سلام دوست عزیز. این تاپیک برای مطرح کردن مشکلات مربوط به تالار هست. .اورژانسی: سلام کمکم کنید کد وایبر واسم نمیاد
سلام دوست عزیز..من تازه واردم.کمک میخواستم. من سوالاتم رو که میخوام بپرسم و چند نفر ببینند و پاسخ بدن کجا باید ارسال کنم؟
سلام دوست عزیز. اینو بخونی، همه چیز رو متوجه میشیسلام منم رشته معماریم حیرونو سرگردون موندم این بین.اگه فهمیدی به منم بگو
سلامسلام من کلا از این سایت سر در نمیارم هیچ چیزشو
سلامسلام من میخواستم نام کاربریمو عوض کنم.لطفا راهنمایی کنین.
اینجا کجاست؟؟
برای آشنایی با امکانات باشگاه تاپیک زیر را مطالعه کنید:من میخوام یه چیزی سرچ کنم ولی نمیشه
سلامسلام...من میخام توی قسمت وب نوشت کاربران پست بذارم...
چطوری باید اینکارو بکنم؟؟![]()
به نام خداوند بخشنده مهربان
با درود بی پایان بر همه دوستان
چندی است که روش نوشتار در باشگاه چپ چین شده است چرایی این کار بر من آشکار نیست
ولی این دسترسی آسان را به نوشتارهای پیشین که راست چین بوده اند بسیار سخت می نماید و از زیبایی نوشتارهای نو کاسته و نیز از تندی نوشتار به هنگام ویرایش می کاهد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
بسیار سپاسگزارم
زبان انتخابیت برای باشگاه انگلیسی نیست؟
با درود و سپاس از پاسخ هایی که فرمودید باید بگویم : نه. آرایش و چینش هر دو چپ چین شده اند که هیچ بستگی به گزینه زبان نگارش رایانه نداردبا عرض سلام خدمت شما
در نوار ابی رنگ پایان صفحه دو گزینه است ، که یکی از گزینه ها
defult style و گزینه ی دیگر " نوع زبان" است ، که اگر زبان انتخابی انگلیسی باشد ، صفحه چپ چین می شود
این زبان را به حالت فارسی برگردانید ، مشکلتان حل می شود
با تشکر از شما
سلامبا درود و سپاس از پاسخ هایی که فرمودید باید بگویم : نه. آرایش و چینش هر دو چپ چین شده اند که هیچ بستگی به گزینه زبان نگارش رایانه ندارد
از پاسخگویی شما دوباره بسیار سپاسگزاری می نمایم
سلامسلام
من یه سوال در زمینه ی مشکل در IEدارم
چج.ری باید در سایت مطرح کنم؟تا اونهایی که بلدن جواب بدن بهم؟
تو رو خدا راهنماییم کنین