اگه اشتبا نشنفته باشم رغته بودم ...خونه دعا کنم نذری رو که کرده بودم واسه اوسام ادا کنمجانم شما جدی نگیر این شاگرد ما یه سر داره هزار سودانه بابا اون که اون شبی بود اومدم در خونتون تو نبودی راسشو نگفتی ک کجا رفته بودی ؟

اگه اشتبا نشنفته باشم رغته بودم ...خونه دعا کنم نذری رو که کرده بودم واسه اوسام ادا کنمجانم شما جدی نگیر این شاگرد ما یه سر داره هزار سودانه بابا اون که اون شبی بود اومدم در خونتون تو نبودی راسشو نگفتی ک کجا رفته بودی ؟

اگه اشتبا نشنفته باشم رغته بودم ...خونه دعا کنم نذری رو که کرده بودم واسه اوسام ادا کنم![]()
جون اوسا دیگه بلت نیسمدروغ نگو ،گولم نزن
بهم مي گن پشت سرت از مرد و زن
تو رو با رقیب اوسات ديده ان تو جاجرود نشسته بودي تو کامیون
جون اوسا دیگه بلت نیسمداشتم عروسکو میشستم لبه رود

بابا سخاوت و گذشتبخشیدمت![]()
![]()
ووی شما هنوز دارین خواب میبینین؟
دیشب من خاب دیدم که امشب خاب نمی بینم![]()

خوب حالا من :دی
یه جای سرسبز بودم لب یه رود خونه :دی رودخونش 1-2 مترپایین تر بود منم لب رود خونه تکیه داده بودم به دیفال اون طرف هم بقلم بود ...........بقیش رو روم نمیشه بگم
![]()
عزیزان لطفا با توجه به قدرت تخیل خیش ادامه داستان را بنویسند . به 60 نفر اول در اولین فرصت هدیه ای به رسم یادبود اهدا خواهد شد
خوب حالا من :دی
یه جای سرسبز بودم لب یه رود خونه :دی رودخونش 1-2 مترپایین تر بود منم لب رود خونه تکیه داده بودم به دیفال اون طرف هم بقلم بود ...........بقیش رو روم نمیشه بگم
![]()
عزیزان لطفا با توجه به قدرت تخیل خیش ادامه داستان را بنویسند . به 60 نفر اول در اولین فرصت هدیه ای به رسم یادبود اهدا خواهد شد
ببینم تو خابت منم ندیدی اون کنار منارا باشمرودخونش اصن ته مکان بود :دی

رودخونش اصن ته مکان بود :دی

رودخونش چه شکلی بود؟
آقا یه سوال؟این g+1 چیه که بالا صفحه همه هست؟![]()
کی گذاشته؟برای محبوب کردن باشگاه گذاشتن تو گوگل
![]()

نه چون تخیلم دوس داشت یه مکان عاشقانه و..... تجسم کنه هیشکی جز خدا نبود :دی صدای آب بود و چرنده و پرنده و......
.....پ
ووووووویییییییییی دلم ریخت
اون طرف هم هی میگفت نمیتونم نمیتونم . خاک عالم ....اصن یه وضی
فک کنم مال محبوبیت گوگل+ هست
کی گذاشته؟![]()

نه چون تخیلم دوس داشت یه مکان عاشقانه و..... تجسم کنه هیشکی جز خدا نبود :دی صدای آب بود و چرنده و پرنده و......
.....پ
ووووووویییییییییی دلم ریخت
اون طرف هم هی میگفت نمیتونم نمیتونم . خاک عالم ....اصن یه وضی
فک کنم مال محبوبیت گوگل+ هست

مدیرا دیگه , اصن رفتن توی تبلیغات , ی و اوضاعیه
بی تربیت![]()

تو کدوم پارسایی؟همون که عکس پیرمرد میزاشت واسه آواتارش؟

داداش خوو تو آخه خجالت نمیکشی میپری وسط داستان ما :دی شاید اون طرف تورو دیده بود هی میگفت نمیخام نمیتونم ............![]()
نوچ ملاکت
عیییییییی پروووووووووو اصن من از داستانت میرم بیرون خودت باش و طرفتوالا خجالت کشیدم

حالا چرا سرگیجه گرفتی؟

من دیشب یه خوابم دیدم یادم رف بگم.
خواب دیدم که یه پسری دست من و یه دخدر دیگرو گرفته داره با هم راه میریم.بعد پسره به اون دخدره گفتش که تو متولد چه سالی هستی دخدره گفت 68.بعد من گفتم این هم سنه منه اصلا بهش نمیخورد.قدشم خیلی بلند بود.
بعد پسره گفت منم متولد 64 هستم.خیلی به هم میام.به اون دخدره گفتا.بعد منم گفتم اون دخدره خیلی بیریخته تازه قدشم خیلی بلنده!بعد پسره به من گفت به تو چه!خوابم تموم شد.
جدی میگما.من خوابامو مو به مو اینجا مینویسم.![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
اگه نفر قبلیتو امشب تو خواب ببینی.... | زنگ تفريح | 194 | |
|
|
امروز که از خواب بیدار شدم | زنگ تفريح | 3 | |
|
|
اگه یه روز از خواب پاشی.......؟؟؟ | زنگ تفريح | 11 | |
|
|
تاحالا شده شب یک خواب عجیب ببینی روز بعدش عملا اتفاق بیفته (زود باش تعریف کن واسمون) | زنگ تفريح | 7 | |
|
|
خواب | زنگ تفريح | 1 |