babanandad
عضو جدید
سلام دوستان من مدتی در زمینه طراحی و ساخت دیگ بخار کار کرده ام هر کسی سوالی در این رابطه داره می تونه بپرسه.
میشه تو دیگ بخار غذا درست کردسلام دوستان من مدتی در زمینه طراحی و ساخت دیگ بخار کار کرده ام هر کسی سوالی در این رابطه داره می تونه بپرسه.
سلام
یه دوتا سوال داشتم که واسم خیلی مهم هستن اگه راهنماییم کنی خیلی ممنون میشم .
1-من میخوام یه فشار 4-5 بار بخار آب رو توی یه قالب ایجاد کنم واسه این کار فقط دیگ بخار کافیه یا میشه با کمپرسور کار کرد ؟ البته حجم اش کوچیکه
-2 واسه کنترل بخار از کدوم شیر ا میشه استفاده کرد ؟ منظورم با اتوماسیون باز بسته کردن ؟
مرسی
سلام دوستان من مدتی در زمینه طراحی و ساخت دیگ بخار کار کرده ام هر کسی سوالی در این رابطه داره می تونه بپرسه.
سلام
برای دیگ بخار هایی که بخار اونها به مصرف می رسه و جریان سیکلی ندارن برنامه خاصی واسه سرویس و نگهداری می تونین پیشنهاد بدین؟ شما کدوم شرکت مشغولین؟ یه لیست منصفانه از کیفیت محصول شرکت های تولید کننده دیگ بخار می خوام که بشه بهش استناد کرد. ممنون
سوپر هیتر رو میشه به سه دسته تقسیم کرد نوع1-تابشی (که داخل محفظه برگشت قرار میگیره) نوع 2 همرفتی( که جلوی شبکه جلو و یا شیکه عقب قرار می گیره) نوع 3 (جداگانه که کاملا جدا از دیگ بخار است و محفظه ی جداگانه داره) برای طراحی اون به پارامترهایی مثل فشار دیگ بخار دمای خروجی از بویلر دمای بخار سوپر هیت درخواستی و ... نیاز می باشد و با استفاده از محاسبات ترمال میشه مقدار سطح مورد نیاز را بدست آورد وقتی سطح حرارتی بدست آمد بقیه کار راحته و بسته به نوع بویلر و قطر شبکه جلو و آرایش لوله ها و ... میشه طراحی کرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دیگ های بخار پوسته ای | مکانیک سیالات | 0 | |
![]() |
پک آموزشی دیگ بخار | مکانیک سیالات | 1 | |
![]() |
مطلب در مورد دیگ بخار | مکانیک سیالات | 2 | |
![]() |
دانلود سیکل کامل و متعلقات در دیگ بخار | مکانیک سیالات | 0 | |
![]() |
جلوگیری از تشکیل رسوب در دیگ بخار | مکانیک سیالات | 0 |