راهنمایی در انتخاب واحد

tina364

عضو جدید
اصول شبیه سازی واقعا درس به درد بخوریه...یه جورایی دیدتون رو نسبت به درسایی که قبلا خوندین جدیدتر میکنه مدیریت مالی هم درس خوبیه اما خودتون میتونید با مطالعه اطلاعاتتون رو تو این زمینه افزایش بدید ولی شبیه سازی رو حتما باید عملی کارکنید که فکر میکنم از یه استاد یاد گرفتن وهم زمان کارکردن خیلی میتونه مفید باشه.

hasan_engineer

عضو جدید
اصول شبیه سازی واقعا درس به درد بخوریه...یه جورایی دیدتون رو نسبت به درسایی که قبلا خوندین جدیدتر میکنه مدیریت مالی هم درس خوبیه اما خودتون میتونید با مطالعه اطلاعاتتون رو تو این زمینه افزایش بدید ولی شبیه سازی رو حتما باید عملی کارکنید که فکر میکنم از یه استاد یاد گرفتن وهم زمان کارکردن خیلی میتونه مفید باشه.
میشه بیشتر توضیح بدین که کاربرد این درس کجاست (در صنعت و ....) و همچنین موضوعاتش و سرفصل هاش رو
ممنون
نرم افزار مورد استفاده و ....

tina364

عضو جدید
خوب ببینید شبیه سازی یه تقلیده مثلا یه تقلید از خط تولید و عملکرد واقعی فرایند وقتی بخوایم ببینیم سیستم ماچطور داره عمل میکنه توخیلی از موارد میتونیم از شبیه سازی استفاده کنیم معمولا وقتی از شبیه سازی استفاده میکنیم که مدلسازی ریاضی جواب نده یعنی یا مدل ریاضیش سخت و غیرقابل حل بشه یا اصلا نشه برای مساله مدل ریاضی نوشت اینم در نظر بگیرید که چون زمان واسه ما صنایعی ها حرف اول رو میزنه!! شبیه سازی زودتر مارو به جواب میرسونه ;) اما کاربردهای شبیه سازی:
مثلا واسه سیستم های کنترل تولید وموجودی تو مقیاس بزرگ, همون عملیات خط تولید که بالا هم گفتیم, واسه سیستم های حمل ونقل , سیستم های صف ( که تو کارشناسی ارشد:) انشاالله میخونید)....
و نرم افزارهاش::smile:
[h=2]Enterprise Dynamics , SIMUL8 , arena , AnyLogic , Promodel[/h]

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
با سلام
تینا کاملا درست می گه ؟ شبیه سازی خیلی بهتره .
در خیلی مشکلات نمیشه از مدلهای ریاضی استفاده کرد اما با استفاده از مدلهای شبیه سازی می توانید مسئله رو حل کنید .

sarake

عضو جدید
سلام منم یه دونه از این سوالا دارم.
مهندسی عوامل انسانی رو بردارم بهتره یا برنامه ریزی نگهداری وتعمیرات؟
خودم میگم نگهداری.البته اگه شما هم راهنمای کنید.ممنون میشم

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلام منم یه دونه از این سوالا دارم.
مهندسی عوامل انسانی رو بردارم بهتره یا برنامه ریزی نگهداری وتعمیرات؟
خودم میگم نگهداری.البته اگه شما هم راهنمای کنید.ممنون میشم

مهندسی عوامل انسانی نمی دونم دقیقا چیه ! همون ارگونومی هستش !
اما تعمیرات نگهداری حداقل تو کاخونه کاربرد داره ! و اگر با یه استاد خوب برداری و بتونی نرم افزار کار کنی و محیط کارخونه تو بخش تعمیرات بری یه اطلاعاتی کسب کنی خیلی عالیه !

sarake

عضو جدید
بله همون ارگونومیه که پیش نیاز قابلیت اطمینان دوره ارشدم هست.
پس همون نگهداری وتعمیرات رو برمیدارم.
بازم ممنون

m.f.s

کاربر فعال
واحد های دانشگاهی

واحد های دانشگاهی

سلام بچه ها میشه یه راهنمایی کنید اگه این درسارو پاس کردین به نظر شما داشتن 15واحد تخصصی مثل علم مواد فیزیک 2 محاسبات عددی روش تولید 1 تئوری احتمالات مقاومت مصالح و 4 واحد کارگاه در کنار هم سخته ؟

آخرین ویرایش:

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها میشه یه راهنمایی کنید اگه این درسارو پاس کردین به نظر شما داشتن 15واحد تخصصی مثل علم مواد فیزیک 2 محاسبات عددی روش تولید 1 تئوری امار و احتمالات مقاومت مصالح و 4 واحد کارگاه در کنار هم سخته ؟

سلام!!

اول از همه لازم میدونم بگم که این دروسی که نام بردید از دسته واحدهای اصلی هستند نه تخصصی ...

خب از لحاظ اسمی که واقعا سخته!!

شما دروس 3 واحدی زیاد دارید:

علم مواد - فیزیک 2 - تئوری احتمالات - آمار مهندسی و ...

حدودا 3 یا چهار درس 3 واحدی دارین که اگر برای معدل خوب تلاش میکنید این درسها بدلیل 3 واحدی بودن میتونه خطرناک باشه ...

کافیه شما یکی از این درس ها رو نمره ی کمی بگیرید و معدلتون افت میکنه ...

