شما باید عکسهاتونو تو سایتهای آپلود عکس ، آپلود کنید و طبق روش شماره 2 این تاپیک عمل کنید
سایتهای آپلود عکس هم براتون پیام خصوصی میشه
سلام
منم دقیقا مشکل ایشونو دارم میشه این سایت رو برا منم بفرستید
ممنونتون می شم
شما باید عکسهاتونو تو سایتهای آپلود عکس ، آپلود کنید و طبق روش شماره 2 این تاپیک عمل کنید
سایتهای آپلود عکس هم براتون پیام خصوصی میشه
سلامسلام-من کتابها وتست های کنکور کاردانی به کارشناسی رشته معماری رو به صورت کامل ویکجا میخوام کسی اگر داره بهم پیام خصوصی بده
علیک سلامسلام
منم دقیقا مشکل ایشونو دارم میشه این سایت رو برا منم بفرستید
ممنونتون می شم
[h=1]راهنمای درج عکس در پست ها[/h]چه طوری میشود که یک تصویر بزرگ (بندانگشتی نباشد) در یک پست آورد؟ من هرکاری میکنم باز هم بند انگشتی میشود .
ممنون
سلامسلام و خسته نباشین..
راستش من یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی یه تاپیک رو میزنمو تو پروف دوستام میذارم به جای اینکه اسم تاپیک بیاد، آدرسش میاد . با چند نفر از دوستان هم که واردبودند تو این کار مشورت کردم . اما مثله این که مشکل از تنظیمات من هست. وقتی اسم تاپیک رو کپی پیست کنم تو صفحه کسی، فقط یه متن، پیست میشه و لینک نمیکنه. وقتی هم اون رو از طریق گزینه لینک تو صفحشون میذارم، قابلیت لینک کردن داره اما عملا صفحه ای رو باز نمیکنه.
می خوام اگه امکانش هست تنظیمات منو چک بفرمایین ببینید مشکل از کجاست و راهنماییم کنین.
ممنون
sسلام و مرسی..سلام
سلامت باشید
مشکلی هم بابت تنظیمات باشه مشکل از تنظیمات مرورگر شماست
نه سایت
چه مرورگری استفاده میکنید ؟
مشکل شما فکر کنم حل شد نه؟sسلام و مرسی..
من امروز با ایدیه یکی از دوستان وارد شدم با پی سی خودم ، ولی مشکلی نداشتم و خیلی راحت یه تاپیکو کپی کردیم و تو صفحه خودم پیست کردیم و به صورت لینک اومد. برای همین مطمئن شدم که مشکل از تنظیمات من میتونه باشه.
از فایر فاکس استفاده میکنم اما با اینترنت اکسپلورر هم تست کردم دیروز و نشد.
بازم ممنون
سلامسلام.چراوقتي پسورد رادرنوار مربوطه واردميكنيم كاراكترها ستاره دارنميشن و ارورهم ميده؟سوال دوم :وقتي دكمه سند روبراي يك تاپيك ميزنيم هيچ نشونه اي ازارسال ديده نميشه ولي روز بعد ميبينيم تاپيكمون ظاهرشده من يك بار سه تا تاپيك پشت سرهم وتكراري زدم كه البته معذرت هم مي خوام .مي خواستم ببينم مشكلي هست يانه.
سلام.سلام برای اینکه عضویتمو در باشگاه لغو کنم باید چکار کنم ؟
سلام.سلام.تو پاسخ به تاپيك چجوري عكس بذارم؟ مرسي
سلام.سلام . من خیلی تازه واردم! میخوام با دوستان موثر و مفیدی اشنا بشم و همینطور تاثیرگذار باشم..... لطفا کمکم کنین![]()
سلام.سلام.من میخام به تایپیکم فایل اضافه کنم چطور میتونم این کارو بکنم؟ قبلا دو تا فایل ضمیمه کردم
سلام. خوش اومدید.[[/PHP]سلام . من تازه عضو شدم و نمیدونم چطور امضامو ویرایش کنم یعنی رنگشو عوض کنم یا سایزشو بزرگ کنم
![]()
در ضمن چطور میتونم به کاربری پی ام خصوصی بدم یا جوای پی ام خودمو به دوستی بدم خوشحال میشم راهنماییم کنید
شما اینجا بخشی به عنوان درد و دل ندارید یا جایی که مخصوص عاشق ها باشههههههه؟؟؟؟![]()
سلام
سلام.باز سلام ببخشید من امضامو ویراش کردم و دخیره هم زدم اما بالای صفحه مینویسه خطاهاي زير پس از ثبت اين پيام رخ داده اند
یعنی چی ؟؟ چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید