دیروز رفته بودم.....

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستای گلم:gol:
دیروز رفته بودم خرید..
دم پاساژ دیدم پلیس امنیت اخلاقی ایستاده موهامو 1کم بیرون بود کامل جمع کردم که پیدا نباشه تا 1 وقت چیزی نگه!!!
البته تا حالا پلیس امنیت اخلاقی بهم گیر نداده صرفا بهمه میگه عزیزم موهاتو بکن تو من میخواستم همونم نشنوم..
رفتم با خالم یه دور زدیم یه کمربند خریدیم اومدیم بیرون.
بازم دیدم خانوم چادریه دم دره پاساژه.
موهام تو بود اومد جلو گفت عزیزم شلوارت تنگه ..زخمی هم که هست(جوری نبود که خدایی نکرده پام پیدا باشه)گفتم شلوارمو دقیقا از همین پاساژ خریدم تو بازارم همینا هست:eek:
باهاش اصلا حاضر جوابی نکردم.چون میدونستم صورت خوشی نداره.:razz:
گفت تو شیطان پرستی ؟میدونستی این شلوار زخمی علامت شیطان پرستیه!!!:surprised:
گفتم واقعا نه نمیدونستم.اگه بده پس چرا تو بازار هست!!
آخر سر گفتم باشه دیگه نمیپوشم.بعدم بعد از یه کم خوش وبش گفت بفرمایید.:cool:

فقط منتظر بود یکم حاضر جوابی کنم حتی توهین کرد که منم بخوام جواب بدم اما خفه شدم....
بازهم باید خفه بشیم و حرف نزنیم .با اینکه ظاهری ساده داریم.اما....با این وضعیت که درست شده با این مشکلات و گرونی شب عید و توهین هایی که میکنن غیر مستقیم!انتظار دارن فردا حضور بهم برسونیم!!!!؟؟؟؟؟:surprised:

اندکی صبر سحر نزدیک است........

sahar tala

عضو جدید
من آدم خيلي آرومي هستم يه بار يه پليس (البته امنيت اخلاقي نبود) بهم گير داد بي دليل توهينم كرد منم خوب جوابشو دادم...سربازه نشسته بود به جر و بحث ما ميخنديد

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستای گلم:gol:
دیروز رفته بودم خرید..
دم پاساژ دیدم پلیس امنیت اخلاقی ایستاده موهامو 1کم بیرون بود کامل جمع کردم که پیدا نباشه تا 1 وقت چیزی نگه!!!
البته تا حالا پلیس امنیت اخلاقی بهم گیر نداده صرفا بهمه میگه عزیزم موهاتو بکن تو من میخواستم همونم نشنوم..
رفتم با خالم یه دور زدیم یه کمربند خریدیم اومدیم بیرون.
بازم دیدم خانوم چادریه دم دره پاساژه.
موهام تو بود اومد جلو گفت عزیزم شلوارت تنگه ..زخمی هم که هست(جوری نبود که خدایی نکرده پام پیدا باشه)گفتم شلوارمو دقیقا از همین پاساژ خریدم تو بازارم همینا هست:eek:
باهاش اصلا حاضر جوابی نکردم.چون میدونستم صورت خوشی نداره.:razz:
گفت تو شیطان پرستی ؟میدونستی این شلوار زخمی علامت شیطان پرستیه!!!:surprised:
گفتم واقعا نه نمیدونستم.اگه بده پس چرا تو بازار هست!!
آخر سر گفتم باشه دیگه نمیپوشم.بعدم بعد از یه کم خوش وبش گفت بفرمایید.:cool:

فقط منتظر بود یکم حاضر جوابی کنم حتی توهین کرد که منم بخوام جواب بدم اما خفه شدم....
بازهم باید خفه بشیم و حرف نزنیم .با اینکه ظاهری ساده داریم.اما....با این وضعیت که درست شده با این مشکلات و گرونی شب عید و توهین هایی که میکنن غیر مستقیم!انتظار دارن فردا حضور بهم برسونیم!!!!؟؟؟؟؟:surprised:

اندکی صبر سحر نزدیک است........
.
.
متاسفم برا ****** .

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا من با دوستم تو خيابون داشتيم ميرفتيم....يه ترافيكه رووني هم بود....
ديديم 7 8 تايي دختر(در حده تيم ملي:D)...يكي يكي جلو ماشينا را ميگيرنو...يكي از كانديداي انتخاباتو تبليغ ميكنن
نوعه پوشش اونا بيشتر قابله تامله...پس چرا به اينا گير نميدن؟؟
از ملت چه سوء استفاده ها كه نميكنن...

البته منم يكيشونو صدا زدم و يه كم سر به سرش گذاشتم:D

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا من با دوستم تو خيابون داشتيم ميرفتيم....يه ترافيكه رووني هم بود....
ديديم 7 8 تايي دختر(در حده تيم ملي:D)...يكي يكي جلو ماشينا را ميگيرنو...يكي از كانديداي انتخاباتو تبليغ ميكنن
نوعه پوشش اونا بيشتر قابله تامله...پس چرا به اينا گير نميدن؟؟
از ملت چه سوء استفاده ها كه نميكنن...

البته منم يكيشونو صدا زدم و يه كم سر به سرش گذاشتم:D
ملت خودشونه خوارطلبنمیدونی آخه فقط غرب بلده از دخترا استفاده ابزاری کنه اینا پاکن....