راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moya_memar

عضو جدید
يه سوال اگه بگن بين مسلمان بودن و ايراني بودن يكي انتخاب كن .ميگفتين كدوم:que:؟؟؟؟ من ميگفتم ايران ازاد .وطنم چون هر جا باشم خدارو دارم و اون از همه چيز مهمتره اصل اونه:heart:

آره منم موافقم من اول يه ايرانيم بعد يه مسلمون.در واقع يه ايرانيه مسلمون نه مسلمون ايراني..
اما يه مشكل هم هستش آيا واقعا تو ايران دين اسلامه يا به نام اسلام و به كام بعضيا؟!
وقتي خيلي چيزا رو مي بينم چشامو ميبندم و ميگم اگه اسلام اينه كاش مسلمون نبودم.
اميدوارم حرف سياسي نزده باشم .sorry

artemisss

عضو جدید
منم منظورم اينه كه ما ميتونيم انسان خوبي باشيم و هميشه خدارو كنارمون ببينيم :heart:بقيه چيزا حاشيه هست كه در نهايت به همين ختم ميشه;)

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
الناز جون امید وارم خوب باشی میشه بگی dream land کجاست؟:wallbash::w05::surprised::smile:
سلام
ممنون خوفم
dream land؟من محل سکونت فکرمو گفتم:redface: نه جسمم:Dیه کم تخیلیش کردم:biggrin:
این مال خیلی وقت پیشه تنبلی کردم درستش کنم
اونموقع اگر میگفتم زاهدان همه فکر میکردن اشرارم:biggrin:

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:ایرانیان عید عباداتتان مبارک:gol:
ما اگر چندین کیلومتر اونطرفتر به دنیا می آمدیم بازم میدونستیم عید فطر چی هست:que:یا عید پاکو جشن میگرفتیم:que:یا ..
هر کس در اون شرایط بازم میدونست عیدش مبارک
من خودمم نمیدونم اونموقع اینو میدونستم یا نه؟:razz:
ما اصالت داریم چون اجدادمون اصیل بودن

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما یه عید داریم اونم عید باستانی نوروز
این عید ماله عرباست
من نظر شخصیه خودمو گفتم و به نظر اونایی که این روز رو عید میدونن هم احترام می زارم
همیشه حرف از اسلامه یه بار دیدید تو کتاباشون حرف از ایران هم بزنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اون موقعی که عربا هم دیگرو می کشتن و بت پرست بودند
یکتا پرست بودیم
ما نوادگان کوروش بزرگ هستیم و به ایرانی بودن خود می بالیم نه به اسلامی بودنمان!!!

عزيزم اين عيدا براي عربا نيست فقط.
[/COLORاين عيد براي مسلموناست
كسي نگفته از نوادگان كوروش نيستي عزيزم
مگه اونايي كه نوادگان كوروشن مسلمان نيستن

اينم نظر شخصيه من بود]

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يه سوال اگه بگن بين مسلمان بودن و ايراني بودن يكي انتخاب كن .ميگفتين كدوم:que:؟؟؟؟ من ميگفتم ايران ازاد .وطنم چون هر جا باشم خدارو دارم و اون از همه چيز مهمتره اصل اونه:heart:

ارتميس جان من اول بين اينا انسان بودن رو انتخاب ميكردم

حالا يه سوال .اگه بگن بين انسان بودن وايراني بودن يكي رو انتخاب كن .چيكار ميكنين؟
ايا فقط ايراني بودن كافيه؟

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.بله.
اين انتخابام اما نگين چه خوش اشتها بوده اينارو زده:surprised:
1.تبريز
2.اردبيل
3.زنجان (روزانه)
4.رجايي(شبانه)
5.شريعتي(شبانه)
6.شريعتي(شبانه)
7.زنجان (شبانه)
8.اشرفي
9.دانش پژوهان
...

سلام دوست عزيز
به نظر من احتمال اينكه شريعتي نيمسال دوم قبول بشي هست(40 درصد)
اگه شريعتي رو نياري ميري اشرفي
چرا اولين غيرانتفاعي رو نزدي خيام مشهد؟

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا سلام
دوما فکر نمیکنم این که من تا حالا چند بار کنکور دادم یا چند سالمه اینقدر تعجب آور باشه و نیازی به تشکر هم داشته باشه همراز عزیز
این آخرین پستم تو این تاپیکه چون فکر میکردم بچه ها اینجا دنبال راهی برای امیدوری همن نه مسخره کردن.
از همتون خداحافظی میکنم
دوستان خوبی بودین
امیدوارم موفق باشید و قبول بشین و مثل من بدشانسی نیارین که مجبور باشین چند بار کنکور بدین:razz:
اما اینم بگم که من از این ناراضی نیستم و خدارو بابت حکمتش شکر میکنم
خدانگهدار

سلام
بخدا 2 روز نبودم...این همه پست دادین !!!
راستی عیدتون مبارک.....
یه خط سوال از الناز خانم پرسیدم 20 صفحه جواب خوندم :surprised:
حالا این حرف ها رو بیخیال....آتیش داری ؟:biggrin:
شوخی کردم به دل نگیر
نمیدونستم پرسیدن سن یه نفر یعنی بی ادبی ....!
میخواستم پست دوستان رو تک تک جواب بدم و از خجالتشون دربیام ولی گفتم طولانی میشه و از این تاپیک منتقل میشه...به هر حال ببخشید

همراز عزیز ، moji جان ، یونیک نازنین ... لطف دارین عزیزان....من ارادتمندم:redface:
از شما متشکرم و براتون آرزوی موفقیت دارم
الناز خانوم ببخشید من یاد میگیرم که در یک محیط علمی سن کسی را نپرسم و اگه مشاهده کردم که کسی از کسی پرسیده اولین نفری باشم که اون قسمت رو ترک میکنم
بگذریم....ولی قبول کن که من هدفم مسخره کردن نبود....من وقتی یه پستی میدم که احتمال میدم یک در هزار که احتمال داره به طرف مقابل بر بخوره تو گیومه مینویسم شوخی.....
یکی از اعضا هم گفته بودن که فلانی بیمزه است و جو تاپیک رو از وقتی که اومده خراب کرده...
به ما هم گفته بچه سال...!
خدایا شکرت....هر چیزی که بهمون ندادی حداقل از بچگی تیتیشو سوسول بزرگمون نکردی....
یکی به ما بگه بچه سال که حداقل 2 سال حبس رو تو پروندش داشته باشه.....یا رو بدنش 4 تا خط خطی شده باشه.....
نمیدونستیم جنابعالی 4 تا محل رو به تنهایی میبندی .....
زرنگ کدوم وری ..... اصلا" بچه کدوم محلی که زرنگشون شمایی.....
ببخشید شب بود سیبیلاتون رو ندیدیم .......
شما اگه اومدی اینجا ما هم به همون دلیل اینجاییم.....وگرنه بیکار نیستم اینوری بیایم....
این همه فروم....چون معماری داره اینجام....ادعای قدیمی بودن هم ندارم و از این 100 تا 200 تا پستی هم که در اینجا داده ام مهم اینه که راضیم
شما هم مثله بقیه یه کاربر عادی هستی و گلیم و حد و حدود ما به شما ربطی نداره.....
با هر کی هم شوخی کردم خودش زبون داره....نخود نشو
راستی بیمزه هم خودتی...
آخ داشت یادم میرفت...سجاد جان اگه این پست رو میخونی بهت تسلیت میگم ... ایشالا خدا به شما و خانواده ی آن مرحوم صبر بده.....خدا رحمتش کنه جوون بوده....
دوستان من مشکلی ندارم.....الان هم حوصله فروم بازی رو ندارم.....اگه حال نمیکنین ما میریم
الناز جان شما جات خوبه.....افتخار رفتن رو بده به ما....خوشحال شدیم دوستان....آرزوی موفقیت......بای بای....
یا علی

memarekochak

عضو جدید
:gol:
سلام
بخدا 2 روز نبودم...این همه پست دادین !!!
راستی عیدتون مبارک.....
یه خط سوال از الناز خانم پرسیدم 20 صفحه جواب خوندم :surprised:
حالا این حرف ها رو بیخیال....آتیش داری ؟:biggrin:
شوخی کردم به دل نگیر
نمیدونستم پرسیدن سن یه نفر یعنی بی ادبی ....!
میخواستم پست دوستان رو تک تک جواب بدم و از خجالتشون دربیام ولی گفتم طولانی میشه و از این تاپیک منتقل میشه...به هر حال ببخشید

همراز عزیز ، moji جان ، یونیک نازنین ... لطف دارین عزیزان....من ارادتمندم:redface:
از شما متشکرم و براتون آرزوی موفقیت دارم
الناز خانوم ببخشید من یاد میگیرم که در یک محیط علمی سن کسی را نپرسم و اگه مشاهده کردم که کسی از کسی پرسیده اولین نفری باشم که اون قسمت رو ترک میکنم
بگذریم....ولی قبول کن که من هدفم مسخره کردن نبود....من وقتی یه پستی میدم که احتمال میدم یک در هزار که احتمال داره به طرف مقابل بر بخوره تو گیومه مینویسم شوخی.....
یکی از اعضا هم گفته بودن که فلانی بیمزه است و جو تاپیک رو از وقتی که اومده خراب کرده...
به ما هم گفته بچه سال...!
خدایا شکرت....هر چیزی که بهمون ندادی حداقل از بچگی تیتیشو سوسول بزرگمون نکردی....
یکی به ما بگه بچه سال که حداقل 2 سال حبس رو تو پروندش داشته باشه.....یا رو بدنش 4 تا خط خطی شده باشه.....
نمیدونستیم جنابعالی 4 تا محل رو به تنهایی میبندی .....
زرنگ کدوم وری ..... اصلا" بچه کدوم محلی که زرنگشون شمایی.....
ببخشید شب بود سیبیلاتون رو ندیدیم .......
شما اگه اومدی اینجا ما هم به همون دلیل اینجاییم.....وگرنه بیکار نیستم اینوری بیایم....
این همه فروم....چون معماری داره اینجام....ادعای قدیمی بودن هم ندارم و از این 100 تا 200 تا پستی هم که در اینجا داده ام مهم اینه که راضیم
شما هم مثله بقیه یه کاربر عادی هستی و گلیم و حد و حدود ما به شما ربطی نداره.....
با هر کی هم شوخی کردم خودش زبون داره....نخود نشو
راستی بیمزه هم خودتی...
آخ داشت یادم میرفت...سجاد جان اگه این پست رو میخونی بهت تسلیت میگم ... ایشالا خدا به شما و خانواده ی آن مرحوم صبر بده.....خدا رحمتش کنه جوون بوده....
دوستان من مشکلی ندارم.....الان هم حوصله فروم بازی رو ندارم.....اگه حال نمیکنین ما میریم
الناز جان شما جات خوبه.....افتخار رفتن رو بده به ما....خوشحال شدیم دوستان....آرزوی موفقیت......بای بای....
یا علی​
گل پسر چند صفحه قبلم خواهش كردم كه اينجا جاي قهر نيست-جاي ترك كردن نيست-جاي توهين نيست-اينجا جايي كه همه پشت هميم .دوسته هميم بي ريا بدون دروغ بدون منفعت طلبي -دوستيه خالصانه--------مطمئن باش ما كه گفتن الناز نرو !!!راضيم نميشيم تو بري!!!يادت باشه تو اين جامعه كمتر جمعي پيدا ميكني كه اينطوري باشه!!پس بمون

memarekochak

عضو جدید
مگه غير اينه تو تمومه لحظاتي كه ميخواست رتبه هامون بياد با هم بوديم!؟؟مگه غير اينه تو تموم روزايي كه منتظر نتيجه بوديم به هم دلداري ميداديم؟؟مگه غير اينه حالا كه قرار نتيجه هامون بياد دعا ميكنيم همه مون قبول شيم؟؟مگه غيره اينه آرزومون اينه كه هم دانشگاهي شيم؟؟اگه غير اينه بگين!
پس قهر كردن و ترك كردنو معني نداره!!!رفتن معني نداره!!!كي رو مي خواييم ترك كنيم؟؟دوستايي كه تو تمام لحظاتي كه استرس داشتيم و كسي دركمون نميكرد ازمون حمايت كردنو؟؟؟واقعا كيرو؟؟

mehdime007

عضو جدید
این عید ماله عرباست
من نظر شخصیه خودمو گفتم و به نظر اونایی که این روز رو عید میدونن هم احترام می زارم
یکتا پرست بودیم
ما نوادگان کوروش بزرگ هستیم و به ایرانی بودن خود می بالیم نه به اسلامی بودنمان!!!
بابا این حرفا چیه داری می زنی ؟؟؟
این عید عرب هاست دیگه یعنی چی ؟؟
خودت داری می گی که ما از همون قدیم الایام یکتا پرست بودیم و حالا هم هستیم ، ایران و ایرانی با نام اسلام زندست ... مردم ایران از همون قدیم به دین رسمی و یکتا پرستی که در کشور به عنوان دین رسمی شناخته شده بود احترام می گذاشتن و حالا هم باید همانطور باشه .
در ضمن عزیزم اسلام یه دینه یه مذهب ، آخه یعنی چی که تو اسلام حرفی از ایران زده نشده ؟ خواهش می کنم کمی منطقی تر فکر کن ... البته هر چند لازم به یادآوری هستش که خود پیامبر اکرم اسلام (ص) در حدیثی معروف از پارسیان تعریف کردن و فرمودن که اگر علم در ستاره در ثریا باشد مردانی از پارس آن را به زیر خواهند کشید ... شما تو کدوم دین و آئینی سخنی از یه کشور یا قوم دیدی که این بخواد دومیش باشه ؟
این گونه حرفا که مثلا این عید مال عرباست و ما به عنوان یه ایرانی از هر چی عربه بدمون میاد و از این قبیل مسائل همش یه نوع طرح و نقشه است برای تفرقه ... باور کنید قصدم از این حرفا حمایت از دولت و این جور چیزا نیست اما کمی بدون تعصب کورکورانه به قضیه نگاه کنید بعد حرف بزنید .

آخرین ویرایش:

mehdime007

عضو جدید
:crying2:من الان اصلا دوست ندارم در مورد چیزی بحث کنم اما من هم با hamraz موافقم
:gol: خیلی خوب و با احترام به نظر دیگران صحبت کرد و به نظرمن ایرانی بودن مهم تر از مسلمان بودن چون کسی که وطن و خاکش رو دوست نداشته باشه یعنی خودش رو نشناخته و نمی دونه کورش و داریوش و... کیا بود و چی گفتن پس کسی که خودش رو نشناخته باشه نمی تونه خدا خودش رو بشناسه و نباید کورکورانه از چیزی پیروی کرد

همه ملت ها می دونن که ایرانی از نظر فرهنگی و سنت ها دارای بالاترین درجات عرفانی و انسان شناسی بوده پس عید نوروز رو ببینم چیه بعد این حرفه رو بزنم.
البته من در انتها می گم عید نورز باید برای ما ایرانی ها مهم باشه و عید فطر برای عرب ها چون هرکدوم باید اول به سنت خودشون احترام بذارن و بعد به دیگران

:gol:با این حال هرکسی به این عید اعتقاد داره عیدش مبارک باشه

روح دوست گلم هم شاد :gol:
سجاد جان سنت با دین و مذهب فرق می کنه ...
اسلام یک دین هستش نه سنت ... دین کلی تر از سنت است .
یه سوال آخه چرا شما فکر می کنی که مسلمان بودن به معنای دوست نداشتن این آب و خاکه ؟؟؟
اهمیتی که در دین اسلام به پاسداری و صیانت و عشق به آب و خاک و وطن و از این قبیل مسایل گذاشته شده در هیچ کدام از ادیان دیگه یا وجود داره یا به این اندازه نیست .
در ضمن درسته که هر کسی باید از تاریخ کشورش و هویت ملی خودش اطلاع داشته باشه ، اما اینکه کسی پایبند دین و مذهب خاصی هست دلیلی بر توجه کمتر و عشق و علاقه ی کمتر وی به کشورش نیست .
تاریخ جهان همیشه ثابت کرده که اشخاص و اقوامی که دارای اعتقادات مذهبی بالاتری نسبت به بقیه بودند ، از آب و خاکشون و وطنشون در مقابل هجوم دشمنان ، بیشتر دفاع کردند و جان خودشون رو فدا کردن ... این یه واقعیتیه که تمام جهان اینو قبولش دارن .(و در مورد تمامی ادیان هم صادقه)

dading

عضو جدید
ایرانی یا مسلمان؟

ایرانی یا مسلمان؟

به نظر شخصی من اول مسلمان بودن رو انتخاب میکنم.و دوم ایرانی بودن رو.
به این دلیل اینو میگم که اگر مسلمان واقعی باشیم صد در صد یک رفتار انسانی هم داریم و درواقع اون موقع اسم مارو میزارن ادم.ببخشید اینو میگم ولی بعضی ها ایرانی هستن ولی رفتارشون نه ایرانیست و نه مسلمان.
یه چیز دیگه هم میخوام بگم اگر من یا تو یا شما یا ...... مسلمان واقعی واقعی باشیم رفتارمون انسان دوستانه است و همه و همه بنده های خدا و بخصوص خود خدا مارو دوست داره دیگه نیازی نداریم که تو ایران یا هر کشوری که دوست داریم باشین.
خدا نمیاد نگاه کنه تو ایرانی هستی یا غیره؟خدا میاد نگاه میکنه دین داری یا نه؟مردم از تو نفرت دارن یا دوست دارن؟رفتارت انسان دوستانه هست یا نه؟ادم هستی یا نه؟
نظر شخصیمو گفتم.
موفق باشید;)

Archi_Nick

عضو جدید
:crying2:من الان اصلا دوست ندارم در مورد چیزی بحث کنم اما من هم با hamraz موافقم
:gol: خیلی خوب و با احترام به نظر دیگران صحبت کرد و به نظرمن ایرانی بودن مهم تر از مسلمان بودن چون کسی که وطن و خاکش رو دوست نداشته باشه یعنی خودش رو نشناخته و نمی دونه کورش و داریوش و... کیا بود و چی گفتن پس کسی که خودش رو نشناخته باشه نمی تونه خدا خودش رو بشناسه و نباید کورکورانه از چیزی پیروی کرد

همه ملت ها می دونن که ایرانی از نظر فرهنگی و سنت ها دارای بالاترین درجات عرفانی و انسان شناسی بوده پس عید نوروز رو ببینم چیه بعد این حرفه رو بزنم.
البته من در انتها می گم عید نورز باید برای ما ایرانی ها مهم باشه و عید فطر برای عرب ها چون هرکدوم باید اول به سنت خودشون احترام بذارن و بعد به دیگران

