از همون SAMPLES پروتئوس استفاده کن.سلام بچه ها من یه پروژه برای کارشناسی میخوام که شبیه سازی یه مدار صنعتی راحت و ساده تو پروتیوس یا متلب باشه کسی داره بهم کمک کنه خیلی نیاز دارم منتظر جواب هستم
تو google هم بگردی زیاد پیدا میشه.
از همون SAMPLES پروتئوس استفاده کن.سلام بچه ها من یه پروژه برای کارشناسی میخوام که شبیه سازی یه مدار صنعتی راحت و ساده تو پروتیوس یا متلب باشه کسی داره بهم کمک کنه خیلی نیاز دارم منتظر جواب هستم
سلام.سلام من پروژه کارشناسیم درباره تکنولوژی آیفون تصویریه میخواستم بدونم کسی قبلا این پروژه رو نداشته بهم کمک کنه؟
من مطلب کم دارم میخوام تو سایتای تخصصی برق انگلیسی جستجو کنم ولی نمیدونم چی بنویسم ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام دوستان بنده توی اطلاعات پلاک خوانی موتورهای الکتریکی مخصوصا ولتاژ بالا مشکل دارم نمیتونم نوع اتصالات رو تشخیص بدم ...از مهندسان باتجربه هرکی توی این حوزه تسلط داره لطفا راهنمایی کنه من چندتا مثال میزنم بگید که چطور باید اتصال بدم و راه اندازی کنم 1- (مثلث 380 و ستاره 660 )
2- (مثلث 220 و ستاره 380 )
3- (مثلث 400 و ستاره 690 )
4- (مثلث 380 و ستاره 660 )
سلام.سلام
ممنون میشم زود جواب بدید. تا یکی دو روز آینده
واسه این ک توی اسیلوسکوپ حداکثر دامنه رو برای ولتاژ پیک داشته باشیم باید چی کار کنیم؟ یعنی منظورش اینه که سیگنال حداکثر تعداد خونه های عمودی رو در بر بگبره و مقدار volt/div کم باشه یا چی؟
مرسی.![]()
سلام.با سلام به دوستان گرامی.
اگر عزیزان محبت کنند این سه تا سوال الکترونیک رو حل کنند و حلش رو برام قرار بدن سپاسگزار خواهم شد.
http://cubeupload.com/im/Sk74zz.jpg
سلام.سلام دوستان
کسی هست که فایل pspice مدار داخلی lm741 رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
پروژه الکترونیکمه..........اگه میتونین کمک کنین
ممنون
چطور پیشه بازه یک تابع چند ضابطه ای مثل سینک یا تابع مستطیلی رو توی متلب نوشت؟
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون!سلام بچه ها من اسم چندتا کتاب تست خوب برای سیستم دیجیتال1، سیگنال و سیستم، احتمال مهندسی وماشین1 میخام! ممنون میشم اگ راهنمییم کنین![]()
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون!
سلامخیلی ممنون از راهنمایی هاتون!
ته صفحه زبان و قالب رو گذاشته. زبان رو به فارسی تغییر بدهسلام.من ی مشکلی پیدا کردم .باشگاه رو ب صورت انگلیسی میاره .کلا فونتا بهم ریخته .چطور زبونشو فارسی کن .
با تشکر