و در ضمن مقاومت مصالح با اینکه 2 واحده اما وقت و کار زیادی واسه خوندنش باید صرف کنید!!!

بطور کلی با این درسها و واحدها اگر در طول ترم مطالعه نداشته باشین ، مطمئنا در پایان ترم دچار مشکل میشید و شاید بعضی ها حذف کنید!!!

.
.
.
.

اما بازم همه چیز به خودتون بستگی داره ...

توکلتون به خدا باشه ...

m.f.s

کاربر فعال
سلام!!

اول از همه لازم میدونم بگم که این دروسی که نام بردید از دسته واحدهای اصلی هستند نه تخصصی ...

خب از لحاظ اسمی که واقعا سخته!!

شما دروس 3 واحدی زیاد دارید:

علم مواد - فیزیک 2 - تئوری احتمالات - آمار مهندسی و ...

حدودا 3 یا چهار درس 3 واحدی دارین که اگر برای معدل خوب تلاش میکنید این درسها بدلیل 3 واحدی بودن میتونه خطرناک باشه ...

کافیه شما یکی از این درس ها رو نمره ی کمی بگیرید و معدلتون افت میکنه ...

و در ضمن مقاومت مصالح با اینکه 2 واحده اما وقت و کار زیادی واسه خوندنش باید صرف کنید!!!

بطور کلی با این درسها و واحدها اگر در طول ترم مطالعه نداشته باشین ، مطمئنا در پایان ترم دچار مشکل میشید و شاید بعضی ها حذف کنید!!!

.
.
.
.

اما بازم همه چیز به خودتون بستگی داره ...

توکلتون به خدا باشه ...
مرسی دوستم از راهنماییت ولی منظورم از تخصصی این بود که واحد عمومی ندارم

V A H ! D

کاربر ممتاز
مرسی دوستم از راهنماییت ولی منظورم از تخصصی این بود که واحد عمومی ندارم

بله متوجه شدم!!!

راستی شما در چه دانشگاهی تحصیل میکنید ؟!

گرایشتون ... ؟!

V A H ! D

کاربر ممتاز
وای مرسی پس من یه چندتا 3واحدی دیگم برمیدارم شما زحمت هماهنگیشو بکش:redface:

باشه چشم!!!

اما حتما حواستون به معدلتون باشه!!

زود تموم کردن و 7 ترمه شدن با معدل زیر 5/15 هیچ ارزشی نداره!!!

الان ترم 4 هستید یا 2 ؟!

آخرین ویرایش:

maryam-shams

عضو جدید
سلام.من بجزمحاسبات عددی بقیه روپاس کردم .اگه خیلی درس میخونی بگیرشون,آمارومقاومت تمرین تقریبازیادی میخوان تاراه بیفتی,کارگاه سختی نداره عملیه,محاسبات اینطورکه من شنیدم میگن سخته_خلاصه اگه نمره برات مهمه,سخته _اگه هدف پاس کردنه درصورتی که خوب بخونی میتونی پاسشون کنی_این خودتی که ازتواناییت باخبری!

V A H ! D

کاربر ممتاز
سلام.من بجزمحاسبات عددی بقیه روپاس کردم .اگه خیلی درس میخونی بگیرشون,آمارومقاومت تمرین تقریبازیادی میخوان تاراه بیفتی,کارگاه سختی نداره عملیه,محاسبات اینطورکه من شنیدم میگن سخته_خلاصه اگه نمره برات مهمه,سخته _اگه هدف پاس کردنه درصورتی که خوب بخونی میتونی پاسشون کنی_این خودتی که ازتواناییت باخبری!

بله همینطور که دوست عزیز فرمودند باید ببینی چی میخوای ؟!!!

هدفت پاس کردنه یا ... ؟!

m.f.s

کاربر فعال
بله همینطور که دوست عزیز فرمودند باید ببینی چی میخوای ؟!!!

هدفت پاس کردنه یا ... ؟!
البته که هدفم هردوشونه اما خوب چه بهتر اینکه با نمره بالاتر پاس کنم راستی مقاومت مصالح از استاتیک سختتره ؟

V A H ! D

کاربر ممتاز
البته که هدفم هردوشونه اما خوب چه بهتر اینکه با نمره بالاتر پاس کنم راستی مقاومت مصالح از استاتیک سختتره ؟

.
.
.

به نظر من استاتیک سخت از مقاومت مصالحه ...

مقاومت قابل فهم تره ...

V A H ! D

کاربر ممتاز
پس راحت پاسش میکنم با این تفاسیر محاسباتو حذف میکنم مرسی از راهنماییت دوستم استفاده کردم

.
.
.

محاسبات خیلی راحتر از مقاومت مصالحه!!

بپرسد از استادتون ببنید میزارند ماشین حساب استفاده کنید موقع امتحان یا نه ؟!!

ماشین حساب مهندسی و دارای حافظه ...

m.f.s

کاربر فعال
.
.
.

محاسبات خیلی راحتر از مقاومت مصالحه!!

بپرسد از استادتون ببنید میزارند ماشین حساب استفاده کنید موقع امتحان یا نه ؟!!

ماشین حساب مهندسی و دارای حافظه ...

اخه حذف و اضافم فرداست استادو. که نمیبینم:(

Iman Gom

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یه دیقه کسی نباشه باید اسپم کنید ؟ تاپیک قفل می شه.