راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moji_arch

عضو جدید
وای چه خبره اینجا؟؟؟!!!!ا :w13:
اعتقادات یه چیز کاملا شخصیه
هر کس با یه فرهنگی بزرگ شده اینجا هم که همه تحصیل کرده هستین
هر کسی خودش بایدتصمیم بگیره که به چی اعتقاد داشته باشه
حق انتخابی که توی این مملکت از ما گرفتن
هرکسی اسلام رو یه جور قبول داره بعضی ها هم که اصلا قبول ندارن این به خود آدم مربوط میشه
اولویت ها برای هر کس متفاوته ما نباید بخوایم با عقاید دیگران برخورد کنیم اونم عقاید شخصی
اون وقت چه فرقی میکنیم با این دولت زوری
باید به عقاید دوستامون و روزهایی که براشون مبارکه احترام گذاشت

ماییم که باید پیش قدم بشیم تا به دوستامون تبریک بگیم
مسیحیا یهودیا سبحی هاوخیلی از ادیان دیگه روزهای مبارک ما مثل نوروز ,فطر و... به ما تبریک میگن حالا شماها که از یه مملکتین و دوست هم هستین دارین سر این موضوع بحث میکنید
و توی یه محیط دوستانه دودستگی ایجاد میکنید
مطمینم خیلی هاتون ازادیان دیگه دوست هایی داشتین و دیدین که همیشه به اعتقادات شما احترام گذاشتن و بهتون تبریک یا تسلیت گفتن
بیاین این فلسفه ی ام به معروف و نهی از منکر اجباری روحذف کنیم از جامعه
ایرانی ایرانی باش:w36:

آخرین ویرایش:

Archi_Nick

عضو جدید
اگه من نظرم رو بهتون تحمیل کردم واقا عذر میخام ولی بدونید که چیزایی که من گفتم(یا می خواستم بگم )عین روز عدالت است و مشکل از منه که نتونستم به نحو احسنت بیان کنم

hamraz

عضو جدید
با سلام خدمت شما دوست عزیزم همراز جان
اولا کسی اینجا نظرش رو به کسی تحمیل نمیکنه .
دوما من یه سوال می تونم ازت بپرسم که اصلا شما مسلمان هستی یا نه ؟؟؟ با این همه تعریفی که با نهایت وقاهت از اسلام و پیامبر اکرم اسلام (ص) کردی، دیگه فکر نکنم که جایی برای مسلمان بودنت باقی مونده باشه . البته اینو از روی حرفای خودت میشه حدس زد .
در ادامه اگه یه چیز رو بدونی بد نیست ، اونم اینکه ، وقتی که یونانیان در حمله ی اسکندر مقدونی تحت اشغال دراومد و با اینکه چند صد سال بر ایران حکومت سلوکیان رو به راه انداختند، اما بعد اینکه گورشون رو از ایران گم کردن ، هیچ گونه تاثیری روی فرهنگ و آداب و رسوم و ... ایران نگذاشتن .اما از این طرف با اینکه ایران از قبل دارای دین رسمی و زرتشتی و یکتاپرستی بوده اما با ورود اسلام ، در مدت زمان اندکی (کمتر از 10 سال که اصلانم تعجب نکنید) ، سراسر ایران به یکباره این دین آسمانی رو به عنوان دین رسمی کشور خودشون پذیرفتند و در ضمن همراز عزیز ، اینو به من بگو آخه مگه میشه که معماری روی اسلام یا هر دینه دیگه ایی تاثیر بذاره !!! در واقع این اسلام و فرهنگ اسلامیه که روی معماری و فرهنگ و تمامی زوایای زندگی مردم یه کشور یا جامعه تاثیر می ذاره .
این سخن که اسلام با شمشیر اومده و با شمشیر حکومت میکنه حرفیه که دشمنای همین کشورت تو گوش من و تو دارن می خونن .
که اگه این طور نبود که همین دشمنان کشورت که به اولین چیزی که گیر می دادن و باهاش مخالفت میکردن اسلام نبود که .
در مورد جنگ های صدر اسلام بهتره که بری مطالعه کنی و بعد بیای نظر بدی ... یه دلیلش همین که خودت گفتی که اعراب جاهل و وحشی بودن و هیچ دلیل و منطقی هم سرشون نمیشد ، به همین خاطر حرف منطقی اسلام توی گوششون نمیرفت ، به همین خاطر بود که پیامبر مجبور به جنگیدن با آن عراب وحشی شد . در ضمن این اعراب بودن که میخواستن که با حمله به اسلام که دین نو پایی بود اونو از بین ببرن .
امیدوارم که شما هم ظرفیت انتقاد رو داشته باشین .
نمی خواستم جوابتو بدم ولی شما برو مطالعه کن عربها چه جوری به ایران حمله کردن؟؟اینا رو هم می دونی ؟؟ می دونی چقدر آثار ما رو به آتش کشیدن میدونی چقدر تجاوز کردن ؟؟؟کدوم کتابارو می خونی نکنه کتابای حوزه رو می خونی ؟؟ فلسفه وجودی سید رو خواهشا بهم توضیح بده !!! عربها به زور اسلام رو به ما تحمیل کردن مگه با ما جنگ نکردن؟ همه رو کشتن هر کی مخالف بود از بین بردن قبول داری که اعتقادات مردم الان تضعیف شده ما انقلاب کردیم که ارزشهای اسلامی رو ترویج بدیم اما یه نگاهت به دور اطرافت نشون میده که موفق نبودیم
اگه با من بحث کنی 10 سال که سهله 100 سال حرف واسه گفتن دارم پس اگه دوباره نظری داری بریم یه تاپیک درست کنیم نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا بچه ها ناراحت می شن تاپیک درسیه شما و دوستان بیان اونجا با هم بحث کنیم .

moir92

عضو جدید
نه عزیزان این ایرانه که ما رو تو دل خودش جا داده ، الان فلسطین به کر ترویج اسلام نیست اگه وطن مهم نیست اینا 70 ساله واسه چی جنگ می کنن؟ من میگم بر ریشه ی خودشون برای اصل خودشون اگه اسلام مهم بود می رفتن یه جای دیگه زندگی می کردن اول وطن بعد آیین!!!
قومها و آیین های مختلفی تو ایران هستن ولی نظر اسلام بهشون تحمیل شده
شما بهترین مسلمان باشید و بهترین مروج اسلام کسی سد راه شما نیست ولی چیزی که با زور تحمیل بشه همیشه جواب عکس میده
همگی موفق باشید برا اینکه ببینید چقدر بهتون احترام می زارم عیدتون مبارک اونا رو گفتم تا نظرمو گفته باشم
نتایج بیاد همگیتونو خوشحال ببینم الهی!!!!:smile:

دوست خوبم من معذرت مي خوام ولي چون رك هستم بايد بگم شما به هيچ عنوان در مورد چيزي كه حرف مي زني هيچ گونه آگاهي و اطلاع نداري و اين نشون ميده كه اين حرفها رو يا تو گوشت خوندن يا از كمبود آگاهيه.

مورد قزمز! عزيزم اولا چرا نمي گي اسرائيل بره يه جايه ديگه!و اينقدر قتل و قارت نكنه؟!!!:eek:(كمي انسيانيت! اسلامو بيخيال!!!) دوما اگر در مورد قدس مي دونستي مي فهميدي اينها دقيقا در درجه اول دارن برا اسلام و دينشون مي جنگن و قدس پيوند بين دينشون و كشورشونه..... نه اول وطن بعدا دين!(جاي تامل!:D)

مورد آبي! دوست عزيزم شما خودت حرف خودت رو نغض كردي!!يه نگا به بالا بكن:
آخه اگه چيزي تحميلي باشه و زور چرا جواب عكس نداده؟؟؟؟

تحميلي وجود نداره اون موقع مصلحت پيامبر بعد از نپذيرفتن اسلام در ايران پيامبر مجبور به جنگ شد تا اسلام رو وارد ايران بكنه برا اينكه پيامبر مي دانست بعدا قراره چه اتفاقي بيفته...و الان نتايجش رو مي بينيم.... تنها كشور مسلمان در دنيا كه خار تو چشم همه كنده قدرت هاي دنيا شده و اين همه دشمنيهاشون نشون ميده كه ايران فقط وجودش داره باهاشون چه مي كنه.....

بحث اعتقادي جدا معماري جدا!!!! همگي دو روز ديگه با شكلكها!!!!خوشحال مي بينمت...

moji_arch

عضو جدید
من 99% اشرفي اصفهان در ميام 1% هم ميگن شايد شايد شايد شبانه اما مي دونم واسه داخوشيم ميگن .
منم مث يونيك نياز به دلداري دارم:cry::cry::cry:
واي خدا هروقت با چادر زدن فك مي كنم بغضم مي گيره..........

عزیزم بااین برنامهای که mr دانشجو و جهاد دانشگاهی برای دانشجو ها قراره پیاده کنن هیچ فرقی نمیکنه کجا درسب خونی
نمیدونم چه فرمی قراره بدن بپوشیم ولی من خودم شخصا چاد رو ترجیح میدم به یه گونی که فقط سرم ازش بزنه بیرون و 4 تادگمه جلوش داشته باشه:razz:

چیزی رو از دست ندادی خانومی غصه نخور:w16:

یکی دوست داره چادر بزنه یکی دوست نداره همه چیزشون زوریه:w00:

من که فکر کنم البته فکر نه مطمئنم عرفان کرمان خیلی پشیمونم از انتخاب شهرم یکی من و دلداری بده....:crying2:

میدونی توی شهر خودت درس بخونی شانس بیشتری برای ارشد داری
هم برای درس خوندن برای کنکور ارشد هم معدل کارشناسی که 20% نمرهی کنکور ارشد رو تشکیل میده

وقتی یه شهر دیکه درس بخونی باید خیلی مسیولیتها روعلاوه بر درس خوندن به عهده بگیری مثل مسیولیت ادارهییه خونه
حتی شهر نزدیک هم رفت و آمدش وقت گیره

از این فرصت استفاده کنه تا ارشد معماری روتوی یکی از بهترین دانشگاه ها درس بخونی:w16:

hamraz

عضو جدید
دوست خوبم من معذرت مي خوام ولي چون رك هستم بايد بگم شما به هيچ عنوان در مورد چيزي كه حرف مي زني هيچ گونه آگاهي و اطلاع نداري و اين نشون ميده كه اين حرفها رو يا تو گوشت خوندن يا از كمبود آگاهيه.

مورد قزمز! عزيزم اولا چرا نمي گي اسرائيل بره يه جايه ديگه!و اينقدر قتل و قارت نكنه؟!!!:eek:(كمي انسيانيت! اسلامو بيخيال!!!) دوما اگر در مورد قدس مي دونستي مي فهميدي اينها دقيقا در درجه اول دارن برا اسلام و دينشون مي جنگن و قدس پيوند بين دينشون و كشورشونه..... نه اول وطن بعدا دين!(جاي تامل!:D)

تحميلي وجود نداره اون موقع مصلحت پيامبر بعد از نپذيرفتن اسلام در ايران پيامبر مجبور به جنگ شد تا اسلام رو وارد ايران بكنه برا اينكه پيامبر مي دانست بعدا قراره چه اتفاقي بيفته...و الان نتايجش رو مي بينيم.... تنها كشور مسلمان در دنيا كه خار تو چشم همه كنده قدرت هاي دنيا شده و اين همه دشمنيهاشون نشون ميده كه ايران فقط وجودش داره باهاشون چه مي كنه.....

من مگه گفتم اسراییل کارش درسته اینا باید با هم زندگی کنن نه اینکه اونا رو بیرون کنن
و در مورد بعدی شما که اطلاعاتتون زیاده چرا از قبال 70 میلیون تصمیم می گیری به کدوم آمار رجوع کردی و دیدی که همه موافقن!، جواب عکس داده ولی شما خبر نداری فعلا زور بالا سره،
اینا بدست خودشون دارن اسلام رو از بین می برن
یادت باشه به سر نیزه می شه تکیه کرد ولی روش نمی شه نشست این حرف من یادت باشه تا ببینی چه اتفاقاتی در آینده خواهد افتاد دین اسلام الان نه ولی یه 30سال دیگه خیلی کم رنگ می شه! فقط منتظر باش و حرفی نزن

hamraz

عضو جدید

خیلی اطلاعاتت بالاست آقای moir 92
تو حتی نمی دونی که کی به ایران حمله کرده
پیامبر به ایران حمله کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
پس شما نظر نده خوب، از اون آدمایی هستی که کورکورانه داره نظر میده
تو کتاب تاریخ پنجم دبستانت خوندی که پیامبر به خسرو پرویز نامه نوشت
برو اطلاعاتتو زیاد کن من الکی با یکی بحث نمی کنم
در ضمن برای اطلاع شما عمر به ایران حمله کرد نه پیامبر!!
چرا حتما می خوای من مثل تو فکر کنم برات تعریف دموکراسی رو گذاشتم وقت داشتی بخون
از دست من ناراحت نشو ولی وقتی دیدم حتی نمی دونی کی به ایران حمله کرده از خودن نظراتت دلسرد شدم!!!
من مسلمانم ولی مثل تو فکر نمی کنم
تو آزاد باش منم آزاد سعی نکن منو ضایع کنی که می بینم خودت ضایع شدی!!!
با این حال من آرزوی موفقیت برات دارم!
من این بحثو همین جا تموم می کنم دیگه هم بهتون جواب نمی دم اگه ضروری بود تو یه تاپیک دیگه!!

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بخدا 2 روز نبودم...این همه پست دادین !!!
راستی عیدتون مبارک.....
یه خط سوال از الناز خانم پرسیدم 20 صفحه جواب خوندم :surprised:
حالا این حرف ها رو بیخیال....آتیش داری ؟:biggrin:
شوخی کردم به دل نگیر
نمیدونستم پرسیدن سن یه نفر یعنی بی ادبی ....!
میخواستم پست دوستان رو تک تک جواب بدم و از خجالتشون دربیام ولی گفتم طولانی میشه و از این تاپیک منتقل میشه...به هر حال ببخشید

همراز عزیز ، moji جان ، یونیک نازنین ... لطف دارین عزیزان....من ارادتمندم:redface:
از شما متشکرم و براتون آرزوی موفقیت دارم
الناز خانوم ببخشید من یاد میگیرم که در یک محیط علمی سن کسی را نپرسم و اگه مشاهده کردم که کسی از کسی پرسیده اولین نفری باشم که اون قسمت رو ترک میکنم
بگذریم....ولی قبول کن که من هدفم مسخره کردن نبود....من وقتی یه پستی میدم که احتمال میدم یک در هزار که احتمال داره به طرف مقابل بر بخوره تو گیومه مینویسم شوخی.....
یکی از اعضا هم گفته بودن که فلانی بیمزه است و جو تاپیک رو از وقتی که اومده خراب کرده...
به ما هم گفته بچه سال...!
خدایا شکرت....هر چیزی که بهمون ندادی حداقل از بچگی تیتیشو سوسول بزرگمون نکردی....
یکی به ما بگه بچه سال که حداقل 2 سال حبس رو تو پروندش داشته باشه.....یا رو بدنش 4 تا خط خطی شده باشه.....
نمیدونستیم جنابعالی 4 تا محل رو به تنهایی میبندی .....
زرنگ کدوم وری ..... اصلا" بچه کدوم محلی که زرنگشون شمایی.....
ببخشید شب بود سیبیلاتون رو ندیدیم .......
شما اگه اومدی اینجا ما هم به همون دلیل اینجاییم.....وگرنه بیکار نیستم اینوری بیایم....
این همه فروم....چون معماری داره اینجام....ادعای قدیمی بودن هم ندارم و از این 100 تا 200 تا پستی هم که در اینجا داده ام مهم اینه که راضیم
شما هم مثله بقیه یه کاربر عادی هستی و گلیم و حد و حدود ما به شما ربطی نداره.....
با هر کی هم شوخی کردم خودش زبون داره....نخود نشو
راستی بیمزه هم خودتی...
آخ داشت یادم میرفت...سجاد جان اگه این پست رو میخونی بهت تسلیت میگم ... ایشالا خدا به شما و خانواده ی آن مرحوم صبر بده.....خدا رحمتش کنه جوون بوده....
دوستان من مشکلی ندارم.....الان هم حوصله فروم بازی رو ندارم.....اگه حال نمیکنین ما میریم
الناز جان شما جات خوبه.....افتخار رفتن رو بده به ما....خوشحال شدیم دوستان....آرزوی موفقیت......بای بای....
یا علی​
من این بحث رو با تمام ناراحتیم تمام کردم اما من از این ناراحت شدم
از پرسیدن سنمم ناراحت نشدم چون اگر میخواستم کسی ندونه تو مشخصاتم نمینوشتم.
ار اینکه یا تعجب و .. تعداد کنکورای منو شمردی ناراحت شدم. چون اونقدر تعجب آور نبود که نیازه به..
اما فکر میکنم الان شما شاکی که من چرا ناراحتم؟
دیگم لزومی نداره ادامه پیدا کنه.
تمام

آخرین ویرایش:

moji_arch

عضو جدید
دوستان خواهش این بحث هایی رو که خودتون هم میدونید آخرش جز کدورت ودلخوری چیزی نیست روتموم کنید.
میگیدتحمیل نکنید عقایدتون رو ولی با زور میخواین هم دیگه رو روشن کنید

این تایپیک هدفش چیزه دیگه ایبود تا 2 روزدیگه هم که بلانسبت جشن داشتیم.
هیچ آدم عاقلی با این بحث ها عقایدش عوض نمیشه اگه قرار بود عقاید آدم ها به این راحتی عوضشه که دیگه هیچی!!!
هر کی هر روز یه اعتقاد داشت متفاوت با روز قبل

یکی یه حرفی مینویسه طرفداراش میان تشکر میزنن
جناح مخالف میاد یه جواب میده طرفدارای اون تشکر میزنن
آخرش چی؟؟؟؟
چندصفحه میخواین برین با این وضع؟؟؟

دوستتون سینا خداحافظی کردبه جای اینکه یکی از این آقایون بره دستشوبگیره و برش گردونه دارین یه کاری میکنید که خیلی های دیگه هم خدا حافظی کنن

اگه بشه که دیگه ادامه ندین

به خدا کارتون همون تفتیش عقاید سوره ست.یادتونه؟؟؟

عقیده عقیدست خوب بد زشت زیبا درست غلط
...
به خود آدم مربوط میشه

خواهشارو بوسی کنید بحث رو ادامه ندین

dading

عضو جدید
دوستان خواهش این بحث هایی رو که خودتون هم میدونید آخرش جز کدورت ودلخوری چیزی نیست روتموم کنید.
میگیدتحمیل نکنید عقایدتون رو ولی با زور میخواین هم دیگه رو روشن کنید

این تایپیک هدفش چیزه دیگه ایبود تا 2 روزدیگه هم که بلانسبت جشن داشتیم.
هیچ آدم عاقلی با این بحث ها عقایدش عوض نمیشه اگه قرار بود عقاید آدم ها به این راحتی عوضشه که دیگه هیچی!!!
هر کی هر روز یه اعتقاد داشت متفاوت با روز قبل

یکی یه حرفی مینویسه طرفداراش میان تشکر میزنن
جناح مخالف میاد یه جواب میده طرفدارای اون تشکر میزنن
آخرش چی؟؟؟؟
چندصفحه میخواین برین با این وضع؟؟؟

دوستتون سینا خداحافظی کردبه جای اینکه یکی از این آقایون بره دستشوبگیره و برش گردونه دارین یه کاری میکنید که خیلی های دیگه هم خدا حافظی کنن

اگه بشه که دیگه ادامه ندین

به خدا کارتون همون تفتیش عقاید سوره ست.یادتونه؟؟؟

عقیده عقیدست خوب بد زشت زیبا درست غلط
...
به خود آدم مربوط میشه

خواهشارو بوسی کنید بحث رو ادامه ندین
بچه ها به نظر من و بقیه باشگاه این بحث رو تموم کنیم هر کسی نظر خودشو داد دیگه کافیه اگر بیشتر پیش بریم صددرصد ناراحتی پیش میاد بچه ها کافیه دیگه.
عیسی به دین خودش موسی به دین خوش

hamraz

عضو جدید
سلام
راستی عیدتون مبارک.....
شوخی کردم به دل نگیر
میخواستم پست دوستان رو تک تک جواب بدم و از خجالتشون دربیام ولی گفتم طولانی میشه و از این تاپیک منتقل میشه...به هر حال ببخشید

همراز عزیز ، moji جان ، یونیک نازنین ... لطف دارین عزیزان....من ارادتمندم:redface:
الناز خانوم ببخشید من یاد میگیرم که در یک محیط علمی سن کسی را نپرسم و اگه مشاهده کردم که کسی از کسی پرسیده اولین نفری باشم که اون قسمت رو ترک میکنم
بگذریم....ولی قبول کن که من هدفم مسخره کردن نبود....من وقتی یه پستی میدم که احتمال میدم یک در هزار که احتمال داره به طرف مقابل بر بخوره تو گیومه مینویسم شوخی.....
یکی از اعضا هم گفته بودن که فلانی بیمزه است و جو تاپیک رو از وقتی که اومده خراب کرده...
خدایا شکرت....هر چیزی که بهمون ندادی حداقل از بچگی تیتیشو سوسول بزرگمون نکردی....
یکی به ما بگه بچه سال که حداقل 2 سال حبس رو تو پروندش داشته باشه.....یا رو بدنش 4 تا خط خطی شده باشه.....
شما اگه اومدی اینجا ما هم به همون دلیل اینجاییم.....وگرنه بیکار نیستم اینوری بیایم....
این همه فروم....چون معماری داره اینجام....ادعای قدیمی بودن هم ندارم و از این 100 تا 200 تا پستی هم که در اینجا داده ام مهم اینه که راضیم
شما هم مثله بقیه یه کاربر عادی هستی و گلیم و حد و حدود ما به شما ربطی نداره.....
راستی بیمزه هم خودتی...
آخ داشت یادم میرفت...سجاد جان اگه این پست رو میخونی بهت تسلیت میگم ... ایشالا خدا به شما و خانواده ی آن مرحوم صبر بده.....خدا رحمتش کنه جوون بوده....
دوستان من مشکلی ندارم.....الان هم حوصله فروم بازی رو ندارم.....اگه حال نمیکنین ما میریم
الناز جان شما جات خوبه.....افتخار رفتن رو بده به ما....خوشحال شدیم دوستان....آرزوی موفقیت......بای بای....
یا علی​
سینا جون اینجا همه دوست دارن تو بمونی ،بری منم دیگه اینجا نمی یام اتفاقا من با حرفات خیلی حال می کردم اصلا بعد این بیا با من شوخی کن همه جوره پایتم سینا الناز هم اوایل یه کم ناراحت بود بعد فهمید که فقط داری شوخی می کنی از دلش در اومد اگه می خوای ما هم نریم بیا و بازم تو بحثا شرکت کن با خودم شوخی کن من ندیده خیلی دوست دارم
معلومه آدم شیرین گوشتی هستی خوب سینا امشب نبینمت حالتو میگیرما!!!
این moji_arck عجب بچه ی عاقلیه کاش مملکت ما از آدمایی مثل اون زیاد داشت
بچه ها ما همه با هم دوست باشیم جدا از عقایدی که داریم!!
من اگه باعث ناراحتیه کسی هم شدم همین جا معذرت می خوام:w36::w36::w36::w33::w33::w33:

dading

عضو جدید
سینا جون اینجا همه دوست دارن تو بمونی ،بری منم دیگه اینجا نمی یام اتفاقا من با حرفات خیلی حال می کردم اصلا بعد این بیا با من شوخی کن همه جوره پایتم سینا الناز هم اوایل یه کم ناراحت بود بعد فهمید که فقط داری شوخی می کنی از دلش در اومد اگه می خوای ما هم نریم بیا و بازم تو بحثا شرکت کن با خودم شوخی کن من ندیده خیلی دوست دارم
معلومه آدم شیرین گوشتی هستی خوب سینا امشب نبینمت حالتو میگیرما!!!
این moji_arck عجب بچه ی عاقلیه کاش مملکت ما از آدمایی مثل اون زیاد داشت
بچه ها ما همه با هم دوست باشیم جدا از عقایدی که داریم!!
من اگه باعث ناراحتیه کسی هم شدم همین جا معذرت می خوام:w36::w36::w36::w33::w33::w33:
بچه ها ایشالا 2 شب دیگه لا لا کنیم جوابا میاد ایشالا.ههههههههههههههههه

یونیک

عضو جدید
سلام
راستی عیدتون مبارک.....
شوخی کردم به دل نگیر

راستی بیمزه هم خودتی...
یا علی
کجا؟!!! مگه دست خودته می گی می خوام برم ؟؟؟الناز کمی ناراحت شد بعدشم از دلش در اومد....
این دوستمون هم بدون اشنایی با شما حرفی زده مطمئنا منظوری نداشته...
خیلی بدین که اینقد با هم بد رفتار می کنین ....
موجی جون بیا بریم دنبال سینا برش گردونیم بچه ها شما هم بیاین:D:w42::w42::w42:

moir92

عضو جدید
خیلی اطلاعاتت بالاست آقای moir 92
تو حتی نمی دونی که کی به ایران حمله کرده
پیامبر به ایران حمله کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
پس شما نظر نده خوب، از اون آدمایی هستی که کورکورانه داره نظر میده
تو کتاب تاریخ پنجم دبستانت خوندی که پیامبر به خسرو پرویز نامه نوشت
برو اطلاعاتتو زیاد کن من الکی با یکی بحث نمی کنم
در ضمن برای اطلاع شما عمر به ایران حمله کرد نه پیامبر!!
چرا حتما می خوای من مثل تو فکر کنم برات تعریف دموکراسی رو گذاشتم وقت داشتی بخون
از دست من ناراحت نشو ولی وقتی دیدم حتی نمی دونی کی به ایران حمله کرده از خودن نظراتت دلسرد شدم!!!
من مسلمانم ولی مثل تو فکر نمی کنم
تو آزاد باش منم آزاد سعی نکن منو ضایع کنی که می بینم خودت ضایع شدی!!!
با این حال من آرزوی موفقیت برات دارم!
من این بحثو همین جا تموم می کنم دیگه هم بهتون جواب نمی دم اگه ضروری بود تو یه تاپیک دیگه!!

يه متن توب نوشتم اف بودم نفهميدم چي شد پريد!!!!!!!!ميخواي باور كن مي خواي نكن.
ولي در هر صورت ديگه حال نوشتن ندارم ولي اگر
مورد قرمز من رو جواب ندي پس ير به يريم:biggrin:
خيلي نوشته بودم ولي قسمت نبود بخوني...
ديگه تموم

یونیک

عضو جدید
[/QUOTE]
بچه ها الان پست هاتون رو خوندم ...
این چه حرفایی که می زنین عقاید دیگران چه ربطی به شما داره...اصلا چرا راجع به عقاید هم اظهار نظر می کنین؟؟؟
هر کی یه جوره واقعا عاقلانه نیست کسی عقایدش رو جار بزنه ....
من هم با موجی موافقم الان اینجاییم دور همیم تا این روزا بگذره حالا خوبه همدیگرو ناراحت کنیم؟؟؟
دوستای گلم همراز moir92از دل هم در بیارین و دیگه هم راجع بهش حرف نزنین دیگه نبینم کسی اینجا راجع به مسلمون ،ایران ،اسلام و غیره جواب پستی رو بده...
چون منم قهر کردن و یاد گرفتم میذارم میرم دلتون واسم تنگ می شه:D:D
پس الان همه با هم اشتی کنن تا تاپیک خالی نشده:w40:
من موندم چرا اومدین معماری باید می رفتین علوم سیاسی ابرو هر چی معمار بردین:w00::lol:

آخرین ویرایش:

یونیک

عضو جدید
بچه ها الان پست هاتون رو خوندم ...
این چه حرفایی که می زنین عقاید دیگران چه ربطی به شما داره...اصلا چرا راجع به عقاید هم اظهار نظر می کنین؟؟؟
هر کی یه جوره واقعا عاقلانه نیست کسی عقایدش رو جار بزنه ....
من هم با موجی موافقم الان اینجاییم دور همیم تا این روزا بگذره حالا خوبه همدیگرو ناراحت کنیم؟؟؟
دوستای گلم همراز moir92از دل هم در بیارین و دیگه هم راجع بهش حرف نزنین دیگه نبینم کسی اینجا راجع به مسلمون ،ایران ،اسلام و غیره جواب پستی رو بده...
چون منم قهر کردن و یاد گرفتم میذارم میرم دلتون واسم تنگ می شه:D:D
پس الان همه با هم اشتی کنن تا تاپیک خالی نشده:w40:
من موندم چرا اومدین معماری باید می رفتین علوم سیاسی ابرو هر چی معمار بردین:w00::lol:

آخرین ویرایش:

یونیک

عضو جدید
يه متن توب نوشتم اف بودم نفهميدم چي شد پريد!!!!!!!!ميخواي باور كن مي خواي نكن.
ولي در هر صورت ديگه حال نوشتن ندارم ولي اگر
مورد قرمز من رو جواب ندي پس ير به يريم:biggrin:
خيلي نوشته بودم ولي قسمت نبود بخوني...
ديگه تموم
بسه دیگه moir92 تمومش کن این حرف رو واسه تحریک کردنش می زنی که جواب بده ..
خیله خوب تو بردی hamrazجواب هیچ پستی رو نمیده این خوشحالت می کنه که برنده ای؟؟؟
دوست گلم بسه دیگه کاری به کار هم نداشته باشین همه ی ما به عقاید شما و همراز احترام میذاریم...
تمامممممممممممممممممممممممممممممم

maj5

عضو جدید
دوستان عزیز هر جور بحثی که دلتون میخواد انجام بدین.سیاسی,....
همه ازاد باشین.
اما همدیگرو ناراحت نکنید.....البته تقصیر شماها نیست....تقصیر این دولت;)

moir92

عضو جدید
بسه دیگه moir92 تمومش کن این حرف رو واسه تحریک کردنش می زنی که جواب بده ..
خیله خوب تو بردی hamrazجواب هیچ پستی رو نمیده این خوشحالت می کنه که برنده ای؟؟؟
دوست گلم بسه دیگه کاری به کار هم نداشته باشین همه ی ما به عقاید شما و همراز احترام میذاریم...
تمامممممممممممممممممممممممممممممم

به جونه خودم من برا تحريكش ننوشتم!!!1:eek::surprised:بي انصاف؟!:D
بعدشم گفتم كه يه متن توپ نوشته بودم پريد وگرنه همه چيز توش بود ولي من اصلا نخواستم عقايدم رو تحميل كنم!!!:eek: تعجب كردم وقتي ديدم همراز اينو گفت آخه؟!
بابا يونيك تو هم كه چيزي بهش اضافه كردي:eek: آقا من بازنده!!! اين چه حرفيه...واي واي من باختم!!!:eek:اصلا بحث بردوباخت نيست.اصلا غلط كردم:biggrin: خوبه؟!!:biggrin:
ولي گفتم و ميدونم اين رك بودنم يه نمه متن رو شايد اينجوري نشون داده. در هر صورت قضيه برا من تموم شدس!
چون يه چيزي رو ياد گرفتم اونم اينكه آدمهاي معمولي هم شعار دموكراسي و داشتن ظرفيت ميدن! نه فقط دولتمردان...
عقيده هر كس برا خودش محترمه و هيچ كس نمي تونه بگه اين درسته و اون غلط...هر كسي رو تو قبر خودش مي زارن.همه آدمهاي اطراف ما عقيده خاص خودشونو دارن. در هر صورت
اگر همراز از دست من ناراحته من ازش معذرت مي خوام و مجازي مي بوسمش...

آخرین ویرایش:

یونیک

عضو جدید
به جونه خودم من برا تحريكش ننوشتم!!!1:eek::surprised:بي انصاف؟!:D
بعدشم گفتم كه يه متن توپ نوشته بودم پريد وگرنه همه چيز توش بود ولي من اصلا نخواستم عقايدم رو تحميل كنم!!!:eek: تعجب كردم وقتي ديدم همراز اينو گفت آخه؟!
بابا يونيك تو هم كه چيزي بهش اضافه كردي:eek: آقا من بازنده!!! اين چه حرفيه...واي واي من باختم!!!:eek:اصلا بحث بردوباخت نيست.اصلا غلط كردم:biggrin: خوبه؟!!:biggrin:
ولي گفتم و ميدونم اين رك بودنم يه نمه متن رو شايد اينجوري نشون داده. در هر صورت قضيه برا من تموم شدس!
چون يه چيزي رو ياد گرفتم اونم اينكه آدمهاي معمولي هم شعار دموكراسي و داشتن ظرفيت ميدن! نه فقط دولتمردان...
عقيده هر كس برا خودش محترمه و هيچ كس نمي تونه بگه اين درسته و اون غلط...هر كسي رو تو قبر خودش مي زارن.همه آدمهاي اطراف ما عقيده خاص خودشونو دارن. در هر صورت
اگر همراز از دست من ناراحته من ازش معذرت مي خوام و مجازي مي بوسمش...
منظورم فقط شما نبودی دستم به hamraz هم برسه می کشمش...اونم باید همین کارو کنه البته اگه دلش خواست ممکنه بگه نمی کنم:mad:
مرسی که اینقدر فهمیده ای....;)

-NEDA-

کاربر بیش فعال
سلام
راستی عیدتون مبارک.....
شوخی کردم به دل نگیر

راستی بیمزه هم خودتی...
یا علی​

سینا :mad: من به عنوان بزرگترین عضو تاپیک کارشناسی ناپیوسته ( بین خودمون باشه اینطور که فهمیدم ظاهرا سن من از همتون بیشتره :thumbsdown::w05: :sweatdrop: ) بهت دستور میدم برگردی :exclaim:

تا 3 میشمارم... 3 رو که گفتم باید اینجا باشی :exclaim:

1 :exclaim:
.
.
.
.
.
2 :exclaim:
.
.
.
.
.
3رو هر وقت برگشتی میگم که ضایع نشم !!! :whistle::lol:

آخرین ویرایش:

mojtaba memar

عضو جدید
بچه ها سلام من مجتبی هستم 24 سالمه .امسال تو کنکور رتبم شد 21 خوشهال میشم از این به بعد اینجا ببینمتون.

-NEDA-

کاربر بیش فعال
بچه ها سلام من مجتبی هستم 24 سالمه .امسال تو کنکور رتبم شد 21 خوشهال میشم از این به بعد اینجا ببینمتون.

سلام دوست عزیز خوش آمدی..تبریک بخاطر رتبه خوبت و ممنون میشم اگر اولویتهای انتخابت رو بگی.. :smile:
اگر دوست داشته باشی میتونی منابع مطالعاتیت رو توی لینک زیر بذاری که دوستای جدید که سال دیگه کنکور دارن از تجربیاتت استفاده کنن

http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=109404

نیومده کلی زحمت بهت دادیم!! :lol:

آخرین ویرایش:

mojtaba memar

عضو جدید
سلام مرسی . 1زدم رجایی 2 میراس فرهنگی 3 زنجان. من کلاسهای مهندس سعیدی پور رو می رفتم و جزوهای ایشون رو خوندم.

adamnama

عضو جدید
فکر نکنم بحث مشکلی داشته باشه تا موقعی که احترام رو نگه داشته باشیم.:redface:
به هر حال دین یک مسئله شخصی است.

:)این مطلب رو امروز به دستم رسید بد نیست نگاهی بهش بندازید، شاید روحیتون برگرده.

سوال‌های کنکور امسال را دیده‌اید؟:eek: بعضی سوال‌هایش واقعاً خیلی باحالند! منظورم چیست؟ الان خدمتتان عرض می‌کنم: انگار یک سری سوالات کنکور امسال در دروس ادبیات و معارف، برای آی‌کیوی در حد ...! طراحی شده است، در حدی که قشنگ آدم را به خنده می‌اندازد. باور نمی‌کنید؟ پس سوال‌ها را بخوانید:

:biggrin:ـ جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«به نام خدای ............
بیانداخت شمشیر را شاه دین»
1) جهان آفرین
2) مهربان
3) کریم
4) رحیم

یعنی گزینه‌ها آن‌قدر تابلوست که طرف اگر شعر را در عمرش هم نشنیده باشد، به‌راحتی و با توجه به وزن شعر، می‌تواند گزینه‌ی درست را پیدا کند. اما این سوال تازه خوب است! صبر کنید برسیم به جالب‌ترهایش!

«بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر
دیدی که چه‌گونه گور ........... گرفت»
1) شهرام
2) مهرام
3) بهرام
4) آرام

به خدا این سوال‌های کنکور امسال بوده است ها! فکر نکنید من این‌ها را از خودم درآورده‌ام. باور نمی‌کنید، خودتان بروید سایت سازمان سنجش را ببینید. توی این سوال فقط کم مانده بود یکی از گزینه‌ها را هم می‌گذاشت "دل‌پذیر" یا "تبرک"! تست بعدی را داشته باشید:

«که گوید برو ...... رستم ببند
نبندد مرا دست، چرخ بلند»
1) دست
2) پا
3) کمر
4) چشم‌های

دقت دارید که، طراح محترم گزینه‌ی 2 را «پای» ننوشته که خدای نکرده داوطلبین عزیز کوچک‌ترین شکی نکنند. آن گزینه‌ی 4 هم که آخرش است. اما سوال بعدی:

« ............. پرده‌ی پندار دریدند
یعنی همه‌جا غیر خدا هیچ ندیدند»
1) مردان خدا
2) مردم همه‌جا
3) مردم همیشه
4) مردان و زنان

باز این سوال نسبت به قبلی‌ها خوب است! گزینه‌ی 3 را دارید که! خُب دیگر وقتش است برویم سراغ شاه‌کارها!

:Dـ جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«گل همی پنج روز و ....... باشد
وین گلستان همیشه خوش باشد»
1) هفت
2) چهار
3) شش
4) هشت

یعنی من عاشق طراح این سوال هستم! خدایی دل خجسته‌ای داشته! فکر کنید! مثلاً یکی با خودش بگوید: گل همین پنج روز و هفت باشد! ای جان! اما حالا که با سوالات ادبیات آشنا شدید، بد نیست یک نگاهی هم به دو سوال از درس معارف بیاندازیم:

«ارزش هر کس به درک و ......... وی از حقیقت هستی و جای‌گاه انسانی در کاردانی آفرینش دارد.»
1) فهم
2) پرهیز
3) دوری
4) جدایی

و اما به نظر من در میان همه‌ی این سوالات نبوغ‌آمیز، جایزه‌ی ویژه تعلق می‌گیرد به سوال درخشان، بی‌نظیر و شگفت‌انگیز زیر:

:biggrin::Dـ جای خالی را با گزینه‌ی مناسب پر کنید.
«رویاهای صادقانه: هر کدام از ما هنگام ............ رویاهایی را مشاهده می‌کنیم. این رویاها انواع مختلف دارند.»
1) دویدن
2) ایستادن
3) خواب
4) نشستن

آقا من همیشه هنگام دویدن رویا می‌بینم! آن‌قدر خوب است:confused:

آخرین ویرایش:

adamnama

عضو جدید
mojtaba memar می شه لطف کنی بگی کلا چقدر خوندی...
چند ساعت در روز یا کلا مینگین.
کتاب های آقای سعیدی چی بوده؟
آخه من پارسه را این هفته تموم می کنم هر چند همه کلاس هاش رو ثبت نام نکردم.
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا