دوست دارین چه کسی رو صندلی داغ بشینه ؟

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکلات میدما صداشو در نیارین اینم دستکاری میکنیم میشه 2007:)

من شکلات دوست ندارم..خودت بخور حالا ضعف نکنی.:D

نه..نه دیگه ما از این پارتی بازی ها نداریم.:D

بازم به من گیر دادین
من برم تا گیر نیوفتادم:d

کجا؟:D

تازه داشتم گیرش مینداختماا.:D

آره بابا چیه مگه ما خودمون تو خونمون کلی داریم :biggrin:

مال من آپدیت شده هستش.:D

ELnur

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شکلات دوست ندارم..خودت بخور حالا ضعف نکنی.:D

نه..نه دیگه ما از این پارتی بازی ها نداریم.:D

کجا؟:D

تازه داشتم گیرش مینداختماا.:D

مال من آپدیت شده هستش.:D
:w05::w01:بابا صندلیای شما چینیه.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا حرف حرفه داش ناصره هر چی اون بگه شریک بیا همه رو با صحبت های گرانبهات مستفیز بفرما.....

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
اینجا حرف حرفه داش ناصره هر چی اون بگه شریک بیا همه رو با صحبت های گرانبهات مستفیز بفرما.....

داش ناصر کیلویی چنده.؟؟؟
حرف حرف منه افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w43:

just mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا شیخ شریک ارواح همه باشگاه فدا
اینان از احوالات ما بیخبرند هرچه میخوایم از انظار ناپیدید شویم امانمان نمیدهند:D
از این رو بر خود لازم میدانیم که بر حسب فرمایشات شیخ والا مقام این مریدان را از سخنان خود مستفیز کردانیم
باشد که رستگار شوند:cool:

داش ناصر کیلویی چنده.؟؟؟
حرف حرف منه افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w43:
سلا بر ضعیفه
ما از این فوت و فنها بلد نیستم کارمان دوخم گرفتن است که آن را هم از ضعیفه ها نمیگیریم
وا مصیبتا .. این چه ادبیاتی است ضعیفه؟!!!!
ضعیفه است دیگر کاریش نمیشود کرد:D
ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میزنمتا بچه...:mad:
همینی که هست:cool:
بچه چیست ای ضعیفه؟
ایشان شیخ سکتور والا مقام شریک شیخ الشیوخ جاست مکانیک کبیر هستند احترام بگذارید:cool:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
اینان از احوالات ما بیخبرند هرچه میخوایم از انظار ناپیدید شویم امانمان نمیدهند:D
از این رو بر خود لازم میدانیم که بر حسب فرمایشات شیخ والا مقام این مریدان را از سخنان خود مستفیز کردانیم

سلا بر ضعیفه
ما از این فوت و فنها بلد نیستم کارمان دوخم گرفتن است که آن را هم از ضعیفه ها نمیگیریم

بچه چیست ای ضعیفه؟
ایشان شیخ سکتور والا مقام شریک شیخ الشیوخ جاست مکانیک کبیر هستند احترام بگذارید:cool:
چسب.....
همین الان احترام میذارم..
اشتهاتونم زیاده:mad::mad:

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلا بر ضعیفه

بچه چیست ای ضعیفه؟
یا شیخا (خشتکي و خشتکنا الفداه) شما خودتان را ناراحت نفرمایید این نسوان چه دانن صحبت های شیخ ما را شما کار خودتان را بکنید ....

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
یا شیخا (خشتکي و خشتکنا الفداه) شما خودتان را ناراحت نفرمایید این نسوان چه دانن صحبت های شیخ ما را شما کار خودتان را بکنید ....

این شیختون خودش زبون نداره؟؟؟؟؟
این گوی و این میدان ببینم چی کار میکنه.:biggrin:

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنوز کسی روی این صندلی نشسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بشینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Armin pak

عضو جدید
صندلی داغ کجاست ؟؟!!!!!!

بخورید و بیاشامید و اسپم کنید ...اما به یکدیگر توهین نکنید ( *حمید ):biggrin:

اگر مشکلی تو درسهای مکانیک خاک .. مکانیک سیالات .. مهندسی راه ..روسازی راه .. پروزه راه ... مهندسی پی ...هیدرولیک نیاز داشتین در خدمتیم .
در این لینک مطرح کنید

..............
..........
.......
.....
..
. . .

تنها فرق ما با دیوانگان این است که ما در اکثریتیم

از کوتهی ماست که دیوار بلند است

از ماست که بر ماست

Armin pak

عضو جدید
[h=2]قوانین و شرایط صندلی داغ !![/h]
سلام به دوستانه گلو بلبل

برای بهتر شدن صندلی داغ لطفا قوانین رو حتما تا اخر بخونید و عمل کنید باشد که بهتر شود :دی

1- برای ثبت نام در صندلی داغ به بنده پیام خصوصی ارسال کنید . بعد از قرار داده شدن در نظر سنجی اقدام خواهد شد .

2 - مدت زمان هر صندلی داغ به صورت استاندارد 3 روزه ولی تا یک هفته قابل تمدید است !

3 - قبل از ثبت نام به خاطر داشته باشید :

الف : مهمان ها به غیر از سوالات سیاسی و سوالات بسیار شخصی هر نوع ر ومیتونن بپرسن و موظف به پاسخگویی هستین و پیچش اکیدا ممنوعه وشدیدا بر خورد میشه ( :دی )
ب : شما 3 بار حق پیچاندن دارید و اگه بیشتر بشه عواقب ان به عهده ی خود شماست پس در حفظ این نعمت کوشا باشید .
ج : برای ثبته نام حتما باید دارای امتیاز بالای 500 یا تاریخ عضویت حداقل 6 ماه باشید !

4 - برای شرکت در صندلی داغ لطفا این نکات را در ذهن داشته باشید :

الف : تعداد سوالات قابل پرسش در هر ارسال 10 سوال میباشد ( اگر تعداد سوالات از 5 تا کمتر شود تخلف محسوب میشود ) !! مهمان صندلی از پاسخ دادن به سوالات اضافی پرهیز خواهند داشت .
ب : سوال های سیاسی و بسیار شخصی لطفا نپرسید
ج : اسپم نکنید ! ( تو این مورد جدی برخورد میشه چون خراب میکنه کارو )
د : قبل از شروع شدن تاپیک پستی ارسال نکنید ( پاک میشود :دی )

5 - تو صیه هایی برای مهمان عزیز

الف : به موقع در صندلی خود حاضر شوید ( ساعت 12 شب ) و به سوالات با سرعت و دقت پاسخ دهید . ( ساعت شروع تاپیک با توجه به نظر مهمان قابل تغییر است )
ب : حتما برای پاسخ از نقل قول استفاده کنید
ج : به سوالاتی که بعد از شماره ی 10 نوشته شده پاسخ ندهید .

د : به سوالات کمتر از 5 تا پاسخ ندهید

پ.ن 1 : یه امکان جدید میخوام اضافه کنم ... دوستانی که صندلیشون تایید بشه و خوب برگزار بشه به عنوان جایزه 200 امتیاز دریافت میکنن .
پ.ن 2 : دوستانی که صندلی رو سر سری گرفته و وقته مردم رو تلف کنن بعد از صندلی از یک هشدار یا اخطار تا سقف اخراح دریافت میکنن .

با تشکر
داش حمید :cowboy:

ويرايش شده توسط Hamid MB در 2012/8/11 در ساعت 07:45 PM​

بخورید و بیاشامید و اسپم کنید ...اما به یکدیگر توهین نکنید ( *حمید )

اگر مشکلی تو درسهای مکانیک خاک .. مکانیک سیالات .. مهندسی راه ..روسازی راه .. پروزه راه ... مهندسی پی ...هیدرولیک نیاز داشتین در خدمتیم .
در این لینک مطرح کنید

..............
..........
.......
.....
..
. . .

تنها فرق ما با دیوانگان این است که ما در اکثریتیم

از کوتهی ماست که دیوار بلند است

از ماست که بر ماست

بالا