همينه كه هست ميخواي بخوا نميخواي بايد بخواااااااااااااااي آقاي دستيار مدير.............دي دارم هيزم جمع ميكنم..........شما که حسابتون جداست چون کودتا از طرف شما بود بچه هارو گول زدی که بین رای بدن
همينه كه هست ميخواي بخوا نميخواي بايد بخواااااااااااااااي آقاي دستيار مدير.............دي دارم هيزم جمع ميكنم..........شما که حسابتون جداست چون کودتا از طرف شما بود بچه هارو گول زدی که بین رای بدن
همينه كه هست ميخواي بخوا نميخواي بايد بخواااااااااااااااي آقاي دستيار مدير.............دي دارم هيزم جمع ميكنم..........
ايييييييييييييييييييييييييييييييييييييش
آقا مدير خب ما هم منتظر همين حركتيم به خدا ما قانون گريز نيستسم به جون خودمچرا اینطوری میکنید شماها. صندلی داغ رو مثل روال قبل باید انجام بدین. یه نفر رو باید بذارید مسئول صندلی داغ و هر کسی که میخواد بهش پیام خصوصی بده و وقت تعیین کنید و برای هر شخص یه تاپیک جدا بزنید و بعد از اتمام صندلی داغ تاپیک قفل بشه و بایگانی بشه.
زير پام درخت كاج سبز شد پس كجااااااااااااااااس اين مديييييييييييييير!!!!
يعني چي آخه؟؟من كلي هيزم جمع كردممممم اصلا شما مديررررمدیر درس داره . مشخ داره . بیکار خو نی![]()
دیگه از صندلی داغ خبری نیست
دلت بسوزه مریم (عروس دریا)
يعني چي آخه؟؟من كلي هيزم جمع كردممممم اصلا شما مديرررر
نه پول ندارم زعفرون بخرم ازين رنگا كه جا زعفرون ميزنن به سوژه مورد نظرزدم بهش ماستم يكم مونده بود ترش شده اقدامات اوليه انجام شده جعبه كمك هاي اوليه هم حاضره روشن كن اون آتيشوووو...شوما فرد مورد نظر رو توی ماست و زعفرون خوابوندی ؟!![]()
نه پول ندارم زعفرون بخرم ازين رنگا كه جا زعفرون ميزنن به سوژه مورد نظرزدم بهش ماستم يكم مونده بود ترش شده اقدامات اوليه انجام شده جعبه كمك هاي اوليه هم حاضره روشن كن اون آتيشوووو...
اي خوووووووووووووووووووووووووودا برو با مامانت بيا روشن كن آتيشووووومامانم نمیذاره دست به کبریت بزنم . بذار برم ستی رو صدا بزنم . ستــــــــــــــــــــــــــــــــی !![]()
مامانم نمیذاره دست به کبریت بزنم . بذار برم ستی رو صدا بزنم . ستــــــــــــــــــــــــــــــــی !![]()
پ ن پ مامان بزرگشه....بهش میگه مامان چش نخوره!!!باز هاش خانوم اجمال ظهور فرمایدند .. !!
ستی مامان توئه !!![]()
باز هاش خانوم اجمال ظهور فرمایدند .. !!
ستی مامان توئه !!![]()
پ ن پ مامان بزرگشه....بهش میگه مامان چش نخوره!!!
ستی مامان توئه !!![]()
پ ن پ مامان بزرگشه....بهش میگه مامان چش نخوره!!!
ستی مامانِ شوهر خاله م میشه ! ...![]()
دوست دارم....اون نارنجکه بیشینه....bist 20
منم موافقم ناخدا ویکی بیاد
آره.....ناخدا ویکی خوبه....منم موافقم ناخدا ویکی بیاد![]()
دوس دارم این بشینه..... آواتارش شهاب حسینیه
dzzv_13منم موافقم ناخدا ویکی بیاد
آره.....ناخدا ویکی خوبه....
نه به خدا شوخی نیست من به شخصه جدی گفتمجان !!
از این شوخی دستی ها اون هم با ناخدا![]()
من هم همینطور....نه به خدا شوخی نیست من به شخصه جدی گفتم
نه به خدا شوخی نیست من به شخصه جدی گفتممن هم همینطور....