سلام به دوستان عزيز و گرامي
قبل از هر چيز به آقا سجاد تسليت عرض مي كنم و برايت آرزوي صبر...
ايشالا تا دو روزه ديگه جوابها مياد و منتظر شكلكها....
و در آخر تبريك مي گم عيد فطر رو به شكرانه يك ماه روزه داري چشم و دهان و گوش و.... و در آخر شكم روزه داران!!
امروز اومدم ديدم بحث زده تو فاز اعتقاد و دين و... خواستم يه چيز بگم !
من خودم شخصا هميشه دوست دارم مسائل رو از بالا و جامع اول يه نگاهي بكنم!
(دوباره!!!)شخصا بايد اينم بگم كه به خاطر اينكه مادر و پدرم به اصطلاح خشكه مذهب هستند مرا از اول از هرچي نماز و... جدا كردن.هنوز يادمه با كتك و گريه مي رفتم مسجد

و الان كه اختيار دارم از اون موقع تا به حالا هنوز نرفتم مسجد! الانم با پدر و مادرم مشكل دارم. تا اونجايي اولويت اولم رو تهران نزدم و سوره اسمم در اومد ولي نرفتم! يعني نمي خوام تهران باشم!

به ديد كسي كه از دين و اسلام و...(بخصوص هيئت!!!!) تنفر داشته ولي الان يه جوره ديگه فكر مي كنه مي خوام بگم. مي خوام شما هم تجربه من رو بدونيد شايد به دردتون خورد...
مسئله مسئله كمي نيست! بحث اعتقاد. خط مشي زندگي و افكار هر آدم هست...
اينو كه قبول داريد اعتقاد هر آدم به طور مستقيم با افكارش سروكار داره؟
يه بزرگي ميگه:
مراقب افكارت باش كه آن گفتارت خواهد شد. مراقب گفتارت باش كه آن رفتارت خواهد شد. مراقب رفتارت باش كه آن عادت خواهد شد. مراقب عادتت باش كه آن شخصيتت خواهد شد. مراقب شخصيتت باش كه آن سرنوشتت خواهد شد...
چي مي خوام بگم؟!! آهان يه بزرگ ديگه هم مي گه: پندار نيك . گفتار نيك . كردار نيك(اينو كه ميشناسيد!!

)
تجربه من: اسلام اون چيزي نيست كه دارن اجراش مي كنن يا زورش مي كنن. اسلام يه چيزه . مسلمون يه چيزه ديگه. ببينيد تمام اين بحثها به خاطر اينه كه يه بار خودمون نرفتيم ببينيم كه بابا اين اسلام كه يه نوع دينه! چيه؟ آقا جون زرتشت چيه؟ كيا انجيل يا تورات رو خوندن يا قران رو تا يه ديني برا خودشون انتخاب كنن؟

(دستاشون بالا

)
بابا جون دو روز نه. دو سال هم نه. بالا خره بعد 70 سال قرار نيست بچه هامون ما رو با دستهاي خودشون تو خاك كنن؟!!! تكليفمون چي مي شه؟!! آهان ببخشيد يادم رفت جانم فداي ايران!!!!!
يكي مي تونه ايران آزاد رو براي من ترسيم كنه؟ يني چي؟من واقعا نمي دونم. گذشته ما. فرهنگ ما و... اون نظام پيشرفته تموم شد... ما چي كار كرديم؟! به نظر شما اگه تمام اين گذشته ادامه پيدا مي كرد تا الان. تا كي قرار بود ادامه پيدا كنه؟ اينها سوالاتيه كه برا خودم ايجاد شده ها!!!! از شما باز خواست نمي كنم . حداقلش اينكه كه آدم رو به فكر فرو مي بره... تا كي مي خوايم ديگران برامون فكر كنن و انتخاب كنن. يكيش دينمونه خب!!! اين دين مي تونه هر چيزي باشه. مهم اينه بهش پايبند باشيم و وقتي لحظه مرگمون رسيد از اينكه بعدش قراره چي بسرمون بياد حداقل يه ذره آروم باشيم....مطمئن باشيم كه درست انتخاب كرديم.
پدر من اعتقادش اينه كه تو بهشت فقط مسلمونان

. به نظر من اين با عدل خدا جور در نمياد.اصلا نمي شه!! يا و يا ويا ديگه
اينقدر دلم پره نميدونم دقيقا بايد چي بگم

ولي اينو با قطعيت مي گم به عنوان كسي كه از صفر عقايدش رو پايه ريزي كرده و تازه معناي زندگي رو حس مي كنه.... اسلام كاملترين ديني هست كه اگه بريد تو فازش (نه تو هيئت هي بزن بر سرو سينه!!!) اين سوال براتون پيش مياد كه چرا آدمها از دين به نفع خودشون استفاده مي كنن! يا ناخواسته تو دين تحريف مي شه. كتاب بهترين چيزيه كه به من كمك كرد.من حتي كتابهاي بودا رو هم خوندم!!!
جانم فداي ايران چه زماني سود داره؟! اگر من بدون دين فقط برا ايران شهيد بشم. حالا تا آخر عمر زمين هر سال برام سالگرد بگيرن و ارتقاء مقام پيدا كنم و.... ده ميليارد نفر آدم برام درود بفرستن كه به به آدم خوبي بود.
چي به من رسه؟ زندگيم؟ پاداشش؟!!!تو دنيا با ارزش ترين چيز عمرم بود كه دادم! حالا تو قبر كي مياد پيشوازم؟؟؟!!!!!

اقرار مي كنم خيلي پراكنده حرف زدم

راستي اون بزرگ اولي كه گفتم حضرت علي بود! خواستم جمله هارو بدون حس بد بيني يا... بخونيد!!!

مشالا ما ايرانيا يه جورايي برامون مهمه كي حرف رو مي زنه اگه از انيشتين يا رايت و... سريع مي خونيم!!! ولي اگه بدونيم به اسلام ربط پيدا كنه حس خوندنش نمياد!!!!

.در حالي كه حرف قشنگ و بزرگ و عقلاني رو بايد پذيرفت حتي اگه فرد گويندش هر كسي مي خواد باشه باشه.قبلتو يا نقبلتو؟!