سلاممن يه تازه واردم و هيچ دوستي هم ندارم ممنون مي شم منو يه عهلمه راهنمايي كنين.
سلام .سلام
منم راهنمایی کنید.تازه عضو شدم. قسمت مشخصاتم گشتم تاحدودی ازش سردرآوردم.
لیست دوستانم خالی هستش.چطوری باید دوستانم رو انتخاب کنم؟
لیست دوستان رو هم که باز میکنم سردرنمیارم.
مطلب رو باید در تالار مربوط درخواست بدید تا سریع اگر کسی در این مورد اطلاعاتی دارد در اختیارتون قرار دهدمطلب در مورد سیستم تشخیص نفوذ میخوام کجا بگردم؟
میخوام تو صفحه نیازمندیها راجع به نوآوری مطلب بخوام چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من تاپيك فرستادم نه جواب رد شدنش اومده نه تاييد من چه بايد بكنم؟
از مدير سايتم ميخوام صفحه اصلي منو درست كنه!!!
منم تازه وارد وتنهامممممممممممممم![]()
![]()
میخوام تو صفحه نیازمندیها راجع به نوآوری مطلب بخوام چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
منم راهنمایی کنید.تازه عضو شدم. قسمت مشخصاتم گشتم تاحدودی ازش سردرآوردم.
لیست دوستانم خالی هستش.چطوری باید دوستانم رو انتخاب کنم؟
لیست دوستان رو هم که باز میکنم سردرنمیارم.
سلام .ممنون.راستش من نميتونم وارد پروفايلم بشم و چيزي بهش اضافه كنم لطفا راهنماييم كنين,مرسى
سلام .ممنون.راستش من نميتونم وارد پروفايلم بشم و چيزي بهش اضافه كنم لطفا راهنماييم كنين,مرسى. وقتيم ميخوام وارد سايت بشم نميتونمپيغام ميده چيكار كنم?
سلام.من نميدونم چطورى وارد پروفايلم بشم, خواهشن كمكم كنيد!!!
سلام ....
یه چند وقتیه در صفحه ی وقایع اتفاقیه عکس کنار پست ها نشون داده نمیشه ....
میشه راهنمایی کنید . یعنی این شکلی شده
مشاهده پیوست 93365
سلام دوستان!من دانشجو ترم آخر معماریم!پایان نامه فرودگاه دارم!چیزی هم در این باره نمیدونم!اگر کسی رساله ای,پلانی,نقشه ای داره میشه برام بزاره یا میل کنه!؟اینم ایمیلمه:
atenaelyasi@yahoo.com
سلامسلام گوشى من اچ تى سى ،وقتى باهاش ميام باشگاه نميتونم كاربرايى كه درحال حاضر فعال هستندرو پيداكنم!!توروخداكمكم كنيد!
سلام ....
یه چند وقتیه در صفحه ی وقایع اتفاقیه عکس کنار پست ها نشون داده نمیشه ....
میشه راهنمایی کنید . یعنی این شکلی شده
مشاهده پیوست 93365
دوست عزیز قبلا که این شکلی نبود کنار هر کدوم از پست ها آیکون پوشه بود .... در هر تاپیکی شرکت کرده بودیم به فلش کنار این پوشه بود ولی الان اونا رو نشون نمیده ....سلام . من تا جایی که یادمه هیچ وقت کنار پستها در وقایع اتفاقیه عکس نشون داده نشده .
ولی فکر نکنم مشکل بزرگی باشه . اصلن مشکلی نیست نشون داده نشدن عکس
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز... حتما امتحانش میکنمایراد از مرور گره من هم از کروم استفاده میکنم همچین مشکلی دارم ولی حاد نیست براتون مشکلی پیش نمی اره میتونید ایگنورش کنید.
سلام من پروفايلمو نميتونم باز كنم,چطورى واردش بشم? ميشه توضيح بدين?
سلام من پروفايلمو نميتونم باز كنم,چطورى واردش بشم? ميشه توضيح بدين?
یعنی چی نمی تونی بازش کنی روی این لینک کلیک کن
http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/502265-aidin_sh69063
سلام
در بالای صفحه به دو روش میتونید وارد صفحه شخصی خودتون بشید .
1- در جایی که نوشته aidin_sh69063خوش امدید .برو روی نام کاربری خودتون کلیک کنید
2-کنار همین قسمت نوشته صفحه شخی من . که با کلیک کردن بر روی این گزینه بازم وارد صفحه شخصی خودتون میشد
ممنون دوست عزیز!سلام . شما درخواست خودتون رو در اینجاها مطرح کنید. سریعا به جواب میرسیدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/362http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/47