بجز مواردی که ایشون گفتن مدیریت مالی و بخصوص شبیه سازی درسهای بسیار مهمی هستن .تاکید میکنم بخصوص شبیه سازیتحقیق 2 از واجباته! منایع انسانی و عوامل انسانی و این تیپ درسها عملا به دردتون نمی خوره . برنامه ریزی تولید و MCDM هم کاربردی تره.البته به نظرمن
بجز مواردی که ایشون گفتن مدیریت مالی و بخصوص شبیه سازی درسهای بسیار مهمی هستن .تاکید میکنم بخصوص شبیه سازی
این ترم این درسا ارائه شده برامون.
مهندسی عوامل انسانی.اصول بازاریابی.مدیریت مالی.مدیریت منابع انسانی.مدیریت استراتژیک.تحقیق2.برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات.مهندسی ارزش.اصول شبیه سازی.تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها.کنترل موجودی2.برنامه ریزی حمل و نقل.ایمنی و بهداشت صنعتی.برنامه ریزی تولید.سیستم های پرداخت حقوق.تئوری تصمیم گیری.پروژه.
طراحی صنعتی جز منابع دکتری هست . سمینار هم که باید بردارید . صف من داشتم اما خوشم نمیاد !!!سلام دوستان دانشکده این درسا رو برای ما رائه کرده به نظرتون کدومارو بردارم؟؟؟
تئوری صف - طراحی صنعتی - سمینار - شبیه سازی - زنجیره تامین سبز
طراحی صنعتی جز منابع دکتری هست . سمینار هم که باید بردارید . صف من داشتم اما خوشم نمیاد !!!
شاید یکم سلیقه ای نظر دادم من خوشم نمی اومد. شبیه سازی و زنجیره تامین نداشتم و نمی دونم چیه. سعی کنید درس هایی را بردارید که در راستای پایان نامه تونه .صف سخته؟؟؟
شبیه سازی و زنجیره تامین اصلا برندارم؟؟؟؟
ممنون ، راستش من هنوز تکلیف پایان نامم مشخص نیست بنا به همون دلایلی که قبلا براتون گفتمشاید یکم سلیقه ای نظر دادم من خوشم نمی اومد. شبیه سازی و زنجیره تامین نداشتم و نمی دونم چیه. سعی کنید درس هایی را بردارید که در راستای پایان نامه تونه .
اگه از لحاظ کاربرد می خواید تو این درسا درس نگهداری و تعمیرات و برنامه ریزی تولید و موجودی 2 از همه پر کاربرد تره
اگه قصد دارید ارشد بخونید خیلی از دانشگاه ها اگه شما درس شبیه سازی رو پاس نکرده باشید مجبورتون میکنن به عنوان درس پیش نیاز بگذرونید . درس پر کاربردیم هست البته با اون 3 واحد درسی که تو دانشگاه میدن چیزی ازش در نمیاد
تئوری تصمیم گیری هم درس خوبیه . خصوصا اگه در آینده بخواید مقاله کار کنید
اگه هم ارشد گرایش مهندسی مالی برید خوندن درس مدیریت مالی مطمئنا براتون مفید خواهد بود .
کار نشد نداره اما راستش من خودم برداشتمش که بدون کلاس بخونم اما حذف کردم! برای پیدا کردن کتابش هم یه داستانی داشتم اون زمان یادش بخیر که همین جا داستان اون روز را نوشتم! لینکش را ببینید. http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/285154-مرام-رفاقت-آقايون-در-مقايسه-با-خانوم-ها!تئوری تصمیمگیری چطوریه؟؟؟راحته؟بدون کلاسم میشه خوندش؟
کار نشد نداره اما راستش من خودم برداشتمش که بدون کلاس بخونم اما حذف کردم! برای پیدا کردن کتابش هم یه داستانی داشتم اون زمان یادش بخیر که همین جا داستان اون روز را نوشتم! لینکش را ببینید. http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/285154-مرام-رفاقت-آقايون-در-مقايسه-با-خانوم-ها!
معدل کل , معدل تمام واحدهای موثره .کسی میدونه دروس افتاده در معدل کل دانشگاه( سراسری )چه جوری اثر داره؟
معدل کل , معدل تمام واحدهای موثره .
یعنی هر درسی که بیافتی و بعد پاس کنی , هر دو نمره قبولی و مردودی در معدل کل در نظر گرفته میشن .
عادت میکنی. سخت نگیرسلام بچه ها خسته نباشید
یه سوال داشتم
من ترم1و2با استاد ریاضیم مشکل داشتم و هردوترم من رو پاس نکرد الان اگه تابستونی بردارم و پاسش کنم ب نظرتون چقد عقب میفتم؟
یعنی الان چقدر عقبم؟9ترمه ام الان؟![]()
سلام بچه ها خسته نباشید
یه سوال داشتم
من ترم1و2با استاد ریاضیم مشکل داشتم و هردوترم من رو پاس نکرد الان اگه تابستونی بردارم و پاسش کنم ب نظرتون چقد عقب میفتم؟
یعنی الان چقدر عقبم؟9ترمه ام الان؟![]()