم بهم بزنیم این 2سالم میگذره همونجا با هم واسه ارشد تصمیم میگیریم..
اینارو نوشتم بغضم گرفت :cry:
منکه جدا" دلم نمیاد برم دنبال دانشگاه و دیگه اینورا نیام
سینا هم بزور میاریم بیاد با پست هامون شوخی کنه بخندیم :lol:
به امید موفقیت هممون ;)

آره موافقم ایده ی خوبیه من که هستم
من که هر جا قبول بشم یکی از اولین کاراماینه که برم دنبال ADSL البته اگهADSL داشته باشه اونجا چون با این رتبم هنوز توی قبولی شک دارم:w05:
اگه هم که قبولنشدم که مرم همینجا دنبالش :w16:

برین سری دوم جومونگو نگا کنین، هم قشنگه، هم مداوم که نگاکنین 2 روز میگذره...:biggrin:
منکه میرم نگا کنم، نه ببخشید یادم رفت برا 3شنبه مهمون دارم باید کار کنم، دختر خاله امو دعوت کردم، قول دادم براش پیتزا درست کنم:(:redface:

جومونگ؟؟؟؟
OK خوبه ولی اگه میخوای که واقعاگذشت زمان رو نفهمی و هم از سریال های واقعا جذاب دنیا بی نصیب نمونی بهت پیشنهاد میکنم
LOST
PRISON BRAEK :w16:
24
رو حتما ببینی
همه برین تماشا کنید اگه تا حالا ندیدینشونن

من چی کار کنم قبل از کنکورهمه رو دیدم:whistle:

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمی خواستم جوابتو بدم ولی شما برو مطالعه کن عربها چه جوری به ایران حمله کردن؟؟اینا رو هم می دونی ؟؟ می دونی چقدر آثار ما رو به آتش کشیدن میدونی چقدر تجاوز کردن ؟؟؟کدوم کتابارو می خونی نکنه کتابای حوزه رو می خونی ؟؟ فلسفه وجودی سید رو خواهشا بهم توضیح بده !!! عربها به زور اسلام رو به ما تحمیل کردن مگه با ما جنگ نکردن؟ همه رو کشتن هر کی مخالف بود از بین بردن قبول داری که اعتقادات مردم الان تضعیف شده ما انقلاب کردیم که ارزشهای اسلامی رو ترویج بدیم اما یه نگاهت به دور اطرافت نشون میده که موفق نبودیم
اگه با من بحث کنی 10 سال که سهله 100 سال حرف واسه گفتن دارم پس اگه دوباره نظری داری بریم یه تاپیک درست کنیم نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا بچه ها ناراحت می شن تاپیک درسیه شما و دوستان بیان اونجا با هم بحث کنیم .
مي خواهم جملاتي از كتاب دكتر شريعتي بنويسم
در تاريخ دوره هاي متفاوتي از دين داشتيم مثلا در دوره هخامنشي دين و سياست با هم بودند ولي به مرور زمان با افزايش قدرت فقط لباسي از دين ماند بالاخره مردم عاصي شدند و دين كريز در دوره اشكانيان دين و سياست از هم جدا شدند ولي اين فقدان بزرك را نتوانستند جبران كنند تا اينكه ساسانيان كه از روحانيون زرتشت بودند حكومت را به دست اوردند ولي باز با افزايش قدرت تنها لباسي از دين ماند كه از تو خالي بود مردم عاصي شده بودند به طوري كه هر ديني به جاي اسلام مي امد مردم به سوي او مي رفتند كه در همان زمان دين مانايي و دين مسيحي داشت به سرعت ىر ايران رشد مي كرد و اكر مردم ايران اؤ حكومت و دين خود راضي بودند از عرب ها شكست نمي خوردند حتما مي دانيد كه ايران در ان زمان از بزركترين امبراطوري هاي جهان بود بس جرا ايران از اقوام وحشي عرب شكست خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اين حمله در زمان عمر بود!

moji_arch

عضو جدید
عماد از اون روزی که اسپما منتقل شد مفقودالاثر شده
البته هر لحظه ممکنه با 1 مشخصات جدید ظاهر بشه اگه نشده باشه
یکی مامور بشه بچه های جدیدو سیم جیم کنه ببینیم یواشکی نیاد تو

واای تازه اگر معتاد نشده باشه
و الان ندامتگاه نباشه

فرید هم مسافرته البته باید گوششو برید که بی خداحافظی رفته
تا فردا شب میاد
نکنه رفته تبریز بازدید اولیه:whistle:

الناز جون تجربه نشون داده کسی که خداحافظی نمیکنه بلاخره سر و کلش پیدا میشه

اونی که خدافظی میکنه باید رفت دنبالش چون به خاطرحرفشم که شده دیگه نمیاد

artemisss

عضو جدید
ارتميس جان من اول بين اينا انسان بودن رو انتخاب ميكردم

حالا يه سوال .اگه بگن بين انسان بودن وايراني بودن يكي رو انتخاب كن .چيكار ميكنين؟
ايا فقط ايراني بودن كافيه؟
معلومه انسان بودن اما يعني فقط اسلام انسان كامل؟ مطمعنا بعد از انسان بودن كه نشونه فهميدن خداست .....ايراني بودن انتخاب ميكردم :smile:

اريايي

عضو جدید
:cool:بچه ها راستی .دیروزبا استاد سعیدی پور صحبت کردم داره یه فیلم می سازه درباره رتبه هائی کنکور معماری. اگه براتون جالب بود توش باشین با ایشون تماس بگیر . مهندس سعیدی پور 09121075348

واقعا مسقرست سعيدي پور فقط فيلم ساختن و كم داره......

artemisss

عضو جدید
بي خيال اصلا ومن كاملا با همراز موافقم اما عقيده يه چيز شخصيه ......و كاملا محترم به بحث دانشگاه و كنكور برگرديم بهتره.....

mavi memar

عضو جدید
سلام بچه ها
من احتمال میدم نتایج فردا شب بیاد یعنی فردا 12 شب به بعد
شما چی فکر میکنید؟

artemisss

عضو جدید
بچه ها سلام من مجتبی هستم 24 سالمه .امسال تو کنکور رتبم شد 21 خوشهال میشم از این به بعد اینجا ببینمتون.
سلام دوست عزيز اگه لطف كني و بگي كجا كارداني خوندي و از كي شروع به خوندن كردي و در اخر اينكه چه منابعي پيشنهاد ميكني؟

rozhann

مدیر بازنشسته
سلام به دوستان عزیز:gol:
امیدوارم همتون نتیجه دلخواهتون رو بگیرین و و دو روز دیگه شاد و خوشحال در باشگاه فعالیت کنین.

من مطمئنم که دوستانی مثل شما هرگز اجازه نمیدن تشنجات سیاسی حاضر باعث ایجاد کدورت و یا دورشدن هممنون از فعالیتهای علمیمون توی این جمع بشه.
امیدوارم همه به این نکته توجه کنین و با مراعات کردن اجازه ندین این تاپیک به خاطر پستهای بی مورد مشکل ساز بشه و به دوستان اخطار داده شه.

یه نکته دیگه
همونطور که همه میبینین اینجا به خاطر اسپمهای زیاد دوستان دیگه قابل ویرایش و قابل استفاده دوستانی که میخوان برای کنکور سال اینده برنامه ریزی کنن نیست.ما این چند روز هم به خاطر دیدن شادی های شما صبر میکنیم و بعد از اعلام نتایج تاپیک جدید زده میشه و امیدواریم دوستانی که نتیجه دلخواهشون رو گرفتن ما و دوستانشون رو اونجا راهنمایی کنن برای سال آیده.
موفق و سربلند باشین;)

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز:gol:
امیدوارم همتون نتیجه دلخواهتون رو بگیرین و و دو روز دیگه شاد و خوشحال در باشگاه فعالیت کنین.

من مطمئنم که دوستانی مثل شما هرگز اجازه نمیدن تشنجات سیاسی حاضر باعث ایجاد کدورت و یا دورشدن هممنون از فعالیتهای علمیمون توی این جمع بشه.
امیدوارم همه به این نکته توجه کنین و با مراعات کردن اجازه ندین این تاپیک به خاطر پستهای بی مورد مشکل ساز بشه و به دوستان اخطار داده شه.

یه نکته دیگه
همونطور که همه میبینین اینجا به خاطر اسپمهای زیاد دوستان دیگه قابل ویرایش و قابل استفاده دوستانی که میخوان برای کنکور سال اینده برنامه ریزی کنن نیست.ما این چند روز هم به خاطر دیدن شادی های شما صبر میکنیم و بعد از اعلام نتایج تاپیک جدید زده میشه و امیدواریم دوستانی که نتیجه دلخواهشون رو گرفتن ما و دوستانشون رو اونجا راهنمایی کنن برای سال آیده.
موفق و سربلند باشین;)

سلام مرسی به نظر من بهتره 300 صفخه اول رو حذف کنین اینجوری چیزی نزدیک به 200 صفحه می مونه و اطلاعات ما برای بچه های سال دیگه می مونه :crying:لطفا خاطرات ما رو پاک نکنین

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پذيرفته‌شدگان‌ رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ دوره‌ روزانه‌ اين آزمون‌ خواه‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ ذيربط ثبت‌ نام ‌نمايند يا ننمايند ، حتي‌ با دادن‌ انصراف‌ قطعي‌ از تحصيل‌ مجاز به‌ ثبت‌ نام‌ و شركت‌ در آزمون‌ كارداني‌ به‌ كارشناسي‌ناپيوسته‌ سال‌ 1389 نمي‌باشند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
http://www6.sanjesh.org/KarshNP/1388/880628_02.php

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما ها تا چه اندازه با 3dmax كار كرديد اصلا چقدر باهاش كار مي كنيد؟ سوال دارم! ممنون ميشم اگه بگيد

-NEDA-

کاربر بیش فعال
پذيرفته‌شدگان‌ رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ دوره‌ روزانه‌ اين آزمون‌ خواه‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ ذيربط ثبت‌ نام ‌نمايند يا ننمايند ، حتي‌ با دادن‌ انصراف‌ قطعي‌ از تحصيل‌ مجاز به‌ ثبت‌ نام‌ و شركت‌ در آزمون‌ كارداني‌ به‌ كارشناسي‌ناپيوسته‌ سال‌ 1389 نمي‌باشند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
http://www6.sanjesh.org/KarshNP/1388/880628_02.php

فکر میکنم منظورش همون دانشگاست..چون میراث رو هم تو دفترچه مرکز آموزش عالی نوشته..در غیر اینصورت میگفت رو زانه و شبانه و موسسات آموزش عالی ;)

dading

عضو جدید
سلام بچه ها
من احتمال میدم نتایج فردا شب بیاد یعنی فردا 12 شب به بعد
شما چی فکر میکنید؟
به نظر من هم ایشالا 12 به بعد میاد.چون سنجش میخواسته 30 شهریور اعلام کنه چون 1 درصد احتمال داده که شاید دوشنبه عید باشه اون وقت نتونه به قولش عمل کنه واسه همین ریسک نکرده وگفته 31 ایشالا

dading

عضو جدید
فکر میکنم منظورش همون دانشگاست..چون میراث رو هم تو دفترچه مرکز آموزش عالی نوشته..در غیر اینصورت میگفت رو زانه و شبانه و موسسات آموزش عالی ;)
این فقط منظورش روزانه هستش حالا میخواد دانشگاه باشه میخواد موسسه باشه میخواد اموزشکده باشه میخواد مدرسه باشه و......روزانه قبول شی نری سال بعد نمیزارن کنکور بدی قبلنا 2 سال محروم میکردند الان پیشرفت کردن 1سالش کردن

SPIRIT

عضو جدید
کسی اطلاعاتی در مورد وضعیت فعلی دانشگاه میراث داره . الان زیر نظر سازمان میراث فرهنگی یا وزارت علوم؟؟؟

مثل اینکه سال 86 دانشجوها به وضعیت علمی دانشگاه و اینکه زیر نظر وزارت علوم نیست اعتراض داشتن و دانشگاه تا مرز منحل شدن هم رفته.

(لینک خبر روزنامه اعتماد http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1530704).

آخرین ویرایش:

hamraz

عضو جدید
مي خواهم جملاتي از كتاب دكتر شريعتي بنويسم
در تاريخ دوره هاي متفاوتي از دين داشتيم مثلا در دوره هخامنشي دين و سياست با هم بودند ولي به مرور زمان با افزايش قدرت فقط لباسي از دين ماند بالاخره مردم عاصي شدند و دين كريز در دوره اشكانيان دين و سياست از هم جدا شدند ولي اين فقدان بزرك را نتوانستند جبران كنند تا اينكه ساسانيان كه از روحانيون زرتشت بودند حكومت را به دست اوردند ولي باز با افزايش قدرت تنها لباسي از دين ماند كه از تو خالي بود مردم عاصي شده بودند به طوري كه هر ديني به جاي اسلام مي امد مردم به سوي او مي رفتند كه در همان زمان دين مانايي و دين مسيحي داشت به سرعت ىر ايران رشد مي كرد و اكر مردم ايران اؤ حكومت و دين خود راضي بودند از عرب ها شكست نمي خوردند حتما مي دانيد كه ايران در ان زمان از بزركترين امبراطوري هاي جهان بود بس جرا ايران از اقوام وحشي عرب شكست خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اين حمله در زمان عمر بود!
مرسی از پستت عزیز جان، منم گفتم حمله در زمان عمر بود یکی دیگه گفت پیامبر
من گفتم دیگه تو این تاپیک در این باره بحث نمی کنم چون اختلاف سلیقه هست واینجا هم تاپیک درسیه
مگه ندیدین آبجی معمار جون چی گفت!!!:smile::smile::smile:

• Like
واکنش ها: HOTT

moji_arch

عضو جدید
به
عروسی خوش گذشت؟؟؟؟:whistle:

کاش منم عروسی دعوت بودم :w33:

این چند شب آخر اصلا نمیتونم بخوابم:w22:
هیچ کاری هم برای انجام دادن ندارم:w05:

hamraz

عضو جدید
سلام سلام به همه بچه های گل معمار نه ببخشید پس فردا می شید مهندس معمار:w33::w33::w33:

جاتون خالی عروسی خیلی خوش گذشت جای همه رقصیدم از دخترا هم بیشتر رقصیدم دیگه خیس آب شده بودم خیلی حال داد:w31::w31::w31::w31:
:w02::w02::w02:
این سینا هنوز نیومده؟؟ بابا سینا جون از تو انتظار بیشتری میره این همه من خواهش کردم ندا جون سایر بچه ها به خدا اینجا همه دوستت داریم بچه نشو منتظریم بیا
دوست داریم:w36::w36:
بچه ها دیگه یه فردا روهم سر رو بالش بزارید انتظار تموم میشه همتون قبولید ایشالا سینا تا اعلام نتایج چیزی نمونده زهرمار نکن بیا
بیا بیا آقا خشگله چرا می خوای هی بری بگو بینم جراحی یا که متخصص لیزری!! یا که مهندس معماری!!!:biggrin::biggrin:
:w33::w33::w33:
سینا نیومدی دیگه همون حرف...............:wallbash:

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
کم کم داریم به زمان اعلام نتایج میرسیم

من پیشاپیش به همتون تبریک میگم قبولیتونو

اما من نمیتونم تو شادیتون اینجا همراه باشم
چون دارم میرم مشهد

از اونجام برای همتون دعا میکنم که خبرای خوب ازتون بشنوم

اوناییم که خدا نکرده قبول نشدن غصه نخورن هااا میشینیم با هم میخونیم نبینم این کارارو بکنین
زشت میشین :biggrin:

اینم برای همتون
نه دیگه الان نمیدمشون هر وقت شیرینی دادین بعد

آخرین ویرایش:

hamraz

عضو جدید
به
عروسی خوش گذشت؟؟؟؟:whistle:

کاش منم عروسی دعوت بودم :w33:

این چند شب آخر اصلا نمیتونم بخوابم:w22:
هیچ کاری هم برای انجام دادن ندارم:w05:
جات خالی موجی جون تو عمرم این همه نرقصیده بودم واقعا جاتون خالی
عروسی خیلی توپی بود مرد و پسر قاطی:w15::w15::w15::w15:
زیاد شیطونی کردیم خلاصه 10 سالی به عمرمون اضافه شد:w02::w02::w02:

یه فردا رو هم عروسی باشم از اون ور هم جابر قبول شم دیگه عروسیه خودمه!!!!!!:w11::w11::w33::w33::w33::w33::w33:

آخرین ویرایش:

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
کم کم داریم به زمان اعلام نتایج میرسیم

من پیشاپیش به همتون تبریک میگم قبولیتونو

اما من نمیتونم تو شادیتون اینجا همراه باشم
چون دارم میرم مشهد

از اونجام برای همتون دعا میکنم که خبرای خوب ازتون بشنوم

اوناییم که خدا نکرده قبول نشدن غصه نخورن هااا میشینیم با هم میخونیم نبینم این کارارو بکنین
زشت میشین :biggrin:

اینم برای همتون
نه دیگه الان نمیدمشون هر وقت شیرینی دادین بعد

خوش به حالت الناز جووون ...
حسابی دعامون کن ...

moji_arch

عضو جدید
مرسی الناز جان تشکر نداشتم دیگه شرمنده:w05:

وای من استرس گرفتم باز:(
فکرکنم با 6788 زیادی به خودم امید دادم:crying2:.
هرچی می خوام باز بریزم توی خودم که بچه های دیگه رو به استرس نندازم نمیشه دیگه:w22:

hamraz

عضو جدید
شما ها تا چه اندازه با 3dmax كار كرديد اصلا چقدر باهاش كار مي كنيد؟ سوال دارم! ممنون ميشم اگه بگيد
سلام به دوست گلم
3dmax رو در سطح اولیه ولی archicad رو هر کی هر سوالی داشت دربست در خدمتشم یه نمونه کارمم می زارم که ببینید ، شاید با 3dmax هم نشه کارایی به زیبایی archicad در آورد

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز

هرچی می خوام باز بریزم توی خودم که بچه های دیگه رو به استرس نندازم نمیشه دیگه:w22:
امیدتون به خدا باشه ...
ما اینجا کنار همیم که بهم امید بدیم ...وگرنه تو خوشیها شریک کسی باشیم که هنر نیست ...

raha

مدیر بازنشسته
سلام به دوست گلم
3dmax رو در سطح اولیه ولی archicad رو هر کی هر سوالی داشت دربست در خدمتشم یه نمونه کارمم می زارم که ببینید ، شاید با 3dmax هم نشه کارایی به زیبایی archicad در آورد

سلام. دوست خوبم هر چیز جایی و هر نکته مکانی دارد. شما برای آموزش نرم افزارها به تالار خودش مراجعه کنید. لطفا.

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز

خواهش گلم
کی گفته قبول نمیشی؟
اتفاقا امیدت واقعیه
من خبر قبولی همتونو از مژگان جون میگیرم
تارو خدا دیگه از این فکرا نکنی که من ناراحت میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا