راستشو بگو...

راستشو بگو...

• بین 12 تا 14

رای: 24 39.3%
  • بین 14 تا 16

رای: 14 23.0%
  • بین 16 تا 18

رای: 14 23.0%
  • بین 18 تا 20

رای: 9 14.8%

• مجموع رای دهندگان
    61

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد مهندسي تو پيام نور سخت تر از اين حرفاست! استاتيك ، مقاومت مصالح ، تحليل و ... ما بايد كل كتاب فول باشيم نه اينكه به يه جزوه قناعت كنيم ! :cry::cry::cry::cry::cry:
دوست من كه مديريت صنعتي مي خونه معدلش كمتر از 18 نميشه! هميشه بهش حسوديم ميشه!:w02:
مهندسی توی پیام نور؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
برنامه ریزی پیام نور افتضاحه یه دانشگاه درب و داغون که حتی درس دادن استاداش هم خنده داره.از 40 ساعتی که باید داشته باشن واسه یه درس با دوستام حساب کردیم فقط 14 ساعت کلاس برگزار میشه بعد دانشجو و مهندس فارغ التحصیل از این دانشگه چه اطلاعاتی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w06:
البته این برنامه ریزیها با به وجود اومدن دوره های فراگیر و افزایش پذیرش اونا داغونتر شد و جالبتر اینکه امسال معماری هم میگرفت پیام نور:huh:کلا خیلی دانشگاه باحالیه(چون دوستای من و شما البته اونجا درس میخونید)ولی به درد لای جرز نمیخوره:w19:

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برنامه ریزی پیام نور افتضاحه یه دانشگاه درب و داغون که حتی درس دادن استاداش هم خنده داره.از 40 ساعتی که باید داشته باشن واسه یه درس با دوستام حساب کردیم فقط 14 ساعت کلاس برگزار میشه بعد دانشجو و مهندس فارغ التحصیل از این دانشگه چه اطلاعاتی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w06:
البته این برنامه ریزیها با به وجود اومدن دوره های فراگیر و افزایش پذیرش اونا داغونتر شد و جالبتر اینکه امسال معماری هم میگرفت پیام نور:huh:کلا خیلی دانشگاه باحالیه(چون دوستای من و شما البته اونجا درس میخونید)ولی به درد لای جرز نمیخوره:w19:

از استاد ساعتی 2-3 هزار تومنی چه توقعی داری؟؟

دست گل رئیس جمهوره :biggrin:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از استاد ساعتی 2-3 هزار تومنی چه توقعی داری؟؟

دست گل رئیس جمهوره :biggrin:
يه مسئله ديگه هم اينه كه الان شعار "كل ايران را دانشگاه ميكنيم" به واقعيت پيوسته. و واسه همين هم نبايد انتظار زيادي از استادا داشت. امروز ,هر كسي ميتونه يه دانشجو باشه. والا اداهايي كه ما تو ابتدايي در مي آورديم رو الان تو دانشگاه ها در ميارند. جو علمي كه هيچي. طرف تو درس پايه ايي مثل مقاومت,دوبار رد شده ولي داره از فوق ليسانس و برنامه هاش براي آينده حرف ميزنه..
حالا خودت حساب كن اين دكتر بشه, ميتونه دو كلمه انگليسي حرف بزنه؟!-اينو مثلا گفتم-
يه ديگ خيلي گندست و يه سرآشپز مصلحت انديش و غذا آبگوشته. همه چي قر و قاطي

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
يه مسئله ديگه هم اينه كه الان شعار "كل ايران را دانشگاه ميكنيم" به واقعيت پيوسته. و واسه همين هم نبايد انتظار زيادي از استادا داشت. امروز ,هر كسي ميتونه يه دانشجو باشه. والا اداهايي كه ما تو ابتدايي در مي آورديم رو الان تو دانشگاه ها در ميارند. جو علمي كه هيچي. طرف تو درس پايه ايي مثل مقاومت,دوبار رد شده ولي داره از فوق ليسانس و برنامه هاش براي آينده حرف ميزنه..
حالا خودت حساب كن اين دكتر بشه, ميتونه دو كلمه انگليسي حرف بزنه؟!-اينو مثلا گفتم-
يه ديگ خيلي گندست و يه سرآشپز مصلحت انديش و غذا آبگوشته. همه چي قر و قاطي

سلام bmd جان، زود اومدی امروز!

چند وقت پیشا روزنامه یه مطلب داده بود در مورد اینکه یه درسی تو دانشگاه های ما اشتباه داشته کتابی که درس میدادند، مثل اینکه رشته زمین شناسی هم بوده، ادامه داده بود که این کتاب تقریبا تو همه دانشگاه ها تدریس میشده، نتیجه اینکه تقریبا الان همه یه همچین چیزی رو اشتباه بلدند

و این یعنی نظام مفت گرون

• Like
واکنش ها: bmd

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولي هر چي باشه من اين دانشگاه رو به دانشگاه آزاد ترجيح مي دم! واسه همين حاضر نشدم مهندسي برق دانشگاه آزاد رو بخونم! بار علمي بچه هاي پيام نور بيشتره و واسه همينه كه فوق ليسانسو خيلي راحت دانشگاه سراسري قبول مي شن!;)

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام bmd جان، زود اومدی امروز!

چند وقت پیشا روزنامه یه مطلب داده بود در مورد اینکه یه درسی تو دانشگاه های ما اشتباه داشته کتابی که درس میدادند، مثل اینکه رشته زمین شناسی هم بوده، ادامه داده بود که این کتاب تقریبا تو همه دانشگاه ها تدریس میشده، نتیجه اینکه تقریبا الان همه یه همچین چیزی رو اشتباه بلدند

و این یعنی نظام مفت گرون
سلام لرد جون و سلام بچه هاي زرنگ
باز كنترات دادم به كارگرا و زود تموم كردند.. اين صاحب كارم هم كه هيچي پول نياورد برامون..نداري يه 100 تومن بدي ؟ . يه اتفاق جالب افتاد فقط... ما داريم فونداسيون رو آماده ميكنيم. يعني پي ساختمون رو. بعد اين دختر همسايه هم رشتش معماريه انگار... ديدم كه هي سرك ميكشه و كار مارو نگاه ميكنه... فكر كردم عاشق چشم و ابرو و تيپ ووركري بنده شده... ولي عصري كه باباش امد بهم ميگفت كه" من دخترم معماري خونده . و ميگه كه اين ساختمون چرا پي نداره":sweatdrop:
اون اشتباه هم مربوط به تفاوت سنگ پاميس و كتلت هاي دايرويه دانشگاهه حتما

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام لرد جون و سلام بچه هاي زرنگ
باز كنترات دادم به كارگرا و زود تموم كردند.. اين صاحب كارم هم كه هيچي پول نياورد برامون..نداري يه 100 تومن بدي ؟ . يه اتفاق جالب افتاد فقط... ما داريم فونداسيون رو آماده ميكنيم. يعني پي ساختمون رو. بعد اين دختر همسايه هم رشتش معماريه انگار... ديدم كه هي سرك ميكشه و كار مارو نگاه ميكنه... فكر كردم عاشق چشم و ابرو و تيپ ووركري بنده شده... ولي عصري كه باباش امد بهم ميگفت كه" من دخترم معماري خونده . و ميگه كه اين ساختمون چرا پي نداره":sweatdrop:
اون اشتباه هم مربوط به تفاوت سنگ پاميس و كتلت هاي دايرويه دانشگاهه حتما

خوب به سلامتی، اینجا رو هم کردیم بحث آزاد :biggrin:

داستان جالبی بود، اما من متاسفانه هیچگونه سر رشته ای در مهندسی ندارم اما مدتی ترجمه متون معماری میکردم که الان هیچی یادم نمیاد البته.

• Like

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این ترم افتضاح بود! هرچند هنوز 4 تا نمره نزدن

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فولاد شدم 17 باورم نمیشه خودم حدس زدم بین 13 تا 14 میشم

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به کی بگم کنترل صنعتی شدم 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

setayesh 88

عضو جدید
من 16.5 شدم.بايد بگم كه معدل بچه هاي سراسري دليل داره كه پايينه! يعني نبايدبا معدل دوستان خوب ازاد مقايسه بشه.:cool:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحليل شدم 18 باورم نميشه اصلا تستي تشريحي بودش

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من 16.5 شدم.بايد بگم كه معدل بچه هاي سراسري دليل داره كه پايينه! يعني نبايدبا معدل دوستان خوب ازاد مقايسه بشه.:cool:
راست ميگيد دليل داره... ماها -آزاد-اگه درس نخونيم يك ميليون در هر ترم ضرر ميكنيم..
ولي سراسري ها اگه درس نخونن, ميتونند يه ترم بيشتر, دانشجو باشند

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست ميگيد دليل داره... ماها -آزاد-اگه درس نخونيم يك ميليون در هر ترم ضرر ميكنيم..
ولي سراسري ها اگه درس نخونن, ميتونند يه ترم بيشتر, دانشجو باشند

واقعا همين طوريه!!!!!!!!!!!

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
مباركتون باشه... حقتونه بهر حال! اون يكي هام ميگرفتن خب!
آدم بي پول بمونه ولي بي "تنكس " نه! شرمنده ميشه فقط..
مرسي بابت ...

اختيار داريم عزيز......
باورم نميشه ولي شدم يه هر حال مرسي