ديکشنری با سی شارپ

setare_fery

عضو جدید
سلام من باید با c# یه دیکشنری بنویسم ولی بانک داده با sql را نمیدونم چیکار کنم.اگه بخوام کاربر توانایی ذخیره و حذف داشته باشه چیکار کنم .کمکم کنید

N.NK

عضو جدید
سلام
کاری نداره باید یه جدول با اس کیو ال بسازی که یه ستون کلمات فارسی یه ستون معنی معادلش بعد تو سیشارپ که اتصال زدی به پایگاه یه سرچ بر اساس کلمه ورودی کاربر بزنی و نتیجه رو نمایش بدی،اگه مشکل کلا اس کیو ال هست جدول سازی باهاش کار اصلا سختی نیست یه سرچ بزنی کلی جزوه پیدا میکنی و میتونی جدول سازی رو یاد بگیری.:)

setare_fery

عضو جدید
گشتم ولی چیز مناسبی پیدا نکردم.نحوه اتصالش به سی شارپ هم بلد نیستم.
برنامم باید بتونه کلماتی را که با حرفی که کاربر میگه شروع شه پیدا کنه.نمیدونم چه جوری شرط بزارم. 1چیز دیگه اینکه چه جوری میشه به تعدادی کاربر توی نامریک وارد میکنه روی فرم تکست ساخت؟تو را خدا کمکم کنید.

آخرین ویرایش:

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گشتم ولی چیز مناسبی پیدا نکردم.نحوه اتصالش به سی شارپ هم بلد نیستم.
برنامم باید بتونه کلماتی را که با حرفی که کاربر میگه شروع شه پیدا کنه.نمیدونم چه جوری شرط بزارم. 1چیز دیگه اینکه چه جوری میشه به تعدادی کاربر توی نامریک وارد میکنه روی فرم تکست ساخت؟تو را خدا کمکم کنید.

دوست عزیز برای ایجاد جدول در اس کیو ال کافیه این مسیر رو برید:

از قسمت Database روی نام دیتابیس مورد نظرتون کلیک کنید ....حالا روی گزینه ی Table کلیک راست و New table رو انتخاب کنید....در این مرحله اسم ستون ها و نوع داده ی اونها رو و همچنین امکان Null بودن یا نبودن مقدار اون ستون رو تعیین می کنید...برای تعیین کلید هم کنار ستون مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه ی اول رو انتخاب کنید ....حالا نام دلخواهی رو برای جدولتون بذارین و ذخیره ش کنید...اگر دوباره به قسمت Table مراجعه کنید می تونید نام جدولتون رو ببینید....

برای وارد کردن اطلاعات در جدول روی جدول مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه ی Edit Top 200 Rows رو انتخاب کنید...

در مورد اتصال به سی شارپ هم اینجا پست 360 توضیح دادم....

موفق باشی:gol:

setare_fery

عضو جدید
سلام
برنامه من یه لغت نامه فارسی به فارسیه که سه قسمت داره:
  1. کاربر میگه من یک کلمه n حرفی می خواهم که با حرف دلخواه کارب شروع و بار حرف مورد نظر دیگری واژه تمام شود.معنا اهمیت ندارد.ونتایج در یک باکس نمایش داده شود.وافعالی توسط کاربر وارد بشه وبرنامه تعیین کنه چندم شخص-ماضی مضارع- بن فعل و...
آشنایی من با زبان سی شارپ و اس کیو ال محدوده و در حد خیلی زیاد بلد نیستم که همه را بتونم انجام بدهم.فرصتی هم که دارم خیلی کم است.

خوب هر کس هرجاش بتونه کمکم کنه ممنون میشم .

setare_fery

عضو جدید
سوال

سوال

چه حوری میشه به تعدادی که کاربر میگه تکست ساخت؟
کسی یه بانک داده اس کیو ال نداره من ببینم چطوریه بد برای خودم بنویسم؟
لطفا هرکس میتونه کمکم کنه.

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
برنامه من یه لغت نامه فارسی به فارسیه که سه قسمت داره:
  1. کاربر میگه من یک کلمه n حرفی می خواهم که با حرف دلخواه کارب شروع و بار حرف مورد نظر دیگری واژه تمام شود.معنا اهمیت ندارد.ونتایج در یک باکس نمایش داده شود.وافعالی توسط کاربر وارد بشه وبرنامه تعیین کنه چندم شخص-ماضی مضارع- بن فعل و...
آشنایی من با زبان سی شارپ و اس کیو ال محدوده و در حد خیلی زیاد بلد نیستم که همه را بتونم انجام بدهم.فرصتی هم که دارم خیلی کم است.

خوب هر کس هرجاش بتونه کمکم کنه ممنون میشم .

سلام

دوست عزیز فک کنم برای نوشتن این برنامه باید مطالعه ی بیشتری روی اس کیو ال و مخصوصا نوشتن کوئری داشته باشید...مثلا برای جستجوی کلمه ای که با حرف مورد نظر (در اینجا مثلا n) شروع بشه کافیه شما یک کوئری شبیه این بنویسید:

کد:
SELECT * FROM table WHERE word LIKE'%n'

چه حوری میشه به تعدادی که کاربر میگه تکست ساخت؟
کسی یه بانک داده اس کیو ال نداره من ببینم چطوریه بد برای خودم بنویسم؟
لطفا هرکس میتونه کمکم کنه.

خب عزیز شما باید با توجه به اطلاعات مورد نیازت و تحلیل نیازمندی هات بانکت رو بسازی!

مثلا برای دیکشنری لازمه توی جدول یه ستون برای لغت در نظر بگیری و یه ستون دیگه برای معنیش...

RIG

متخصص C#.net
خب عزیز شما باید با توجه به اطلاعات مورد نیازت و تحلیل نیازمندی هات بانکت رو بسازی!

مثلا برای دیکشنری لازمه توی جدول یه ستون برای لغت در نظر بگیری و یه ستون دیگه برای معنیش...[/QUOTE]
یک لغت چندین معنی داره دوست عزیز

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یک لغت چندین معنی داره دوست عزیز

بله ...به همین دلیل عرض کردم که با توجه به نیازمندی ها و اطلاعات خودشون باید بانکشون رو بسازن...اونی هم که بنده گفتم صرفا جهت روشن شدن منظور و ذکر مثال بود:gol: