تلفیقی از هردو نوع مدرن و سنتی به نظرم چیزجالبی در بیاد.
یه طیف بین 0 تا 100 هستش ا ! می دونی کجاش وایسادی !؟؟! خیلی مهمه ... اغلب ماها داریم از همین ضربه می خوریم که هم خرو می خوایم هم خرما !
زیاد دیدم کسی که سنتی ازدواج کرده و خوشبخته - یا کاملن اروپایی فکر می کرده و همه جوره اوپن بوده و بازم خوشبخته !
به نظرم باید ببینیم دقیقا شرایط خودمون چیه که آسیب نبینیم و نتیجه بهتر گیرمون بیاد ...
همه اینا درست ولی....
من خواستگارایی که به صورت سنتی اومدن جلو رو.... ندید رد کردم... پشیمونم نیستم
از نظر من اگه کسی منو میخواد... اول باید نظرخودمو بپرسه بعد با خونواده ها درمیون بزاره
به نظر من اشتباه کردی جانم !!!
چند تا از دوستای من عاشق خواستگارشون شدن و زندگی خیلی خیلی ایده آل و قشنگی دارن !
چه ایراد داره یکی معرفیش کرده باشه !؟!؟
مهم شناخت درسته و پیدا کردن آدم مناسب ! چه خودت
آشنا شی چه
معرفی .
می بینم که ... بعضیا اومدن نوشتن مدرن !
حاضرم قسم بخورم اغلبشون تحمل بهم خوردن رابطه عاشقانه شونو ندارن ! تحمل کات کردن و رفتن تو رابطه بعدی ! رابطه پشت رابطه عوض کردن . تجربه کردن ، طرد شدن و ...
فانتزی اغلب بچه های نسل ما شده عشق و عاشقیای هالیوودی + ازدواجای قدیمی که 60 سال با هم عاشقانه می موندن !
از مدرن فقط قشنگی شو می بینیم ، از سنتی فقط محدودیتشو ! ... همین میشه طرف یه دفعه می بینه چی بلایی سرش اومده !
طرف می گه می خوام با عشق ازدواج کنم ... من باید بشناسم ... بعد می بینی به اسم آشنایی، رسما ازدواج کرده رفته پی کارش ! طرفم پیچونده و رفته - این مونده شاکی و خرد !!!! از عالم و آدم طلبکاره ! هر کی خربزه می خوره پای لرزشم باید بشینه ... حواسا باید خیلی جمع باشه ...

به نظر من از این لفظ سنتی و مدرن بگذریم ... ببینیم چارچوب انسانی و اخلاقی چیه ( اصن نمی گم دین که یه عده نیان بزنن منو ! )