چرا نداره داداشی...من دارمهیشکی منو دوس نداره؟؟؟؟
ه سوالو مردونه ( اگه دخترا منهای هنگامه و بهار خوب بودن می گفتن زنونه ، ولی این بحث جداست !) جواب بده :به همه ی دوستان با همه ی غلط های املایی و دستور زبانی و همه ی ذوق و سلیقشون برای نام گزاری جنس مخالف تبریک میگم و خوشحالم که همه از جنسیت خودشون راضی هستن.
اما 1 اصل همیشه بین روشنفکر ها هست اونم اینه که :
مهم نیست دختر باشه یا پسر مهم اینه که سالم باشه
من فدات بشم !!!!!! اینا اذیتم می کنن ! باورت نمیشه این سارا چون همه به من رای دادن تو تاپیکم ، آمار داد به پلیس باشگاه ، پلیس باشگاهم تاپیکمو بست !مي بينم كه دو روز نبودم خيلي اين داداشه منو اذيت كردي (صورتي و سارا)
هر چند داداشم ماشالله جوابتون رو ميده و نميتونيد از پسش بر بياييد
داداشي جونم خيلي هم خوشگلي خودم برات يه دختر خوشگل پيدا ميكنم اونا حسوديشون ميشه ديگه ترشي شدن
راستي يادت نره هر روز براي خودت اسپند دود كن تا چشم حسودا كور بشه
خودم عاشقتم جیگری ! بوس بوس عزیزمهیشکی منو دوس نداره؟؟؟؟
آدم فروشی تو پرونده ات نبود که اضافه شد ، آدم فروش !!!می نویسم همه با تو نبودنها را........
حیف که با تو نامرد دیگه حرف ندارم.وگرنه جوابتو می دادممن فدات بشم !!!!!! اینا اذیتم می کنن ! باورت نمیشه این سارا چون همه به من رای دادن تو تاپیکم ، آمار داد به پلیس باشگاه ، پلیس باشگاهم تاپیکمو بست !
حیف که با تو نامرد دیگه حرف ندارم.وگرنه جوابتو می دادم
خوب اگه من نامردی در حقت کردم بگو ببینم چیه که خودم خبر ندارم !؟ مگه خودت پیشنهاد ندادی اون تاپیکو راه بندازم ؟ حالا همه به من رای دادن که دادن ! دلیل نمیشه خودتو ببازی ! تو هم از خیلیا خوشگل تری !!!!! مثلا از صورتی بهتری !حیف که با تو نامرد دیگه حرف ندارم.وگرنه جوابتو می دادم
من فدات بشم آبجی گلم !خدا نكنه داداشي
عيبي نداره بلاخره پيش مياد ديگه
آنچه عيان است چه حاجت به بيان است
مهم اينه كه ما قبولت داريم
![]()
مرسی آبجی خوش غیرت ! بزن لهش کن !با داداشه من درست صحبت كن مگه بي كس و كاره كه اينطوري ميگي؟
تازه نامردم خودتي!!
نامرد اونیه که عکس مردمو بی اجازش save می کنه.نگو saveنکردم که باورم نمی شه...خوب اگه من نامردی در حقت کردم بگو ببینم چیه که خودم خبر ندارم !؟ مگه خودت پیشنهاد ندادی اون تاپیکو راه بندازم ؟ حالا همه به من رای دادن که دادن ! دلیل نمیشه خودتو ببازی ! تو هم از خیلیا خوشگل تری !!!!! مثلا از صورتی بهتری !
ببخشیدا طرف صحبت من یکی دیگس....با داداشه من درست صحبت كن مگه بي كس و كاره كه اينطوري ميگي؟
تازه نامردم خودتي!!
شما وقتی عکستو میزاری به عنوان آواترت به دیگران اجازه می دی که عکستو مشاهده کنن ! اگه برای من به طور خصوصی میفرستادی حرفتو قبول داشتم ! ولی اگه یادت باشه گذاشتی تو عکسهای باشگاه !!!!!!!!!! در ضمن شما وقتی رخصت میدی بنده تاپیکو راه بندازم باید به همه جوانب فکر می کردی !!!!! در ضمن بازم میگم که سیو نکردم ، میخوای باور کن می خوای نکن ! خشن !نامرد اونیه که عکس مردمو بی اجازش save می کنه.نگو saveنکردم که باورم نمی شه...
من نمی دونستم عکس بنده دست شماس...وگرنه هیچوقت نمی گفتم تاپیکو راه بنداز....
چیه اون زمان که 2 تایی با اون صورتی هوار من می شدین طرف صحبت من 2 تاتون بودین ! حالا برا من 1 طرف صحبت بیشتر نداری ؟ من با داداشمو پسر عمومو خواهرام مثل یک روحیم در چند بدن ! توهین به هر یکی از ما توهین به اون یکیه !ببخشیدا طرف صحبت من یکی دیگس....
هر جور راحتین....چیه اون زمان که 2 تایی با اون صورتی هوار من می شدین طرف صحبت من 2 تاتون بودین ! حالا برا من 1 طرف صحبت بیشتر نداری ؟ من با داداشمو پسر عمومو خواهرام مثل یک روحیم در چند بدن ! توهین به هر یکی از ما توهین به اون یکیه !
کم آوردی سوت بزن کوچولو !هر جور راحتین....
تو می تونی هرجور دلت می خواد فکر کنی....کم آوردی سوت بزن کوچولو !
من كاملا با داداشم موافقم
آبجی هنگامه پیروزی مجدد رو بر اهریمن سارا و صورتی تبریک می گم ! دیدی کم آورد ؟تو می تونی هرجور دلت می خواد فکر کنی....
برام مهم نیست..
اهریمن شمایین نه ماهاآبجی هنگامه پیروزی مجدد رو بر اهریمن سارا و صورتی تبریک می گم ! دیدی کم آورد ؟
اهریمن شمایین نه ماها
اون صورتی هم اسم داره..ادب نداری تو؟
همین و بگو !!!!!! منم موافقم ! اصلا ما دوتا تو یه تیم زیادی تیم قوی می شه !آخه داداشي پيروزي يك دفعه دو دفعه نه هر دقيقه
بيا رقيباي جديد پيدا كنيم![]()
آخی.چه توهمات کودکانه ای!همین و بگو !!!!!! منم موافقم ! اصلا ما دوتا تو یه تیم زیادی تیم قوی می شه !