<<<< دیشب خواب دیدم که ...!>>>>>

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خواب دیدم رفتم مغازه بستنی بگیرم بعد همه بستنیاش آب شده بودن بعد من به اون گفتم همه بستنیاتون آب شده!اون گفت ئه!همینی که هست!منم یه دونه خریدم خوردم!شبیه شیر بود!
:redface:

"نور"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خواب دیدم رفتم مغازه بستنی بگیرم بعد همه بستنیاش آب شده بودن بعد من به اون گفتم همه بستنیاتون آب شده!اون گفت ئه!همینی که هست!منم یه دونه خریدم خوردم!شبیه شیر بود!

نیگا کن شکمو همش خاب خوردن میبینه ه:D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههه شیر دوس نداری هاااا ؟

من خاب دیدم که دارم از یه کوه می افتم بعدش یه هو از خاب بیدار شدم همین :D

نه اصلا.
شانس آوردی بیدار شدی سقوط تو خواب ینی نابودی در عالم واقعیت!!خخ
:w07:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیشب خواب دیدم که شمالم تو همون خونه ای که دانشجو بودم اونجا بودم با خواهرم اونجا بودیم همه بارو بندیلمم بسته بودم گداشته بودم یه گوشه یههو شب نمیدونم چی میشه زلزله میاد طوفان میاد دقیقا نمیدونم سقف میرریزه رو سرم!!
هموه کولهای که باهاش میرفتم دانشگاه دقیقا همون بود.با لباسامو یه سری چیز دیگه که نمیدونم چی بود.بعد دیدم خواهرم درو باز کرد گفت محبوب بیا بریزون رفتم بیرون دیدم درختا دارن رو زمین راه میرن!!!!!
بعد سقف که ریخت هیچیم نشد یه پسری اومد به من گفت که وسیله هاتو از پنجره بده به من منم همه رو دادم بعد گفت بیا دست منو بگیر خودتم بیا پایین !!اون نجاتم داد!
بعدش از خواب بیدار شدم!!
اونجایی که درختا راه مبرفتن هنوز دارم بهش فک مبینم!!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین الان یکی از دوستان بهم زنگ زده میگه رضا باید یه چیزی برات تعریف کنم گفتم خب بگو
میگه دیشب خواب دیدم با یه دختر نامزد کردی موهاش قهوه ای بود چشماش درشت بود و پوستش سفید. خیلی با هم خوب بودین

خیلی کیف کردم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین الان یکی از دوستان بهم زنگ زده میگه رضا باید یه چیزی برات تعریف کنم گفتم خب بگو
میگه دیشب خواب دیدم با یه دختر نامزد کردی موهاش قهوه ای بود چشماش درشت بود و پوستش سفید. خیلی با هم خوب بودین

خیلی کیف کردم
خو بگو عکسشو برات بفرسته بزار اینجا ما هم نومزدتو ببینیم!!خخ:D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو بگو عکسشو برات بفرسته بزار اینجا ما هم نومزدتو ببینیم!!خخ:D

میگه شبیه خودت بود خیلی
بعد پرسیدم اسمش رو نفهمیدی میگه نه فقط مامانت (یعنی مامان من) اونجا بود هی میگفت قربون عروسم بشم.

اونقدر با آب و تاب خوابشو تعریف کرد باورم شده راستی راستی نامزد کردم با یکی و خودم خبر ندارم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگه شبیه خودت بود خیلی
بعد پرسیدم اسمش رو نفهمیدی میگه نه فقط مامانت (یعنی مامان من) اونجا بود هی میگفت قربون عروسم بشم.

اونقدر با آب و تاب خوابشو تعریف کرد باورم شده راستی راستی نامزد کردم با یکی و خودم خبر ندارم
شبیه من!!؟:D
من که نه موهام قهوه اییه نه چشام درشته نه سفیدم!!خخخخ
بهت دودوغ گفته برو بزن لهش کن!!
خو تو هم یه روز نومزد میکنی دیگه!هنو زوده برات.خخ
:D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
شبیه من!!؟:D
من که نه موهام قهوه اییه نه چشام درشته نه سفیدم!!خخخخ
بهت دودوغ گفته برو بزن لهش کن!!
خو تو هم یه روز نومزد میکنی دیگه!هنو زوده برات.خخ

منظورش شبیه خودم بود یعنی شبیه مهندس متفکر

بعد من که خودم عجله ندارم تقصیر من چیه ملت واسم خواب میبینن. البته بدمم نمیادا ولی خب من بی تقصیرم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورش شبیه خودم بود یعنی شبیه مهندس متفکر

بعد من که خودم عجله ندارم تقصیر من چیه ملت واسم خواب میبینن. البته بدمم نمیادا ولی خب من بی تقصیرم

آها!من چقد گیجم!:biggrin:
خ خوابای خوبی برات میبینن که!!برو از دوستت تشکر کن که همچین خوابی برات دیده!!
تعبیر خواب من نمیدونی چیه؟

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها!من چقد گیجم!:biggrin:
خ خوابای خوبی برات میبینن که!!برو از دوستت تشکر کن که همچین خوابی برات دیده!!
تعبیر خواب من نمیدونی چیه؟

این یه خواب پریشان بوده ناشی از فشار و استرس افکار روزانه ات هست. تعبیرش اینه که اوضاع قاراش میشی داری که بزودی با کمک یک پسر حل میشه

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که دیشب چه خواب وحشتناکی دیدم وااااااااای ..یعنی بدجور از خوب پریدم به خودم گفتم همون لحظه که یادم بیارم که اینجا بنویسم ولی بلافاصله سرمو تکون دادم گفتم ببابا بیخیال مردم از ترس ....

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخدا باورتون نمیشه چندوقت پیش خواب دیدم شوهر کردم شوهرم معتاد از آب در اومده هی کتکم میزنه
اخرش هم یه روز من از تراس خونمون انداختمش پایین و یه معتاد از جامعه کم کردم
تو خواب هم شانس ندارم:cry:

صبح که بلند شدم از دسته بابام خیلی عصبانی بودم که خوب تحقیقات نکرده بود هی چپ چپ نگاش میکردم

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخدا باورتون نمیشه چندوقت پیش خواب دیدم شوهر کردم شوهرم معتاد از آب در اومده هی کتکم میزنه
اخرش هم یه روز من از تراس خونمون انداختمش پایین و یه معتاد از جامعه کم کردم
تو خواب هم شانس ندارم:cry:

صبح که بلند شدم از دسته بابام خیلی عصبانی بودم که خوب تحقیقات نکرده بود هی چپ چپ نگاش میکردم
خواب دختر چپه است ...شوهر خيلي خوب گيرت مياد ...منم تو تحقيقات باباي يارو را هم در ميارم..

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواب دختر چپه است ...شوهر خيلي خوب گيرت مياد ...منم تو تحقيقات باباي يارو را هم در ميارم..

بابا همش تقصیره تو شد
خواهشا امشب خوب تحقیقات کن
من دیگه حوصله شوهر قاتل رو ندارم.خخخخخخخخخخخخخخخخ

"نور"

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا همش تقصیره تو شد
خواهشا امشب خوب تحقیقات کن
من دیگه حوصله شوهر قاتل رو ندارم.خخخخخخخخخخخخخخخخ

من خاب دیدم که شوما چندتا ایدی دارید و الانه با یکیشون امدید اون دوتا رو بستید:confused:منم به مدیر گذارش دادم اخراجتون کرد:D

عليرضا1361

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خاب دیدم که شوما چندتا ایدی دارید و الانه با یکیشون امدید اون دوتا رو بستید:confused:منم به مدیر گذارش دادم اخراجتون کرد:D

منم خواب دیدم با اون یکی دیگه آی دی اش اومد گزارش داد تو چند تا آیدی داری ادمین هم تو رو اخراج کرد:biggrin:

"نور"

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب یه خواب بد دیدم.نمیخوام بگم!!:cry:

میدونم چی دیدی , اون گوشه پتو من قایم شده بودم یواشکی نیگا میکردم:confused:

همیشه از این خابا میبینی؟؟؟؟؟

چلا خاب دیدی سر سرفه غذا سهمتو خوردن؟؟:w06: