خب اگه میخوای بابایم باشی باید رضایت مامانی جلب کنیهرچی دوست داری نی نی گفت بهت بگم دخملم
خب اگه میخوای بابایم باشی باید رضایت مامانی جلب کنیهرچی دوست داری نی نی گفت بهت بگم دخملم
از رو بیکاری اومد یه نظری داد شما بگذرخب کیمیا هم نمیخواد بشینه خب
منم نمیخواستم بشینم خب
اصلا من میخوام بدونم این که نمیخواد بشینه برای چی میاد تو این تالار هی رای میده![]()
اره راست گفتم ظهری میخواست اینکارو بکنه خباولا این که تو حرف خودکشی زدی من برای همین نقل قول گرفتم
دوما همه چیز امکان داره شاید![]()
تو مال اونا رو عقب انداختیرضا و کچل 63 باید بشینن من مال اونارو عقب انداختم
من زن نمی خوامخب اگه میخوای بابایم باشی باید رضایت مامانی جلب کنی
از رو بیکاری میاد ولی همش حرفه این میشه همش به حرفه این یکی میشینه رو صندلیاز رو بیکاری اومد یه نظری داد شما بگذر
اره راست گفتم ظهری میخواست اینکارو بکنه خب
واییی راست میگی نگو زشته
من میخوام بدونم کی به تو زن میدهمن زن نمی خوام
هیچی عموجانچی شده ؟![]()
وا نمیشه پس من دخمرت باشممن زن نمی خوام
وایش اشمال نداره اینم از خوش شانسیشه دیگهاز رو بیکاری میاد ولی همش حرفه این میشه همش به حرفه این یکی میشینه رو صندلی
از رو بیکاری کجا بود از رو بیکاری من اولین بار اومدم تو این تالار که این ناصر ک چ ل علیه من کودتا کرد
حالا هم باید قصاص بشه![]()
اعتراض وارد نیستتو چرا به پستای من جواب میدی من گذاشتم تا حمید جان بیاد جواب بده
جمید بیا ترتیب اثر بده
آقا من اعتراض دارم چرا این ناصر هر دفه که رای میاره برای چی نباید بشینه هاااااااااااااااااااااا من میخوام جواب این سوالو بدونم![]()
دیدی که مجبور شدی بشینیخب کیمیا هم نمیخواد بشینه خب
منم نمیخواستم بشینم خب
اصلا من میخوام بدونم این که نمیخواد بشینه برای چی میاد تو این تالار هی رای میده![]()
اوهومممممممممممممممممممممممممممممممتو مال اونا رو عقب انداختی
حمید این ناصر کیه وظیفش چیه؟ نکنه این ناصر همون خودتی؟![]()
خوب تقصیر خودت بود دیگهاز رو بیکاری میاد ولی همش حرفه این میشه همش به حرفه این یکی میشینه رو صندلی
از رو بیکاری کجا بود از رو بیکاری من اولین بار اومدم تو این تالار که این ناصر ک چ ل علیه من کودتا کرد
حالا هم باید قصاص بشه![]()
همه از خداشونهمن میخوام بدونم کی به تو زن میده
اصلا تا تو نسشتی رو صندلی از زن خبری نیست![]()
من آمادم اگه رای آوردم حتما هستمیا just mechanic یا بوگاتی![]()
منم بهتون رای میدممن آمادم اگه رای آوردم حتما هستم
نمیشه باید امتیازت بالای 500 باشه و 6 ماه از عضویتت گذشته باشهمن آمادم اگه رای آوردم حتما هستم
یعنی چی من درست گفتم تو همون حمیدی ، حمید همون ناصر ، ناصر همون حمید وای خدایااعتراض وارد نیست
دیدی که مجبور شدی بشینی
اوهوممممممممممممممممممممممممممممممم
خوب تقصیر خودت بود دیگه
همیشه حرف حرف منه
همه از خداشونه
ناصر بشین دیگه اههههههه![]()
اوهووووووووووووم دقیقا"یعنی چی من درست گفتم تو همون حمیدی ، حمید همون ناصر ، ناصر همون حمید وای خدایا![]()
زنده بادرای ما جاست مکانیک
آخرش میدونم نه just mechanic میشینه روی صندلی نه کیمیا!!!!!!!
الکتریکی؟؟؟؟نه باباطفلک گناه داره همش سه ماه از سربازیش مونده!چرا جاست مکانیک رو وصل میکنیم به صندلی الکتریکی.