سلام
من ترم 3 معماریم بیان 2 گرفتم سر کلاس استادم گفت از روی یه شعر اسکیس بزنید حالا گفته یه اثر رو نقد کنید میتونید یه اثر هنری واسم بذارید
ممنون میشم
بچه ها نظرتون درباره راندو این پرسپکتیو و نمای من چیه؟
نظر بدین حتما
(کافه نشریه)طرح خودمه
مشاهده پیوست 34452
مشاهده پیوست 34453
سلام دوستان
می خواستم تمامی وسایل مورد نیاز ( مثل ماژیک راندو - مداد -کاغذ-آبرنگ- راپید و ...) برای تکنیک راندو و اسکیس را نام ببرید و اگر مقدور بفرمایید کدوم مارکش خوب است برای تهیه؟اگه کاملا توضیح بدید ممنون می شم.
واقعا ممنونم
بچه ها نظرتون درباره راندو این پرسپکتیو و نمای من چیه؟
نظر بدین حتما
(کافه نشریه)طرح خودمه
مشاهده پیوست 34452
مشاهده پیوست 34453
تایید میشه ...کل ارزش اسکیس به اینه که خطکش استفتده نشه زیادخوب بود
ولی زیاد خطکش داره !
من خوشم نمیاد
خيلي ممنون دوستان عزيز
ببخشيد شما سايتي يا مجموعه ازعكسهاي راندو شده توسط معماران معروف وهمچنين عكسهايي پرسپكتيو سراغ دارين كه بهم معرفي كنيد؟
دوستی کارتون زیبا اما بیشتر شبیه تابلو نقاشی تا یک کار معماری(تمام سطح رنگ کردید)دوستان اين كاريه كه براي اولين بار راندوش كردم يعني اولين بار كه باماژيك دست به قلم شدم خواهشن نظر بدين وايرادهاي كارم رو بگين كه اصلاح كنم ممنون ميشم دوستان عزيزمشاهده پیوست 44945
salam .bacheha man taze ozv in site shodam ,baba damet garm chaghad karatun khube.man emsal taze konkur daram fek konam az hamatun kuchiktar basham,rastesh tu kelas tuye darse mabani tarahi ye pelan tarahi kardim namaha boresao perpektivasham keshidim faghad randosh munde rastesh man az rando ba medad rang khaste shodam kar ba mazhiko dust daram chejuri mitunam yadesh begiram hatmanbe kelas raftan niyaze?!!!![]()
سام بچه ها این تیپیک رو برای این گذاشتم که همه بتونیم از توش راندو های بهتری رو ارائه بدیم
از بقیه هم خواهش میکنم نمونه کارهاشون رو بذارند تا همه ازش استفاده کنند.
این ها نمونه های درخت هستند:
مشاهده پیوست 55731
دوست عزيز اينا رو من از آرشيو شخصيم آب كردم براي سايت نقش نگار كه از نمايشگاه معماري منظر كه عكساش به دستم رسيده بود بيداكردماين عكسا رو از توي كدو كتاب آوردي
ممنون مي شم اگه اسم كتابشو بگيد
احتمالا شما اين دوتاي اولي رو از سايت نقش نگار برنداشتين كه؟
سلام .
يه سوال داشتم . به نظرتون چرا راندو مي كنيم ؟
با وجود اين كه به راندو خيلي علاقه دارم ولي هنوز نمي دونم چرا راندو مي كنيم ؟