اسکیس در واقع از کلمه sketch گرفته شده و معنی این کلمه هر طرحی رو می تونه شامل بشه که با دست یا هر وسیله دیگه کشیده می شه اینایی که بچه ها می ذارن presentation یا همون چیزیه که بهش می گن راندو که این آخری اگه اشتباه نکنم هنر نرم افزار autodesk impression هست با یه کمم فتو شاپ.بچه ها من یه سوال بپرسم؟! فقط تورو خدا نخندیا!!!
حالا اگه خواستینم بخندین ولی زیاد نخندین!!!
خواستم بپرسم راندوهایی که اینجا عکساشو میذارین اینها هم اسکیسن؟! اخه خیلی مرتبن! با خط کش! دقیق! دریغ از یه خط اضافی! فیگورا بی عیب و نقص! ریزه کاریهای ظریف و زیاد و ... چه جوری میکشن؟!![]()
آره چرا نمیشهسلام میخواستم ببینم با راپیدم میشه راندو کرد مثلا یه پرسپکتیوو؟یه کوچولو توضیح بدین درکش برام سخته![]()
فیاض بهرامنما و پرسپکتيو
![]()
![]()
ممنون دوست عزيزکارات داره کم کم بهتر میشه . رنگهایی که به این کارت زدی از قبلیا بهتره ولی هنوزم خیلی خوب نشده به خصوص راندوی کفسازیت خیلی جیغه واسه کفسازی بهتره از یه رنگ صورتی چرک یا خاکستری استفاده کنی. اگه تو سقف و کف تونالیته هم ایجاد کنی عمق رو بهتر نشون میده.
فیگورایی که کشیدی اصلا" خوب نیست و باید بگم کارتو خراب کرده. لازم نیست فیگور هارو با جزییات کامل مثل اجزای چهره یا لباس بکشی. کافیه تناسبات بدن انسان رو رعایت کنی و یه انتزاع از انسان رو نمایش بدی
شیت بندی کار دومت خوب نیست دلیلی نداره اجزای شیتت کج بشن. این کاری که کردی باعث میشه کسی که شیتتو میبینه واسه درک کردن نمای کارت سرشو کج کنه و به زحمت بیوفته و شاید از دیدن شیتت منصرف بشه یعنی جوری شیت بندی کردی که به جای کمک به درک بهتر طرح باعث بدتر شدنشه
تا جایی که یادمه همه دوستان در مورد حروف نگاری شیت نظر دادن. گوش ندادی گویا!
حروف نگاری کتابای لین رو ببین البته اونا انگلیسیه ولی یه ایده هایی واسه حروف نگاری فارسی هم میده.
ممنونوروجک جانم اگه اجازه بدی اول در مورد شیت بندیت چند تا نکته بگم. اول اینکه خیلی خوبه که این رنگ هم تجربه کردی. خوب شده اما با اجازت...بگم؟
رنگهات روح نداره هنوز. وقتی شیت تیره انتخاب میکنی باید رنگهاتو قوی استفاده کنی. وقتی با کنته سفید کار میکنی بهتره یه جاهایی هم برای قوی کردن از لاک غلط گیر هم استفاده کنی. حتی میتونی رنگ هم بیاری توی کارت. با استفاده از پاستل گچی.
روی خطت خیلی بیشتر کار کن. وقتی رنگ تیره انتخاب میکنی نباید بزاری جای خالی بمونه. روی اسمون هم باید تاکید کنی. اونم با رنگ ابی(پاستل گچی)
اگه چیزی به نظرم رسید حتما بهت میگم.![]()
سلامطراحی آلاچیق
اینم طراحی آلاچیق برای تمرینهای معماری
این دفعه زدم تو کار مدادرنگی (به توصیه ی وروجک واسه یه بار آبرنگ رو رها کردم ) . البته اگه بهم خورده نگیرین نمی خوام اگه کارم ضعیفه توجیهش کنم ولی این اولین کارم با مدادرنگیه که تو 1 ساعت رنگش کردم تو کلاس.
ماکتش رو هم تو بخش ماکت ها میزارم و لینکش رو هم تو ادامه میزارم.
![]()
![]()
![]()
![]()
ماکت
چون این فونتها رو برای کرکسیون اینجا گذاشتید ایرادی نیست ولی لطفا یک نسخه از این فونت رو توی آرشیو فونت تالار در قسمت بیان معماری قرار بدید .اینم چند تا فونت :
![]()
![]()
![]()
من یادم نمیاد جز زری عزیزم کسی کار منو کرکسیون کرده باشهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=592570#post592570
اینم لینک ماکتشه (t.box)
سر بزنید
منتظر نظراتتون هستم
من که اون بنده خدایی که اینو کشیده نمیشناسم .کد خدای عزیز سلام
فکر می کنم چند بار در این تاپیک و جاهای دیگه عرض کردم که نه تنها من به خودم اجازه نمی دم راجع به طراحی معماری دیگران قضاوت کنم و نه از دوستانم خواستم که در این باب اظهار نظر کنن و نظراتشون رو بگن. هر چند نظر همه دوستان و همینطور شما برای من قابل احترامه ولی به دلیل اینکه مرتبه ای که ما الان در اون هستیم کمی جایگاه یک قاضی خوب برای ژوژمان رو نداریم بنابراین بحث روی طراحی معماری رو از کل مجموعه های تالار حذف کردیم و بیشتر به نحوه ارائه ،تکنیکهای معماری و پرداختها می پردازیم تا وارد بحثهای حاشیه ای نشیم . چون نظرات ما در زمانیکه خودمون هنوز یک دانشجو هستیم بیشتر جنبه غیر تخصصی داره و ممکنه از دید صاحب اثر مغرضانه جلوه بده که قصد ما این نیست .
بنا بر این از شما در خواست می کنم با توجه به قدرت و توانایی که من از شما در بحث راندو شیت بندی و اسکیس سراغ دارم روی موارد مثبت و منفی کل شیت بغیر از طراحی معماریش نظر بدید تا هم من و هم باقی دوستان از نظرات شما استفاده کنیم .
موفق باشید
سلام وروجک مجموعه
وروجک عزیزبله استاد
در مورد سفیدی رنگ که زری جان هم اشاره کردن باید بگم رنگ از رو کارم پاک شد چون میکسر نزده بودم
و با موب عکس گرفتم کیفیتش بد شده
این کله شیته منه
همین طور که میبینین کیفیت ندارهفونتم هم عوض میکنم
هنو فونتی که باب میلم باشه رو ندیدم
نیروهای کادر نمیدونم یعنی چی
بله طراحی صنعتی
البته
بازم ممنون و خوشحالم که بار دیگر اعتراضاتم منجر به کرکسیون شد![]()