راهنمایی در انتخاب واحد

Pooya70

عضو جدید
اصولو باید ترم پیش پاس میکردی. اصول مدیریت پیش نیاز سیستم های اطلاعات مدیریته و سیستم های اطلاعاتم خودش پیش نیاز تحلیل سیستم هاست. نمیتونی 8 ترمه تموم کنیا...

گرایشم تولید صنعتیه
MIS جز درس های اختیاری مونه ( شبیه سازی و آنالیز تصمیم گیری و حمل و نقل هم اختیاریه)
تحلیل سیستم هم کلا ارائه نمیشه و نشده هیچ وقت تو دانشگاهمون

fatima12

کاربر بیش فعال
میگم اختیاریه بگو چشم!
کارگاه ماشین 2، نقشه 2، روش 2، اختیاریه به جاش مدیریت کیفیت اجباری شده. استاتیک و مقاومت مصالح هم ادغام شده!

عزیزم میگم اجباریه بگو چشم بابا خودم پاس کردم میدونم چی به چیه دیگههههههههه:razz: نقشه 2 رم ترم 3 گذروندم استاتیک و مقاومتم جدا پاس کردم 2 تا 2واحدی این چیزایی که گفتی واسه بچه های 90 هستشششششششششش

آخرین ویرایش:

melika02

عضو جدید
عزیزم میگم اجباریه بگو چشم بابا خودم پاس کردم میدونم چی به چیه دیگههههههههه:razz: نقشه 2 رم ترم 3 گذروندم استاتیک و مقاومتم جدا پاس کردم 2 تا 2واحدی این چیزایی که گفتی واسه بچه های 90 هستشششششششششش
آخه 89 ای ها دوستامن. دانشگاه ما دیگه مثلاً نقشه 2 و روش 2 و آز دقیق و استاتیک رو ارائه نمیده چون ورودیای ما پاس کردن و اگه کسی پاس نکرده باشه هم باید بره مهمان بشه 1 دانشگاه دیگه!
نمیدونم شاید روش دانشگاهتون متفاوته.

melika02

عضو جدید
گرایشم تولید صنعتیه
MIS جز درس های اختیاری مونه ( شبیه سازی و آنالیز تصمیم گیری و حمل و نقل هم اختیاریه)
تحلیل سیستم هم کلا ارائه نمیشه و نشده هیچ وقت تو دانشگاهمون
آهان خب من چون تحلیله سیستمهام اونطوریه. اما گرایش تورو بیشتر دوست دارم. بیشتر کارای تو کارخونه ایه. گرایش من شرکتیه بیشتر خوشم نمیاد 1 جا بند نمیشم!

fatima12

کاربر بیش فعال
بچه ها یه سوال فهمیدن طرح ریزی راحت تره یا ارزیابی کار وزمان کدومش تحلیلیه ؟

melika02

عضو جدید
بچه ها یه سوال فهمیدن طرح ریزی راحت تره یا ارزیابی کار وزمان کدومش تحلیلیه ؟

طرح ریزی 1 سری مسأله هایی داره که میشه پیچوندش و اگه استادتونم مثل ما باشه اعصاب براتون نمیذاره!
حساب کنی ظرفیت کارخونه چقدره چندتا ماشین میخواد، چه زمانی میبره، چند نفر پرسنل میخواد و الونسای کاری (بیکاری ها) رو هم تأثیر بدی و کلی چیز دیگه! ادامه ی ارزیابیه ولی ارزیابی واسه 1 محصول بود این واسه طراحی کارخونست و هردوشونم بهبود ایجاد میکنن. ولی قابل فهم و قشنگن.

fatima12

کاربر بیش فعال
طرح ریزی 1 سری مسأله هایی داره که میشه پیچوندش و اگه استادتونم مثل ما باشه اعصاب براتون نمیذاره!
حساب کنی ظرفیت کارخونه چقدره چندتا ماشین میخواد، چه زمانی میبره، چند نفر پرسنل میخواد و الونسای کاری (بیکاری ها) رو هم تأثیر بدی و کلی چیز دیگه! ادامه ی ارزیابیه ولی ارزیابی واسه 1 محصول بود این واسه طراحی کارخونست و هردوشونم بهبود ایجاد میکنن. ولی قابل فهم و قشنگن.
نه منظورم اینه که کدومش راحت تره ؟

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز

کار جالبیه ، جفتشو با هم میفتی :دی
ارزیابی در حقیقت پیش نیاز طرح ریزیه ، اگه ارزیابیو پاس نکرده باشی تو اون به مشکل میخوری یا این که خودت زئدتر از کلاس ارزیابیو بخونی ولی این کار یه خوبی که داره اینه که میتونی پرئژتو دو تاشو با هم انجام بدی و بترکونی دیگه ولی اذیت میشی یکم

fatima12

کاربر بیش فعال
کار جالبیه ، جفتشو با هم میفتی :دی
ارزیابی در حقیقت پیش نیاز طرح ریزیه ، اگه ارزیابیو پاس نکرده باشی تو اون به مشکل میخوری یا این که خودت زئدتر از کلاس ارزیابیو بخونی ولی این کار یه خوبی که داره اینه که میتونی پرئژتو دو تاشو با هم انجام بدی و بترکونی دیگه ولی اذیت میشی یکم
:mad:
..........
:razz:

melika02

عضو جدید

اصلاً باهم برندار. کامله کامل باید ارزیابی بلد باشی تا بفهمی طرح ریزی چیه. بهزادم الکی میگه دوتاش خیلی قشنگ و جذابه و تو کل درسامون اگه 5تا درس کاربرد داشته باشه یکیش همین طرح ریزیه. درضمن از درسای کنکور ارشدم هست.
پس خوب براشون وقت بذار و کارکن روش تا برات جا بیفته.

melika02

عضو جدید
من خودم واسه جفتش پروژه انجام دادم خیلیم خوب یاد گرفتم. برای کارآموزیمم باز نیاز پیدا کردم دارم دوتا درسشو دوره میکنم. اگه واسه پروژه سوالی داشتی ازم بپرس.

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلاً باهم برندار. کامله کامل باید ارزیابی بلد باشی تا بفهمی طرح ریزی چیه. بهزادم الکی میگه دوتاش خیلی قشنگ و جذابه و تو کل درسامون اگه 5تا درس کاربرد داشته باشه یکیش همین طرح ریزیه. درضمن از درسای کنکور ارشدم هست.
پس خوب براشون وقت بذار و کارکن روش تا برات جا بیفته.

اگر شما برگردید و کامنت های منو بخونید متوجه میشید که من گفتم این کار سختیه و اذیت میشی ولی ظاهرا نه شما متوجه شدید و نه فاطیما خانم

fatima12

کاربر بیش فعال
اگر شما برگردید و کامنت های منو بخونید متوجه میشید که من گفتم این کار سختیه و اذیت میشی ولی ظاهرا نه شما متوجه شدید و نه فاطیما خانم

من متوجه حرفتون شدم .اصلا اشتباه کردم که پرسیدم همینجام معذرت میخوام .

nayyeri1982

عضو جدید
فاطیما جان عزیز دلم آروم باش! حالا که چیزی نشده...
بچه های بعد ما دیگه اعصاب براشون نمونده!

طرحریزی رشته کاربردی ای هستش ولی چون هزینه های مربوط به جایابی و طرحریزی مخصوصا در کارخانه هایی که قبلا جانمایی شده و مشغول کار هستند هزینه بر است عمدتا مسئولیت اجرا وتصمیم گیری با مدیرعاملان یا قائم مقام و مدیراجرایی است و توی صنایع و کارخونجات به مهندسای صنایع اجازه کار کمتر داده می شه. مگر شرکتهای بزرگی یا شرکتهایی که سرمایه داران و هیئت مدیره اش معتقد به کار سیستمی بجای سنتی باشند.

melika02

عضو جدید
طرحریزی رشته کاربردی ای هستش ولی چون هزینه های مربوط به جایابی و طرحریزی مخصوصا در کارخانه هایی که قبلا جانمایی شده و مشغول کار هستند هزینه بر است عمدتا مسئولیت اجرا وتصمیم گیری با مدیرعاملان یا قائم مقام و مدیراجرایی است و توی صنایع و کارخونجات به مهندسای صنایع اجازه کار کمتر داده می شه. مگر شرکتهای بزرگی یا شرکتهایی که سرمایه داران و هیئت مدیره اش معتقد به کار سیستمی بجای سنتی باشند.
درست میفرمائید وای خب این رو هم در نظر بگیرید که قبلاً زیاد رشته ی صنایع تو ایران شناخته شده نبود و خیلی ها فکر میکردن همون صنایع غذاییه! ولی تو دوره ای که ما هستیم، مدیران شرکت ها هم به روز تر شدن و آگاهیشون تو این زمینه بیشتر شده و راحت تر میشه قانعشون کرد که این کار درسته. 1 جورایی بیشتر به مهندسین صنایع ایمان آوردن. درسته شاید وقتی 1 کاخونه رو کاملاً جایابی کردن و طراحیش به اتمام رسید مثلاً برای خرید دستگاه جدید دوباره جایابی نمیکنند ولی خب تو این شرایط به خاطر ورشکستگی خیلی از کارخانه های ایران و همچنین تغییر مکان به خاطر سیاست های دولت که باید از تهران دور باشند نیاز به جایابی و طراحی مجدد پیدا میکنند.

Aseman69

عضو جدید
خب جا داره که من از همگی دوستان که منو راهنمایی کردن تشکر کنم.
واقعا ممنونم..
:smile:
امروز انتخاب واحد کردم و همه ی درسا غیر از تحقیق 2 رو گرفتم :D

موفق باشید
:gol:

sanaz 71

عضو جدید
سلام...من چند دقیقه پیش ب جمع شما اضافه شدم.برای انتخاب واحدم نگران بودم ک اینجا رو پیدا کردم.

میشه راهنماییم کنین ک من برای ترم3 ارزیابی بردارم یا نه؟

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...من چند دقیقه پیش ب جمع شما اضافه شدم.برای انتخاب واحدم نگران بودم ک اینجا رو پیدا کردم.

میشه راهنماییم کنین ک من برای ترم3 ارزیابی بردارم یا نه؟

سلام ، خوش اومدی مهندس
منم ارزیابی را ترم 3 برداشتم تو هم حتما بردار این ترم بردار تا ترم های بعدی دستت باز تر باشه واسه انتخاب واحد

Dione

عضو جدید
پیش نیاز

پیش نیاز

آیا واقعا ریاضی 1 پیش نیاز برنامه نوسیه تو رشته صنایع؟یعنی هیچ راهی نیس ک ریاضی 1 رو افتاده باشی و بتونی برنامه نویسی برداری؟:(

hasanrahmani

عضو جدید
اگه نمره ی ریاضی 1 ات بالای 7 شده باشه میشه هم نیاز کرد که تا اونجا که من میدونم توی کل دوران تحصیل چند بار بیشتر نمیشه هم نیاز کرد

unown

عضو جدید
کمک برای انتخاب واحد

کمک برای انتخاب واحد

سلام به همه ی دوستان صنایعی.
من برای ترم 6 میخوام انتخاب واحد انجام بدم .میخوام ازتون مشاوره بگیرم. من الان درسای طرحریزی، برنامه ریزی تولید،حقوق دستمزد رو برداشتم به نطر شما برای 3واحد دیگه درس نت رو بردارم یا mis ؟کدوم درسا پروژه داره؟ اگه هم برای نت و misیه توضیحی بدین که چیه هم ممنون میشم.:redface: