<<<< دیشب خواب دیدم که ...!>>>>>

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جانم شما جدی نگیر این شاگرد ما یه سر داره هزار سودانه بابا اون که اون شبی بود اومدم در خونتون تو نبودی راسشو نگفتی ک کجا رفته بودی ؟
اگه اشتبا نشنفته باشم رغته بودم ...خونه دعا کنم نذری رو که کرده بودم واسه اوسام ادا کنم :)

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اگه اشتبا نشنفته باشم رغته بودم ...خونه دعا کنم نذری رو که کرده بودم واسه اوسام ادا کنم :)

دروغ نگو ،گولم نزن
بهم مي گن پشت سرت از مرد و زن
تو رو با رقیب اوسات ديده ان تو جاجرود نشسته بودي تو کامیون

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
از وقتی این تاپیک و زدم دیگه خوابام یادم نمیمونه!:redface:

"نور"

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا من :دی

یه جای سرسبز بودم لب یه رود خونه :دی رودخونش 1-2 مترپایین تر بود منم لب رود خونه تکیه داده بودم به دیفال اون طرف هم بقلم بود ...........:D بقیش رو روم نمیشه بگم :redface:

عزیزان لطفا با توجه به قدرت تخیل خیش ادامه داستان را بنویسند . به 60 نفر اول در اولین فرصت هدیه ای به رسم یادبود اهدا خواهد شد

چه خابی :biggrin:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا من :دی

یه جای سرسبز بودم لب یه رود خونه :دی رودخونش 1-2 مترپایین تر بود منم لب رود خونه تکیه داده بودم به دیفال اون طرف هم بقلم بود ...........:D بقیش رو روم نمیشه بگم :redface:

عزیزان لطفا با توجه به قدرت تخیل خیش ادامه داستان را بنویسند . به 60 نفر اول در اولین فرصت هدیه ای به رسم یادبود اهدا خواهد شد

:biggrin:
......

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه چون تخیلم دوس داشت یه مکان عاشقانه و...:redface:.. تجسم کنه هیشکی جز خدا نبود :دی صدای آب بود و چرنده و پرنده و......:redface:.....پ

ووووووویییییییییی دلم ریخت :D

اون طرف هم هی میگفت نمیتونم نمیتونم . خاک عالم ....اصن یه وضی:D

فک کنم مال محبوبیت گوگل+ هست

:smile:
گرفتم

"نور"

عضو جدید
کاربر ممتاز

مدیرا دیگه , اصن رفتن توی تبلیغات , ی و اوضاعیه:D

نه چون تخیلم دوس داشت یه مکان عاشقانه و...:redface:.. تجسم کنه هیشکی جز خدا نبود :دی صدای آب بود و چرنده و پرنده و......:redface:.....پ

ووووووویییییییییی دلم ریخت :D

اون طرف هم هی میگفت نمیتونم نمیتونم . خاک عالم ....اصن یه وضی:D

فک کنم مال محبوبیت گوگل+ هست

بی تربیت:confused:

"نور"

عضو جدید
کاربر ممتاز
:Ph34r:
تو کدوم پارسایی؟همون که عکس پیرمرد میزاشت واسه آواتارش؟

:D
نوچ ملاکت:redface:

داداش خوو تو آخه خجالت نمیکشی میپری وسط داستان ما :دی شاید اون طرف تورو دیده بود هی میگفت نمیخام نمیتونم ............:biggrin:

عیییییییی پروووووووووو اصن من از داستانت میرم بیرون خودت باش و طرفت:razz:والا خجالت کشیدم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من دیشب خواب دیدم که حامد بهداد اومده خونمون پیش من نشسته بعد داشتیم حرف میزدم فقط همی قسمتش یادمه.
گفت:مردا به زنا برتری دارن.بعد من صورتمو بردم جلو صورتش چش تو چشم گفتم کی گفته دوروغگو!گفت قرآن گفته منم گفتم من این قرآن و قبول ندارم!!:redface:
بعد رفتم تو یه خواب دیگه!شانس آورد که رفتم یه جا دیگه وگرنه دماغشو داغون کرده بودم!!خخ:D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خواب دیگه هم دیدم دارم انالیزش میکنم الان مینویسم.:smile:

(M&M)

کاربر بیش فعال
من دیشب خواب دیدم دختر عموم پزشکی قبول شده.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیشب یه خوابم دیدم یادم رف بگم.
خواب دیدم که یه پسری دست من و یه دخدر دیگرو گرفته داره با هم راه میریم.بعد پسره به اون دخدره گفتش که تو متولد چه سالی هستی دخدره گفت 68.بعد من گفتم این هم سنه منه اصلا بهش نمیخورد.قدشم خیلی بلند بود.
بعد پسره گفت منم متولد 64 هستم.خیلی به هم میام.به اون دخدره گفتا.بعد منم گفتم اون دخدره خیلی بیریخته تازه قدشم خیلی بلنده!بعد پسره به من گفت به تو چه!خوابم تموم شد.
جدی میگما.من خوابامو مو به مو اینجا مینویسم.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیشب یه خوابم دیدم یادم رف بگم.
خواب دیدم که یه پسری دست من و یه دخدر دیگرو گرفته داره با هم راه میریم.بعد پسره به اون دخدره گفتش که تو متولد چه سالی هستی دخدره گفت 68.بعد من گفتم این هم سنه منه اصلا بهش نمیخورد.قدشم خیلی بلند بود.
بعد پسره گفت منم متولد 64 هستم.خیلی به هم میام.به اون دخدره گفتا.بعد منم گفتم اون دخدره خیلی بیریخته تازه قدشم خیلی بلنده!بعد پسره به من گفت به تو چه!خوابم تموم شد.
جدی میگما.من خوابامو مو به مو اینجا مینویسم.

قد پسره چقد بود؟