setareharchitect
عضو جدید
ممنونپلان چه فضایی می خوایی؟؟؟
کار فرانک گهری
ببینم چیکار می تونم بکنم خدا کنه شرمنده نشم
ممنونپلان چه فضایی می خوایی؟؟؟
کار فرانک گهری
ببینم چیکار می تونم بکنم خدا کنه شرمنده نشم
بچه ها چرا هیچکی جواب نمیده یعنی 1نفر پیدا نمیشه که اینو کار کرده باشه!!!!!!!!!!!
من به غیر از این باید یه کانکس طراحی کنم که یه شکل جالب داشته باشه و علاوه بر داشتن ایستایی مساحت کمی رو زمین اشغال کنه البته نباید پایه زیرش بزارم و باید پایش قسمتی از خودش باشه اگه کسی یه حجم جالب و یا یه همچین چیزی که ایستایی داره و طوری باشه که کفش که رو زمین قرار میگیره کم باشه لطفا کمک کنه خیلی فوریه!
سلام دوستان
باید یه مجموعه رو طوری طراحی کنم که به عنوان مثال وقتی یه شخص وارد یه مجتمع تجاری و بازار میشه از همه ی قسمت ها دیدن کنه و در اخر خارج بشه این بحثو تو یه باکس به وسیله ی دوران نشون میدن من دیدم اینو به صورت پله پله و حالت دورانی که تا کف باکس ادامه داره میسازن و یه تیله رو از اولین پله از بالای باکس رها میکنن باید طوری سرعت گیر گذاشت که تیله توقف نکنه و در بیشترین زمان ممکن این مسیرو طی کنه! حالا مشکل من اینه که از چه مصالحی استفاده کنم (چون استادمون گفت که باید از مصالح مختلفی استفاده بشه واسه ساخت این مسیر پله مانند)که باعث اصطکاک بشه ولی تیله رو متوقف نکنه.کسی بالاترین نمره رو میگیره و برندست که بیشترین زمانو داشته باشه!
بالاترین رکوردی که زده شده 2دقیقه و چند ثانیه بوده !
لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعات داره راهنمایی کنه! ویا اگه منبعی میشناسید که در مورد مصالح در این زمینه چیزی گفته و به دردم میخوره
بهترین نمونه آمفی تئاترها هستنسلام
مطلبی در مورد بنایی_خارجی و ایرانی_ که "اکوستیک" در ان رعایت شده میخواهم
faber-castellسلام
یه مارک مدادرنگی خوب برای راندو؟
سلام و تشکر از همگی که با دل و جون کار میکنن..
بچه ها آیا برنامه ای برای راندو کردن پلان وجود داره ؟
ممنون
فابل کاستل هایی که دونه ای میفروشن بهترینن البته جعبه ای هاشم هست فکر میکنم دونه ای 1000 تومنم هست
سرچ کن تو قسمت دانشگاه مجازی هستریز فضا و برنامه فیزیکی یک پاساژ کوچک یا یک مجتمع تجاری کوچک احتیاج دارم اگه کسی اطلاعات داره کمکم کنه مرسی
دوستان در رابطه با یکی از کارهای فرانک گهری که شبیه کشتی البته نه موزه گوگنهایم بیل بائو مطلب می خواهم +منابعش البته 10تا منبع
+اسم این کار فرانک گهری
آره دارمش اما فقط یک صفحه مطلب دارهچرا کتاب معماری معاصر غرب نوشته ی قبادیان رو نگا نمیکنی؟؟
اونجا مطلب هست
ممنون دوستي
امااين مقاله رو چطور مي تونم گير بيارم
رها جان ممنون از کمکت اما فایلت باز نمی شهبکارگیری شوادان در معماری پایدار ایران | آرزو صدوقی ، مجید مفیدی شمیرانی
سلام دوستای عزیزم!!
من باید یه تحقیق در مورد هامونی مصالح ارائه بدم. کسی هست که بتونه کمک کنه؟؟؟![]()
سلام
چند تا منبع خوب برای راهنمایی در تحلیل کردنه بنا احتیاج دارم ضروری
هامونی مصالح یعنی چی؟؟؟
کتابای نشر خاک خیلی خوبه کاره معمارا رو توضیح داده و نقد کرده
یه کتاب دیگه هم مخصوص تحلیل هست اما اسمشو یادم نیس
معماری، فرم فضا نظم هم کتاب خوبیه