چه عجب
ی بخاری ازین صندلی داغ بلند شد
من زیاد با دوستان آشنا نیستم
اما سعی میکنم تو داغ کردن صندلی همراهی کنم

ی بخاری ازین صندلی داغ بلند شد
من زیاد با دوستان آشنا نیستم
اما سعی میکنم تو داغ کردن صندلی همراهی کنم

قلبون عمه عسیسمقربون این مدافع
حمیت نفر بعد کیه بعد امتحونا؟
مصطفی قدرت
حمید اصرار نکن که دیگه که نمیام!!!!!!!!خخخخخخخ
البته این هم گزینه بدی به نظر نمیادا!
یه دسیسه کنیم اینو بشونیم!
زیادی هم خوشگله![]()
شما هرجا که خسته شدی، میتونی بشینی!خخخخخخ...
مرد و حرفش!!!!!
کجا بشینم؟؟!!!!
شما هرجا که خسته شدی، میتونی بشینی!
ما این حق رو بهتون میدیم![]()
بابایی اول عمه میشینه بعدشم خودت
.
.
.
![]()
بابایی جونم ترتیبو میدونمدخدرم؟ :| ببین الان که زن عمه باید بشینه :|بعدش هم اسی پلنگ میشینهبعدش یکی دیگهاون آخر هم نوبت من میشهکه اون موقع هم کسی یادش نمیمونه
![]()
چشم عزیزم فعلا لیست تموم نشده شمام میری تو لیست رای گیری بعدی .. حمیــــــــــــــــــــد :دیمنو بشونین![]()
نه دیه عسیسم.. نوبت رعایت میشهبابایی جونم ترتیبو میدونم...........ولی حمیت رو با زیر میزی چیزی باید راضی کنم شماهارو بیاره اول
.........
چشم عزیزم فعلا لیست تموم نشده شمام میری تو لیست رای گیری بعدی .. حمیــــــــــــــــــــد :دی
نه دیه عسیسم.. نوبت رعایت میشه
کلی زحمت کشیدیم لیست نوشتیم همشون باید بشینن :دی
حمیــــــــد... زیر میزی بگیری نصفت می کنم![]()
راضیش میکنم
.
.
.
حمیـــــــــــد.......نفر بعدی کیه؟؟؟
نگی مرجی نصف سهله ربع ات میکنم![]()
آره ایشالا زودتر میاد حمید نوبت خودتم هس ددی دیگه وقتشه کم کم
آقا من نگران مدیر بلند مرتبه این مرزو وبوم شدم، مدتی است که از حضور ایشان مستفیض نگردیده ایم و از منویات ایشان بهره مند نگشته ایم. باشد که چهره نورانی خود را هرچه زودتر از پس پرده ها نشان دهند و این دلدادگان و ره پویانشان را از اندوه دوری نجات دهند و با اقتدار کاملی که همیشه از ایشان دیده و شنیده ایم، این شخص داغون را که در بالا اسمش هست، بر روی صندلی عدالت خود بنشاند تا سیل جمعیت باشگاه از او انتقام بگیرند.
آقا من نگران مدیر بلند مرتبه این مرزو وبوم شدم، مدتی است که از حضور ایشان مستفیض نگردیده ایم و از منویات ایشان بهره مند نگشته ایم. باشد که چهره نورانی خود را هرچه زودتر از پس پرده ها نشان دهند و این دلدادگان و ره پویانشان را از اندوه دوری نجات دهند و با اقتدار کاملی که همیشه از ایشان دیده و شنیده ایم، این شخص داغون را که در بالا اسمش هست، بر روی صندلی عدالت خود بنشاند تا سیل جمعیت باشگاه از او انتقام بگیرند.
یه سری توطئه هس که بوش به دماغم رسید :دی
قضیه .... خو بیخیال :دی یاسین و مرجان کی میشینن؟؟؟؟؟