سلام.
دوست عزیز با 20 میلیون بستگی به هزینه های شهر خودتون میشه چندتا کار انجام داد.حقیقتش من نمیدونم تو چه زمینه ای ویژگی خاصی داری ولی اول »
1)میتونی سوپر مارکت بزنی،حدود درآمدش ثابت بستگی به محل و مکان با توجه به 20 تومن پولت،ماهی 1.500 تومن خالص در آمد خواهی داشت.فقط مشکلش اینه باید بیفتی دنبال کاراش و چک هم باید بدی و اینکه همیشه سر مغازه باشی حق نداری الکی پلکی تعطیلی بدی.فقط یخچال نیاز داری که قسطی گیرت میاد،قیمتشون فکر میکنم جفتی 6تومن درمیاد که باید چک بدی، اگر تو جای گرمسیری هستی حتما کولر 2تکه هم میخوای که در میاد 2 تومن تا 2.5 میلیون بستگی به BTU داره.
2) فست فود بیش از حد پول توشه ولی سرمایه بیشتر از این میخواد،اگر میتونی با 2-3تا از رفیقات پول بزارید رو هم فست فود بزنید همتونو سیر میکنه.نیاز 2نفر همزمان آدم کارکن داره.اگر شب کار هم باشید کارتون بطرز وحشتناکی میگیره.البته تا 3-6ماه اول قطعا ضرر توشه.ضرر منظورم اینه که سودی نداره نه اینکه پولت میره.
بازم بستگی به محل داره.یه مقدار دستگاهاش گرونن.کار بلد میخواد و باید تخصصش هم بدست بیاری.حدود در آمدیش تو یه جای خیلی خوب 10تومن درآمد ماهیانه داره تو جای متوسط 5 تومن خالص و تو جای نامناسب یا شهری که مردمش فست فودی نیستن حدود 2.5 میلیون در آمد خالص داره.ولی میگم :نیاز به کار شبانه روزی داره حداقل 1سال اول تا خوب بگیره.
3)کافی شاپ،این که اصلا شکی درش نیست،پول داری؟برو کافی شاپ بزن.این جمله رو هرکسی که تو کار مغازه باشه بهت میگه.هزینه ای هم نداره منظورم اینه دستگاه هاش ارزونترن،تک نفره هم میشه ادارش کرد ولی نیاز به صبر و حوصله داره تا بگیره.گرفتن جواز کسبش هم دردسر داره باید بیفتی دنبالش.مکانش هم بیش از اندازه مهمه.چون به مکان کافی شاپ در ایران متاسفانه گیر میدن.به خصوص شهر های کوچیک متاسفانه.
4)خدمات کامپیوتری (نیاز به یک ذره دانش کامپیوتر داره،وسایلش ارزون و سودش ثابت هست.حدود دریافتیش بستگی به خودت بین 1 تا 2 تومن هستبستگی به پولدار یا بی پول بودن شهرت هم هست.)
5)دفتر پستی (نیاز به آشنا و پارتی داره ولی اگر منطقه ای بزنی که نباشه وحشتناک نونت تو روغنه درآمدش در بدترین شرایط 2تومن خالص مختص خودت هست.چندین کارمند هم میخوای،حقوق اولیه ی کارمند ها باید کمرشکن باشه ولی به مرور که روی کار بیفتی ،عین غلطک میشه.کمی واسه تو که تازه واردی سخته)
دیگه از من میشنوی هیچوقت پولت رو تو بانک نزار،مگر اینکه دیوونه شده باشی!
با پولت کار کن.اگر میتونی دنبال مغازه بری،نترس،مشورت بگیر از دوستانت آشنایان (به جز خانواده خودت

چون همیشه خانواده خود آدم یکم ترس دارن میترسوننت و نمیزارن ریسک کنی که واسه یه پسر بده!یکم ریسک خوبه!کل پولت هم بره هیچ اتفاقی نمیفته تو فقط تلاشتو کن من 120% قول بهت میدم امسالت با سال بعدت متفاوت باشه.)
خلاصه اینها صحبت های من بود.شخصا هیچگونه تجربه ای ندارم فقط چون رفقای زیادی دارم و باهاشون صحبت میکنم،چندتاشون مغازه دارن و با این جریانات آشنا بودم گفتم در اختیارت بزارم.
خیر پیش!