راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

savi.sogol

عضو جدید
سلام دوست عزیز..من تازه واردم.کمک میخواستم. من سوالاتم رو که میخوام بپرسم و چند نفر ببینند و پاسخ بدن کجا باید ارسال کنم؟

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اورژانسی: سلام کمکم کنید کد وایبر واسم نمیاد
سلام دوست عزیز. این تاپیک برای مطرح کردن مشکلات مربوط به تالار هست. .
حالا برا اینکه بی جواب نمونید: اگر وایبرتون برا گوشیه و کد براتون نیومده، یه قسمت هست که شما رو میفرسته به سایت وایبر و بعد باهاتون تماس میگیرن. دقیق یادم نیست چی نوشته ولی خیلی تابلوه زود میفهمید کجاست.
و اگه از وایبر دسکتاپ استفاده میکنید(و وایبر رو توی گوشیتونم دارین)، کد شما به صورت اس ام اس نمیاد، به صورت یه پیام وایبر به گوشیتون ارسال میشه.
لطفا اگه سوال دیگه ای دارید اینجا مطرح کنید.

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز..من تازه واردم.کمک میخواستم. من سوالاتم رو که میخوام بپرسم و چند نفر ببینند و پاسخ بدن کجا باید ارسال کنم؟

سلام.خوش اومدین:gol:
شما اولین کاری که میکنید اینه که از قسمت جست و جوی سایت (بالا سمت چپ) استفاده می کنید تا ببینید در مورد موضوع مورد جست و جوی شما مطلبی هست یا نه که چون اینجا مطالب اکثرا علمی و تخصصیه عمدتاً مطلبتون پیدا میشه، اما اگه چیزی پیدا نکردید، میتونید به بخشی که به سوالتون ربط داره (حالا میتونه رشته تحصیلیتون باشه یا چیز دیگه) مثلاً میرید به تالار مهندسی صنایع و در یکی از تاپیک هایی که میبینید و عنوان تاپیک با موضوع مورد جست و جوی شما مربوطه سوالتون رو مطرح میکنید، برای اینکار تاپیک رو با کلیک روی اون باز کرده و ارسال پاسخ رو میزنید (میتونید برا اطلاع بیشتر از اون تاپیک به آخرین صفحه برید و ارسال پاسخ رو بزنید) و در صورتی که میخواید از گفته شخص دیگه ای نقل قول بگیرید پاسخ با نقل قول رو در سمت چپ و پایین هر پست انتخاب میکنید.
اما در صورتی که تاپیک مورد نظر وجود نداشت یا سوالتون نیاز به ایجاد تاپیک جدید داشت، میتونید از گزینه ایجاد تاپیک جدید که در بالای سمت راست تاپیک های تالار قرار داره و تو چشمم هست استفاده کنید، برای ساختن تاپیک، روی ایجاد تاپیک جدید کلیک کنید و در صفحه باز شده، در قسمت عنوان، عنوان سوالتون رو بپرسید(سعی کنید طوری باشه عنوانتون که کسی که اونو میخونه بفهمه و بیاد اونجا نظر بده) و در کادر بزرگتر پایینی موضوع رو به صورت مبسوط توضیح میدین و بحثتون رو مطرح میکنید.

PARISA30510

عضو جدید
نمیدونم

نمیدونم

منکه نمیدونم چی به چیه مگه این سایت علمی نیست اخه مهندسان شیمی اما مطلب علمی من ندیدم کلا هم بلد نهیستم چی به چیه:que:

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

N!Asadi

عضو جدید
سلام منم رشته معماریم حیرونو سرگردون موندم این بین.اگه فهمیدی به منم بگو

Gunar m

عضو جدید
سلام من میخواستم نام کاربریمو عوض کنم.لطفا راهنمایی کنین.

بهار00

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...من میخام توی قسمت وب نوشت کاربران پست بذارم...
چطوری باید اینکارو بکنم؟؟:gol:

troy625

عضو جدید
سلام
خسته نباشید
تو پست ها ، چرا کد های HTML رو غیر فعال کردید.

mohammad 1123

عضو جدید
راهنمایی

راهنمایی

• با سلام من تازه عضو شدم نمیدونم چطور pdf کتاب اصول شکل دادن فلزات تویسرکانی پیدا کنم اگر کسی یه راهنمایی کوچک بکنی ممنون میشم​

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام من کلا از این سایت سر در نمیارم هیچ چیزشو
سلام
بهتره در ابتدا تاپیک زیر را مطالعه کنید:
[h=3]ویژه کاربران تازه وارد[/h]
سلام من میخواستم نام کاربریمو عوض کنم.لطفا راهنمایی کنین.
سلام
با توجه به پست اول و دارا بودن شرایط تغییر نام کاربری درخواست خود را در تاپیک زیر مطرح کنید:
[h=3]درخواست تغيير نام كاربري[/h]
اینجا کجاست؟؟

من میخوام یه چیزی سرچ کنم ولی نمیشه
برای آشنایی با امکانات باشگاه تاپیک زیر را مطالعه کنید:
[h=3]ویژه کاربران تازه وارد[/h]
سرچ در باشگاه به 2صورت است. یکی سرچ کلی باشگاه است که در همه قسمت های باشگاه در بالای صفحه سمت چپ قرار دارد و از طریق موتور جستجوی گوگل صورت میگیرد.
Untitled.png
دوم از طریق سرچ داخلی باشگاه است که در هر تاپیک میتوان پست های همان تاپیک را جستجو کرد . (در کادر بالای هر تاپیک قسمتی تحت عنوان جستجوی تاپیک قرار دارد.)
مشاهده پیوست Untitled.png

P O U R I A

مدیر تالار
سلام...من میخام توی قسمت وب نوشت کاربران پست بذارم...
چطوری باید اینکارو بکنم؟؟:gol:
سلام
امکان داشتن وب نوشت تنها برای گروه کاربری ویژه امکان پذیر است که در پست اول تاپیک زیر شرایط آن را میتوانید مطالعه کنید.
تاپیک: گروه کاربران ویژه

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مدیر عزیز یه مشکلی برای یکی از دوستام پیش اومده
اون تازه وارده و میگه تو تنظیماتش چیزی برای آواتار شخصی وجود نداره
من براش توضیح دادم اما اون میگه اصلا چنین چیزی نیست
میشه لطفا کمکش کنید اسمش رو براتون میزارم ممنونم
سجاد52

آخرین ویرایش:

ثریا قدوسی

عضو جدید
به نام خداوند بخشنده مهربان
با درود بی پایان بر همه دوستان
چندی است که روش نوشتار در باشگاه چپ چین شده است چرایی این کار بر من آشکار نیست
ولی این دسترسی آسان را به نوشتارهای پیشین که راست چین بوده اند بسیار سخت می نماید و از زیبایی نوشتارهای نو کاسته و نیز از تندی نوشتار به هنگام ویرایش می کاهد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
بسیار سپاسگزارم​

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به نام خداوند بخشنده مهربان
با درود بی پایان بر همه دوستان
چندی است که روش نوشتار در باشگاه چپ چین شده است چرایی این کار بر من آشکار نیست
ولی این دسترسی آسان را به نوشتارهای پیشین که راست چین بوده اند بسیار سخت می نماید و از زیبایی نوشتارهای نو کاسته و نیز از تندی نوشتار به هنگام ویرایش می کاهد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
بسیار سپاسگزارم​

زبان انتخابیت برای باشگاه انگلیسی نیست؟

901555000

عضو جدید
با عرض سلام خدمت شما
در نوار ابی رنگ پایان صفحه دو گزینه است ، که یکی از گزینه ها
defult style و گزینه ی دیگر " نوع زبان" است ، که اگر زبان انتخابی انگلیسی باشد ، صفحه چپ چین می شود
این زبان را به حالت فارسی برگردانید ، مشکلتان حل می شود
با تشکر از شما

ثریا قدوسی

عضو جدید
زبان انتخابیت برای باشگاه انگلیسی نیست؟

با عرض سلام خدمت شما
در نوار ابی رنگ پایان صفحه دو گزینه است ، که یکی از گزینه ها
defult style و گزینه ی دیگر " نوع زبان" است ، که اگر زبان انتخابی انگلیسی باشد ، صفحه چپ چین می شود
این زبان را به حالت فارسی برگردانید ، مشکلتان حل می شود
با تشکر از شما
با درود و سپاس از پاسخ هایی که فرمودید باید بگویم : نه. آرایش و چینش هر دو چپ چین شده اند که هیچ بستگی به گزینه زبان نگارش رایانه ندارد
از پاسخگویی شما دوباره بسیار سپاسگزاری می نمایم

fire.boy

کاربر فعال
منظور نوار آبی پایین صفحه باشگاهه که باید فارسیش کنین نه نوار taskbar در کامپیوتر
.
ضمنأ یه خورده محاوره ای تر بنویسین هم بد نیست :)

P O U R I A

مدیر تالار
با درود و سپاس از پاسخ هایی که فرمودید باید بگویم : نه. آرایش و چینش هر دو چپ چین شده اند که هیچ بستگی به گزینه زبان نگارش رایانه ندارد
از پاسخگویی شما دوباره بسیار سپاسگزاری می نمایم
سلام
نه .. شما کمی به پاسخ دوستان دقت نکردید! در پایین صفحه اصلی تالار، سمت راست، کادری قرار دارد که زبان نگارش سایت باشگاه را باید از انجا تغییر دهید و نیازی به تغییر زبان رایانه خود شما نمی باشد.
به تصویر دقت کنید:
Untitled.jpg

n.r_engineer

عضو جدید
سلام
من یه سوال در زمینه ی مشکل در IEدارم
چج.ری باید در سایت مطرح کنم؟تا اونهایی که بلدن جواب بدن بهم؟
تو رو خدا راهنماییم کنین

P O U R I A

مدیر تالار

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سلام
من میخام حذف عضویت بزنم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

بالا