راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oli

عضو جدید
نه فقط می تونیم به این دوستمون تبریک بگیم:w16:
از اینکه جا رو برای دیگران باز کردن خیلی ممنونم رتبه های دیگه چطور ؟خبری نداری اونا هم مثل ایشون فردین بازی در آورده باشن؟ اگه 1000 تا 1500 تا رتبه خوب این کار رو کرده باشن خیلی خوب می شه:w23:
به امید خدا که بیشتر هم هستن

این بنده خدا معماری نبود . برق بود . 3 تا گرایش هم مجاز شده . :cry:

ولی سراغ دارم کسایی رو تو رشته خودمون رتبه نسبتاً خوب آوردن ولی انتخاب شهر نکردن . امیدوار باشید ;) ایشالله که بعد از نتایج همه با لب خندون بیان و ما رو هم خوشحال کنن :gol::w42:که سال آینده رقبای کمتری داریم :w11:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا اسامي چند برابر ظرفيت كد رشته محل­هاي شرايط خاص كارداني به كارشناسي اعلام مي شود
16/06/88 تاريخ درج خبر
به اطلاع داوطلباني كه مبادرت به انتخاب كدرشته محل­هاي داراي پذيرش با شرايط خاص (منحصراً كد رشته محل­هاي 2630 مربوط به آموزشكده فني نقشه­برداري، 8364 و 8683 مربوط به مؤسسه آموزش عالي غيرانتفاعي سوره، 8442 و 8443 مربوط به دانشكده غيرانتفاعي معارف قرآني اصفهان) نموده­اند، مي­رساند كه اسامي معرفي­شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته محل­هاي فوق در روز سه­شنبه 17/6/88 از طريق سايت اين سازمان اعلام خواهد شد؛ لذا ضرورت دارد داوطلبان با توجه به اطلاعيه اين سازمان كه به همراه اسامي بر روي سايت اينترنتي درج مي­گردد، براي مصاحبه و ساير مراحل گزينش به نشاني­هاي اعلام شده مراجعه نمايند.

عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

ع فردا نتایج سوره رو می زنند؟

ممنون که خبر دادی !:gol:

دمت گرم ;)

به زودی نتایج اصلی هم میاد ...... :)

:cry:

mvmvm

عضو جدید
به قول سینا جان........... "آب که از سر بالا رود .......ابوعطا میخواند"
ولی اینو بدون که من تا حالا قورباغه به این بی ادبی ندیده بودم..تو چرا همه چیزو مثل شام(خر مگس) میبینی قورباغه جان.
بعد تو یه جور حرف می زنی که انگار تو کنکور پارسال رو صحیح کردی......

اولا خیلی ریز میبینم که باهات دهن به دهن بشم . چون واقعا ارزشش رو نداری . لیاقت وزغ بودن هم نداری که بهت بگم :biggrin:
دوما این ضرب المثلت هم بدرد خودتو سینا جونت و امثال خودت میخوره جوجو پنج تومنی ;)
سوما :
1 - جواد شیریان فرجود ، شماره شناسنامه : 59 ، شماره داوطلبی : 308787 و سال تولد 65
2- یاسر صمدی شیخطبقی ، شماره شناسنامه : 5079 و شماره داوطلبی :159676 و سال تولد 65
لینک زیر لینک اعلام رتبه های اولیه پارساله :
http://www1.sanjesh.org/karknp/87/dav/index.php
برو رتبشون رو ببین
این لینک هم اعلام نتایج نهایی و محل قبولی :
http://www1.sanjesh.org/knp87/knp87ln/index.php
بوی سوزش تو و رفیقات بلنده . جم کنین پلاستون رو ;)
دفعه دیگه هم درست حرف بزن اندازه دهنت :w25:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
نگران نباش آقا سجاد. مطمئن باش خدا زحمتاتو بي نتيجه نخواهد گذاشت.:smile:
امسال ظرفيتا زياد شده.اگه پارسال 7000 ها تو تكميل قبول شدن امسال توي
همين نتايج اوليه قبول ميشن. من كه فكر ميكنم امسال تا 8500 9000 هم قبولي
داشته باشيم.;)
بله درسته دوستم فقط جاهاي نزديك به تهران زده بود.
دوست دارم روز اعلام نتايج همتونو خندان ببينم مخصوصا" شمارو:)

:w22::crying::wallbash::crying::w22::wallbash:
خداکنه همین طور باشه

مرسی

Sajjad_Fashion

عضو جدید
اولا خیلی ریز میبینم که باهات دهن به دهن بشم . چون واقعا ارزشش رو نداری . لیاقت وزغ بودن هم نداری که بهت بگم :biggrin:
دوما این ضرب المثلت هم بدرد خودتو سینا جونت و امثال خودت میخوره جوجو پنج تومنی ;)
سوما :
1 - جواد شیریان فرجود ، شماره شناسنامه : 59 ، شماره داوطلبی : 308787 و سال تولد 65
2- یاسر صمدی شیخطبقی ، شماره شناسنامه : 5079 و شماره داوطلبی :159676 و سال تولد 65
برو رتبشون رو ببین

ای بابا چرا با هم این قدر دوستانه صحبت می کنین اگه از دست کسی دلخور شدین ایجا همدیگر کبود نکنین و چشم و چال طرف رو در نیارین (لطف کنین برین توی قسمت خصوصی هرچی دوست دارین به هم بگین)
:w39::w35:
الان نیاین من رو بزنین :w19:فقط خواستم جو اینجا همین جور دوستانه و خوب بمونه

mvmvm

عضو جدید
ای بابا چرا با هم این قدر دوستانه صحبت می کنین اگه از دست کسی دلخور شدین ایجا همدیگر کبود نکنین و چشم و چال طرف رو در نیارین (لطف کنین برین توی قسمت خصوصی هرچی دوست دارین به هم بگین)
:w39::w35:
الان نیاین من رو بزنین :w19:فقط خواستم جو اینجا همین جور دوستانه و خوب بمونه

مستر سجاد ما هم نمیخوایم تو اینجا اینجور حرفها رو بزنیم ولی وقتی یه عده حرف بی منطق میزنن چی باید گفت
رفتم لیست اسامی سوره رو با رتبه هاشون گیر آوردم گذاشتم آقا اومده گیر داده که اینا دروغه
آخه چه نفع یا ضرری واسه من داره :biggrin: که بیام یه سری اسم الکی بنویسم
خودتون دیدید که مشخصات قبولی دو نفر رو گذاشتم
اگه دوستان خواستن مال هر 25 نفر سوره رو میذارم
شما هم خودت تنت میخاره :biggrin: میری تشکر میزنی ها :biggrin: شوخی کردم دوست عزیز :gol:

آخرین ویرایش:

farid_ghasemi

عضو جدید
سوما :
برو رتبشون رو ببین

اقا دعوا رو بی خیال یکی درومده یکی مهندس شده شماها اینجا دعوا میکنین بیخیال

dading

عضو جدید
در صد هام خیلی دقیق یادم نیست اما زیاد نکردم ازین کمتر نبود رتبه 7128
معارف 3-
ادبیات 40
زبان 26
ریاضی 0
مبانی 35
فن 43

بله تفاوت لیسانس با فوق لیسانس کم نیست خوب چون خیلی ها تجربی دارن کار می کنن از دانشگاهی با مدرک بالاتر کمتر بحث می کنن و حرفش رو بیشتر قبول دارن و شما هم می تونی مدرکت رو خیلی جاها استفاده کنی اما در کل به اطلاعات شخصی خیلی بستگی داره فقط مدرک نیست البته بگم ارشد از همه بهتره
از اونجایی که کار کردن به خیلی چیزا بستگی داره از جمله پارتی ، مدرک تحصیلی ، فعالیت و خلاقیت و پشتکار خود آدم ، روابط عمومی کاری و آشنا بودن با محیط کار ،دانشگاه و شهری که ازش مدرک گرفتین همه و همه نقش دارن
اما در کل به فوق دیپلم اوایل اگه شناختی نداشته باشن فقط در حد کشیدن کارهای کد (دیتیل نه)
نقشه های فاز 1 و اگه سه بعدی بلد باشی در حد مدلینگ اولیه اگه هم کار بلد باشی خوب خیلی فرق داره
لیسانس ممکنه توی طرحهای کوچیک ازت کمک بخوان مهندس ناظرت کنن و ....
و توی فیش حقوقی لیسانس بیشتر می گیره
باز هم می گم فقط مدرک مهم نیست
سلام.بچه ها به درصدهای من و سجاد دقق کنید. معارف 0 ادبیات 58 زبان 0 ریاضی 0 فن 31 مبانی 50
اگه دقت کنین تو عمومی ها سجاد کمی بهتر بوده تو تخصصی ها اگر جمع کنیم درصدها رو میبینیم من فقط 3درصد بیشتر زدم پس این هم شبیه هم هستیم.ولی رتبه من 3487 و سجاد 7128 .یعنی من نصف سجاد شدم.فقط تفاوت من و سجاد اینه که سجاد فن رو از من 12 درصد بیشتر زده ولی من مبانی رو 15 درصد بیشتر از سجاد زدم.یعنی با اینکه مبانی درساش کمتره و واحداش هم کمتره مهمتر شده.خوتون ققاوت کنین که حرف من درست بوده یا نه؟

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.بچه ها به درصدهای من و سجاد دقق کنید. معارف 0 ادبیات 58 زبان 0 ریاضی 0 فن 31 مبانی 50
اگه دقت کنین تو عمومی ها سجاد کمی بهتر بوده تو تخصصی ها اگر جمع کنیم درصدها رو میبینیم من فقط 3درصد بیشتر زدم پس این هم شبیه هم هستیم.ولی رتبه من 3487 و سجاد 7128 .یعنی من نصف سجاد شدم.فقط تفاوت من و سجاد اینه که سجاد فن رو از من 12 درصد بیشتر زده ولی من مبانی رو 15 درصد بیشتر از سجاد زدم.یعنی با اینکه مبانی درساش کمتره و واحداش هم کمتره مهمتر شده.خوتون ققاوت کنین که حرف من درست بوده یا نه؟

آخه معارف رو هم اون منفی زده .

منفی خیلی رتبه رو داغون می کنه .

( البته من نمی دونم حرف شما چی بوده !!! شاید درست بوده باشه .... من کلی گفتم !)

farid_ghasemi

عضو جدید
آخه معارف رو هم اون منفی زده .

منفی خیلی رتبه رو داغون می کنه .

( البته من نمی دونم حرف شما چی بوده !!! شاید درست بوده باشه .... من کلی گفتم !)

منم زبانم منفی درومده ولی زیاد تاثیر نداشته
یه چیزم 2تا دوستام درصداشون یکیه ولی یکیشون فنش 15 درصد زیاده که رتبشون 2000 تایی فرق داره ادم نمیدونه اصلا چجوری حساب میکنن
بیخیال حالا هر چی بوده خدارو شکر برا همه یکسان شرایط;):)

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی اینجوری که گفتی باید شهر خوبی باشه خوشم امد;)شنیدم هتل 4 ستاره داره جایی که هتل 4 ستاره داره باید شهر خوبی باشه;):w16:مرسی دوست جونم برام دعا کن تو رو خدا :crying2:من که از ته قلبم امیدوارم بچه ها قبول بشن مخصوصا انسان های گلی مثل شما ها که به هم انرژی مثبت می دن:gol:;)

در مورد الویت اشتباه می کنی الویت هیچ تاثیری نداره توی قبولی فقط یه سوالی شما پارسال اگه 7000 اوردی همه شهرها رو زدی قبول نشدی(بروجرد ،خوزستان ، زاهدان و... هم زدی؟)

سجاد خان خيالت راحت باشه.بر اساس رتبه پذيرش ميكنن.نه ا.لويت

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منفي زده معارف.اگه سفيد گذاشته بود از شما هم بهتر ميشد

FCH

عضو جدید
دفترچه که نه
شماره داوطلبی و شماره پرونده ایناتو نگه دار
اواخر آبان فرم تکمیل ظرفیت میاد رو سایت سازمان سنجش
باید اونجا رو چک کنی و زیر نظر داشته باشی دیگه

میگن امسال تکمیل ظرفیت نیست!:cry:راسته؟

FCH

عضو جدید
ع فردا نتایج سوره رو می زنند؟

ممنون که خبر دادی !:gol:

دمت گرم ;)

به زودی نتایج اصلی هم میاد ...... :)

:cry:

ایشالا اسمت توی لیست سوره باشه(البته امیدوارم رجایی قبول بشی)اما اگه رفتی واسه مصاحبه حتما بیا بگو چی شد و چی ازت خواستن.مرسی:redface::gol:

dading

عضو جدید
امکان نداره چنین چیزی میشد.کمی فکر کنید با 3 درصدمنفی اونم معارف که ضریبش 1 هست انطوری تفاوت نمیزاره

kalbeali

عضو جدید
فردا اسامي چند برابر ظرفيت كد رشته محل­هاي شرايط خاص كارداني به كارشناسي اعلام مي شود

16/06/88 تاريخ درج خبر
به اطلاع داوطلباني كه مبادرت به انتخاب كدرشته محل­هاي داراي پذيرش با شرايط خاص (منحصراً كد رشته محل­هاي 2630 مربوط به آموزشكده فني نقشه­برداري، 8364 و 8683 مربوط به مؤسسه آموزش عالي غيرانتفاعي سوره، 8442 و 8443 مربوط به دانشكده غيرانتفاعي معارف قرآني اصفهان) نموده­اند، مي­رساند كه اسامي معرفي­شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته محل­هاي فوق در روز سه­شنبه 17/6/88 از طريق سايت اين سازمان اعلام خواهد شد؛ لذا ضرورت دارد داوطلبان با توجه به اطلاعيه اين سازمان كه به همراه اسامي بر روي سايت اينترنتي درج مي­گردد، براي مصاحبه و ساير مراحل گزينش به نشاني­هاي اعلام شده مراجعه نمايند.

Sajjad_Fashion

عضو جدید
امکان نداره چنین چیزی میشد.کمی فکر کنید با 3 درصدمنفی اونم معارف که ضریبش 1 هست انطوری تفاوت نمیزاره

منم نمی دونم ماجرا چیه؟
:crying2:به هر خال کاریش نمی شه کرد همینه که هست
خدا کنه همه قبول بشیم :w16::w23:

آخرین ویرایش:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
مستر سجاد ما هم نمیخوایم تو اینجا اینجور حرفها رو بزنیم ولی وقتی یه عده حرف بی منطق میزنن چی باید گفت
رفتم لیست اسامی سوره رو با رتبه هاشون گیر آوردم گذاشتم آقا اومده گیر داده که اینا دروغه
آخه چه نفع یا ضرری واسه من داره :biggrin: که بیام یه سری اسم الکی بنویسم
خودتون دیدید که مشخصات قبولی دو نفر رو گذاشتم
اگه دوستان خواستن مال هر 25 نفر سوره رو میذارم
شما هم خودت تنت میخاره :biggrin: میری تشکر میزنی ها :biggrin: شوخی کردم دوست عزیز :gol:

:w19:اشکالی نداره اگه قراره کتک بخوریم بذار از دست یه مهندس معمار بخوریم:w30:
تنم هم نمی خواره به خدا زود به زود می رم حمام:thumbsup2:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میگن امسال تکمیل ظرفیت نیست!:cry:راسته؟
نه عزیزم. قبلا" هم راجب این قضیه حرف زدیم. امسال حتما" حتما" تکمیل ظرفیت هست. :w24:
اون واسه پیش دانشگاهیا بود که گفتن تکمیل ظرفیت نداریم. بعدم از همون اول , قبل از انتخاب رشته اعلام کرده بودن که بچه ها حواسشون جم باشه و درست انتخاب رشته کنن که به امید تکمیل ظرفیت نمونن.:twisted:
این قضیه رو بعضیا الکی ربطش دادن به ما...:warn:
اگه قرار بود واسه ما هم تکمیل ظرفیت نباشه از قبل از انتخاب شهرا بهمون هشدار می دادن. حالا که نگفتن حتما" طبق روال هر سال تکمیل ظرفیت دارن دیگه.:w16:
خیالتون راحت باشه.;)

اريايي

عضو جدید
واي بچه ها يعني اين كه دوستمون در مورد سوره گفت راسته ؟؟از 200 به بعد قبول نمي شن ؟؟اگر فردا اسممون توليسته سوره باشه يعني بقيرو ول معطل اونا قبول نشديم نه؟؟؟

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا اسمت توی لیست سوره باشه(البته امیدوارم رجایی قبول بشی)اما اگه رفتی واسه مصاحبه حتما بیا بگو چی شد و چی ازت خواستن.مرسی:redface::gol:

مرسی دوست گلم :gol::gol::gol:

اما فک نکنم که سوره قبول شم . :smile: اینجور که معلومه سوره نهایتا تا رتبه 400 برداره .

هر چی که مصلحت باشه ؛ همون میشه .

امیدوارم شما هم هر جایی که دوست دارین قبول شین دوست عزیزم . :w30:

روزانه ؛ شبانه ، سوره هر جایی که دوست دارین و خوشحال میشن که اونجا قبول شین ؛ ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشالله که همونجا قبول میشین . ;)

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
واي بچه ها يعني اين كه دوستمون در مورد سوره گفت راسته ؟؟از 200 به بعد قبول نمي شن ؟؟اگر فردا اسممون توليسته سوره باشه يعني بقيرو ول معطل اونا قبول نشديم نه؟؟؟

من رتبه 300 خرده ایی سراغ دارم که پارسال سوره فبول شده !!!

البته فقط برای مصاحبه !

الان یه دانشگاه دیگه میخونه ....

farid_ghasemi

عضو جدید
بچه ها یه سوال اینجا اولویتارو نگاه میکنن؟؟
من سوره الویت 6 امه حالا من سوره قبول شم یعنی 5تای بالایی رو رد کرده اره؟؟؟؟؟؟

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بنده خدایی با رتبه 200 و خورده ای انتخاب شهر نکرده . یعنی بعد از 9 روز فهمیده که دیگه فایده نداشته . حالا نمیتونه تو تکمیل ظرفیت هم ثبت نام کنه نه ؟

ببین بهش بگو که بره سازمان سنجش روابط عمومی
اونجا مشکلش رو بگه شاید همکاری کردن و گذاشتن انتخاب شهر کنه
من خودم 3 سال پیش که دستی بود یادم رفته بود و نرفته بودم انتخاب شهر رو تحویل بدم....!
رفتم سازمان سنجش اونجا فرم رو دستی بهشون دادم
اگه قبول هم نکردن برا تکمیل ظرفیت میتونه شرکت کنه ولی غیرانتفاعی باید ادامه بده...
چون روزانه شبانه اغلب تکمیل ظرفیت نمیگیرن

dading

عضو جدید
بچه ها یه سوال اینجا اولویتارو نگاه میکنن؟؟
من سوره الویت 6 امه حالا من سوره قبول شم یعنی 5تای بالایی رو رد کرده اره؟؟؟؟؟؟
من فکر میکنم اسم شما نیاد چون ایشالا یکی از اون 5تا قبولی ولی اگه بیاد فکر میکنم اگه سوره هم تو مصاحبه قبول نشی از انتخاب 7 نگاه میکنن

FCH

عضو جدید
مرسی دوست گلم :gol::gol::gol:

اما فک نکنم که سوره قبول شم . :smile: اینجور که معلومه سوره نهایتا تا رتبه 400 برداره .

هر چی که مصلحت باشه ؛ همون میشه .

امیدوارم شما هم هر جایی که دوست دارین قبول شین دوست عزیزم . :w30:

روزانه ؛ شبانه ، سوره هر جایی که دوست دارین و خوشحال میشن که اونجا قبول شین ؛ ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشالله که همونجا قبول میشین . ;)

مگه رتبه ات چند بود؟بعدم یکی از آشنایان من با 850 سوره رفته.البته نمی دونم تکمیل ظرفیت ها بوده یا نه.

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم نمی دونم ماجرا چیه؟
:crying2:به هر خال کاریش نمی شه کرد همینه که هست
خدا کنه همه قبول بشیم :w16::w23:

ببین نمره ی کل مهمه
فکر کنم دوست عرزیزمون memar_88 بود یا یوزرش همچین چیزی بود که زحمتشو کشیدن و گفتن

درصد معارف+درصد ادبیات+درصد زبان+درصد ریاضی ضربدر3+درصد فن ساختمان ضربدر2+درصد مبانی ضربدر2

عدد بدسا آمده رو ضربدر 10 کن
اون نمره ی کل میشه
و رتبه ها بر اساس نمره ی کل است...
مثلا" اگه بخای یه کم پیچیده ترش کنم : هر تست صجیج ریاضی 150 نمره داره و هر تست صحیح عمومی 50 امتیاز.....

به قول سینا جان........... "آب که از سر بالا رود .......ابوعطا میخواند"
ولی اینو بدون که من تا حالا قورباغه به این بی ادبی ندیده بودم..تو چرا همه چیزو مثل شام(خر مگس) میبینی قورباغه جان.
بعد تو یه جور حرف می زنی که انگار تو کنکور پارسال رو صحیح کردی......

عماد جون بیخیال بابا این پسره ارزش آف تاپیک رفتن هم نداره....
فقط میگم که تا ابله در جهان است ، مُفلس در نمیماند.
اینا نباشن ما چی کار کنیم .....باید از بیکاری مگس بپرونیم :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا