من به شدت با کمیابی پسر خوب مخالفم
هر کسی دنبال یه نه چند تا پسر خوبه به من مزاجعه کنه
از همه رقم سراغ دارم
مهندس دکتر
دانشجو و....
همشون از نظر من خوبن حالا اگر کسی خواست اطلاعات بیشتری در اختیارش قرار میدیم
شکر نعمت نعمتت افزون کند
تواین مملکت همه دروغ می گن مثل ریگ دختر وپسر نداره
محبت و نام نیکهميشه عاشق كسي ياچيزي باشيد كه هيچ گاه ازبين
نرود
به نظرشماچه چيزي تودنياوجود داره كه هيچ وقت از بين نميرود؟؟؟؟؟
هميشه عاشق كسي ياچيزي باشيد كه هيچ گاه ازبين
نرود
به نظرشماچه چيزي تودنياوجود داره كه هيچ وقت از بين نميرود؟؟؟؟؟
مرسیmy god
هیچ دوست دختر یا دوست پسر راستگو نیستند ؛ چون دختر وپسر اگر با هم در جهار چوب غیر کادر ازدواج رابطه بر قرار کنند ؛ خلاف صداقت ودین گام بر میدارند
با شما هم موافقمهیچ دوست دختر یا دوست پسر راستگو نیستند ؛ چون دختر وپسر اگر با هم در جهار چوب غیر کادر ازدواج رابطه بر قرار کنند ؛ خلاف صداقت ودین گام بر میدارند
جالبه . من هم در مورد آقا پسرا همین نظر رو دارم.اصلا پیدا نمیشنآره ولي دخترش خيلي نعمته چون اصلا پيدا نميشه
آره ولي دخترش خيلي نعمته چون اصلا پيدا نميشه
نه بابا ...................پس پسرا هم از این مشکلا دارنددختر گیر نمیاد پسر فراوونه یکیش ایناها خود من
آره مثل پسر راستگو که مثل جواهراتهکاملا درسته
دم نویسنده و سمانه خانوم گرم
دختر راستگو مثل الماس کم یابه
نه این چه حرفیه پسر که زیادهفكر كنم اگر چيزي نمي نوشتن خيلي بهتر بود , هردوتاش اين روزا كم ياب شده .
( البته از واضح الوضوحات كه روند كم يابي پسرها سرعت خيلي بيشتري داشته ها ! )
بنگاه همسریابی کم بود که اونم توسط شما راه افتادمن به شدت با کمیابی پسر خوب مخالفم
هر کسی دنبال یه نه چند تا پسر خوبه به من مزاجعه کنه
از همه رقم سراغ دارم
مهندس دکتر
دانشجو و....
همشون از نظر من خوبن حالا اگر کسی خواست اطلاعات بیشتری در اختیارش قرار میدیم
در میزنند ببینید کیهآره منم سراغ دارم یکیشون خودم
درسته نخاله تومون پیدا میشه ولی 99%خوبیم
انشااللهشکر نعمت نعمتت افزون کند
اینقدر بد بین نباشید پس در اینصورت همه ملت دروغگو هستندهیچ دوست دختر یا دوست پسر راستگو نیستند ؛ چون دختر وپسر اگر با هم در جهار چوب غیر کادر ازدواج رابطه بر قرار کنند ؛ خلاف صداقت ودین گام بر میدارند
بی پیش خودم چندتا دم دست دارم بهت معرفی میکنمشما اگه پسرشو پیدا کردی به من خبر بده ...!
اشتباه میکنیددوتاش وجود داره ولی بایدیکی پیداشه این پسردخترای خوب روبهم برسونهدختر گیر نمیاد پسر فراوونه یکیش ایناها خود من