اشکال نداره این بارو میبخشیمت دیگه تکرار نشهبابابزرگا مامان بزرگابببخشید تو کارتون دخالت کردم

ثمین
اشکال نداره این بارو میبخشیمت دیگه تکرار نشهبابابزرگا مامان بزرگابببخشید تو کارتون دخالت کردم
دیدی آقای ناصر خان دیدی همه خودشون بهت رای دادناشکال نداره این بارو میبخشیمت دیگه تکرار نشه
ثمین
من تو باشگاه دوستای زیادی دارم که مخلص همشون هستمدیدی آقای ناصر خان دیدی همه خودشون بهت رای دادن![]()
just mechanic
آفرین پسرمبا اینکه اصلا نمیشناسمش اما به اصرار دوستان
thamin خانوم
آفرین آجیthamin
thamin
thamin
thamin
thamin
thamin
thamin
thamin
thamin
thamin
آفرین پسرم
آفرین آجی
حداقل اسممو درست بنویسjusj mechnic
بهتر شد حالا چرا به من رای دادی ها؟آخ حواسم نبود
just mechanic
میخوام هیزم بزارم براتونبهتر شد حالا چرا به من رای دادی ها؟![]()
مرسی که بفکرمی آره اونجایی که هستم خیلی سردهمیخوام هیزم بزارم براتون
شنیدم طرفای شما هوا خیلی سردهگفتم نیکی کنم
نه خیالتون راحت باشهمرسی که بفکرمی آره اونجایی که هستم خیلی سرده
ولی میترسم خودتو آتیش بزنی![]()
میسی آجیبفرموده برادر خویش و دفاع از حق و حقوق ایشان خواهشمندیمممممممممممم thamin را بر روی این صندلی نرم و گرممممممممم بنشانیددددددددددددددددددددددددد
ممنونننننننننننننننننننن از همه هواداران برادر ناصرررررررررررررررررررررررررراول از همه چاکر خودمممممممممممم
آفریین به داداش خودممن میگم:
thamin
خاهششششششششششششششششش ماییییییییی براررررررررررررررررمیسی آجی
قربون داداش.....................آفریین به داداش خودم
آجی خونوادت کرمونشاهن بهشون بگو واست بیارن دیگهخاهششششششششششششششششش ماییییییییی برارررررررررررررررر
اهاییییییییییییییییییی برار یادت نره برام نان برنجی بفرستی وگرنه پس میگیرمممممممممممممممم
نترس خیالت راحت نمیذارمقربون داداش.....................
فقط مواظب باش منو جیز ندن![]()
ممنون داداشبابا منو بشونید روی صندلی داغ
ای هوار ..ایهالناس . ای ادما . ای کاربرا . ای دولتمردان . ای هر کسی صدامو میشونه ..منم میخام از اینا
ولی برام پیام از مقامات بالا رسید که یه کاریی رو در حد دستگیری ریگی انجام بدم ..برای همین وارد عمل میشم و به .....
اا فکر کردید الکی اسمشو میگم . و اینک نفس ها در سینه ها حبس . ضربان قلب به شمارش افتاده ، فشار خون به پایین افتاده .. در کل یه چیزی بالا رفته یه چیزی پایین
و اینک موقع دادن رای است . بعد از مدتها انتظار بعد دقیقه ها و ثانیه های طولانی رای من به صندوق مدیر تالار زنگ تفریح انداخته خواهد شد . و رای من کسی نیست جز
thamin
فقط در کلام اخر عرض کنم که اختلافات رو کنار گذاشته و دیگه به یکی رای بدید اخه کرم های سوختنی روی دست داروخونه ها مونده .باید یه جایی مصرف بشه .
داداش رایاش به چندتا رسیده؟تایید شد!!!!
با گزارشی که داده شد!!!
thaminروی صندلی داغ مینشیند!!!
ثمین کجایی ...خودتو آماده کن!
کچل رای تکراری قبول نیست برو تا نزدمت
آره دیگه ما اینیمقشون کشی میکنید آقای just mechanic
بشین فرزندم یه صندلی که این همه قشون نمیخواد
تمام کشتی رو آوردین اینجااااااااااااااااااااااااااچه ظرافتاااااااااااااااااااااااااا
من اصلا حرفي بزنم عوضش نميكنم...کچل رای تکراری قبول نیست برو تا نزدمت