miss.x0000
عضو جدید
سوال مهم
سوال مهم
چه جوری رمز عبورمو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال مهم
با سلام میخوام کاربریمو حذف کنم باید چجوری اقدام کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. خسته نباشی افشین جان
من می خوام امتیاز هایی که میگیرم زیر آواتارم نشون داده نشه، دقیقا مثل پیرجو. دقیقا باید چیکار کنم؟
سلام افشینی،من چرا نمیتونم به کاربرا امتیاز بدم؟؟؟
میگه باید 24 ساعت بگذره،تشکر دارم،ولی نمیتونم امتیاز بدم(الان تقریبا یه هفته س گذشته ولی نمیتونم امتیاز بدم)
دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟
سلام
وقتی میخوای امتیاز بدی چه اروری میده ؟
سلام
نوروزتون مبارک باشهآقایان و خانومای مهندس...
من رشته ام هنره اما الان به کمک نیاز دارم... یه طرح 2 بعدی دارم کار می کنم... تابلو کلاژ برجسته... طرح یه خونه قدیمی که سقف ایوونش هلالی هست... شما این رو با چه متریالی کار می کنید؟
البته ببخشید میدونم این تاپیک مشکلات باشگاهه اما به من بنده خدا غریب کمک کنید...
سال خوبی داشته باشید.
نه اينجا از اين سوسول بازيا نداريمسلام ایا امکان این وجود دارد که صفحه شخصی دارای اهنگ متن باشه که خودمون بزاریم و روش گذاشتن و اموزش بدید
مچکرم
با سلام
من در هنگام عضويت اشتباها نام خود را بجاي Fereioonnia ، Fereidoonnia تايپ كرده ام يعني حرف d از نام "فريدون نيا" جا افتاده. راهي براي اصلاحش هست؟
متشكرم
ارور میده که نمیتونید به این کاربر امتیاز بدید و اینا(الان درست شده)
تو بعضی تالارا مشکل دارم ولی هنوز،از چی میتونه باشه؟؟؟؟
باسلام و باتشکر از امکانات و خدماتی که برای ما محیانمودید - احتراما به عرض میرسانم که قصد تاسیس گارگاه تولید پلاستیک در زمینه تولید سبدهای پلاستیکی جای میوه 15و20و25 کیلو گرم و نایلونهای کشاورزی و تولید پلاستیکهای دسته دار رادارم خواهشمند است بنده در این موارد راهنمائی فرمائید که برای تولید چنین کاری چند دستگاه مورد نیاز است و ظرفیت این دستگاه باید چه مقدار باشد و اگر مقاله ائی ویا کتابی و کلاسهای آموزشی موجود میباشد بنده را راهنمائی کنید با تشکر از شما مسعود قپانچی
سلامسلام امکان داره توضیح بدید چرا به 1 سری از صفحات نمیتونم دسترسی داشته باشم
سلام من تو اکسل مشکل دارم اما هرچی پیام خصوصی میفرستم ارسال نمیشه هیچ خبریم دیگه از پیامی که نوشتم نیست اگه کسی هست که بتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام یه سوال دارم بچه ها
من تازه میخوام ثبت نام کنم دانشگاه و میخوام علمی کاربردی برم میخواستم ببینم کدوم دانشگاه های اصفهان بهتره؟!الان میگن کنکور برداشته شده درسته؟میخوام ببینم شرط معدله؟چه جوریه؟یه کم گیج شدم یکی منو راهنمایی کنه و یه تو ضیح کلی بهم بده مررررسی یادم رفت بگم رشتم عکاسیه
باید چند تا تشکر داشته باشیم تا بتونیم امتیاز بدیم؟! منم هیچ وقت نمیتونم امتیاز بدم!:|معمولاً امتیاز دادن بیشتر از تشکر از سهمیه تشکرات کم می کنه
ممکنه این مورد به دلیل کم بودن تعداد تشکرهایی که داری اتفاق افتاده باشه !
تو رو خدا بگین چطوری می تونم با بقیه ارتباط بگیرم الان دو ماهه که عضو این سایتم ولی نتونستم هیچ کاری بکنمهرگونه سوال ، ابهام و یا مشکلاتتون در رابطه با باشگاه رو در این تاپیک مطرح کنید !
منتها قبل از هر چیز تاپیک های زیر رو جهت آشنایی با قوانین و نحوه استفاده از باشگاه مطالعه بفرمائید :
من موقع ثبت نام دریافت ایمیل از جانب سایر اعضا رو تیک نزدم اگه الان بخوام انتخاب کنم راهش چیه؟