دوس داشتی چی اختراع کنی؟

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اگه وقتشو داشتی و علاقمند به این جور کارا بودی....چی دوس داشتی اختراع کنی؟

من خودم دوس داشتم وسیله ای بسازم که هر چی خواب می بینمو ثبت کنه تا همیشه یادم بمونه:D

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالی جون تاپیکت معرکه است...من دوس داشتم یه چیزی بسازم که مثل یه قرصی چیزی...که توش همه زبانهای برنامه نویسی باشه...بعد با خوردنش همه رو یاد بگیری:D

Robinson crusoe

عضو جدید
واقعا چیز خیلی خوبی میخوای اختراع کنی ارغوان جان بعدا حتما یکیشو به منم بده ولی من دوس داشتم یه چیزی اختراع کنم که باهاش حال مایکروسافت و بیل گیتس رو بگیرم.

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا چیز خیلی خوبی میخوای اختراع کنی ارغوان جان بعدا حتما یکیشو به منم بده ولی من دوس داشتم یه چیزی اختراع کنم که باهاش حال مایکروسافت و بیل گیتس رو بگیرم.
یاشه حتما یه قرصشم میدم به تو.............
حالا چرا میخوای حال بیل گیتسو بگیری.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:...ادم خوبیه که....:gol:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
eeeeeeeeeeee.....چرا تنبل؟؟؟.....من که چیز خوبی میخواااااام اختراع کنم ببین رابینسونم خوشش اومده....یه چیزه ضروریه....مثل ابنبات که اگه نباشه خیلی ها می میرن:w12:.....
بدبوی من میدونم تو چی میخوای اختراع کنی.....بگم....؟؟؟نه نمیگم......نمیدونم..ولی هرچی هست مربوط به هواپیماست:w12:

Robinson crusoe

عضو جدید
راست میگه مخصوصا اگه انواع مختلفشو اختراع کنه مثلا اخر ترم بری یه قرص ام پی تری واسه همه درسا بگیری بخوری ببین چقدر خوبه یا مثلا قرص دیکشنری بخوری اینا همه ارزوهای منه!!!!!!!!!!!!!

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه زمانی دوست داشتم یه سوپر متریال بسازم که با پوشش دادن رو اجسام باعث نامرئی شدن اون جسم بشه ، در اصل با شکست نور از جسم منیر به چشم ما بتونه مارو گول بزنه..
اما افسوس که علمم برای این اختراع کمی کم بود...
پارسال در جشنواره ی اختراعات حوزه ی مواد تو سوئیس یه ژاپنی مشابه همینو ساخت...

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اگه ميتونستم يه چيزي اختراع كنم حتما دستگاهي ميساختم كه باهاش بتونم ذهن هركسي رو بخونم
جون valkano اگه دور هم جمعشيم اينو بسازيم بعد ها از خجالتتون در ميام;)

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه ميتونستم يه چيزي اختراع كنم حتما دستگاهي ميساختم كه باهاش بتونم ذهن هركسي رو بخونم
جون valkano اگه دور هم جمعشيم اينو بسازيم بعد ها از خجالتتون در ميام;)

من پایم
ولی یه کمم نامردیه ها;)

سـعید

مدیر بازنشسته
من دوست دارم دستگاهی اختراع کنم که با سرعت نور از هر جا به هر جایی رفت....فقط به اندازه یک چشم به هم زدن...

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوست دارم دستگاهی اختراع کنم که با سرعت نور از هر جا به هر جایی رفت....فقط به اندازه یک چشم به هم زدن...

منم دوس داشتم دستگاهی که می سازم بتونه قصه زندگیه آدمارو(مخصوصا گذشتشونو)
بگه برا همه:biggrin:

real Crysis

اخراجی موقت
خوب من یه هسته که اگه بترکه کل دنیا رو نابود کنه اختراع می کردم؟

Mythical

کاربر بیش فعال
من یه دستگاه اختراع میکردم که وقتی روشنش میکردم تا هر زمان جلوتر و که بخوام واسم نشون بده مثلا دو سال دیگه یه همچین موقعی دارم چیکار میکنم یا به کجا رسیدم و یه دکمه هم داشت که اگه اونو فشار میدادی اتفاقایی که میتونی از وقوعشون جلوگیری کنی و نشونت بده

بالا