binahayat_m
عضو جدید
مگه قرار نبود امروز بياد
پس كجاست؟
پس كجاست؟
مگه قرار نبود امروز بياد
پس كجاست؟
سلامسلام خوبی یه سر برو تو این سایت یعد شمار موبایلتو بده تا موقع ثبت نام برات sms بزنن http://notification.azmoon.org/
بچه اسم منم هست
رتبه 809
يعني انتخاب قبليم كه شبانه قم هستش ديگه قبول نميشم يا احتمال قبولي هست؟
فکر نکنم اینطور باشه . من تو همینها هم رتبه 155 میشناسم که اسمش هست
یعنی 155 جایی قبول نشده که اومدن سوره رو براش زدن
منم اسمم هست با رتبه 466 تا رتبه 927 هم هست بازم میشناسم از این بیشتر رو نمیدونم
من رتبه 300 خرده ایی سراغ دارم که پارسال سوره فبول شده !!!
البته فقط برای مصاحبه !
الان یه دانشگاه دیگه میخونه ....
شما بومی قمی؟بچه ها اسم منم هست
رتبه 809
شما بومی قمی؟
سلام...اگه اسم ما تو لیست سوره بود امکان داره تو انتخاب های دیگه هم قبول شده باشیم؟؟یا انتخاب های بالاترو قبول نشدیم؟؟
بچه ها اسم منم هست
رتبه 809
فکر نکنم،من انتخاب چهارم(4) سوره بود ولی اسمم نیست،با رتبه 3
ممنون
اونايي كه قبول ميشن رتبه هم مهمه يا فقط مصاحبه مبنا هستش؟
پس با این حساب ما هم قبول نشدیم انتخابهای قبلیمون رو
فکر نکنم،من انتخاب چهارم(4) سوره بود ولی اسمم نیست،با رتبه 3
بچه ها من یه سوالی دارم که ذهنم رو خیلی مشغول کرده و خیلی نگرانم
توی دفتر و بر اساس گفته خیلی ها گفته شده که انتخاب شهر دانشگاه سراسری مثل آزاد نیست و الویت براساس رتبه هستش و اگه انتخاب دوم بهتر از اولی باشه اما گه اولی رو قبول بشی بقیه حذف می شن
اگه اینطوره پس چه جوری نتایج سوره الان امده ؟
1-تمام نتایج رو بررسی کردن (که با عقل جور در نمی یاد چون شندیم می گن اگه کسی سوره توی مصاحبه قبول نشه می رن ببینن جای دیگه قبول می شه)
2-تمام اتخاب های سوره رو در آورن بر اساس رتبه بهتر انتخاب کردن(خوب شاید یکی انتخاب 10 سوره باشه و رتبه بهتری داشته باشه ولی توی انتخاب قبل از 10 قبول بشه ، پس اینم نمی شه)
3- الویت مثل آزاد تاثیر داره و الویت 1تا 50 بررسی می کنن مثلا شاید تا الویت 3 تعدادی که سوره رو تا الویت 3 زده ظرفیت پر کنن و بقیه حتی اگه رتبه 1 کنکور هم باشه اگه الویت 4 رو زده چون پر بوده پذیرش نمی شه ،که یکی از بچه ها اینجا می گفت الویت اینجوریه که این با دفترچه مغایرت داره
من که هرجور فکر می کنم این وسط یه مشکلی پیش می یاد
حالا سوره مهم نیست کلا چی می شه من بر اساس بهتر بودن شهر و علاقه انتخاب کردم چون دفترچه وفرم ثبت نام تاکید می کرد براساس علاقه انتخاب کنین الویت تاثیری نداره توی قبولی نداره ،پس من امدم از شهر های بزرگ زدم گفتم خوب حالا که تاثیر نداره شاید 1 % جای بهتری قبول شدم اما اگه تاثیر داشته باشه که خیلی بد می شه
![]()
اصلن سوره جدا از بقیه هست.یعنی میشه گفت اونکس که سوره میره به احتمال زیاد یه دانشگاه دیگه هم قبول شده
بچه ها من یه سوالی دارم که ذهنم رو خیلی مشغول کرده و خیلی نگرانم
توی دفتر و بر اساس گفته خیلی ها گفته شده که انتخاب شهر دانشگاه سراسری مثل آزاد نیست و الویت براساس رتبه هستش و اگه انتخاب دوم بهتر از اولی باشه اما گه اولی رو قبول بشی بقیه حذف می شن
اگه اینطوره پس چه جوری نتایج سوره الان امده ؟
1-تمام نتایج رو بررسی کردن (که با عقل جور در نمی یاد چون شندیم می گن اگه کسی سوره توی مصاحبه قبول نشه می رن ببینن جای دیگه قبول می شه)
2-تمام اتخاب های سوره رو در آورن بر اساس رتبه بهتر انتخاب کردن(خوب شاید یکی انتخاب 10 سوره باشه و رتبه بهتری داشته باشه ولی توی انتخاب قبل از 10 قبول بشه ، پس اینم نمی شه)
3- الویت مثل آزاد تاثیر داره و الویت 1تا 50 بررسی می کنن مثلا شاید تا الویت 3 تعدادی که سوره رو تا الویت 3 زده ظرفیت پر کنن و بقیه حتی اگه رتبه 1 کنکور هم باشه اگه الویت 4 رو زده چون پر بوده پذیرش نمی شه ،که یکی از بچه ها اینجا می گفت الویت اینجوریه که این با دفترچه مغایرت داره
من که هرجور فکر می کنم این وسط یه مشکلی پیش می یاد
حالا سوره مهم نیست کلا چی می شه من بر اساس بهتر بودن شهر و علاقه انتخاب کردم چون دفترچه وفرم ثبت نام تاکید می کرد براساس علاقه انتخاب کنین الویت تاثیری نداره توی قبولی نداره ،پس من امدم از شهر های بزرگ زدم گفتم خوب حالا که تاثیر نداره شاید 1 % جای بهتری قبول شدم اما اگه تاثیر داشته باشه که خیلی بد می شه
![]()
من یه چیزایی فهمیدم.اونایی که رتبه خوب شدن مثل ندا و پروتمه و ... ولی اسمشون در نیومد چون انتاخابهای قبلیشون (دانشگاه سراسری روزانه و شبانه بوده) قبول شدن دیگه اسمشونو نزدن چون میخوان دانشگاه های روزانه و شبانه پر بشه داوطلب رو بین دوراهی نذارن.حالا یه سری از بچه ها که اسمشون اومده ولی انتخابهای قبلیش هم غیر انتفاعی بوده هم دانشگاههی روزانه و شبانه اینها روزانه و شبانه قبول نشدند ولی اینها هم سوره قبول شدند هم غیر انتفاعی که بعدا جوابش میاد واسه همین هست روزانه و شبانه تکمیل ظرفیت نداره چون فقط طرف تو اون دانشگاه قبول شده اگه هم نره سال بعد محروم هست.ولی غیر انتفاعی جا زیاد میاره یکی از دلیلهاشم اینه که 80 نفر تو دوتا دانشگاه قبول میشن.دوست عزیز منم نمیدونم اینا بر چه اساسی پذیرش میکنن اما اینو میدونم که حتما مثل آزاد براساس اولویت نیست، فکرتونو مشغول نکنید، من سوره اولویت هفتمم بود اسمم اومده، قبلش هم شبانه زدم.
راستی اینطور که دوستان گفتند با این حساب من شبانه قبول نشدم دیگه، نه؟؟؟؟؟
من نمیدونم این چه مسخره بازییه که 80 نفر میخواد پذیرش کنه اینهمه ملتو حال به حال میکنه،اینهمه خوشحال میشی که اسمت اومده فردا نه!!!!
راستی من شمردم سوره اسم 448 نفرو زده بود یعنی اینا چقدرش معماریه؟ من با 720 از مصاحبه قبول میشم؟؟؟
راستی... من سوره رو بعد از سراج زدم یعنی سراج که از سوره خیلی پایین تره قبول نشدم، نه بابا..............
