با سلام خدمت دوستان عزیز.از دوستانی که رتبه های قبولی ارشد عمران دانشگاه آزاد(مخصوصا دانشگاههای آزاد تهران) رو دارن لطفا فایل یا لینکشو واسم قرار بدین.به این رتبه ها نیاز مبرم دارم.با تشکر فراوان.آدرس ایمیل در صورت نیاز : meshki_pm@yahoo.com
سلام دوست من-بپرس سوالتو تا جایی که بتونم کمک میکنمسلام من در مورد رشته عمران سوال داشتممممم
سلام دوستان عزیز 1 سوال داشتم میخواستم بدونم میشه یا شما کسی رو میشناسید که کارشناسی دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی درس خونده باشه و بعد برای ارشد دانشگاه دولتی روزانه قبول شده باشه؟خواهشا جواب بدید برام خیلی مهمه؟
سلام دوستان عزیز 1 سوال داشتم میخواستم بدونم میشه یا شما کسی رو میشناسید که کارشناسی دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی درس خونده باشه و بعد برای ارشد دانشگاه دولتی روزانه قبول شده باشه؟خواهشا جواب بدید برام خیلی مهمه؟
من زیاد میشناسم دانشگاه ازاد قائمشهر خوندن و الان بهترین دانشگاه های تهران اللخصوص خود دانشگاه تهران قبول شدند !
بالای 10 نفر رو میشناسم !!
هیچ ربطی نداره عزیز به اینکه کجا میخونی !
باید خودت بخوای !
تازشم کی گفته هرکی دولتی مدرک بگیره بهتر بلده که اینطوری تاپیک زدی ؟
هر چیزی که میخوای بشی باید خودت بشی نه استادت بشه ! :دی
تلاش کن عزیز.
من خودم دانشگاه ازادی ها رو فعال تر میبینم تا دولتی ! چون دور برم رو میبینم دولتی ها بیکار ترند و ازادی ها بیشتر تحصیلات رو ادامه میدن و کار هم دارند.
سلام بچه ها . من لیسانس آزاد استهبان با معدل 15.7 هستم امسال تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات سیرجان رشته مهندسی سازه های دریایی قبول شدم. به نظرتون ارزش هزینه کردن داره یا امسال بشینم برای دولتی بخونم؟
سلام
تکمیل ظرفیت رو معمولا خود دانشگاه بر اساس رشته انتخابی و استان و شهرستان محل سکونتتون انجام میده.
زمان دقیقش مشخص نیست.بستگی به اعلام ظرفیت دانشگاهها بعد از ثبت نام داره و از طریق مرکز ازمون دانشگاه ازاد اعلام میشه تقریبا اواسط مهرماه به بعد باید باشه