سلام به همگي
هيچ كس نمي دونه من چرا نمي تونم بعضي از پست هامو ويرايش كنم ؟؟؟؟؟
جريان چيه ؟؟
چرا بعضي پست ها ويرايش مي شن بعضي ها نمي شن ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگي
هيچ كس نمي دونه من چرا نمي تونم بعضي از پست هامو ويرايش كنم ؟؟؟؟؟
جريان چيه ؟؟
چرا بعضي پست ها ويرايش مي شن بعضي ها نمي شن ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حيف نيست باشگاه به اين بزرگي يه تالار مخصوص فيزيك نداشته باشه ؟
نجوم جاي خود فيزيك هم جاي خود . پيشنهاد مي كنم يه تالار فيزيكي ايجاد بشه . بدون شك يكي از پر ارسال ترين تالار ها ميشه چون مباحث فيزيك بسيار گسترده ست .
تشكر
سلام
حيف نيست باشگاه به اين بزرگي يه تالار مخصوص فيزيك نداشته باشه ؟
نجوم جاي خود فيزيك هم جاي خود . پيشنهاد مي كنم يه تالار فيزيكي ايجاد بشه . بدون شك يكي از پر ارسال ترين تالار ها ميشه چون مباحث فيزيك بسيار گسترده ست .
تشكر
سلام
من تعدادی از پیام های بازدیدکنندگان صفحه مشخصات خودم رو پاک کردم فکر می کنم قابل بازگشت باشه
درسته؟
چه کار می تونم بکنم؟
می دونم اما چه جوری البته الان درست کرد مریم جان اما راهش چیه؟اگه حذف قابل بازگشت کرده باشی برمیگرده.
می دونم اما چه جوری البته الان درست کرد مریم جان اما راهش چیه؟
می دونم اما چه جوری البته الان درست کرد مریم جان اما راهش چیه؟
با سلام
می خواستم بدونم چگونه می شه که پاسخ به تاپیک در صفحه نخست قرار بگیرد نه در آخر،من هر چی در پاسخ پیشرفته به دنبال گزینش گشتم نبود.
با سپاس
سلام دوستان من خیلی وقت توباشگاه عضو شدم ولی از اونجایی که نمیدونم چجوری باید کارارو گذاشت نمیتونم زیاد فعالیت کنم میشه بگید عکس اینارو چجوری میتونم بذارم
ممنون میشم![]()
سلام
میخواستم بپرسم که اگه بخواییم تو امضامون لینک یه وبلاگو بزاریم چکار باید بکنیم؟
براي اين كار ميتونيد اسم وبلاگتون رو بذاريد؛مثلا« انجمن مهندسان ايران» بعد اونو با كليك چپ بگيريد( يعني از يك طرف تا طرف ديگه با كليك چپ پر رنگش كني) بعد از منوي بالا كه داري تنظيمات رو انجام ميدي، روي http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/createlink.gif كليك كن و آدرس سايتي رو كه ميخواي اونجا لينك شه رو قرار بده! اگه سوال ديگه اي هست بپرس! اميدوارم مفيد بوده باشه!!!سلام
میخواستم بپرسم که اگه بخواییم تو امضامون لینک یه وبلاگو بزاریم چکار باید بکنیم؟
1- چطور میتونم در یک تاپیک عضو بشم؟
2- در تالار تخصصی مهندسی صنایع مدیر سایت پیام داده که تاپیک جدید ایجاد نکنید. دلیلش چیه؟
سلام من يه تازه واردم خيلي حيرون شدم نمي دونم چه جوري سوالاتم را بپرسم خواهش مي كنم يكي به من كمك كنه يه سوال در مورد ارتفاع ساختمانهاي مصالح بنايي دارم نمي دونم كجا بايد مطرحش كنم يا از چه كسي بپرسم يه جوري به من كمك كنيد با تشكر كنجكاوبا سلام خدمت همه دوستان....
به دلیل بررسی سریع و پاسخ گویی به شما از طرف مدیران و کاربران سایت و جلوگیری از بی نظمی در تالار لطفا کلیه سوالات و مشکلات خود را در رابطه با کلیات باشگاه در اینجا مطرح کنید...
**** لطفا در این تاپیک اسپم نکنید ****
با تشکر "سعید"
سلام من يه تازه واردم خيلي حيرون شدم نمي دونم چه جوري سوالاتم را بپرسم خواهش مي كنم يكي به من كمك كنه يه سوال در مورد ارتفاع ساختمانهاي مصالح بنايي دارم نمي دونم كجا بايد مطرحش كنم يا از چه كسي بپرسم يه جوري به من كمك كنيد با تشكر كنجكاو
سلام من چه جوری میتونم برا یکی از اعضا پیام بفرستم؟
شما باید رو اسمش کلیک کنید و بعد وارد صفحه مشخصات بشید و از اونجا پیامتون رو بذارید.[/quot
ممنون از کمکتون![]()
سلام من در مورد تشکر کردن مشکل دارم چون کلید thanks رو زیر پست ها نمی بینم می خواستم راهنماییم کنین
تشکر کردن همون امتیاز دادنه؟