مغزم تعطیل کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
میخوام این مسئله رو براتون توضیح بدم که همه متوجه بشین. اونایی که رتبه خوب شدن مثل ندا و پروتمه و ... ولی اسمشون در نیومد چون انتاخابهای قبلیشون (دانشگاه سراسری روزانه و شبانه بوده) قبول شدن دیگه اسمشونو نزدن چون میخوان دانشگاه های روزانه و شبانه پر بشه داوطلب رو بین دوراهی نذارن.حالا یه سری از بچه ها که اسمشون اومده ولی انتخابهای قبلیش هم غیر انتفاعی بوده هم دانشگاههی روزانه و شبانه اینها روزانه و شبانه قبول نشدند ولی اینها هم سوره قبول شدند هم غیر انتفاعی که بعدا جوابش میاد واسه همین هست روزانه و شبانه تکمیل ظرفیت نداره چون فقط طرف تو اون دانشگاه قبول شده اگه هم نره سال بعد محروم هست.ولی غیر انتفاعی جا زیاد میاره یکی از دلیلهاشم اینه که 80 نفر تو دوتا دانشگاه قبول میشن.دوست عزیز منم نمیدونم اینا بر چه اساسی پذیرش میکنن اما اینو میدونم که حتما مثل آزاد براساس اولویت نیست، فکرتونو مشغول نکنید، من سوره اولویت هفتمم بود اسمم اومده، قبلش هم شبانه زدم.
راستی اینطور که دوستان گفتند با این حساب من شبانه قبول نشدم دیگه، نه؟؟؟؟؟
من نمیدونم این چه مسخره بازییه که 80 نفر میخواد پذیرش کنه اینهمه ملتو حال به حال میکنه،اینهمه خوشحال میشی که اسمت اومده فردا نه!!!!
راستی من شمردم سوره اسم 448 نفرو زده بود یعنی اینا چقدرش معماریه؟ من با 720 از مصاحبه قبول میشم؟؟؟
راستی... من سوره رو بعد از سراج زدم یعنی سراج که از سوره خیلی پایین تره قبول نشدم، نه بابا..............
مغزم تعطیل کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
با اجازتون میخوام یه مثال بزنم موضوع قشنگ جا بیفته.میخوام این مسئله رو براتون توضیح بدم که همه متوجه بشین. اونایی که رتبه خوب شدن مثل ندا و پروتمه و ... ولی اسمشون در نیومد چون انتاخابهای قبلیشون (دانشگاه سراسری روزانه و شبانه بوده) قبول شدن دیگه اسمشونو نزدن چون میخوان دانشگاه های روزانه و شبانه پر بشه داوطلب رو بین دوراهی نذارن.حالا یه سری از بچه ها که اسمشون اومده ولی انتخابهای قبلیش هم غیر انتفاعی بوده هم دانشگاههی روزانه و شبانه اینها روزانه و شبانه قبول نشدند ولی اینها هم سوره قبول شدند هم غیر انتفاعی که بعدا جوابش میاد واسه همین هست روزانه و شبانه تکمیل ظرفیت نداره چون فقط طرف تو اون دانشگاه قبول شده اگه هم نره سال بعد محروم هست.ولی غیر انتفاعی جا زیاد میاره یکی از دلیلهاشم اینه که 80 نفر تو دوتا دانشگاه قبول میشن.
بطور کلی کسی که اسمش تو سوره نیست دانشگاه روزانه یا شبانه قبول شده. کسی هم که اسمش تو سوره درومده روزانه یا شبانه قبول نشده ولی غیرانتفاعی قبول میشه هااااااااااا علاوه بر سوره
با اجازتون میخوام یه مثال بزنم موضوع قشنگ جا بیفته.
1.neda:ایشون که اسمشون نیومده تو سوره دانشگاه روزانه یا شبانه قبول شدند
2.vania:ایشون که اسمشون اومده تو سوره دانشگاه روزانه یا شبانه قبول نشدند ولی اگه سوره هم تو مصاحبه رد شه سنجش غیر انتفاعی براشون انتخاب میکنه.
در واقع سنجش تا حالا دانشگاههای روزانه و شبانه رو سنجیده ولی غیر انتفاعی رو هنوز نسنجیده.
موفق باشین همتون ایشالا
ولي من فكر مي كنم كه اونايي كه مثل من انتخابه 6 يا 7 يا بالاترشون سوره بوده احتمال داره تو دانشگاه هاي ديگه هم قبول شده باشن چون غير از اين اصلا با عقل جور در نمي ياد ..جواباي اصلي همونه كه تا هفته ي ديگه مي ياد ..اصلا بايد به غير از سوره دانشگاهه ديگه اي قبولت كنن كه اگه تو مصاحبه رد شدي مي ري الويت بعد ... ولي اميدوارم.. اين و مشاورم وقتي مي خواستم انتخاب شهر كنم گفت... حالا جواب قطعي شو تا ساعت 7:30 براتون مي زارم قراره زنگ بزنم جايي ..نگران نباشيد..