گزینه تشکر تنها زمانی غیر فعال میشه که سهمیه تشکر شما تمام شده باشه..چرا بعضی وقتها کلید تشکر برای بعضی کاربرا فعال نیست؟(مخصوصا بعضی مدیران)من توی یک تاپیک از بعضی کاربرا میتونم تشکر کنم ولی برای پست بعدی و کاربر بعدی فعال نیست.میزان تشکرم هم تموم نشده.
ابتدا متن مورد نظر رو بنویسین و لینک مورد نظر رو با کمک گزینه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/createlink.gif به متن خود اضافه کنیدمیشه بگین چه جوری این امضاتون رو درست کردین ؟ منظورم این لینکهاییه که گذاشتین . چه جوری یه لینک میذارین و روش یه چیز دیگه مینویسین . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
مشکل شما یک مورد نادره...سلامممممممممممممممممممم كمكمممممممممم كنيد.
من به هر كي امتياز ميدم امتيازش ميره بالا ولي توي قسمت "تشكر ها" شمارنده ي من تغيير نميكنه. از طرفي توي پست دوستم نوشته نميشه كه من ازش تشكر كردم. يواش يواش دوستام دارن شاكي ميشن. ميگن مياي مطالبمونو ميخوني امتياز نميدي.
حالا چيكار بايد بكنم و به كدوم قسمت مراجعه كنم؟
طریقه قرار دادن عکس بر روی سایتسلام من نميتونم عكس ارسال كنم.قسمت راهنماي سايت هم رفتم ولي چيزي راجبش نگفته بود.ميشه به طور دقيق راهنماييم كنين؟
سلام ممنون كه جواب دادين. براي مدير ارشد همين جا بايد پيغام بذارم؟ يا جاي ديگه؟؟؟
با سلام.من هنوز تازه کارم و نمی دونم چه جوری میشه یه مطلب که مربوط به رشته ی تحصیلیم هست را در تالار مربوطه مطرح کنم.لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
این امر تنها موقعی صورت میگیره که گزینه ذخیره رو در هنگام ورد فعال نکرده باشید البته ممکنه اشکال از مرورگرتون باشه که کوکی های سایت رو از روی سیستم حذف میکنه یا حتی ذخیره نمیکنه..يوزر من دوباره مثل قبل هر دقيقه از سايت خارج ميشه. چرا اينطوري هستش؟
*** ویژه کاربران تازه وارد ***با سلام.من هنوز تازه کارم و نمی دونم چه جوری میشه یه مطلب که مربوط به رشته ی تحصیلیم هست را در تالار مربوطه مطرح کنم.لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
شما میتونین فایل ها تون رو آپلود کنین و در سایت قرار بدین..با عرض سلام و خسته نباشی...
من تازه واردم.چجوری می تونم نمونه کارامو در اختیار دیگران بزارم؟
سعید جان از توجهت ممنون اما متوجه نشدم چه جوری شد . میشه بیشتر توضیح بدی .ابتدا متن مورد نظر رو بنویسین و لینک مورد نظر رو با کمک گزینه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/createlink.gif به متن خود اضافه کنید
سعید جان از توجهت ممنون اما متوجه نشدم چه جوری شد . میشه بیشتر توضیح بدی .
با اجازه ی آقا سعید
افشین جان اول برو به صفحه ی تنظیمات شخصی، در سمت راست منویی وجود داره، که در اون قسمتی به نام "ویرایش امضا " هست.
با کلیک بر روی این گزینه صفحه ای برای ویرایش امضا باز می شه حالا می تونی متی لینک رو بذاری و بعد همون طور که آقا سعید گفته از گزینه (همون آیکون شبیه زمین با حلقه) استفاده کنی ) و ادرسی رو که می خوای با کلیک بر روی متن بره وارد کنی.
مثل امضای من که به کلیک بر سه جمله از اون به سه صفحه مختلف می ری.
امیدوارم این توضیحات کمکت کنه.
می مو جان از توضیحاتت ممنون . فکر کنم گرفتم چی شد .
با سلام خدمت دوستان
من یه کم تازه واردم
میخواستم بینم چه جوری میتونم مطلب یا سوال از این باشگاه درخواست کنم.مرسی
سلام،میخواستم بدونم توی تهران برای قبولی در مهندسی معماری (دوره روزانه )حداکثر چه رتبه ای باید داشت؟تروخدا زود جواب بدید،واسه یه پشت کنکوری بدبخت می خوام!
[سلام خسته نباشید
من مقاله ای از science directلازم دارم ولی password ندارم میتونین کمکم کنید
ممنون.
وقتی شما پیامی رو حذف میکنین دیگه قابل روئت برای دیگر کاربران نیست..سلام من میخوام پیام های بازدید کنندگان پروفایلم و دیلیت کنم ولی فقط حذف موقت میکنه و هر کاری میکنم گزینه حذف قابل بازگشت رو غیر فعال نمیکنه که کلا دیلیت بشه. چیکار کنم؟
سلام آقا سعيد. تشكر هاي من نيست!!!!!!!!
سلام
من يه عضو جديدم . اگه مي شه يكم راهنماييم كنيد . چه جوري بايد مطلب فرستاد ؟ چه جوري بايد آگهي داد و يا با بقيه كابرا گفتگو داشت ؟
متشكرم
سلام
من يه عضو جديدم . اگه مي شه يكم راهنماييم كنيد . چه جوري بايد مطلب فرستاد ؟ چه جوري بايد آگهي داد و يا با بقيه كابرا گفتگو داشت ؟
متشكرم
توی همین تالار راهنمای سایت
یه تاپیک هست بنام راهنمای کلی استفاده از سایت.
سلام
میخواستم بدونم که نام کاربری رو نمیشه عوض کرد؟ اگه میشه از کجا باید این کارو انجام بدم؟
با تشکر.