مهندس شيمي هستم. ولي به پزشکي خيلي علاقه دارم. متاسفانه زماني که اينو فهميدم دير شده بود. :(
M maryam_k عضو جدید Apr 8, 2010 #31 مهندس شيمي هستم. ولي به پزشکي خيلي علاقه دارم. متاسفانه زماني که اينو فهميدم دير شده بود.
etnn عضو جدید کاربر ممتاز Mar 17, 2012 #32 دوست داشتم it یا مهندسی کامپیوتر بخونم-الانم مهندسی کامپیوتر میخونم-و دوست دارم یه مهندس درست درمون بشم و توی یه شرکت توووپ کار گیرم بیاد. دعا کنید به ارزوم برسم
دوست داشتم it یا مهندسی کامپیوتر بخونم-الانم مهندسی کامپیوتر میخونم-و دوست دارم یه مهندس درست درمون بشم و توی یه شرکت توووپ کار گیرم بیاد. دعا کنید به ارزوم برسم
M m.f.s کاربر فعال Mar 17, 2012 #33 من جوونیام {بچه که بودم }دوست داشتم داروسازی بخونم بعد عاشق عمران شدم ودر نهایت صنایع که الانم صنایع میخونم خیلیم راضیم خداروشکر
من جوونیام {بچه که بودم }دوست داشتم داروسازی بخونم بعد عاشق عمران شدم ودر نهایت صنایع که الانم صنایع میخونم خیلیم راضیم خداروشکر
الهه بهادری کاربر بیش فعال Mar 17, 2012 #34 من معماری میخونم البته تازه تموم کردم و تازه هم از ارشد قبول شدم و ادامه هم میدم.. (و قصد ازدواج ندارم و قصد ادامه تحصیلات دارم)......
من معماری میخونم البته تازه تموم کردم و تازه هم از ارشد قبول شدم و ادامه هم میدم.. (و قصد ازدواج ندارم و قصد ادامه تحصیلات دارم)......
WOMIS عضو جدید Mar 17, 2012 #35 من میخاستم دامپزشک بشم خیلی ...... افسوس که کارش برای دخترا نیست ...الانم داروسازی میخونم