:gol:با این حال هرکسی به این عید اعتقاد داره عیدش مبارک باشه

روح دوست گلم هم شاد :gol:
عزیزم در مورد فرهنگ و سنت ایرانی گفتی اینو بدون که مسلمان بودن مهم هستش ولی مهم اینه که تعریفت از مسلمون بودن چیه آیا واقعا مسلمون کسیه که نمازش رو (که کلید گذشتن از صراط و رسیدن به بهشته صراطی که نازکتر از تار موست) فقط واسه خدای خودش می خونه یا واسه ریا می خونه آیا دلیل خلقتشو میدونه و تو امور زندگیش می اندیشه و ازش عبرت میگیره
و آیا میدونی مشکل اصلیه پیامبر (ص) تویه هدایت اعراب جاهل چی بود اونا می گفتن اجداد ما به دین وخدای تو اعتقاد نداشتن و به دینت ایمان نیاوردن پس مام ایمان نمی آریم آخه یکی نیست به اینا بگه شاید اجداد تو اشتباه می کردن تو با رجوع به فکرت عمل کن و اونام انسان بودن و هم چیزو نمی دونستن ....
آگه به خداوند عزوجل و رسولش ایمان داری بدون که هرکی(البته دونسته) به ماه رمضان بی حرمتی کند خدا و رسولش(که دلیل آفرینش آسمان و زمین اوست و نامش در عرش اعلا (آحد) نوشته شده است)و قران مجید بهش لعنت می فرستند
امید وارم که منظورم رو فهمیده باشی و بد برداشت نکنی

mehdime007

عضو جدید
آره منم موافقم من اول يه ايرانيم بعد يه مسلمون.در واقع يه ايرانيه مسلمون نه مسلمون ايراني..
اما يه مشكل هم هستش آيا واقعا تو ايران دين اسلامه يا به نام اسلام و به كام بعضيا؟!
وقتي خيلي چيزا رو مي بينم چشامو ميبندم و ميگم اگه اسلام اينه كاش مسلمون نبودم.
اميدوارم حرف سياسي نزده باشم .sorry
عزیزم اینکه در ایران آیا اسلام کاملا اجرا میشه یا نه ربطی به کل دین اسلام و مسلمان بودن نداره.
ایراد از ماست که اسلام رو درست اجرا نمی کنیم نه از خود اسلام . ;)

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم اینکه در ایران آیا اسلام کاملا اجرا میشه یا نه ربطی به کل دین اسلام و مسلمان بودن نداره.
ایراد از ماست که اسلام رو درست اجرا نمی کنیم نه از خود اسلام . ;)

منم با مهدي موافقم تا حدودي
ما هستيم كه دفرمايشات دين اسلام را درست اجرا نميكنيم
وگرنه دين اسلام دين كامليه

Archi_Nick

عضو جدید
این عید ماله عرباست
یکتا پرست بودیم
هم راز جان
بدون که کورش هم وقتی خواست حکومت عادلانشو تاسیس کنه با اعتقادات خرافی که از سنت های قدیمی اجدادش نشات می گرفت جنگید و عدالت رو بر پا کرد و انسانیت رو زنده کرد

hamraz

عضو جدید
با سلام به همه دوستان گلم
چند خطی می نویسم برای اونایی که فکر می کنن اسلام از ایران مهم تره
یه عده فکر می کنن که ما وحشی بودیم و اسلام اومد و روحانیا اومدن ما رو نجات دادن کجا ما دین نداشتیم ؟؟مگه ایرانی زرتشت نبود مگه ایرانی خدا پرست نبود؟ بر عکس این عربا وحشی بودن که الان هم هستن یکی می گه ایرانی بودن کافیه؟؟؟؟؟
در جوابش می گم بله کافیه ایران با تاریخش زندست ایران برا چی این همه بزرگی تو دنیا داشته به خاطر این که هم تاریخ داشته هم آیین که هم تاریخمونو ازمون گرفتن هم آیینمونو
ما چیزی به نام معماری اسلامی نداریم تاثیر معماری ایرانی بر اسلام بوده هی به خورد ما می دن معماری اسلامی!!! عربا تا به ایران رسیدن ستونهای تخت جمشید رو بریدند!!!
کدوم یکیتون تا حالا قران رو یه دور خوندید بامعنیش؟ ، من خوندم و فهمیدم چه ظلمهایی در حق ما شده من خدا رو عبادت می کنم بدون هیچ واسطه ای دین اسلام با خونریزی اومد پیغمبر تو جنگاش 2000 نفر رو کشت کدوم پیغمبر بود که با شمشیر حکومت کنه؟ هیچ پیامبری هم به قدرت نرسید جز محمد دوستان ما ایرانی هستیم من اشک تو چشام میاد یکی میگه که فطر از 3000 سال قدمت نوروز ما مهمتره همین چند وقت پیش نبود مگه جوونا رو به خاطر قدرت به گلوله بستن اسلام اینه؟؟؟؟؟؟
تو عربستان انگلیسیا یه دیوار بتنی ساختن می گن که این شیطانه از اون پشت یه سری سنگ می ندازن اون جلو چند نفر سرشون می شکنه !!! آخه یه کم تعمل و تعقل!!!
من هیچ وقت مکه نمیرم چون مکه ساخته دست مخلوق خداست و انسان ساخته خود خالق من به انسانی کمک می کنم که از مکه بسیار مهمتره
30 سال پیش داشتن با بلدوزر تخت جمشید رو خراب می کردن باز یه عده بودن که نذاشتن والا الان اونم نداشتیم
چرا ما باید نظرمونو به کسی تحمیل کنیم ؟؟؟؟؟
مگه قرار نبود اینا مبلغ دین باشن و ما خودمون تو انتخاب آزاد باشیم پس کو اون آزادی؟؟؟؟
خواهشن نظرتونو بگید ولی اونو تحمیل نکنید!!!!
یادتون باشه هر کسی می تونه تو بیان مطالبش آزاد باشه این می شه دموکراسی
ولی هر کس هر حرفی زد ضامن اجرایی بودنش نیست که اگه اینطوری باشه اسمش می شه آنارشیسم
ما از اون اولیه دستمون کوتاهه!
ظرفیتاتونو بالا ببرید و صدای مخالف خودتون رو هم بشنوید
به امید داشتن ایرانی آزاد با سلایق و عقاید آزاد
چو ایران مباشد تن من مباد

moir92

عضو جدید
سلام به دوستان عزيز و گرامي
قبل از هر چيز به آقا سجاد تسليت عرض مي كنم و برايت آرزوي صبر...

ايشالا تا دو روزه ديگه جوابها مياد و منتظر شكلكها....

و در آخر تبريك مي گم عيد فطر رو به شكرانه يك ماه روزه داري چشم و دهان و گوش و.... و در آخر شكم روزه داران!!:gol:

امروز اومدم ديدم بحث زده تو فاز اعتقاد و دين و... خواستم يه چيز بگم !
من خودم شخصا هميشه دوست دارم مسائل رو از بالا و جامع اول يه نگاهي بكنم!
(دوباره!!!)شخصا بايد اينم بگم كه به خاطر اينكه مادر و پدرم به اصطلاح خشكه مذهب هستند مرا از اول از هرچي نماز و... جدا كردن.هنوز يادمه با كتك و گريه مي رفتم مسجد:(و الان كه اختيار دارم از اون موقع تا به حالا هنوز نرفتم مسجد! الانم با پدر و مادرم مشكل دارم. تا اونجايي اولويت اولم رو تهران نزدم و سوره اسمم در اومد ولي نرفتم! يعني نمي خوام تهران باشم!:surprised:;)
به ديد كسي كه از دين و اسلام و...(بخصوص هيئت!!!!) تنفر داشته ولي الان يه جوره ديگه فكر مي كنه مي خوام بگم. مي خوام شما هم تجربه من رو بدونيد شايد به دردتون خورد...

مسئله مسئله كمي نيست! بحث اعتقاد. خط مشي زندگي و افكار هر آدم هست...
اينو كه قبول داريد اعتقاد هر آدم به طور مستقيم با افكارش سروكار داره؟
يه بزرگي ميگه:
مراقب افكارت باش كه آن گفتارت خواهد شد. مراقب گفتارت باش كه آن رفتارت خواهد شد. مراقب رفتارت باش كه آن عادت خواهد شد. مراقب عادتت باش كه آن شخصيتت خواهد شد. مراقب شخصيتت باش كه آن سرنوشتت خواهد شد...
چي مي خوام بگم؟!! آهان يه بزرگ ديگه هم مي گه: پندار نيك . گفتار نيك . كردار نيك(اينو كه ميشناسيد!!:D)
تجربه من: اسلام اون چيزي نيست كه دارن اجراش مي كنن يا زورش مي كنن. اسلام يه چيزه . مسلمون يه چيزه ديگه. ببينيد تمام اين بحثها به خاطر اينه كه يه بار خودمون نرفتيم ببينيم كه بابا اين اسلام كه يه نوع دينه! چيه؟ آقا جون زرتشت چيه؟ كيا انجيل يا تورات رو خوندن يا قران رو تا يه ديني برا خودشون انتخاب كنن؟:w10:(دستاشون بالا:D)
بابا جون دو روز نه. دو سال هم نه. بالا خره بعد 70 سال قرار نيست بچه هامون ما رو با دستهاي خودشون تو خاك كنن؟!!! تكليفمون چي مي شه؟!! آهان ببخشيد يادم رفت جانم فداي ايران!!!!!
يكي مي تونه ايران آزاد رو براي من ترسيم كنه؟ يني چي؟من واقعا نمي دونم. گذشته ما. فرهنگ ما و... اون نظام پيشرفته تموم شد... ما چي كار كرديم؟! به نظر شما اگه تمام اين گذشته ادامه پيدا مي كرد تا الان. تا كي قرار بود ادامه پيدا كنه؟ اينها سوالاتيه كه برا خودم ايجاد شده ها!!!! از شما باز خواست نمي كنم . حداقلش اينكه كه آدم رو به فكر فرو مي بره... تا كي مي خوايم ديگران برامون فكر كنن و انتخاب كنن. يكيش دينمونه خب!!! اين دين مي تونه هر چيزي باشه. مهم اينه بهش پايبند باشيم و وقتي لحظه مرگمون رسيد از اينكه بعدش قراره چي بسرمون بياد حداقل يه ذره آروم باشيم....مطمئن باشيم كه درست انتخاب كرديم.
پدر من اعتقادش اينه كه تو بهشت فقط مسلمونان:eek:. به نظر من اين با عدل خدا جور در نمياد.اصلا نمي شه!! يا و يا ويا ديگه
اينقدر دلم پره نميدونم دقيقا بايد چي بگم:question:
ولي اينو با قطعيت مي گم به عنوان كسي كه از صفر عقايدش رو پايه ريزي كرده و تازه معناي زندگي رو حس مي كنه.... اسلام كاملترين ديني هست كه اگه بريد تو فازش (نه تو هيئت هي بزن بر سرو سينه!!!) اين سوال براتون پيش مياد كه چرا آدمها از دين به نفع خودشون استفاده مي كنن! يا ناخواسته تو دين تحريف مي شه. كتاب بهترين چيزيه كه به من كمك كرد.من حتي كتابهاي بودا رو هم خوندم!!!
جانم فداي ايران چه زماني سود داره؟! اگر من بدون دين فقط برا ايران شهيد بشم. حالا تا آخر عمر زمين هر سال برام سالگرد بگيرن و ارتقاء مقام پيدا كنم و.... ده ميليارد نفر آدم برام درود بفرستن كه به به آدم خوبي بود. چي به من رسه؟ زندگيم؟ پاداشش؟!!!تو دنيا با ارزش ترين چيز عمرم بود كه دادم! حالا تو قبر كي مياد پيشوازم؟؟؟!!!!!:cry:
اقرار مي كنم خيلي پراكنده حرف زدم :whistle:
راستي اون بزرگ اولي كه گفتم حضرت علي بود! خواستم جمله هارو بدون حس بد بيني يا... بخونيد!!!:lol: مشالا ما ايرانيا يه جورايي برامون مهمه كي حرف رو مي زنه اگه از انيشتين يا رايت و... سريع مي خونيم!!! ولي اگه بدونيم به اسلام ربط پيدا كنه حس خوندنش نمياد!!!!:D.در حالي كه حرف قشنگ و بزرگ و عقلاني رو بايد پذيرفت حتي اگه فرد گويندش هر كسي مي خواد باشه باشه.قبلتو يا نقبلتو؟!:gol:

Archi_Nick

عضو جدید
یه عده فکر می کنن که ما وحشی بودیم و اسلام اومد و روحانیا اومدن ما رو نجات دادن کجا ما دین نداشتیم ؟؟مگه ایرانی زرتشت نبود مگه ایرانی خدا پرست نبود؟ بر عکس این عربا وحشی بودن که الان هم هستن یکی می گه ایرانی بودن کافیه؟؟؟؟؟
در جوابش می گم بله کافیه ایران با تاریخش زندست ایران برا چی این همه بزرگی تو دنیا داشته به خاطر این که هم تاریخ داشته هم آیین که هم تاریخمونو ازمون گرفتن هم آیینمونو
ما چیزی به نام معماری اسلامی نداریم تاثیر معماری ایرانی بر اسلام بوده هی به خورد ما می دن معماری اسلامی!!! عربا تا به ایران رسیدن ستونهای تخت جمشید رو بریدند!!!
کدوم یکیتون تا حالا قران رو یه دور خوندید بامعنیش؟ ، من خوندم و فهمیدم چه ظلمهایی در حق ما شده من خدا رو عبادت می کنم بدون هیچ واسطه ای دین اسلام با خونریزی اومد پیغمبر تو جنگاش 2000 نفر رو کشت کدوم پیغمبر بود که با شمشیر حکومت کنه؟ هیچ پیامبری هم به قدرت نرسید جز محمد دوستان ما ایرانی هستیم من اشک تو چشام میاد یکی میگه که فطر از 3000 سال قدمت نوروز ما مهمتره همین چند وقت پیش نبود مگه جوونا رو به خاطر قدرت به گلوله بستن اسلام اینه؟؟؟؟؟؟
تو عربستان انگلیسیا یه دیوار بتنی ساختن می گن که این شیطانه از اون پشت یه سری سنگ می ندازن اون جلو چند نفر سرشون می شکنه !!! آخه یه کم تعمل و تعقل!!!
من هیچ وقت مکه نمیرم چون مکه ساخته دست مخلوق خداست و انسان ساخته خود خالق من به انسانی کمک می کنم که از مکه بسیار مهمتره
30 سال پیش داشتن با بلدوزر تخت جمشید رو خراب می کردن باز یه عده بودن که نذاشتن والا الان اونم نداشتیم
مگه قرار نبود اینا مبلغ دین باشن و ما خودمون تو انتخاب آزاد باشیم پس کو اون آزادی؟؟؟؟
ولی هر کس هر حرفی زد ضامن اجرایی بودنش نیست که اگه اینطوری باشه اسمش می شه آنارشیسم

ببخشید اگه قران رو خوندید و از اون گفتین شما از پیامبر(ص) ایراد گرفتین پس چرا قران این همه تکریم در مقامش گفتن

mehdime007

عضو جدید
با سلام خدمت شما دوست عزیزم همراز جان
اولا کسی اینجا نظرش رو به کسی تحمیل نمیکنه .
دوما من یه سوال می تونم ازت بپرسم که اصلا شما مسلمان هستی یا نه ؟؟؟ با این همه تعریفی که با نهایت وقاهت از اسلام و پیامبر اکرم اسلام (ص) کردی، دیگه فکر نکنم که جایی برای مسلمان بودنت باقی مونده باشه . البته اینو از روی حرفای خودت میشه حدس زد .
در ادامه اگه یه چیز رو بدونی بد نیست ، اونم اینکه ، وقتی که یونانیان در حمله ی اسکندر مقدونی تحت اشغال دراومد و با اینکه چند صد سال بر ایران حکومت سلوکیان رو به راه انداختند، اما بعد اینکه گورشون رو از ایران گم کردن ، هیچ گونه تاثیری روی فرهنگ و آداب و رسوم و ... ایران نگذاشتن .اما از این طرف با اینکه ایران از قبل دارای دین رسمی و زرتشتی و یکتاپرستی بوده اما با ورود اسلام ، در مدت زمان اندکی (کمتر از 10 سال که اصلانم تعجب نکنید) ، سراسر ایران به یکباره این دین آسمانی رو به عنوان دین رسمی کشور خودشون پذیرفتند و در ضمن همراز عزیز ، اینو به من بگو آخه مگه میشه که معماری روی اسلام یا هر دینه دیگه ایی تاثیر بذاره !!! در واقع این اسلام و فرهنگ اسلامیه که روی معماری و فرهنگ و تمامی زوایای زندگی مردم یه کشور یا جامعه تاثیر می ذاره .
این سخن که اسلام با شمشیر اومده و با شمشیر حکومت میکنه حرفیه که دشمنای همین کشورت تو گوش من و تو دارن می خونن .
که اگه این طور نبود که همین دشمنان کشورت که به اولین چیزی که گیر می دادن و باهاش مخالفت میکردن اسلام نبود که .
در مورد جنگ های صدر اسلام بهتره که بری مطالعه کنی و بعد بیای نظر بدی ... یه دلیلش همین که خودت گفتی که اعراب جاهل و وحشی بودن و هیچ دلیل و منطقی هم سرشون نمیشد ، به همین خاطر حرف منطقی اسلام توی گوششون نمیرفت ، به همین خاطر بود که پیامبر مجبور به جنگیدن با آن عراب وحشی شد . در ضمن این اعراب بودن که میخواستن که با حمله به اسلام که دین نو پایی بود اونو از بین ببرن .
امیدوارم که شما هم ظرفیت انتقاد رو داشته باشین .

آخرین ویرایش:

Archi_Nick

عضو جدید
سلام به دوستان عزيز و گرامي
قبل از هر چيز به آقا سجاد تسليت عرض مي كنم و برايت آرزوي صبر...

ايشالا تا دو روزه ديگه جوابها مياد و منتظر شكلكها....

و در آخر تبريك مي گم عيد فطر رو به شكرانه يك ماه روزه داري چشم و دهان و گوش و.... و در آخر شكم روزه داران!!:gol:

امروز اومدم ديدم بحث زده تو فاز اعتقاد و دين و... خواستم يه چيز بگم !
من خودم شخصا هميشه دوست دارم مسائل رو از بالا و جامع اول يه نگاهي بكنم!
(دوباره!!!)شخصا بايد اينم بگم كه به خاطر اينكه مادر و پدرم به اصطلاح خشكه مذهب هستند مرا از اول از هرچي نماز و... جدا كردن.هنوز يادمه با كتك و گريه مي رفتم مسجد:(و الان كه اختيار دارم از اون موقع تا به حالا هنوز نرفتم مسجد! الانم با پدر و مادرم مشكل دارم. تا اونجايي اولويت اولم رو تهران نزدم و سوره اسمم در اومد ولي نرفتم! يعني نمي خوام تهران باشم!:surprised:;)
به ديد كسي كه از دين و اسلام و...(بخصوص هيئت!!!!) تنفر داشته ولي الان يه جوره ديگه فكر مي كنه مي خوام بگم. مي خوام شما هم تجربه من رو بدونيد شايد به دردتون خورد...

مسئله مسئله كمي نيست! بحث اعتقاد. خط مشي زندگي و افكار هر آدم هست...
اينو كه قبول داريد اعتقاد هر آدم به طور مستقيم با افكارش سروكار داره؟
يه بزرگي ميگه:
مراقب افكارت باش كه آن گفتارت خواهد شد. مراقب گفتارت باش كه آن رفتارت خواهد شد. مراقب رفتارت باش كه آن عادت خواهد شد. مراقب عادتت باش كه آن شخصيتت خواهد شد. مراقب شخصيتت باش كه آن سرنوشتت خواهد شد...
چي مي خوام بگم؟!! آهان يه بزرگ ديگه هم مي گه: پندار نيك . گفتار نيك . كردار نيك(اينو كه ميشناسيد!!:D)
تجربه من: اسلام اون چيزي نيست كه دارن اجراش مي كنن يا زورش مي كنن. اسلام يه چيزه . مسلمون يه چيزه ديگه. ببينيد تمام اين بحثها به خاطر اينه كه يه بار خودمون نرفتيم ببينيم كه بابا اين اسلام كه يه نوع دينه! چيه؟ آقا جون زرتشت چيه؟ كيا انجيل يا تورات رو خوندن يا قران رو تا يه ديني برا خودشون انتخاب كنن؟:w10:(دستاشون بالا:D)
بابا جون دو روز نه. دو سال هم نه. بالا خره بعد 70 سال قرار نيست بچه هامون ما رو با دستهاي خودشون تو خاك كنن؟!!! تكليفمون چي مي شه؟!! آهان ببخشيد يادم رفت جانم فداي ايران!!!!!
يكي مي تونه ايران آزاد رو براي من ترسيم كنه؟ يني چي؟من واقعا نمي دونم. گذشته ما. فرهنگ ما و... اون نظام پيشرفته تموم شد... ما چي كار كرديم؟! به نظر شما اگه تمام اين گذشته ادامه پيدا مي كرد تا الان. تا كي قرار بود ادامه پيدا كنه؟ اينها سوالاتيه كه برا خودم ايجاد شده ها!!!! از شما باز خواست نمي كنم . حداقلش اينكه كه آدم رو به فكر فرو مي بره... تا كي مي خوايم ديگران برامون فكر كنن و انتخاب كنن. يكيش دينمونه خب!!! اين دين مي تونه هر چيزي باشه. مهم اينه بهش پايبند باشيم و وقتي لحظه مرگمون رسيد از اينكه بعدش قراره چي بسرمون بياد حداقل يه ذره آروم باشيم....مطمئن باشيم كه درست انتخاب كرديم.
پدر من اعتقادش اينه كه تو بهشت فقط مسلمونان:eek:. به نظر من اين با عدل خدا جور در نمياد.اصلا نمي شه!! يا و يا ويا ديگه
اينقدر دلم پره نميدونم دقيقا بايد چي بگم:question:
ولي اينو با قطعيت مي گم به عنوان كسي كه از صفر عقايدش رو پايه ريزي كرده و تازه معناي زندگي رو حس مي كنه.... اسلام كاملترين ديني هست كه اگه بريد تو فازش (نه تو هيئت هي بزن بر سرو سينه!!!) اين سوال براتون پيش مياد كه چرا آدمها از دين به نفع خودشون استفاده مي كنن! يا ناخواسته تو دين تحريف مي شه. كتاب بهترين چيزيه كه به من كمك كرد.من حتي كتابهاي بودا رو هم خوندم!!!
جانم فداي ايران چه زماني سود داره؟! اگر من بدون دين فقط برا ايران شهيد بشم. حالا تا آخر عمر زمين هر سال برام سالگرد بگيرن و ارتقاء مقام پيدا كنم و.... ده ميليارد نفر آدم برام درود بفرستن كه به به آدم خوبي بود. چي به من رسه؟ زندگيم؟ پاداشش؟!!!تو دنيا با ارزش ترين چيز عمرم بود كه دادم! حالا تو قبر كي مياد پيشوازم؟؟؟!!!!!:cry:
اقرار مي كنم خيلي پراكنده حرف زدم :whistle:
راستي اون بزرگ اولي كه گفتم حضرت علي بود! خواستم جمله هارو بدون حس بد بيني يا... بخونيد!!!:lol: مشالا ما ايرانيا يه جورايي برامون مهمه كي حرف رو مي زنه اگه از انيشتين يا رايت و... سريع مي خونيم!!! ولي اگه بدونيم به اسلام ربط پيدا كنه حس خوندنش نمياد!!!!:D.در حالي كه حرف قشنگ و بزرگ و عقلاني رو بايد پذيرفت حتي اگه فرد گويندش هر كسي مي خواد باشه باشه.قبلتو يا نقبلتو؟!:gol:
دست عزیز حرفات خیلی قشنگ بود خیلی ممنون:gol::gol:
بزرگی گفت :دوست خوب کسیه که تو رو به فکر بندازه نه خندونه
ولی نمیدونم از کیه:D

dading

عضو جدید
همین شما اقای همراز و سجاد و خیلیا که اینقدر ایران ایران میکنین چطور تاریخ ایران و چند هزار سال پیش ایران رو که بهش علاقه دارین پس الان و اینده ایران هم بهش علاقه داری دیگه درسته؟پس چرا از این ایران تو جاهایی که به ضررمونه ازش بدمون میاد میگیم اینجا ایران دیگه توقعی نمیشه کرد
یه مثال میزنم واستون جا بیفته همین چند روز پیش که یه دوستمون که با سهمیه شده 84 رو که یادتون هست چقدر میگفتین اه اینجا ایران فقط تو ایران ازین کارا میشه و.... .یا به هر کدوم از ما بورسیه بدن سه سوته میزنیم میریم.ایا شما نمیری؟در ضمن عید فطر عید بزرگترین عید مسلمان هاست نه عربها.
در ضمن خداوند بزرگ و مهربان برای ما بنده ها جایی رو به نام کعبه ساخت(البته ابراهیم ساخت به دستور خدا)که بریم تو اونجا نزدیکتر به خدا باشیم از هر چیز مادی و بی ارزشی دور باشیم اونجا راحتتر پاک بشیم ارامش بدست بیاریم از این زندگی پر از مشکل و دوباره متولد بشیم.اقا همراز همون شمایی که قران رو با ترجمه خوندید تو همون کتاب قران در مورد حج و کعبه کامل توضیح داده.ببخشید سرتونو درد اوردم

hamraz

عضو جدید
ببخشید اگه قران رو خوندید و از اون گفتین شما از پیامبر(ص) ایراد گرفتین پس چرا قران این همه تکریم در مقامش گفتن
من قرآن رو خوندم چون مسلمان بودم به شما هم توصیه می کنم بخونید
من به پیامبر اسلام ایراد نگرفتم من واقعیت ها رو گفتم حالا چه شما دوست داشته باشید یا نه این اتفاقات افتاده!!
یه عده فکر می کنن همه باید مثل خودشون فکر کنن من فقط واقعیت ها رو بیان کردم
7000 یا 10000 سال پیش هم مگه اسلام بوده پس اون موقع هم باید بگیم اسلام از ایران مهم تره؟؟؟؟؟؟
نه عزیزان این ایرانه که ما رو تو دل خودش جا داده ، الان فلسطین به کر ترویج اسلام نیست اگه وطن مهم نیست اینا 70 ساله واسه چی جنگ می کنن؟ من میگم بر ریشه ی خودشون برای اصل خودشون اگه اسلام مهم بود می رفتن یه جای دیگه زندگی می کردن اول وطن بعد آیین!!!
قومها و آیین های مختلفی تو ایران هستن ولی نظر اسلام بهشون تحمیل شده
شما بهترین مسلمان باشید و بهترین مروج اسلام کسی سد راه شما نیست ولی چیزی که با زور تحمیل بشه همیشه جواب عکس میده
همگی موفق باشید برا اینکه ببینید چقدر بهتون احترام می زارم عیدتون مبارک اونا رو گفتم تا نظرمو گفته باشم
نتایج بیاد همگیتونو خوشحال ببینم الهی!!!!:smile:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
عزیزم در مورد فرهنگ و سنت ایرانی گفتی اینو بدون که مسلمان بودن مهم هستش ولی مهم اینه که تعریفت از مسلمون بودن چیه آیا واقعا مسلمون کسیه که نمازش رو (که کلید گذشتن از صراط و رسیدن به بهشته صراطی که نازکتر از تار موست) فقط واسه خدای خودش می خونه یا واسه ریا می خونه آیا دلیل خلقتشو میدونه و تو امور زندگیش می اندیشه و ازش عبرت میگیره
و آیا میدونی مشکل اصلیه پیامبر (ص) تویه هدایت اعراب جاهل چی بود اونا می گفتن اجداد ما به دین وخدای تو اعتقاد نداشتن و به دینت ایمان نیاوردن پس مام ایمان نمی آریم آخه یکی نیست به اینا بگه شاید اجداد تو اشتباه می کردن تو با رجوع به فکرت عمل کن و اونام انسان بودن و هم چیزو نمی دونستن ....
آگه به خداوند عزوجل و رسولش ایمان داری بدون که هرکی(البته دونسته) به ماه رمضان بی حرمتی کند خدا و رسولش(که دلیل آفرینش آسمان و زمین اوست و نامش در عرش اعلا (آحد) نوشته شده است)و قران مجید بهش لعنت می فرستند
امید وارم که منظورم رو فهمیده باشی و بد برداشت نکنی

من کاری به این ندارم که کی مسیحی هست، کی مسلمان ،کی یهودی و....
به نظر من هر کسی و هر چیزی که بگه نظر من درسته و نظر دیگران اشتباه و کسایی که اشتباه می کنن باید کشته بشن و فاسد هستن و شیطان پرست هستن و نفرین الهی می شن
از پایه مشکل دارن چون تا زمانی که ما به حق دیگران احترام نذاریم این خودش یکجور گناه و اشتباه چون هیچ نظری نباید برای زندگی دیگران تصمیم بگیره

یه مثال می زنم که کسی بد برداشت نکنه
فکر کنین یک پدر و مادر چندتا بچه به دنیا می یارن آیا حق دارن بگن باید از ما پیروی کنی و اگه پیروی نکنی به بدترین شکل مجازات می شی و ما تو رو به این دنیا آوردیم تا برای ما کار کنی و از ما پیروی کنی ؟

به نظر اگه هر کسی بی طرفانه به این مثال عامیانه توجه کنه و خودش رو جای بچه های این افراد بذاره می بینه که این خیلی مسخره هست که یه پدر مادر فقط بخاطر اینکه بچه هاشون ازشون پیروی کنن اونها رو به این دنیا آورده باشن و اگه پیروی نکن مجازات بشن این فقط نشانه بی کار بودن و بی هدف بودن پدر و مادر
پس بیایم به کسی که این جهان رو با این همه سیارات و کرات و کهکشانها ساخته توهین نکنیم
این خنده داره که خدایی با این همه بزرگی وقتش رو بذار که ببینه چرا من فاصله 60 سانتی متری رو با همکلاسیم رعایت نکردم

البته باز هم می گم تا زمانی که نظری اسیبی به کسی نزنه و به نظر دیگران احترام بذاره قابل احترامه

از همه اینها گذشته اینجا جای گفتمانهای اعتقادی و مذهبی نیست برگردیم سر درس و دانشگاه خودمون:gol:

mehdime007

عضو جدید
من قرآن رو خوندم چون مسلمان بودم به شما هم توصیه می کنم بخونید
من به پیامبر اسلام ایراد نگرفتم من واقعیت ها رو گفتم حالا چه شما دوست داشته باشید یا نه این اتفاقات افتاده!!
یه عده فکر می کنن همه باید مثل خودشون فکر کنن من فقط واقعیت ها رو بیان کردم
7000 یا 10000 سال پیش هم مگه اسلام بوده پس اون موقع هم باید بگیم اسلام از ایران مهم تره؟؟؟؟؟؟
نه عزیزان این ایرانه که ما رو تو دل خودش جا داده ، الان فلسطین به کر ترویج اسلام نیست اگه وطن مهم نیست اینا 70 ساله واسه چی جنگ می کنن؟ من میگم بر ریشه ی خودشون برای اصل خودشون اگه اسلام مهم بود می رفتن یه جای دیگه زندگی می کردن اول وطن بعد آیین!!!
قومها و آیین های مختلفی تو ایران هستن ولی نظر اسلام بهشون تحمیل شده
شما بهترین مسلمان باشید و بهترین مروج اسلام کسی سد راه شما نیست ولی چیزی که با زور تحمیل بشه همیشه جواب عکس میده
همگی موفق باشید برا اینکه ببینید چقدر بهتون احترام می زارم عیدتون مبارک اونا رو گفتم تا نظرمو گفته باشم
نتایج بیاد همگیتونو خوشحال ببینم الهی!!!!:smile:
آقا همراز این که میگی فلسطینی ها برای وطنشون دارن می جنگن کاملا درسته اما من همانطور که قبلا گفته بودم بازم دارم می گم، همین اسلام هستش که مدام داره تاکید میکنه که تمامیه انسان ها باید از آب و خاکشون و وطنشون دفاع کنن و اجازه ی کوچکترین تجاوز و تعددی به دشمنان آب و خاکشون و کشورشون ندن و اعتقاد به این دین یعنی اسلام نه تنها از این عشق و علاقه به وطن کم نمیکنه که هیچ ، بلکه بر اون تاکید میکنه و به پاسداشت بیشتر اون هم تشویق میکنه .

اريايي

عضو جدید
عزيزان مسلون و ايراني ام اين دو تا كاملا از هم جدا هستن ما هنر نكرديم كه فقط ادعاي اسلام داشته باشيم يا فقط ايراني بودن ..هنر اينه كه هم ايراني باشي و كردار كوروش وار داشته باشي هم دين دار اين دو تا با كمي نرمي نه با خشكي و تعصب در كنار هم بهترين انسانها رو مي سازه............:w33::w17::w17::w14:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا