بچهها کسی پلان ورزشگاه آزادی داره؟ممنون میشم
مرسی دوستی
لطف کردی
امیدوارم بتونم جبران کنم
بچه ها یکی از استادامون ازمون خواسته یه بنای شاخصه معماریو که ماله 10 یا 20 ساله اخیره رو تحلیل کنیم بعد ماکتش بسازیم،
شما پیشنهاد بدین که من چه بنایی رو انتخاب کنم که ماکتشم خیلی سخت و پیچیده نباشه
دوستان در رابطه با طراحی هتل اطلاعات می خواستم اگر ممکن راهنمایی کنید
این ترم طرح3دارم که فکر می کنم موضوعش هتل و می خواهم اطلاعات و نمونه هایی از ش داشته باشم تا صفر کیلومتر سر کلاس نروم
واست آپشون کردم لینکشو گذاشتم اینجا.rar هست
http://rapidshare.com/files/423662005/My_Documents.rar
موفق باشی
بچه ها سلام !!
تازه وارد هستم، و با استفاده از آی دی یکی از دوستانم وارد این سایت شدم .
امیدوارم سوالم رو توی تاپیک اشتباه مطرح نکرده باشم .
اگه کسی جواب سوالاتم رو بده یک دنیا ازش ممنون می شم .
من ورودی جدید هستم البته در مقطع کاردانی و از اونجایی که کلاس ها هنوز شروع نشده دوست دارم از بچه های سال بالایی تر یه سری اطلاعات در مورد برخی کارگاه ها داشته باشم .
ساخت و ارائه مقدماتی
1.توی این کارگاه روی چه مباحثی کارکردید و بیشتر از چه ابزاری استفاده کردید؟
2.ماکت سازی رو از همون جلسات اول شروع کردید یا فقط 2یا 3 جلسه کلاس ماکت داشتید ؟
3.استادتون چه موضوعاتی رو واسه ماکت پیشنهاد می داد ؟
4.ساخت یک وسیله با چوب و گچ و اینها رو داشتید ؟
زیاد شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساخت وارائه 2
1.من سرفصل دروسش رو نگاه کردم ، نوشته بود راندوی کامل نقشه های معماری شامل پلان و ...
منظورش اینه که استاد به ما نقشه های یک ساختمون رو می ده و فقط می خواد اونا رو راندو کنیم و بعد ماکش رو درست کنیم؟
2.توی این کارگاه موضوع خاصی رو طراحی کردید ؟ مثل طراحی ایستگاه اتوبوس و ...؟ یا فقط با تکنیک های کار با ابزار مختلف مثل ماژیک و ... اشنا شدید /؟
3.پروژه پایان ترمتون چی بود ؟
4.چه تمرین هایی واسه ماکت سازی داشتید ؟
لطفا اموزش رندر کردن به وسیله کد را در سایت قرار دهید .
بچه ها سلام !!
تازه وارد هستم، و با استفاده از آی دی یکی از دوستانم وارد این سایت شدم .
امیدوارم سوالم رو توی تاپیک اشتباه مطرح نکرده باشم .
اگه کسی جواب سوالاتم رو بده یک دنیا ازش ممنون می شم .
من ورودی جدید هستم البته در مقطع کاردانی و از اونجایی که کلاس ها هنوز شروع نشده دوست دارم از بچه های سال بالایی تر یه سری اطلاعات در مورد برخی کارگاه ها داشته باشم .
ساخت و ارائه مقدماتی
1.توی این کارگاه روی چه مباحثی کارکردید و بیشتر از چه ابزاری استفاده کردید؟
2.ماکت سازی رو از همون جلسات اول شروع کردید یا فقط 2یا 3 جلسه کلاس ماکت داشتید ؟
3.استادتون چه موضوعاتی رو واسه ماکت پیشنهاد می داد ؟
4.ساخت یک وسیله با چوب و گچ و اینها رو داشتید ؟
زیاد شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساخت وارائه 2
1.من سرفصل دروسش رو نگاه کردم ، نوشته بود راندوی کامل نقشه های معماری شامل پلان و ...
منظورش اینه که استاد به ما نقشه های یک ساختمون رو می ده و فقط می خواد اونا رو راندو کنیم و بعد ماکش رو درست کنیم؟
2.توی این کارگاه موضوع خاصی رو طراحی کردید ؟ مثل طراحی ایستگاه اتوبوس و ...؟ یا فقط با تکنیک های کار با ابزار مختلف مثل ماژیک و ... اشنا شدید /؟
3.پروژه پایان ترمتون چی بود ؟
4.چه تمرین هایی واسه ماکت سازی داشتید ؟
سلام دوستان
در رابطه با فرهنگسرا مطلب مي خواستم
همين طور چند نمونه معروف اورژانسيه
کسی نمی تونه کمکم کنه یه سایتی یا کتابی.....موضوعش مثلا اینکه میان طبیعت خراب میکنند و ساختمان های بلند میسازند و روحیه مردم اون منطقه با تخریب طبیعت از بین میره_مهم نیست مال چه کشوری باشه اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشمسلام دوستان عزیز
من برای درس انسان طبیعت معماری باید یه تحقیق درباره ی -چیرگی بیمارگونه انسان در طبیعت -اگه کسی اطلاعاتی داره یا کتابی میتونه بهم معرفی کنه خیلی خیلی ممنونش میشم خاهشا هرکی میونه کمکم کنه
کسی نمی تونه کمکم کنه یه سایتی یا کتابی.....موضوعش مثلا اینکه میان طبیعت خراب میکنند و ساختمان های بلند میسازند و روحیه مردم اون منطقه با تخریب طبیعت از بین میره_مهم نیست مال چه کشوری باشه اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم