راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشكل با ويرايش كردن

مشكل با ويرايش كردن

سلام به همگي
هيچ كس نمي دونه من چرا نمي تونم بعضي از پست هامو ويرايش كنم ؟؟؟؟؟
جريان چيه ؟؟
چرا بعضي پست ها ويرايش مي شن بعضي ها نمي شن ؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali.Error

عضو جدید
سلام به همگي
جريان چيه ؟؟

درود

ویرایش پست ها بستگی به دسترسی شما به وب سایت هست

مثلا ادمین میتونه همه ای پست هایی که کاربران دادن را ویرایش کنه اما یک کاربر عادی فقط دسترسی ویرایش پست های خودش را داره

این موضوع ویرایش پست ها هم به دلیل دسترسی شما براتون امکان پذیر نیست

مثلا بعضی از قسمت های وب سایت میتونید پست بدید اما ویرایش نمیتونید بکنید

چون ان قسمت مدیریت میشه و باید ادمین برسی کنه

سیستم که مشکلی نداره

پس به احتمال زیاد مشکل از دسترسی شماست

موفق باشید

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام به همگي
جريان چيه ؟؟

برای ویرایش پست یه زمان مشخصی هست مثلا شما فک کنم بتونید تا یک روز پستتون رو ویرایش کنید ولی از اون زمان که بگذره فقط مدیران میتونن این کارو انجام بدن.

daneshpajooh

عضو جدید
سلام
حيف نيست باشگاه به اين بزرگي يه تالار مخصوص فيزيك نداشته باشه ؟
نجوم جاي خود فيزيك هم جاي خود . پيشنهاد مي كنم يه تالار فيزيكي ايجاد بشه . بدون شك يكي از پر ارسال ترين تالار ها ميشه چون مباحث فيزيك بسيار گسترده ست .
تشكر

KHF*

عضو جدید
سلام
نجوم جاي خود فيزيك هم جاي خود . پيشنهاد مي كنم يه تالار فيزيكي ايجاد بشه . بدون شك يكي از پر ارسال ترين تالار ها ميشه چون مباحث فيزيك بسيار گسترده ست .
تشكر

در تالار رشته های غیرمهندسی، بخش علوم پایه، می تونید رشته ی فیزیک رو پیدا کنید. این لینک هم برای رفتن به اونجاست.

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام
تشكر

درسته ولی تعداد کاربراش فک کنم کم باشن. اگر کاربر زیاد داشته باشه میشه براش تالار جدا زد. شما کاربرا رو جمع کنید ما با ادمین صحبت میکنیم.:gol:

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من تعدادی از پیام های بازدیدکنندگان صفحه مشخصات خودم رو پاک کردم فکر می کنم قابل بازگشت باشه
درسته؟
چه کار می تونم بکنم؟

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام
من تعدادی از پیام های بازدیدکنندگان صفحه مشخصات خودم رو پاک کردم فکر می کنم قابل بازگشت باشه
درسته؟
چه کار می تونم بکنم؟

اگه حذف قابل بازگشت کرده باشی برمیگرده.

Ali.Error

عضو جدید
می دونم اما چه جوری البته الان درست کرد مریم جان اما راهش چیه؟

درود

ببین دوست عزیز در هنگام پاک کردن پیقام ها برای پاک کردنشون از شما سوال پرسیده میشه

اگه دکمه ای حذف بدون برگشت را زده بای دیگه نمیتونی برشون گردونی ان پیام را

ولی اگه دکمه ای حذف قابل برگشت را زده باشی میتونی ان پیام را برگردونی

انش بستگی به شما داره کخ کدوم دکمه ای حذف را زده باشی

موفق باشید

Dinoo

عضو جدید
با سلام
می خواستم بدونم چگونه می شه که پاسخ به تاپیک در صفحه نخست قرار بگیرد نه در آخر،من هر چی در پاسخ پیشرفته به دنبال گزینش گشتم نبود.
با سپاس

سرمد حیدری

مدیر تالار
با سلام
می خواستم بدونم چگونه می شه که پاسخ به تاپیک در صفحه نخست قرار بگیرد نه در آخر،من هر چی در پاسخ پیشرفته به دنبال گزینش گشتم نبود.
با سپاس

دوست عزیز. پست ها بر اساس تارخ هستن و پستهای جدیدتر در صفحات آخر قرار میگیرند.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام دوستان! ببخشيد ،‌ولي تازگيها از باشگاه ديگه به ايميلم نامه فرستاده نميشه! به نظرتون چه اتفاقي افتاده! در ضمن اينو هم بگم كه من در هنگام اشتراك هر تاپيكي گزينه ارسال نامه به ايميل رو هم زده بودم و تا دو روز پيش ميومد ولي الان هيچ نامه اي نمياد؟؟؟

نونا

عضو جدید
سلام دوستان من خیلی وقت توباشگاه عضو شدم ولی از اونجایی که نمیدونم چجوری باید کارارو گذاشت نمیتونم زیاد فعالیت کنم میشه بگید عکس اینارو چجوری میتونم بذارم:(:(:(
ممنون میشم:gol:

Ali.Error

عضو جدید
سلام دوستان من خیلی وقت توباشگاه عضو شدم ولی از اونجایی که نمیدونم چجوری باید کارارو گذاشت نمیتونم زیاد فعالیت کنم میشه بگید عکس اینارو چجوری میتونم بذارم:(:(:(
ممنون میشم:gol:

درود

شما برای قرار دادن عکس میتونید از لینک زیر استفاده کنید که به زبان بسیار ساده توضح داده شده

لینک

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=38254

موفق باشید

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میخواستم بپرسم که اگه بخواییم تو امضامون لینک یه وبلاگو بزاریم چکار باید بکنیم؟

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

درود
برو به کنترل پنل>>>>ویرایش امضا (یا از لینک های سریع>>>ویرایش امضا )،اونجا با استفاده از
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/createlink.gif لینک وبلاگو بذار.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام
براي اين كار ميتونيد اسم وبلاگتون رو بذاريد؛‌مثلا« انجمن مهندسان ايران» بعد اونو با كليك چپ بگيريد( يعني از يك طرف تا طرف ديگه با كليك چپ پر رنگش كني) بعد از منوي بالا كه داري تنظيمات رو انجام ميدي، روي http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/createlink.gif كليك كن و آدرس سايتي رو كه ميخواي اونجا لينك شه رو قرار بده! اگه سوال ديگه اي هست بپرس! اميدوارم مفيد بوده باشه!!!:redface:

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    909 بایت · بازدیدها: 0

monirs

عضو جدید
1- چطور میتونم در یک تاپیک عضو بشم؟
2- در تالار تخصصی مهندسی صنایع مدیر سایت پیام داده که تاپیک جدید ایجاد نکنید. دلیلش چیه؟

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- چطور میتونم در یک تاپیک عضو بشم؟

با درود
در بالای هر تاپیک نواری موجوده که یکی از اون ها به اسم "ابزارهای تاپیک " ، گزینه ای به عنوان " اشتراک این تاپیک " داره.

2- در تالار تخصصی مهندسی صنایع مدیر سایت پیام داده که تاپیک جدید ایجاد نکنید. دلیلش چیه؟

اینو باید از خودشون بپرسین.

كنجكاو

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان....

به دلیل بررسی سریع و پاسخ گویی به شما از طرف مدیران و کاربران سایت و جلوگیری از بی نظمی در تالار لطفا کلیه سوالات و مشکلات خود را در رابطه با کلیات باشگاه در اینجا مطرح کنید...

**** لطفا در این تاپیک اسپم نکنید ****

با تشکر "سعید"
سلام من يه تازه واردم خيلي حيرون شدم نمي دونم چه جوري سوالاتم را بپرسم خواهش مي كنم يكي به من كمك كنه يه سوال در مورد ارتفاع ساختمانهاي مصالح بنايي دارم نمي دونم كجا بايد مطرحش كنم يا از چه كسي بپرسم يه جوري به من كمك كنيد با تشكر كنجكاو

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من يه تازه واردم خيلي حيرون شدم نمي دونم چه جوري سوالاتم را بپرسم خواهش مي كنم يكي به من كمك كنه يه سوال در مورد ارتفاع ساختمانهاي مصالح بنايي دارم نمي دونم كجا بايد مطرحش كنم يا از چه كسي بپرسم يه جوري به من كمك كنيد با تشكر كنجكاو

*** ویژه کاربران تازه وارد ***

این تاپیک رو ببینید
موفق میشید بالاخره که کجاها فعالیت کنید

در آخر تالار تخصصی رو پیدا کرده و اونجا در قسمت مربوطه حتمن سوال پرسیده و بهتون کمک میکنن دوستان

hunny

عضو جدید
سلام من چه جوری میتونم برا یکی از اعضا پیام بفرستم؟

آخرین ویرایش:

رکسانه

عضو جدید
سلام من در مورد تشکر کردن مشکل دارم چون کلید thanks رو زیر پست ها نمی بینم می خواستم راهنماییم کنین
تشکر کردن همون امتیاز دادنه؟

سرمد حیدری

مدیر تالار
سلام من در مورد تشکر کردن مشکل دارم چون کلید thanks رو زیر پست ها نمی بینم می خواستم راهنماییم کنین
تشکر کردن همون امتیاز دادنه؟

تعداد تشکرها در روز محدود هست فک کنم روزی 30 تا باشه.
بله تشکر همون امتیاز دادن هست.

madan-uk85

عضو جدید
بخش معدن تنبله

بخش معدن تنبله

سلام . من مهندسی معدن میخونم و به بخشهای دیگه غیر از معدن هم تو این باشگاه سر زدم . قانون اینجا رو نمیدونم ولی حتما هر بخش یه مدیر داره . میخواستم بگم مدیریت معدن ضعیفه .
اصلا هیچ قسمت یا پارتیشن بندی نداره...
یکی به دادش برسه...

madan-uk85

عضو جدید
سلام . من مهندسی معدن میخونم و به بخشهای دیگه غیر از معدن هم تو این باشگاه سر زدم . قانون اینجا رو نمیدونم ولی حتما هر بخش یه مدیر داره . میخواستم بگم مدیریت معدن ضعیفه .
اصلا هیچ قسمت یا پارتیشن بندی نداره...
یکی به دادش برسه...

بالا